23542
-
#22057 A varázsfa csak tp-t adott ez normális? -
Gólya #22056 mert olyan forgómorgó vagy:)))
megrémült és elbújt:D
-
#22055 Már előkerült!Anyumnak egyből ott volt engem nem szeretett :D -
Gólya #22054 na...megvan?
-
Gólya #22053 így néz ki:
-
Gólya #22052 hmm...frissítés, ki-belépés gondolom túlhaladott
rendesen visszaigazolták, hogy sikeres volt a kód beváltása és az ajándék úton van, valamint azt is, hogy megérkezett hozzád?
mert akkor - de csak akkor - kérdezz a supportnál
egyébként meg ne harapd le a fejem, csak segíteni próbálok
-
#22051 De ha nincs ott? Szerinted miért kérdem poénból? -
Gólya #22050 nézd már meg a kitehetők között...
-
#22049 Erre senki? -
Gólya #22048 napi egy barkács...eventkor - ha van - felröppenő (szintén napi egy)
messze nem olyan nagy valami, mint ahogy anno beharangozták
-
#22047 Fák, ja]
Vársz 10mp-t és meglátod, mit kapsz. -
#22046 Beváltottam a kódot hol a cucc? -
#22045 A varázsfa az mit ad? -
#22044 KÓD: faeventcomp13
Édes rakomány: a nyereménye! -
#22043 Üdvözlet Gazdatársak!
A játékban az utóbbi percekben problémák akadtak.
Nem működik a belépés egyáltalán, vagy nagyon lassú minden, esetleg a játék egyes elemei,területei hibásak.
Már jeleztük a hibát, és elkezdték a javítást az illetékesek.
Türelmeteket kérjük, amint lesz újabb információ, azt azonnal közzétesszük!
A Farmerama csapata
Ovisulit kéne nyitni néhány programozónak, vagy cavintont szedetni velük, ha már ennyire nem tudják, mit állítottak el 1 órája...... -
#22042 Egyik accomon most kaptam meg a 3. kacsa katásat superből viszont van elég. Jó ez így, csak teremjenek gyorsan! -
#22041 Most egész jól adja a kacsa katás fákat,már van 5 darab :) -
#22040 Nekem sikerült az accomon a mombiszilva meg a teve is. A licsit is sikerült megszerezni, de az eventek vitték a pénzt, azaz csak az állatos dolgok maradtak meg illetve a Varázslatos kirándulás event drága mulatság, erre se idő se pénz. :( Sokba van! -
Gólya #22039 én még nem voltam csak a 23. elején, nem volt meg az a 8 millió valahány pontom...
a banánokat meg nem tevére váltottam, hanem mombinszilvára...
de jól van az...majd kiderül, kihagyom az utolsót vagy szánok rá némi aranyat:)
-
#22038 Én is csak ezért toltam a gyors szintlépéseket a szigeten,hogy ki tudjam váltani és most van 74 darabom,az elég lesz ehhez.Ráadásul jól jött a bahás kompenzáció is,maradt mégt 133 banánom. -
Gólya #22037 arra leszek kíváncsi, hány FA lesz az utolsó kör...nincs még kiváltva a teve, így azt vagy nem csinálom meg, vagy beáldozok némi FA-t...így is rég jártam már eventtel:)
-
#22036 Félreértettél.Én azt mondtam,hogy nekem kell bevásárolni,csak gondoltam közzéteszem,hátha valakinek viszont kell. -
#22035 Aki nem termel az vásároljon is megérdemli
Nekem a költekezés kemény 50 brazil dió lesz mert olyanom nincs!Minden más megvan (az eventnövényen kívül) -
#22034 Hamar kifosztottam a cirkuszi nyereménybódét a múltkori kis akciónak hála,és még maradt is egy kevés zsetonom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#22033 Ha ennyi dolgot kell beadni ilyen drágán, neki se állok, nem ez lesz az utolsó -
#22032 Lehet bevásárolni az eventhez :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22031 Van 17db narancs xxl, azt még eladom erre, ugyis kaptam. :D
Ha kapok 1-1 valami ujat azis tök jó! Nincs event, belefér! -
#22030 Én még nyomatom.
Tele akarom az oldalt vágni ezekkel a fákkal. -
#22029 Ez érdekes,mert mielőtt kérdeztem,ránéztem és akkor még nem láttam az infót,pedig ma délelőtti a hozzászólás :O
Mindegy,úgysem maradt sok fám :(
Így is lett 3 darab kacsa katás ami kellett és mellette rengeteg szuper és turbós fa. -
Gólya #22028 ld. hivatalost:)
-
#22027 Újraindult a gőzős számlálója ?! WTF? -
#22026 Ma nagyon választékosan beszélsz! :D
Egyik accomon nekem is az alját adta, másikon meg a jobbakat....
Sőt nagyon ajánlotta cookik törlése mert egy idő után becsavarodik a flash. -
#22025 Én meg a 3. diófa után ezt is hagytam a rákba csak arra jó hogy az ember elkurja a jó fáit :( -
#22024 aranylevelű,ringló,citrom,bájital,XXL fák, ginko,bükk,magnóliafa
ezeket cseréltem a 2000-es értékű csemetékre
egyébként nem kell sokat ülni ezekért -
#22023 Viszont arra kíváncsi volnék, arannyal, vagy 250-2000 fák közül, mivel kaptál ennyit és ilyeneket. -
#22022 Uhhh, manapság nem sokat alszol, nekem fele sincs a legtöbbje xl régifa ;( -
#22021 nekem idáig ezeket adta
-
Gólya #22020 ezt a hsz-szűrést nem lehet valahogy végérvényesen eltüntetni?
ezt meg én nézem, de nem találom, hogy lehetne...
-
Gólya #22019 jesszus...jól benézted...:O
-
#22018 Most kaptam Kacsa Kata mamutfáját, de eddig 5x 2db XXL narancsfára 1db xl almát meg tölgyfa jött illetve 1 db xl diofa. a "C" kategóriaként, mostmár a "B" elég leszazaz az "M" :)