23542
-
hpelte #7785 akkor neki kell állnom állatot tenyészteni
-
#7784 Igen és ha minden igaz venni is lehet majd.
Így nézett ki a tavalyi,most is hasonló lesz. -
#7783 Ezt is kapni fogjuk mint a szöget , fát ? -
#7782 Egyelőre ez majdnem biztos,hogy kell,1900 focilabda.
Tudom,hogy nem erre vagy kíváncsi,de sajna több info nincs és szerintem nem is lesz:( -
#7781 Nem lehet még tudni , hogy mik kellenek majd ? -
benoken93 #7780 Amúgy a RÉNSZARVASNAK is nagyon le ment az ára! -
#7779 Most ezt nem viccnek szántam.27.-én indul. -
benoken93 #7778 -
hpelte #7777 jól, legalábbis nekem -
#7776 Valószínűleg a focis event miatt. -
benoken93 #7775 Helló! Figyeltétek a piacot? Alig van valami termelt áru a növényeknél!!!! Hogy fog ez így tovább menni? -
#7774 Köszi! Megpróbálom. -
#7773 Köszi!!! Megpróbáljuk, hátha sikerül. -
#7772 Tényleg,azt elfelejtettem.
#windoo:még ezt próbáld meg. -
#7771 Vagy talán Java-t frissíteni ( ha azzal megy a játék ):) -
#7770 Megnéztem.Én be tudok lépni mind a 3-ba.
Egy két dolgot ki kellene próbálnod.
Böngésző letörlése,a legújabbat feltenni.
Vagy szedd le ezt a programot.Én nekem nagyon bejött és iszonyat alaposan takarít.
A legvégső esetben format c:( -
#7769 Jólvan semmi gond.:) -
#7768 Köszi fook, de átküldtem Maximusnak, és megvárom Ő mit ír...Rendes Tőled. -
#7767 Ha gondolod én is megnézhetem. Amúgy nekem megy tökéletesen , hugomnak is megy mind a kettő farmja. -
#7766 Rendben, köszönöm! -
#7765 Inkább privát üzenetben küld,de csak 9 körül tudom megnézni,mert most el kell mennem.Majd itt fogok neked írni mi a helyzet ha az jó neked. -
#7764 Privát chat-ben elküldeném az egyiknek a nevét és kódját, megnéznéd nekem, hogy te betudsz-e lépni?
-
#7763 Már próbáltam az operán keresztül is belépni, de ott sem megy. Amúgy a mozillán lépek be mindig.
-
#7762 Esetleg másik böngésző?
Mondanám,hogy PM-be küld át az adataidat és megnézem,hogy betudok-e lépni és akkor kiderülne,hogy nálad van gubanc vagy sem. -
#7761 Kedves Játékostársak! A segítségeteket szeretném kérni. 3 napja nem tudok belépni a játékba egyik karakteremmel sem. Csak tölti a net a játékot bizonyos százalékig, forognak a virágok, de semmi. Maximus tanácsára már töröltem a sütiket és a gyorsítótárat is, de nem jutottam előbbre. Ha tudtok valami más ötletet adni, azt megköszönném. A problémák akkor kezdődtek, amikor egyszerre bedobták a játékba a sok újítást. Nagyon sajnálnám abbahagyni a játékot, de egyszerűen már nem tudom mit csináljak. Mindenkinek köszönöm előre is a segítséget!!!
Ezúton üzenem Krezgánek, hogy sajnos ez miatt nem tudom küldeni a napi ajándékot..
Jó játékot mindenkinek! Sziasztok. -
Gólya #7760 hááát...a piacon talán nem - pont azért, mert akinek lehet, annak sok van és a tp meg a "viszonylag rövid" érési idő miatt elég sokat hoz a konyhára (van nem egy olyan növény, aminek jóval hosszabb az érési ideje, mégsem ad annyi tp-t, mint a rózsa) -
Gólya #7759 sajna mire írtál, már elkelt:( -
#7758 szerintem ilyen sose lesz, mert tudják/látják hogy mindenki teli van vele.. és túl sokat lehetne vele keresni a piacon..
és elég magas szinten lehet amúgy megkapni.. -
#7757 Éppen ezért kérdeztem mikor lesz szimpla rózsás.
Mert nem ám úgy járok mint komlóval hogy volt 20 ezer sokáig lószarhoz sem kellett eladogadtam 2ezer db-ig azt jött event kell 8ezer fasza! -
#7756 Fail :D -
Ironman2 #7755 Nem olyan rózsát kellett bedobálni idáig se.Az fehér rózsa volt,meg vörös rózsa. -
#7754 Rózsás event mikor lesz? Már lassan meglesz a 20 ezer :D -
#7753 Érdekelne az 1-ik! :)) -
#7752 Atyavilág. Ilyen sok farmmal toljátok? Nekem olykor az az egy is sok :-) -
#7751 A térkép újra a régi:D -
Gólya #7750 - jóvanna:D -
sata75 #7749 omg...
mind1
én hibáztam :)
nem tettem ""<--- ilyet de azt hittem így is érthető. -
#7748 Nekem mondod.Én is annyival játszom,mert viszem az asszonykám 2 farmját is:)
Aratógép nélkül sokszor már le tudnám rúgni a monitort a helyéről! -
Gólya #7747 nem semmi...
azért a négy is elég kemény eventek idején... -
Gólya #7746 ???
hol olvastál olyat, hogy csodálkozom?
#7740-est olvasd el még egyszer értő olvasással...