Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
bejelöltelek ha 55-sként elfogadsz.. aktiv vagyok de naon 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Picar77
1 szomszéd nénit vagy bácsi szivesen fogadnék lett egy hely inaktivitás miatt 😄

()() (^^)

Krezga
Még 3 óra én ugyanezt eljátszom én is😄
Maximus4
Eladtam 250 retket 18 ezerért😊
Idõm nem volt,hogy gyönyörködjek az egyedüli ajánlatomban,már meg is vették😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Picar77
az nem is sok holnapra meglesz a 10000 liliomom 😄
este mindig azt ülteteke reggelre mosmár egy ideje XD

()() (^^)

cspedro
Sziasztok rég voltam. 47 esen vagyok.Amúgy olyan szemétség learattam reggel 11:00 körül mindent a fákat is de errefel boldog fa nap lesz 15:30 tól na persze.Holnap meg biztos nem fog tartani már....

SitatiS
ok!<#wink>

Let the good times roll.

Maximus4
Ki tudja hova kell majd!Ha van képed a farmról,szólj és kiteszem!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
<#nevetes1>

Max!
Remélem jó ideig még nem kellenek az új növények sehova sem..
Most nem akarom lefoglalni a földeket ez miatt<#rolleyes>

Let the good times roll.

szjuca
Csávókám már 200 repcével kinn is van a piacon, biztos rá is sz@rt valahogy.

kösz, kár hogy nem egy héttel késõbb tették be
Maximus4
Minden fa 5x TP-t ad,és az XXl-es fafejlesztésekkor kettõt kapsz egy áráért!

Maximus4
Nem éri meg.Csak azért csináltam,hogy legyen😊
Éjszakára meg veszek spenótot,mert a rózsát már unom.Majdnem 8000db van belõle!

mire jó ez a Happy trees day? én most répa és széna termesztésben utazom az is jól fizet
SitatiS
Megéri termeszteni?
Ennyi érési idõ alatt,én sokkal több mennyiségû zabot termesztek,amit visznek is mint a cukrot😊)
Általában 1000db zabot rakok fel piacra,darabjáért pedig kb 5 CSP-t kérek,és ezt naponta többször is megteszem,gyors gazdagodás rövid idõ alatt😊
Ez a kis "taktikám" mostanában..

Let the good times roll.

szjuca
<#vigyor3>

Maximus4
Nekem 3 óra múlva kész az elsõ retek adagom,72-ért el lehet adni😄

#3829:most már csinálhatsz képet és kirakom szavazásra ha akarod!

#3831:parancs,értettem!😊))))

Ja,igen.Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS
Az ajándékra értettem amit küldtem!😊)

Let the good times roll.

szjuca
Maxi! A hószállingózást szerintem Te is kivehetnéd, ha már a Farmeramán beköszöntött a tavasz.

Amúgy lassan igaziból is el lehet kezdeni a kertészkedést. Nektek van kertetek?

Nekem virágos van csak, ilyenkor tavasszal a bent telelõs növényeket kell kiültetnünk.

Holnaptól lesz nem?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS
Te megkaptad a tiéd?<#wink>

Let the good times roll.

Cseszhetik az ajándékokat ha nem lehet normálisan játszani

ToCsEk
"mellyel hasznos dolgokra tehettek szert."

bele se merek gondolni miket 😄 (10víz stb) <#idiota>
nos retket meg repcét tudok az újak közül ültetni 😄 de egy darabig nem teszem megvárom, hogy sok legyem piacon és olcsón hozzá lehessen jutni 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

SitatiS
Üdv Farmerek,

biztosan Ti is észrevettétek, hogy az elmúlt napokban gyakorlatilag minden nap szerverkiesésekkel kellett szembenéznünk. Tudjuk és megértjük, hogy sokan emiatt mérgesek vagytok, hiszen nem tudtatok rendesen játszani, valamint a segítõk ideje is használatlanul lejárt.
Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a Farmerama moderátori és adminisztrátori csapata az ilyen problémák ellen nem tud tenni semmit. Nem mi vagyunk azok, akik ezeket a hibákat javítják. Továbbá szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a karbantartási munkák felirat ellenére ezek nem elõre betervezett karbantartások voltak, hanem szerver és adatbázis kiesések. Reméljük, hogy mostantól a játék ismét stabil marad.
tehát sajnálatos módon az elmúlt napok nem igazán kedveztek a gazdaságoknak. Ezért a fejlesztõk úgy gondolták, mindenki megérdemel egy kis kárpótlást.

A holnapi naptól kezdve, minden nap kapni fogtok 1-1 ajándékkódot, mellyel hasznos dolgokra tehettek szert. Minden kód 2011.02.21-ig lesz aktiválható.

Ha ez nem lenne elég, ma kb. 15:30-tól kezdetét veszi a Happy Tree Day, azaz a Boldog Fa Nap.

Jó szórakozást és köszönjük a türelmeteket

A Farmerama csapata

Let the good times roll.

szjuca
Tudok a közelben egy olcsó házat! :-)

Ha valakinek kellek szomszédnak akkor szóljon!

Maximus4
Bocsánat,csak még nem rakták ki az összeset.Szóval itt vannak:

* Retek - 47 szint
* Repce - 52 szint
* Olajfa - 61 szint
* Rókagomba - 62
* Fehérrépa - 64 szint
* Hagyma - 65 szint
* Brokkoli - 68 szint
* Fokhagyma - 69 szint
* Vörös káposzta - 71 szint
* Spenót - 72 szint
* Karfiol - 75 szint
* Articsóka 76 szint
* Cukor juharfa - 77 szint
* Árpa - 79 szint
* Póréhagyma - 80 szint

akkor most mely növények is lesznek? mert a két hsz nem egyezik...

Maximus4
Üdv Farmerek!

Egy rövid frissítést követõen megérkeznek az új növények a farmra:

* Fehérrépa - 64 szint
* Fokhagyma - 69 szint
* Vörös káposzta - 71 szint
* Spenót - 72 szint
* Karfiol - 75 szint
* Cukor juharfa - 77 szint
* Árpa - 79 szint
* Póréhagyma - 80 szint

Maximus4
Az új növények érési ideje víz nélkül,órákban számolva!<#wow3>

Retek:6:29
Repce:9:00
Rókagomba:13:00
Karalábé:14:30
Hagyma:14:59
Brokkoli:16:30
Fokhagyma:16:44

Magtári ár/db:

Retek:150 CSP
Repce:180 CSP
Rókagomba:270 CSP
Karalábé:310 CSP
Hagyma:325 CSP
Brokkoli:365 CSP
Fokhagyma:372 CSP

Hát nem semmi!

Maximus4
Na végre!Eltûnt a hó és megjelentek az új növények is!Olyan jó így a város😊

És igen!Raktak be 3 újat is 76-os szintõl😊+ lehet venni olajfát 3200-ért de hiába akarom nem sikerül vásárolni😞Akkor még mindig nem megy rendesen.

Maximus4
De ki tudja meddig megy😞

szjuca
Nekem megy minden, még van hó is. Újabban olyan gond van megint, hogy a rendes farm képét adja a szédültre és a kergére is. :-(
Úgy utálom olyankor.

Maximus4
Ezt most olvastam,ugyan elmúlt dél,de bármikor lehet rá számítani😞

ne szórakozzanak már...így is kiesett a 10 órából majd három óra...most komolyan, nagyon hiányzik nekik a negatív reklám?

Maximus4
Úgy néz ki,hogy dél körül megint lesz leállás és akkor lesznek megcsinálva a beígért dolgok.A reggeli karbantartás mûszaki hiba miatt volt csak😞

Maximus4
Nekem is megy,nem is arról van szó,de ez beígért karbantartás volt.A hó kivétele,segíts a télapónak feladat megszûnése,meg talán pár újítás.De ebbõl semmi nem valósult meg!Sõt,visszajött a szomszédeltûnési hiba is!Úgyhogy én amondó vagyok ma még tuti,hogy lesz karbantartás😞

"mi a retket csináltak" - na azt!

egyébként most megy, úgyhogy rohangálok, mint a mérgezett egér a farmok közt😄

Maximus4
Az.A havas effekt még mindíg meg van,egy jó pár szomszédom megint csak csillagos.Kérdem én,mi a retket csináltak reggel óta?(költõi)

most megy nekem is - berohantam, mint az õrült a farmokra, szigetre - a meglevõk mellé még itt a hitesé is, mert a másik gép beadta a kulcsot

nagyon remélem, befejezték a karbantartást és jó ideig nem is lesz szükség ilyen kitérõkre...<#boxer>

<#taps><#taps><#taps>

Maximus4
Nekem ez a bannerem a hivatalos fórumon😄
Nem véletlenül csináltam ilyet😊

zmeor
nah nekem már megy

leszarom a konfigod...

mert közelebb vannak😊) - na jó, csak vicc volt...

lassan három órája talicskáznak a barik - bár ugye ott is látszik, hogy szó sincs teljes gõzzel-munkavégzésrõl...egyikük békésen heverészik - ez alapból 50%-os kihasználtság😊

Picar jó az a tíz óra is - én is a rövid idejû növényeket szoktam ilyenkor bespájzolni

Maximus4
Nálam most összesen csak 7 db ól van lent meg egy jó pár fa.A többi föld,mert nagyon lementem a terményekkel és elkezdtem feltölteni a készleteket.Én a kicsikre használtam el,5-10 percesekre és így összeszedtem 3000db körül belõlük.Másra úgysincs értelme használni.A szintlépés nálam most úgyis felejtõs 1 hónapig😄

Picar77
én else használom nem igazán tudnám ugyse kihasználni 10 ra szvsz elég kevés :|

()() (^^)

Maximus4
Az miért van,hogy még a Lengyelek is elõbb értesülnek mindenrõl a játékkal kapcsolatban mint mi?Tegnap olvasgattam a hivatalos fórumot és onnan másolgattak be híreket,fejlesztéseket,amíg nálunk lószart sem lehet tudni soha😞

"Mint azt sokan tapasztalhatjátok, a játékba nem lehet belépni. A karbantartás okáról még nem érkezett semmilyen információ, ha megjön, azonnal tudatjuk veletek, addig is türelmet kérünk tõletek. Nekünk sem jó, ugyanúgy nem tudunk sem játszani sem híreket hozni nektek."

Maximus4
Nekem mázlim volt,én szombaton használtam el és végig jó volt.

azt már nem is mondom, hogy direkt rávártam jópár napot a múlt hétfõi cirkusz után, hadd szedjék rendbe a dolgokat - én naiv, azt gondoltam, ma reggel nyugodtan elindíthatom az aratógépet - a tíz órából úgy kettõ már lassan el is telik szépen, feleslegesen...
de mint azt egy játékosnak írták, egyéni kárpótlásra nincs lehetõség - hát így adtak is, nem is...
nem olvasnak ezek túl sok mesét? (tudjátok, a lány, aki jött is, nem is, hozott is, nem is...)

na mindegy, ezzel ugyan nem oldódik meg a gondunk, de legalább kidühöngi magát az ember egy kicsit😊