23542
-
benoken93 #7945 OK! -
#7944 Milyen új terület?
Amúgy a válaszaidnál nyomd meg a ,,válasz erre'' gombot. -
benoken93 #7943 Jut eszembe! Erről van valami hír? -
#7942 igen érvényes mindenre -
benoken93 #7941 Szerintem Nem CSAK KIZÁRÓLAG AZ AMI A KÉPEN VAN ! DE NEM TOM! -
#7940 A tölgyön a -10% az ólakra érvényes a műhelyes cuccokra is, mint pl tojástojó? -
benoken93 #7939 Helló! Milyen lesz az az új terület? -
Gólya #7938 grat.!
az előbb nálam is három sikeredett - igaz, nem ilyen jó elosztásban (két fehér+egy barna), a másik helyen egy barna és egy bögyös:) -
#7937 Hopppáááá! 4 barna tik = 1 kendermagos, 1 barna, és 1 STTÁR tyukca!!! YEAH! -
Ironman2 #7936 Már töröltem,de ha akarjátok ujra belinkelm a szöveget.Olyan jó volt olvasni
Amugy a Google eszköztárban van egy gomb,ami egész oldalakat lefordit,nagyon sok nyelven.Kinai oldalakat is szoktam vele olvasni -
#7935 webfordítás rulz
de azért meglepően egészen érthető a szöveg -
Ironman2 #7934 Csak egy rövid ideig lesz elérhető és megvásárolható az a két állattenyésztési elem, amelyeket a fenti animációkon láthattok.
A megjelenés pontos dátuma még nem ismert.
-
Ironman2 #7933 -
Gólya #7932 yessss!:) -
Ironman2 #7931 Látjátok a mestert? -
Ironman2 #7930 -
Gólya #7929 lehet, nem is azért van...
de én láttam másik topicon a két új ólat (korlátozott ideig lehet majd megszerezni/megvenni?, azt pedig még nem lehet tudni, mikor lesznek elérhetőek
az egyik mintha mókus lenne, a másik pillangó -tetszett mindkettő, remélem, nem többszáz FA-ért kínálják majd... -
Ironman2 #7928 Akkor már én is linkelek szöveget:
Egy ideig vannak pletykákat változások a termelés a játék. Értek el az új gyárak, gazdasági ágak, a jelentések végül alkalmazni nagyobb mennyiségben a növények és állatok. Eddig csak kis mennyiségben van szükség a takarmány és pihenés alkalmanként ewentów és küldetése a szövetkezet. De már a puszta említése ezeket a változtatásokat a világ játékosok érvényesült Farmerama kiáltása helyhiány. A fejlesztők úgy ezeket az igényeket azáltal Forest Glade, de én mostanában hallottam egy új kiterjesztés - az ipari negyed a város.
A bejelentés szerint hétfőn kezdődik valószínűleg hivatkozva kezdetét vasárnap World Cup Női Kupa, amely idén kerül sor Németországban.
Az alábbiakban a főtáblán opcionálisan. Kapsz rá kattintva a stadion a város - lesz a szabvány minden ewentów - következő műhely. Ikon, grafikai stadionban többször bemutatott az oldalakon az oldalon.
-
#7927 -
Ironman2 #7926 Nálam egy kép se jelenik meg -
#7925 akkor berakom nem linkelve a képeket:
új terület
focis event
új ólak: egy kettő -
Gólya #7924 ugye? -
Ironman2 #7923 Rendesek vagytok.Köszi -
Gólya #7922 szerintem inkább egy kapás vagy kaszás embert figyelj:DDD -
Gólya #7921 a két farmot szedd már ki légyszi a topiclakók listájából (Paddington61 és Goya61) - köszi! -
#7920 Majd figyellek,ha látok egy traktort rajta a farmerama logóval akkor tudom,hogy te vagy:D -
Ironman2 #7919 Jó is lenne.Amugy Pestre megyek a volt osztálytársamhoz. -
#7918 Meghívtak a BP székházba mi?:P -
#7917 Gazos lesz a kerted, ne ültess bele semmit se. -
Ironman2 #7916 Holnap reggel elutazok 2 napra. -
#7915 Semmi gond nem lesz,max annyi,hogy lemaradsz a vb-s event elejéről:) -
Ironman2 #7914 Ha én 2 napig nem lépek be a farmra,akkor nem lesz gond? -
#7913 Pech, egyre kűldtem bájitalt. Na mindegy. Végül is OTT id kellhet 1-2 alkalommal. Makd írd meg, hova küldjek kompenzálást, gondolom holnap már barkács cucc fog kelleni, de nekem mindegy, mit küldök. -
Gólya #7912 ezekre ne is küldj semmit - ezek csak segédfarmok
-
benoken93 #7911 -
#7910 Ja, amúgy annyi nyereségem volt, hogy tegnap 10 házikóban indítottam akciózást, amit MA szüreteltem le. -
#7909 KÖSZI! Sajna viszonozni MA nem tudtam, csak egyet, mert már elküldtem a napi ajándék csomagokat. -
Gólya #7908 küldtem a kisfarmokról ötöt - többet ma nem tudok -
benoken93 #7907 4 barna bakból lett egy puha nyuszim és egy hótapsim! -
benoken93 #7906 Van egy Új hiba nem tudom , hogy észre vette-e valaki? Ha elfogy a bahamán a terményed a magod akkor kiveszi a földről és TP-t ad érte!