23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • benoken93
    OK!
  • cspedro
    Milyen új terület?
    Amúgy a válaszaidnál nyomd meg a ,,válasz erre'' gombot.
  • benoken93
    Jut eszembe! Erről van valami hír?
  • zmeor
    igen érvényes mindenre
  • benoken93
    Szerintem Nem CSAK KIZÁRÓLAG AZ AMI A KÉPEN VAN ! DE NEM TOM!
  • Alien69
    A tölgyön a -10% az ólakra érvényes a műhelyes cuccokra is, mint pl tojástojó?
  • benoken93
    Helló! Milyen lesz az az új terület?
  • Gólya #7938
    grat.!
    az előbb nálam is három sikeredett - igaz, nem ilyen jó elosztásban (két fehér+egy barna), a másik helyen egy barna és egy bögyös:)
  • Alien69
    Hopppáááá! 4 barna tik = 1 kendermagos, 1 barna, és 1 STTÁR tyukca!!! YEAH!
  • Ironman2
    Már töröltem,de ha akarjátok ujra belinkelm a szöveget.Olyan jó volt olvasni

Amugy a Google eszköztárban van egy gomb,ami egész oldalakat lefordit,nagyon sok nyelven.Kinai oldalakat is szoktam vele olvasni
  • ToCsEk
    webfordítás rulz
    de azért meglepően egészen érthető a szöveg
  • Ironman2
    Csak egy rövid ideig lesz elérhető és megvásárolható az a két állattenyésztési elem, amelyeket a fenti animációkon láthattok.
    A megjelenés pontos dátuma még nem ismert.
  • Ironman2
  • Gólya #7932
    yessss!:)
  • Ironman2
    Látjátok a mestert?
  • Ironman2
  • Gólya #7929
    lehet, nem is azért van...
    de én láttam másik topicon a két új ólat (korlátozott ideig lehet majd megszerezni/megvenni?, azt pedig még nem lehet tudni, mikor lesznek elérhetőek
    az egyik mintha mókus lenne, a másik pillangó -tetszett mindkettő, remélem, nem többszáz FA-ért kínálják majd...
  • Ironman2
    Akkor már én is linkelek szöveget:

Egy ideig vannak pletykákat változások a termelés a játék. Értek el az új gyárak, gazdasági ágak, a jelentések végül alkalmazni nagyobb mennyiségben a növények és állatok. Eddig csak kis mennyiségben van szükség a takarmány és pihenés alkalmanként ewentów és küldetése a szövetkezet. De már a puszta említése ezeket a változtatásokat a világ játékosok érvényesült Farmerama kiáltása helyhiány. A fejlesztők úgy ezeket az igényeket azáltal Forest Glade, de én mostanában hallottam egy új kiterjesztés - az ipari negyed a város.

A bejelentés szerint hétfőn kezdődik valószínűleg hivatkozva kezdetét vasárnap World Cup Női Kupa, amely idén kerül sor Németországban.
    Az alábbiakban a főtáblán opcionálisan. Kapsz rá kattintva a stadion a város - lesz a szabvány minden ewentów - következő műhely. Ikon, grafikai stadionban többször bemutatott az oldalakon az oldalon.
  • ToCsEk
  • Ironman2
    Nálam egy kép se jelenik meg
  • ToCsEk
    akkor berakom nem linkelve a képeket:

új terület

focis event

új ólak: egy kettő
  • Gólya #7924
    ugye?
  • Ironman2
    Rendesek vagytok.Köszi
  • Gólya #7922
    szerintem inkább egy kapás vagy kaszás embert figyelj:DDD
  • Gólya #7921
    a két farmot szedd már ki légyszi a topiclakók listájából (Paddington61 és Goya61) - köszi!
  • Maximus4
    Majd figyellek,ha látok egy traktort rajta a farmerama logóval akkor tudom,hogy te vagy:D
  • Ironman2
    Jó is lenne.Amugy Pestre megyek a volt osztálytársamhoz.
  • Maximus4
    Meghívtak a BP székházba mi?:P
  • Alien69
    Gazos lesz a kerted, ne ültess bele semmit se.
  • Ironman2
    Holnap reggel elutazok 2 napra.
  • Maximus4
    Semmi gond nem lesz,max annyi,hogy lemaradsz a vb-s event elejéről:)
  • Ironman2
    Ha én 2 napig nem lépek be a farmra,akkor nem lesz gond?
  • Alien69
    Pech, egyre kűldtem bájitalt. Na mindegy. Végül is OTT id kellhet 1-2 alkalommal. Makd írd meg, hova küldjek kompenzálást, gondolom holnap már barkács cucc fog kelleni, de nekem mindegy, mit küldök.
  • Gólya #7912
    ezekre ne is küldj semmit - ezek csak segédfarmok
  • benoken93
  • Alien69
    Ja, amúgy annyi nyereségem volt, hogy tegnap 10 házikóban indítottam akciózást, amit MA szüreteltem le.
  • Alien69
    KÖSZI! Sajna viszonozni MA nem tudtam, csak egyet, mert már elküldtem a napi ajándék csomagokat.
  • Gólya #7908
    küldtem a kisfarmokról ötöt - többet ma nem tudok
  • benoken93
    4 barna bakból lett egy puha nyuszim és egy hótapsim!
  • benoken93
    Van egy Új hiba nem tudom , hogy észre vette-e valaki? Ha elfogy a bahamán a terményed a magod akkor kiveszi a földről és TP-t ad érte!