Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maxi rögzítsd légyszivi nekem a béka12 farmomat 36-os szinten vagyok most ott.
Illetve lenne egy ajánlatom. 3 valakivel kötnék olyan üzletet, hogy errõl a farmról minden nap küldök ajándékot, viszont a zászlósúrnõs farmra kérem vissza. A békással lehetek valaki neje is a Valentin napos eventen.
<#puszis>#puszis>
Nos?
A Bálint-nap már a tanyaház ajtaján kopogtat, és február 14. és 20. között be is tör a romantika a farmjainkra! De ne feledjétek, hogy a szerelem sosem hullik csak úgy az ölünkbe, bizony, azért meg kell küzdeni. Lássatok neki a vadonatúj „Róbari és Juhlia” feladatsorozatnak, majd meglátjuk, sikerül-e a szerelmeseknek egymásra találniuk a végén, vagy a Bundague és Gyapjúlet család örök ellenségek maradnak. Azért annyit elárulhatunk, hogy a saját FARMERAMA drámád nyugodtan végzõdhet happy enddel!
Ahogy ilyentájt a szerelem elborítja a gazdák szívét, úgy borítja majd a farmotokat is a fehér és rózsaszín rózsák áradata. Ezeket a rózsákat természetesen csak rövid ideig termeszthetitek, ám annál több szeretettel! A különleges próbáknak és a rózsatermesztésnek is csak azok a gazdák állhatnak neki, akik már elérték az 5. szintet.
És még mindig nincs vége a romantikus meglepetéseknek! Betakarításkor ugyanis szerelmes szívekre bukkanhattok a farmotokon, a városban pedig szerelmi bájitalt ajándékozhattok a baráti gazdáknak.
Mire jók a szerelmes szívek, a bájital és a rózsák?
Elsõsorban arra, hogy teljesíteni tudd az új „Róbari és Juhlia” próbákat.
A Bundague (Róbari családja) feladatokhoz nincs szükség szerelmes szívekre, csak bájitalra és rózsákra. A Gyapjúlet (Juhlia családja) feladatokhoz pedig pont szerelmes szíveket és rózsákat kell szerezned.
Figyelem: a szerelmes hét végén a fel nem használt készletnek nyoma vész! Ilyen a szerelem: az egyik percben még lángol az ember, aztán az érzés hirtelen elillan…
Az igazán tartós kapcsolatok azonban átvészelik az ilyen hullámvölgyeket, sõt, mostantól kezdve még szorosabbra fûzhetitek a kapcsolatot a legkedvesebb gazdatársatokkal! Ha már tudjátok, ki a nagy Õ, megajándékozhatjátok egy virtuális jegygyûrûvel. Az ily módon megkötött „házasságnak” számos elõnye van, kaptok például a farmotokra egy plusz elemet, amelynek több egyéni funkciója lesz, küldhettek például puszikat és több tapasztalatpontot zsebelhettek be, ha a házastársatok új szintre lép!
De most már ideje a tettek rózsás mezejére lépni, hiszen ez a rengeteg szépség biztosan meglágyította a legmorcosabb gazda szívét is!
Boldog Bálint-napot és romantikus hetet kívánunk!
A Farmerama csapata
Itt a tegnap beígért kép😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Végre külön van véve az elvégzett feladatok
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elõre is köszönöm.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Farmerama mind a két szavazáson elsõ helyet szerzett, Nektek köszönhetõen!
Ezért a BigPoint csapata egy bónuszkóddal szeretne köszönetet mondani, ami 50%-os Tapasztalatpont pluszt jelet 2 óra hosszán keresztül.
Tehát a kód: Fafansarethebest.
Mától a Gazdakörben egy új menürendszert tekinthettek meg. Elsõsorban a kezelõfelület változott meg, újabb feladatok egyelõre nem kerültek be. Ezt az új felületet szeretnék most nektek bemutatni, némi magyarázat kíséretében.
* 1: a feladat szöveges leírása
* 2: a feladatra fordítható idõmennyiség
* 3: a feladat elindítása (már futó feladat esetén ez egy + jellé változik, ott lehet beadni a kért terményeket)
* 4: a feladat azonnali teljesítése Farmarany ellenében (új opció, nem minden feladat esetében lesz erre mód)
* 5: a teljesítésért járó jutalom beszedése
* 6: a feladat összesítése képekben
* 7: a választható feladatok listája (a sárga színnel az éppen olvasott)
* 8: az aktív és a már teljesített feladatok közti váltás
* 9: feladatok listázása, görgetése
* 10: a három különbözõ nehézségi foknak megfelelõ feladat és jutalom ismertetése.
Kép
A következõ képen egy másik újdonság látható: a többféle, választható nehézségi fok. Itt már nem csak egy ablak jelenik meg hanem három, a változó teljesítési feltételekkel, és természetesen ettõl függõen más és más jutalommal.
Kép
Pár perce, hogy betették a játékba az új Gazdaköri menüt, de a játékosok egy részénél az elvégzett feladatok nem jelennek meg a megfelelõ helyen, mintha semmit sem végzett volna még el. Másoknál ez teljesen jól mûködik. Sorban mennek a szervereken, akinél most nullázódott, az semmiképpen ne fogjon bele újra, várja meg amíg helyreáll neki is, az eddig elvégzetteknek megfelelõen!
HBD zmeor!<#pias>#pias>
Let the good times roll.
Max 71-es lettem 😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kíváncsi vagyok én is a kocsidra, hozd csak! Nekem sincs semmilyen Farmerama cuccom, de tetoválást csináltatok a közeljövõben, lehet hogy egy ufót varratok inkább vagy egy tehénkét. <#zavart1>#zavart1>
hozd azt a képet!<#wave>#wave>
Mentem aludni,jó éjt mindenkinek!
honnan lehet szerezni ilyeneket ? 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
am remélem az 1. helyezésekért kapunk meglepit 😊
Add nekem,én is szeretnék ilyet <#idiota>#idiota>
amugy a 250 csp !!!!! értékü viztartályodat én felülmultam bebebeee
220 csp értékü tyukollal 😄

A "The BBGsite Best Browser Games of the Year 2010" (Legjobb Böngészõ Alapú Játékok 2010ben) több kategóriában is indított, szavazáson alapuló versenyén, mely idõtartama 2010 december 30tól - 2011 február 11ig tartott, a Farmerama 2 kategóriában gyõzedelmeskedett méghozzá a következõkben:
A Legnépszerûbb 2010ben (Most Popular ) 115267 szavazattal,
Kedvenc Szimulációs játék 2010ben (Favorite SG) 71666 szavazattal.
Ezúton is köszönjük a sok sok szavazatot nektek is." <#taps>#taps>
szal ennyit megér, mivel nekem most mindenem megérett..nagyot kaszálhatok, ellenben 1 órát bukok... na bumm 😊
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
Volt boldog fa nap, boldog aratás nap, most boldog állat nap van még, lesz még valami?
<#help>#help>