23542
-
Gólya #7905 basszus...na várj szomszéd...megnézem, mit tehetek az ügy érdekében:)
mi a gazdaneved? (bocs de úgy látom, azon a farmon voltál szomszéd, amin túladtam) -
Ironman2 #7904 Én el szoktam adni őket -
#7903 Igen yes, stb... -
#7902 Én meg tegnap elbakktam az ÖSSZES bájitalomat, erre most bedobják ezt. Bájitalt lehet venni 1000 pénzért egy darabot. Van két bájital fám is, de ugye azért sokat nem nyerek vele. Ez van. Nyomatom én is, ha már vettem pár száz tápot, a szomszédoknak is. -
benoken93 #7901 Helló Akkor mind a három tenyészállatra vonatkozik? Az , hogy 2 lesz belőlük? -
Gólya #7900 :) -
Gólya #7899 rosszul látod:)
egyébként nekem is csak azért tűnt fel, mert tegnap raktam le a tisztásra egy piros lámpás házat - az előbb, mikor "lekaszáltam" a tyúkokat, akkor néztem, hogy ketten vannak az egy helyett:) -
#7898 De tévedtem szerencsére, tyúkokra is megadta! -
#7897 Ha jól látom, csak birkákra vonatkozik! -
hpelte #7896 Köszi!! úgy néz ki ma elverem a szupertápom egy részét -
Gólya #7895 dupla baba - nap:)
06.26.10:00-06.27.10:00 között -
sata75 #7894 "van élet a farmeraman túl"
ott van a szédült szántó nem?:)) -
Gólya #7893 ő mondta (írta), én csak megismételni tudom:)
egyébként valami lehet benne, emlékszem olyanra - talán a karácsonyi eventnél volt? -, amikor nekem is fájt kissé a kezem
igaz, én nem ülök egész nap a gép előtt - van élet a farmeraman túl:D -
benoken93 #7892 Pár órával ezelőtt még látszott! -
mondragon01 #7891 tocsek nem látszodik semmi kép ! -
benoken93 #7890 Király vagy tocsek! -
#7889 :D igen, mivel lusta vagyok(vagy nincs időm) pl 3óránként ránézni, ezért vetek rózsát :D
más
hamarosan jön egy új rész :) TALÁN ide átkerül majd minden "terménygyár" (tojás,angóra,stb)
+ idejön majd az újítás is amiről nemrég volt kép (3épületes kép)
hétfői eventről egy nem sokat mondó kép
majd ezek is jönnek idővel, új ólak yeee :D
-
#7888 Mennyi minden?Ti nem termeltek hogy ez soknak számít? Egy normális eventet nem lehet ennyi cuccal végigcsinálni sajnos.
És kb pont neki is abból volt sok mint pl nekem rózsából fényévente kell eventhez :( -
Ironman2 #7887 Mennyi mindened van te jószagú isten! -
#7886 Köszönöm aki vettem a szomszédaim közül nagy pack szupertápot nekem is jutott 2 db! -
#7885 "volt, hogy két napig nem tudta használni a jobb kezét, mert begyulladt a sok kattintgatástól..."
nah ezt se hiszem el :D -
Gólya #7884 látod, én pont ezért adtam le a farmok felét - nehogy már a játék szabja meg mit és mikor csinálhatok:)
van egy játékos másik fórumon, cirka 3 hónapja kezdte, most 6!!!!!! farmot csinál és a legalacsonyabb szintű is talán olyan negyvenvalahányas...
volt, hogy két napig nem tudta használni a jobb kezét, mert begyulladt a sok kattintgatástól...
nem akarom az ilyeneket bántani, de nálam ez már klinikai eset... -
hpelte #7883 én pl kivettem a 150 datolya fámat mert most nem a tp-re gyúrok, hanem a csp-t gyűjtök és piacozok nagyba. Persze mindenki másképp játszik -
sata75 #7882 meg még annyi, hogy haver szomszéd jóbarát is "halmozós". ha valamiből 2-3k alá esik a dbszám már ezerrel elkezdi termelni:))
én meg csak röhögök mikor mondja hogy "ma este nem érek rá sörözni mert répa nap van" az meg ugye 10 perces és izomból aratni kell LOL:)) -
sata75 #7881 250+ fával dolgozok,(tp-re gyúrok többi le van...) azokat adom el "jópézé" és abból veszek a piacon cuccot ami eventhez napi vevők stb-hez kell. van még úgy 21 állatfarm , de csak az ami drága, mindig az aktuális:) persze ez is megy a piacra.
nos ezzel a felállással van 600k csp-m, meg kb mindenből 300db (rózsa 11k:)), kivéve fa termés az 10k+:)
na amióta bevezették ezt a 100-as dolgot, egyre kevesebb cucc van a piacon az is egyre drágábban. kivéve fa termését mert ugye mért ne:( eventeket esélyem se lesz megcsinálni hacsak nem kitermelem, azt meg nem fogom. a csp marha gyorsan el fog fogyni:(
kicsit el kezdtem parázni, de akkor is a szint a legfontosabb a számomra.
össze vissza írkálok:)ű
igazábol csak annyit akartam, hogy nekem mindenből kevés van és csak ámulok a 4 számjegyű termények láttán:)) és igen a piacfigyelésben nagy biznic van csak idő kell meg kis taktika.
-
#7880 Persze-persze. Csak arra utalok, hogy nem feltétlenül van/LEHET mindenkinek ezres, tízezres készletei. Sőt. Kifejezetten termelés nélkül is lehet sokat kaszálni, elég sokat kattintgatni a piacon, és figyelni ki rak ki pl tojást 3 pénzért, tehéntejet 400-rt, és sorolhatnám. -
benoken93 #7879 Bánja a franc! De nem sok mindent teszek ám én se fel a piacra! Termelje meg mindenki ne mi csináljuk a piszkosmunkát! De meg lehet termelni! -
Gólya #7878 miért kamukáznánk?
én sem ülök egész nap a gép előtt, de csak egyszer kell eljutni a párezres darabig, utána már elég, ha pótolgatod - és ehhez nem kell a nap 24 órájában pötyögtetni - de mint írtam, mindenki úgy játszik, ahogy neki jó...nem kötelező házi feladat, senkinek nem tartanak stukkert a fejéhez:)
szóval mindenki lehetőségeihez mérten...:)
egyébként olyan is van, akinek nem párezres tételei vannak, hanem tízezres nagyságrendűek...
ha meg tudja fizetni, miért ne? -
#7877 mindenki annyit játszik amennyit ideje enged :)
nekem is vannak fáim :) -
#7876 De, nincsen oda írva, mennyit űlsz a gép előtt, és azért NE várjuk el mindenkitől, hogy ugyan annyit ott fog ülni. Lehet ragozni, én is relative SOKAT vagyok előtte, ráadásul az asszony is besegít, két farmot viszünk. Próbálom ésszerűen vetni, tehát a következő belépésemkor tudjak aratni-vetni. Realtive rengeteg állatkarám is van, és csinálom a bahamát is, mert az is hoz rendesen, és kell eventbe is. Ráadásul, sokkal többet érnek azok a cuccok, ha be kell adni valamibe. Tehát, nem mindenkinek lesz annyi terménye, de ha mondjuk szigorúan nézzük pl a fák jelentős részét bonthatnám is. Csak szintén kell eventbe. Ráadásul, TP-be gazdaságosabb, mint ültetni. -
#7875 hopp, ne kérdezzétek miért rakta be 2x a képet -
#7874 ami igaz az igaz :D
sok event csapolja a cuccos keményen :D de hát nem muszáj mindent azonnal megcsinálni...
én szigeten eddig semmit nem csináltam kb :D lefostam, most vagyok7es...
másfelől nincs itt semmi kamu
-
#7873 Pedig 1xű. Nem mindenki hajlandó a nyomi farmeramaval foglalkozni egész nap. Másfelől, azé ne kamukázzunk. Ok, 1000-1500 VOLT nekem is, tény. De nehogymá 9700 szőlő legyen mindenkinél. -
Gólya #7872 mondjuk én se értem...
nekem általában 4-5000 van készleten - a hosszabb érésűekből (nem mindenből) több, mert éjszakára ugye azok mennek
ma benéztem a piacra én is, hát csak pislogtam, hogy mennyi minden hiánycikk...ennyire lusták ezeket a rövidebb idejűeket megtermelni?
na mindegy, végül is mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik:) -
hpelte #7871 én se értem miért panaszkodnak, de legalább majdnem mindent el tudok adni a piacon -
#7870 szerintem, csak lusta és high lvl-eseknek( akiknek 7számjegynél több csp-jük van) fáj az újítás, érdekes én úgy csinálom, mindenből van 1500+ aztán ha jön egy event nem fog el az az érzés, hogy ó bassza meg 0 van mindenből most mi lesz? :D
simán meg lehet termelni mindent, egyáltalán nem kell magtár vásárláshoz folyamodni...
továbbra sem értem, miért fáj az, hogy napi 100at vehetsz magtárból. -
benoken93 #7869 Helló! Mostmár végképp megkopasztották a piacot! De ezt akarták elérni , hogy felélénküljön a piac! Ja és majd meggondolják magukat és kiveszik ezt a kagtáros lócitromot és visszaáll minden a régi kerékvágásba !
Én ezt a magtáros dolgot nem vagyok hajlandó elfogadni! -
Ironman2 #7868 Maxikám,6-os-on vagyok Bahamaraman! -
Ironman2 #7867 Tök felesleges volt az sg-re fészbúk csetet rakni.Valamelyik idióta kitalálta,aztán rendszer lett belőle.Hadd terhelje az amgyis instabil fórumot, -
Gólya #7866 homlokra csapó smiley - köszönet! hiába, az olvasottság...