Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca
Na én már spekulálok!
Maxi rögzítsd légyszivi nekem a béka12 farmomat 36-os szinten vagyok most ott.
Illetve lenne egy ajánlatom. 3 valakivel kötnék olyan üzletet, hogy errõl a farmról minden nap küldök ajándékot, viszont a zászlósúrnõs farmra kérem vissza. A békással lehetek valaki neje is a Valentin napos eventen.
<#puszis>
Nos?

szjuca
Adjisten, Gazdák!

A Bálint-nap már a tanyaház ajtaján kopogtat, és február 14. és 20. között be is tör a romantika a farmjainkra! De ne feledjétek, hogy a szerelem sosem hullik csak úgy az ölünkbe, bizony, azért meg kell küzdeni. Lássatok neki a vadonatúj „Róbari és Juhlia” feladatsorozatnak, majd meglátjuk, sikerül-e a szerelmeseknek egymásra találniuk a végén, vagy a Bundague és Gyapjúlet család örök ellenségek maradnak. Azért annyit elárulhatunk, hogy a saját FARMERAMA drámád nyugodtan végzõdhet happy enddel!

Ahogy ilyentájt a szerelem elborítja a gazdák szívét, úgy borítja majd a farmotokat is a fehér és rózsaszín rózsák áradata. Ezeket a rózsákat természetesen csak rövid ideig termeszthetitek, ám annál több szeretettel! A különleges próbáknak és a rózsatermesztésnek is csak azok a gazdák állhatnak neki, akik már elérték az 5. szintet.

És még mindig nincs vége a romantikus meglepetéseknek! Betakarításkor ugyanis szerelmes szívekre bukkanhattok a farmotokon, a városban pedig szerelmi bájitalt ajándékozhattok a baráti gazdáknak.

Mire jók a szerelmes szívek, a bájital és a rózsák?

Elsõsorban arra, hogy teljesíteni tudd az új „Róbari és Juhlia” próbákat.

A Bundague (Róbari családja) feladatokhoz nincs szükség szerelmes szívekre, csak bájitalra és rózsákra. A Gyapjúlet (Juhlia családja) feladatokhoz pedig pont szerelmes szíveket és rózsákat kell szerezned.
Figyelem: a szerelmes hét végén a fel nem használt készletnek nyoma vész! Ilyen a szerelem: az egyik percben még lángol az ember, aztán az érzés hirtelen elillan…

Az igazán tartós kapcsolatok azonban átvészelik az ilyen hullámvölgyeket, sõt, mostantól kezdve még szorosabbra fûzhetitek a kapcsolatot a legkedvesebb gazdatársatokkal! Ha már tudjátok, ki a nagy Õ, megajándékozhatjátok egy virtuális jegygyûrûvel. Az ily módon megkötött „házasságnak” számos elõnye van, kaptok például a farmotokra egy plusz elemet, amelynek több egyéni funkciója lesz, küldhettek például puszikat és több tapasztalatpontot zsebelhettek be, ha a házastársatok új szintre lép!

De most már ideje a tettek rózsás mezejére lépni, hiszen ez a rengeteg szépség biztosan meglágyította a legmorcosabb gazda szívét is!

Boldog Bálint-napot és romantikus hetet kívánunk!

A Farmerama csapata

Maximus4
Majd el felejtettem.
Itt a tegnap beígért kép😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

remélem rövidesen új küldetések is lesznek
Yeeeeee! Azért ez nagyon jó lett!
Végre külön van véve az elvégzett feladatok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Pic.ába! Én meg nem olvastam bele a topikba,és learattam mindent.Na majd holnap beirom a kódot

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mi a fene

dalmar
Köszi,idõközben megtaláltam.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

dalmar
Nem tudom ,de tényleg ilyen ritka a nagy nyeremény?Mert én 120 000 csengõpengõt nyertem valamelyik nap,de nem ezért írok beletennétek a Faq-ba hogy hogyan lehet a kódokat beírni?
Elõre is köszönöm.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Maximus4
Én is többre számítottam,de ez van😞

SitatiS
Ez azért kemény..<#wilting>

Let the good times roll.

Maximus4
Kedves gazdatársak!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Farmerama mind a két szavazáson elsõ helyet szerzett, Nektek köszönhetõen!

Ezért a BigPoint csapata egy bónuszkóddal szeretne köszönetet mondani, ami 50%-os Tapasztalatpont pluszt jelet 2 óra hosszán keresztül.

Tehát a kód: Fafansarethebest.

Maximus4
Üdvözlet Gazdatársak!

Mától a Gazdakörben egy új menürendszert tekinthettek meg. Elsõsorban a kezelõfelület változott meg, újabb feladatok egyelõre nem kerültek be. Ezt az új felületet szeretnék most nektek bemutatni, némi magyarázat kíséretében.

* 1: a feladat szöveges leírása
* 2: a feladatra fordítható idõmennyiség
* 3: a feladat elindítása (már futó feladat esetén ez egy + jellé változik, ott lehet beadni a kért terményeket)
* 4: a feladat azonnali teljesítése Farmarany ellenében (új opció, nem minden feladat esetében lesz erre mód)
* 5: a teljesítésért járó jutalom beszedése
* 6: a feladat összesítése képekben
* 7: a választható feladatok listája (a sárga színnel az éppen olvasott)
* 8: az aktív és a már teljesített feladatok közti váltás
* 9: feladatok listázása, görgetése
* 10: a három különbözõ nehézségi foknak megfelelõ feladat és jutalom ismertetése.

Kép

A következõ képen egy másik újdonság látható: a többféle, választható nehézségi fok. Itt már nem csak egy ablak jelenik meg hanem három, a változó teljesítési feltételekkel, és természetesen ettõl függõen más és más jutalommal.

Kép

SitatiS
Üdvözlet Gazdatársak!

Pár perce, hogy betették a játékba az új Gazdaköri menüt, de a játékosok egy részénél az elvégzett feladatok nem jelennek meg a megfelelõ helyen, mintha semmit sem végzett volna még el. Másoknál ez teljesen jól mûködik. Sorban mennek a szervereken, akinél most nullázódott, az semmiképpen ne fogjon bele újra, várja meg amíg helyreáll neki is, az eddig elvégzetteknek megfelelõen!

HBD zmeor!<#pias>

Let the good times roll.

szjuca

Boldog Szülit Zmeorgazda! Mitiszunk?

Maximus4
Mi a franc!Elõlrõl kell kezdeni azokat amiket már megcsináltam?

Maximus4
Valami alakul a gazdakörben!

Maximus4
Ez a legkevesebb😊

zmeor
OMG köszi szépen 😄

na erre nem számítottam 😄

leszarom a konfigod...

Maximus4
Boldog Szülinapot zmeor!

SHADOWEYES7
Sziaztok!

Max 71-es lettem 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szjuca
Jó reggelt! Maxi 57-es lettem, hála a boldog napoknak.

Kíváncsi vagyok én is a kocsidra, hozd csak! Nekem sincs semmilyen Farmerama cuccom, de tetoválást csináltatok a közeljövõben, lehet hogy egy ufót varratok inkább vagy egy tehénkét. <#zavart1>

anyám...<#wow1> - és én vagyok függõ...<#nevetes1>

hozd azt a képet!<#wave>

PttM Fa
Elég homemade <#eljen>

Ironman : Grat!

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

61-es lettem MAxi!

SitatiS
<#nevetes1>
Jó éjt!😊

Let the good times roll.

Maximus4
Sõt,még polót is fogok csinálni😄
Mentem aludni,jó éjt mindenkinek!

Maximus4
Holnapra esküszöm lefényképezem!A farmeramas logót csináltam meg simán kinyomtatva,aztán körbevágva és ráraktam öntapira😊

tonyr
de ez teccik 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SitatiS
képet!<#buck>

Let the good times roll.

tonyr
nekem semmi promocios cuccom nincs 😞
honnan lehet szerezni ilyeneket ? 😊

SHADOWEYES7
😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Te vagy fan?Én meg kiraktam egy farmeramas matricát a kocsimra😛

tonyr
hotdog-os weboldal... 2 honapja regeltem oda, mivel azt hirdették h ha regelsz akor küldenek farmerama-s kitüzöt.. nem jött semmi... valaki kapott olyat ? én nagy fan vagyok és nem küldenek.. na majd rájukirok 😄

tonyr
<#hehe>
am remélem az 1. helyezésekért kapunk meglepit 😊

Maximus4
Irigy vagyok! <#duhos2>
Add nekem,én is szeretnék ilyet <#idiota>

tonyr
MIII ??? ez komolyan remek hir !!!
amugy a 250 csp !!!!! értékü viztartályodat én felülmultam bebebeee
220 csp értékü tyukollal 😄

Maximus4
Nem.Mind a kettõbe mi nyertünk!😊

szjuca
<#vigyor3><#email>
Gratulálok Nekik és magunknak is. :-)

tonyr
1. ill 2. lett a farmerama ? nem tudtam nézni az utolso nap végén...

Maximus4
"Üdv Farmerek!

A "The BBGsite Best Browser Games of the Year 2010" (Legjobb Böngészõ Alapú Játékok 2010ben) több kategóriában is indított, szavazáson alapuló versenyén, mely idõtartama 2010 december 30tól - 2011 február 11ig tartott, a Farmerama 2 kategóriában gyõzedelmeskedett méghozzá a következõkben:

A Legnépszerûbb 2010ben (Most Popular ) 115267 szavazattal,
Kedvenc Szimulációs játék 2010ben (Favorite SG) 71666 szavazattal.

Ezúton is köszönjük a sok sok szavazatot nektek is." <#taps>

Maximus4
Ez csak pletyka és ne legyen igazam,de állítólag nem lesz már semmi happy nap😞

szjuca
<#vigyor3>
Akkor tényleg én vagyok a hülye. <#miaz>

zmeor
igazából 1 óra és kiderül mi van...

szal ennyit megér, mivel nekem most mindenem megérett..nagyot kaszálhatok, ellenben 1 órát bukok... na bumm 😊

leszarom a konfigod...

zmeor
boldog dupla termény nap 😛 (amikor a pajtába minden learatott dolog 2x kerül be)

leszarom a konfigod...

szjuca
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem mit vártok.
Volt boldog fa nap, boldog aratás nap, most boldog állat nap van még, lesz még valami?
<#help>

zmeor
én arra várok, hátha dupla tp vagy dupla termény...

leszarom a konfigod...

cspedro
szerintetek megéri várni az aratással hogy ha lenne a happy dayyal kapcsolatba valami dupla tp??

Krezga
Még jó, hogy 9 körül csinálják mindig az ilyeneket, akkor ár rég nem vagyok otthon.

Amúgy kíváncsi leszek, hogy mit csinálnak a gazdaköri feladatokkal.