23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • hpelte
    azért gyorsan sikerült összeszedned
  • Maximus4
    Nem kell köszi,nem azért írtam,csak egy kicsit idegesítő,de hamarosan meg lesz úgyis:)
  • hpelte
    küldjek?
  • Maximus4
    1 retkes labda hiányzik az első szintből:D
  • Vikoo15
    Ajjaj, Gazdák, jelenleg karbantartás van :(
  • 16sziszi
    Tudom csak sajna már elvolt ültetve a rózsa event elött mert elmentem és ennyire nemgondolkoztam előre, oké köszi kipróbálom. Hát 10óra /240 TP az egész jól hangzik... kár h most kellett meg vennem a kergén az utólsó részt h kitehessem a nagy vulkánt meg pár cuccot, lassan telelessz....
  • ToCsEk
    csak a legutolsó növény adja annyi %ban a felrepülő tárgyakat mint amennyid van, a tübbi egyre kevesebb eséllyel, fölösleges trükközni gyorsabb érésűekkel :(
  • Maximus4
    Én articsókát ültettem.
    Szurkolótyúkok a díj.10 óra/240TP ad.
  • ToCsEk
    valami tp-t adó csirkét
  • 16sziszi
    Hát ez mekkora... 3 területen van 100+ földem rózsát szedtem le igaz 73 vok de 29 labda??? Oo Maxi te mit ültettél? spenótot, h olyan sokat szedtél? De amúgy beadtam a CSP-s részt 6 ezer rózsából megvolt :D az állatosból meg 2 szint kell de az esélytelen h meg legyen, valaki tudja h mit adna ha meglenne teljesen?
  • ToCsEk
    utána megint azt ültetsz, estére kész, majd megint és reggelre kész, ördögi körforgás :D
  • grebber
    Rózsát csak este ültetek reggelre elkészül!
  • ToCsEk
    nonstop rósza ültetéssel meglehet :) én azt nyomom majd meglátjuk, igaz kupáim nem maxosak :D
    #8012 nézd meg a virág ikon menü alatt :)
    #8011 kamu, nekem mindig meg adja, igaz néha csak relog után
  • Vikoo15
    Kész a növényes rész, nem tudja valaki ,hogy mit add ?
  • benoken93
    De Nagy Köcsögség!!! Kapják be! Menek tüntetni!

Nedmigaz! 50.000csp-ért adtam el terményt a piacra és nem adta meg!
  • grebber
    Ez az event megint fos lesz alig ad labdát.Már nagyon fogok örülni ha az első körön túljutok!
  • Gólya #8009
    most már valóban nincs ott - nem kötekedésből szóltam háromszor...most a harmadik előtt néztem, még ott volt
  • Maximus4
    Nem értem,már amikor először szóltál akkor töröltem:(
  • Alien69
    Köszi. Akkor asszony elbakta a sajátját, de most kompenzáltam.
  • szjuca
    Aha jaaaaaaaa, mert minél több cucc van benn a karéjban, annál több CSP-t és TP-ot ér a labda darabja.
  • Gólya #8005
    nézd meg a leírást és utána eldöntheted, hogy éri meg jobban:)
  • Alien69
    Bocsi, most akkor először csináljam meg a két karéjt (állat-növény berakása), és utána rúgjam a labdákat?
  • Gólya #8003
    törölnéd a két farmot a topiclakókban?
  • szjuca
    Okés, semmi baj.

Ám 70-es vagyok, a Bahamán pedig 12. A béka12-n 52-es. Iron akkor lelépett?
  • Maximus4
    Holnap már labdát küldök,ma túl gyors voltam reggel:(
  • ToCsEk
    érdekes erről nem is írtak semmit fórumon: gazdabolt, dekorációs tárgy, szezonális, nah de kinek van erre helye :D
  • szjuca
    Különben én is meguntam már ezeket a "kincseket" eddig csak a kergén voltak, de már nem férnek el. Igaz az utolsó rész nincs meg, így kénytelen voltam az egy kockásakat másik kertbe tenni. A "Virágtartóba" sajnálom őket, mert csak hoznak egy-egy kicsit a konyhára.

#7996 Gólya: Jól megszaladt! PAradicsomom érik be mindjárt, kíváncsi leszek.
  • cspedro
    Igazad van!
    Amúgy én nem vagyok elragadtatva ezektől a díjaktól amiket itt lehet kapni.Semmi értelmes,talán a jávorszarvas és a léggömb.
  • szjuca
    Sziasztok! Üdv Viko és Sziszi!

Az éjjelre vetett rózsákat 35 labdám lett aratáskor, a szédültön az állatok alól szinte alig jött. Az ajándékokat már labdaként küldtem, hátha lesz olyan "figyelmes" szomszédom, aki viszonozza is. Maxi és Iron kivételével mindannyian világtalanok, csak pislognak a lyukon kifelé, hogy én miket tudok. (Kódok, event ...) Persze nem árulom el, hogy honnan, de egy kis sütnivalóval akárhol a neten megszerezhetőek ezek az infók, amik itt is vannak. Mondom, hogy világtalanok. =)

A terményes küldi készen van, természetesen először a labdákat dobtam be, utána a terményeket. Ilyentén magamat is a világtalanok közé sorolom. Hih Elég szemét dolog, hogy a szigetes cuccokat nem lehet beadni, de én abban reménykedek, hogy fölsőbb fordulókban már lehet majd. Ennyi erővel a gazdakörbe se tegyenek szigetes feladatot. Igazam van, vagy igazam van?i
  • Gólya #7996
    hááát...
    a sima szántón meg a tisztáson leszedtem az epret - kaptam kemény 4 lasztit...]
    ej-ej, BP, nem leszünk jóban...

no majd a reggeli betakarításnál meglátjuk:)
  • cspedro
    Az uborka elég kis szintű termény,nem kapsz érte sok mindent,barkácst se és labdát se nagyon.
  • sata75
    én nem értem a kérdést:)
    (de az nem rossz azért, hogy egy mondatban 6 helyesírási hibát raktál:) nálam 2 az átlag...)
  • Vikoo15
    Az mér van hogy mikor el kezdődőt akkor szettem le az uborkát de semmit nem kaptam érte
  • hpelte
    én is most gondolkodok, hogy dobáljam e tovább az állatoka a +tp-ért cserébe, de szerintem megállok a 6. szinten mert ennyi értékű állatot nem áldozok be..
  • Maximus4
    Egy retkes bodegáért nem fogok annyi állatot beadni.

Szép árakért lehet labdát venni:P
  • Maximus4
    Nekem 53.A hamburger bódés nekem is kész.
  • cspedro
    nektek egy aratással hány laszti jön össze?nekem csak 45 jött most -.-
  • hpelte
    a fincsi falatozó megvan végig, de az állatos az necces lesz, a baharamas állatokkal akartam megcsinálni erre azokat nem lehet bedobálni..most tenyészthetek mint az őrült
  • Maximus4
  • hpelte
    és a baharamas cuccok sem számítanak...