Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A jegygyûrû küldés-elfogadás viszont továbbra is javítás alatt van. Akad aki azonnal megkapja, másoknak várni kell 5-10 percet, vagy többet is, megint mások egyáltalán nem kapják meg a felkérést. Reméljük hamarosan sikerül megcsinálni a házasság ezen részét.
Let the good times roll.
mozgó nyeremény képekkel 😊 magyar event leírásból nem is derült ki hogy a 2 puzzlenek több szintje van 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
elmegy a f*szra az ilyen gyökér
ne is törõdj vele<#integet2>#integet2>
én is kaptam...<#wave>#wave>
Tegnap a Hibák észlelése topikban kommenteltem egy baromságot, egy csaj a saját gondolatait szinte hivatalos infóként osztotta meg, ketten is ráindultunk, modiért sikítozott egybõl. :-)
Aztán privátban megkaptam, hogy akár õ is lehetne mod és õ rendszer informatikus iskolába jár és van ECDL vizsgája is.
Háát, alig tudtam aludni. Még ekkora gyökereket istenem.
Akinél a következõ hiba jelentkezik: a Kertben néhány tárgy után járó TP nem beszedhetõ, azoknak javasoljuk, hogy egy kicsit alatta vagy mellette kattintsanak az ikonnak. A probléma hamarosan kijavításra kerül, addig is így próbálgassátok, mert sikerülni fog. Elnézést a kellemetlenségért.
Let the good times roll.
Sziasztok,
néhány félreértés elkerülése végett néhány kiegészítõ információt szeretnénk itt leírni:
A lugasok ping-pong módszerben mûködnek. Ez azt jelenti, hogy amíg a lugast mindkét "házastárs" megkapta, egyszerre mindig csak az egyiknél aktív. Tehát: Ha a "férjnél" aktív és megy a visszaszámlálás, akkor a "feleségnél" nem aktív, csak dísztárgyként jelenik meg. Amint a "férjnél" lejárt a visszaszámolás, a "feleségnél" indul el és lesz a lugas aktív. Ez nem hiba, ezt szándékosan így készítettük el.
Kiegészítõ a feladatokhoz:
A feladatokon technikai okok miatt kisebb változtatást kellett végrehajtanunk, a szív és a bájital felcserélésre került. Példa:
az elsõ gyémánt feladatnál eredetileg 4 szívre és 7 bájitalra volt szükség, ezt megcserélve most már 4 bájitalra és 7 szívre van szükség. Ez érvényes természetesen az összes feladatra.
Azon játékosok, akik már a változtatást megelõzõen teljesítették a feladatot, úgy fog látszódni, hogy kevesebbet teljesítettek, de természetesen az adott feladat már készen van és marad is úgy.
Let the good times roll.
Tegnap és ma nem volt kód ?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Elnézést kérünk tõletek, de a teszt során ez nem derült ki a számunkra.
Let the good times roll.
hol vannak a régi jó ötletes eventek ? 😄D
()() (^^)
még az elején csak-csak
aztán az egyik helyen kapok plusz 3-3 rózsát mindkét fajtából (az már csak hab a tortán, hogy szerintük rózsaszín, szerintem meg lila - de lehet, én vagyok színvak)
aztán késõbb küldenék ajándékot az egyik szomszédnak - azt írja, nincs ilyen gazda - nincs a fenét, csak szólt volna az ember, ha fel akarja számolni a farmját..
számolgatok, persze megint eltûnt egy szomszéd - ki más, mint a hites
másik farmról is eltûnt egy szomszéd - ezek szerint egy szerveren van a zurammal😊
délelõtt olvastam a hiv. fórumot...
gondolom, sokan szóvá tették, hogy mi mindent utoljára tudunk meg, mindenütt máshol már napokkal elõbb tud mindenki mindent...
azt mondták, hogy azért, mert az eventek az utolsó pillanatig változnak és nem akarnak hülyeséget írni...
érdekes, amit eddig máshonnan tudtunk meg, gyakorlatilag szó szerint bejöttek...
http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Csak gyõzzük kivárni. Remélem a vetett szupitrágyázott rózsák megmaradtak.
Jelen pillanatban sokan nem tudnak belépni a farmjukra. A hiba elhárításáig türelmeteket kérjük!
Vigasztaló. A fórumon is benn voltam, onnan nem lökött ki. Ezt írták.