23542
-
hpelte #8025 azért gyorsan sikerült összeszedned -
#8024 Nem kell köszi,nem azért írtam,csak egy kicsit idegesítő,de hamarosan meg lesz úgyis:) -
hpelte #8023 küldjek? -
#8022 1 retkes labda hiányzik az első szintből:D -
Vikoo15 #8021 Ajjaj, Gazdák, jelenleg karbantartás van :( -
16sziszi #8020 Tudom csak sajna már elvolt ültetve a rózsa event elött mert elmentem és ennyire nemgondolkoztam előre, oké köszi kipróbálom. Hát 10óra /240 TP az egész jól hangzik... kár h most kellett meg vennem a kergén az utólsó részt h kitehessem a nagy vulkánt meg pár cuccot, lassan telelessz.... -
#8019 csak a legutolsó növény adja annyi %ban a felrepülő tárgyakat mint amennyid van, a tübbi egyre kevesebb eséllyel, fölösleges trükközni gyorsabb érésűekkel :( -
#8018 Én articsókát ültettem.
Szurkolótyúkok a díj.10 óra/240TP ad. -
#8017 valami tp-t adó csirkét -
16sziszi #8016 Hát ez mekkora... 3 területen van 100+ földem rózsát szedtem le igaz 73 vok de 29 labda??? Oo Maxi te mit ültettél? spenótot, h olyan sokat szedtél? De amúgy beadtam a CSP-s részt 6 ezer rózsából megvolt :D az állatosból meg 2 szint kell de az esélytelen h meg legyen, valaki tudja h mit adna ha meglenne teljesen? -
#8015 utána megint azt ültetsz, estére kész, majd megint és reggelre kész, ördögi körforgás :D -
#8014 Rózsát csak este ültetek reggelre elkészül!
-
#8013 nonstop rósza ültetéssel meglehet :) én azt nyomom majd meglátjuk, igaz kupáim nem maxosak :D
#8012 nézd meg a virág ikon menü alatt :)
#8011 kamu, nekem mindig meg adja, igaz néha csak relog után -
Vikoo15 #8012 Kész a növényes rész, nem tudja valaki ,hogy mit add ? -
benoken93 #8011 De Nagy Köcsögség!!! Kapják be! Menek tüntetni!
Nedmigaz! 50.000csp-ért adtam el terményt a piacra és nem adta meg! -
#8010 Ez az event megint fos lesz alig ad labdát.Már nagyon fogok örülni ha az első körön túljutok! -
Gólya #8009 most már valóban nincs ott - nem kötekedésből szóltam háromszor...most a harmadik előtt néztem, még ott volt -
#8008 Nem értem,már amikor először szóltál akkor töröltem:( -
#8007 Köszi. Akkor asszony elbakta a sajátját, de most kompenzáltam. -
#8006 Aha jaaaaaaaa, mert minél több cucc van benn a karéjban, annál több CSP-t és TP-ot ér a labda darabja. -
Gólya #8005 nézd meg a leírást és utána eldöntheted, hogy éri meg jobban:) -
#8004 Bocsi, most akkor először csináljam meg a két karéjt (állat-növény berakása), és utána rúgjam a labdákat? -
Gólya #8003 törölnéd a két farmot a topiclakókban? -
#8002 Okés, semmi baj.
Ám 70-es vagyok, a Bahamán pedig 12. A béka12-n 52-es. Iron akkor lelépett? -
#8001 Holnap már labdát küldök,ma túl gyors voltam reggel:( -
#8000 érdekes erről nem is írtak semmit fórumon: gazdabolt, dekorációs tárgy, szezonális, nah de kinek van erre helye :D -
#7999 Különben én is meguntam már ezeket a "kincseket" eddig csak a kergén voltak, de már nem férnek el. Igaz az utolsó rész nincs meg, így kénytelen voltam az egy kockásakat másik kertbe tenni. A "Virágtartóba" sajnálom őket, mert csak hoznak egy-egy kicsit a konyhára.
#7996 Gólya: Jól megszaladt! PAradicsomom érik be mindjárt, kíváncsi leszek. -
#7998 Igazad van!
Amúgy én nem vagyok elragadtatva ezektől a díjaktól amiket itt lehet kapni.Semmi értelmes,talán a jávorszarvas és a léggömb. -
#7997 Sziasztok! Üdv Viko és Sziszi!
Az éjjelre vetett rózsákat 35 labdám lett aratáskor, a szédültön az állatok alól szinte alig jött. Az ajándékokat már labdaként küldtem, hátha lesz olyan "figyelmes" szomszédom, aki viszonozza is. Maxi és Iron kivételével mindannyian világtalanok, csak pislognak a lyukon kifelé, hogy én miket tudok. (Kódok, event ...) Persze nem árulom el, hogy honnan, de egy kis sütnivalóval akárhol a neten megszerezhetőek ezek az infók, amik itt is vannak. Mondom, hogy világtalanok. =)
A terményes küldi készen van, természetesen először a labdákat dobtam be, utána a terményeket. Ilyentén magamat is a világtalanok közé sorolom. Hih Elég szemét dolog, hogy a szigetes cuccokat nem lehet beadni, de én abban reménykedek, hogy fölsőbb fordulókban már lehet majd. Ennyi erővel a gazdakörbe se tegyenek szigetes feladatot. Igazam van, vagy igazam van?i -
Gólya #7996 hááát...
a sima szántón meg a tisztáson leszedtem az epret - kaptam kemény 4 lasztit...]
ej-ej, BP, nem leszünk jóban...
no majd a reggeli betakarításnál meglátjuk:) -
#7995 Az uborka elég kis szintű termény,nem kapsz érte sok mindent,barkácst se és labdát se nagyon. -
sata75 #7994 én nem értem a kérdést:)
(de az nem rossz azért, hogy egy mondatban 6 helyesírási hibát raktál:) nálam 2 az átlag...) -
Vikoo15 #7993 Az mér van hogy mikor el kezdődőt akkor szettem le az uborkát de semmit nem kaptam érte -
hpelte #7992 én is most gondolkodok, hogy dobáljam e tovább az állatoka a +tp-ért cserébe, de szerintem megállok a 6. szinten mert ennyi értékű állatot nem áldozok be.. -
#7991 Egy retkes bodegáért nem fogok annyi állatot beadni.
Szép árakért lehet labdát venni:P -
#7990 Nekem 53.A hamburger bódés nekem is kész. -
#7989 nektek egy aratással hány laszti jön össze?nekem csak 45 jött most -.- -
hpelte #7988 a fincsi falatozó megvan végig, de az állatos az necces lesz, a baharamas állatokkal akartam megcsinálni erre azokat nem lehet bedobálni..most tenyészthetek mint az őrült -
#7987 -
hpelte #7986 és a baharamas cuccok sem számítanak...