Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálad sem?😄
SitatiS
Az oldal sem jön be,még a fórum sem😊

Let the good times roll.

de nekem már az oldalt sem nyitja meg mert én wifirõl játszok, és egyfolytában azt írj aki hogy csatlakozzonk hol ott csatlakozva vagyok, mert minden más oldalt megnyit, ez nálam van csak így van más nál is vagy nálam van a gond?
SitatiS
Én meg lehetnék Valentino Rossi,hiszem motorozom 😄

Kawati----->Kawa?

<#banplz>

Bocs ideges vagyok! 😊)

Let the good times roll.

szjuca
Én meg mehetnék Hadbíróság elé, hisz zászlósúrnõ vagyok.

Maximus4
Ha én így végezném a munkám,már rég munkanélküli lennék😞

Ja és azt hangoztatják,hogy a fórumon kapunk mindíg tájékoztatást,már az sem megy😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

Maximus4
Központi probléma lehet,mert egy BP-s játék sem megy!

Eventek helyett új emberek kellenének a cégükhöz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
Ne mérgelõdj. Olvass vissza egy kicsit. #4133 Statis mit talált.

szjuca
Nem csak Te.

Rózsákat szerettem volna ültetni<#falbav>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szjuca
Mucsi féle villanyszerelõ csapatot kellene elküldeni a Bigpointhoz, na õk majd csinálnának csudát! <#nevetes1>

Jól rászurtam erre a karbantartásra

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szjuca
Egy kissé. Remélem leoltották rendesen. <#eplus2>

SitatiS
Sziasztok Gazdák!
Nyilván mindenki a Valentin napi event lázában ég, ami egészen szombatig tart. Ám közben, február 18-án lesz egy telihold is, ami szintén egy eventet jelent a Farmeramában. Ezt a teliholdas eventet halasztották el a játék készítõi február 21-re. Tudósítani fogunk róla, hogy pontosan mikor kezdõdik, de véleményem szerint a szokásos menetrend szerint délután 3 óra körül, és természetesen 24 órán keresztül tart majd. Addig is szorgosan termeljétek a rózsákat!

Mérgemben keresgélem a karbantartás okát,de "csak" ezt találtam..

juca:csak információ hiányos picit<#nevetes1>

Fórumon megkeresem,és tutira berakom majd az "Így írtok Ti" topikba 😄

Let the good times roll.

szjuca
A világtalanja. :-)

Maximus4
😄

SitatiS
Ez egyre jobb..<#nevetes1>
De ez még jobb a fórumon találtam:
"Sziasztok!
A növényeim közt most találtam lila,és fehér színû rózsát,érdemes ültetnem õket?"
<#banplz>

Legalább egy picit feldobta a napom!😊)

Let the good times roll.

szjuca
Azt nem "mertem" még bevállalni. <#zavart1>A fórumon panaszkodtak rá, hogy 0 TP-ot, ad, de egy okos azt mondta, hogy attól függetlenül megkapja az illetõ a pontokat. Nemtom mennyit ér.

szjuca
Az jó. Nekem meg most ért be a rózsám, mentem volna bimbózni, meg aratni. Meg pótolgatni a gazdakörben. Meg egyáltalán. Mérges vagyok ilyenkor. Beütemeztem a dolgaimat, de csúszik minden a karbantartás miatt. Most meg ide írogatok, ahelyett, hogy a dolgom csinálnám. <#bohoc><#vigyor3><#awink>

SitatiS
A csók megjelenik valamilyen formában?

Let the good times roll.

szjuca
Hihi.
Én is marha.

Maximus4
Még jó,hogy pont most végeztem a reggeli aratással😊

SitatiS
Hogy?<#nevetes1>
Én marha.................

Let the good times roll.

SitatiS
Mert egyre több volt a hiszti a fórumon,a meg nem kapott dolgok miatt,remélem ezt javítják..

Let the good times roll.

szjuca
A nagy szív 1 FA-ért nem más, mint 1 kicsi szív, ami a földbõl kirepked. Tök jó biznic, én is megszívtam.

SHADOWEYES7
Megint karbantartás. 😞

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SitatiS
Köszi a válaszokat!😊
Most kíváncsiságtól vezérelve vettem egy nagy szívet 1FA volt,és természetesen azt sem adta meg..:@ <#szomoru2>
De már a játék oldala sem jön be..

Let the good times roll.

szjuca
Karbantartás megen. :-(

kár...😊

Maximus4
Eddig én is megkaptam mindent.

Krezga
Nálam van minden.
SitatiS
Üdv!

Megkapjátok a szintekért járó ajándékokat a Valentin napi feladatoknál?
Nekem se epekedõ juhlia/róbari,se szalmabála,se semmi..
A hivatalos fórumon is írták már ezeket a problémákat,de még semmi reakció nem jött..

Let the good times roll.

Maximus4
Szerintem csak a szemed káprázott😊

szjuca
Semmi baj, velem is elõfordul. Sõt, bevallom õszintén én el sem olvastam a FAQ-ban, csak véletlenül kipróbáltam. <#miaz>

közben rájöttem, hogy a faq-ban is ott van...(irul-pirul), csak elõbb jár a szám, utána olvasok...

Maxi léptem egyet - köszi!

ja és még valami...Maxi: tegnap csak a szemem káprázott, vagy tényleg volt egy idõszak, amikor a fejléc más színû volt és jóval tisztábban látszott minden?

<#fejvakaras>

szjuca
Vissza lehet lépni az elõzõ szintekre és lehet pótolni.
"Ezüst próba" fölött a nyilakkal.

Maximus4
10 darab kód volt összesen.7-et kaptunk és a maradék 3 volt happy napok!

ehhez kapcsolódva...

elkezditek valamelyik feladatot...bedobáltok annyi cuccot, amennyi az ezüst próbához kell...aztán pótoljátok annyival, ami az aranyhoz, majd pedig a gyémánthoz szükséges és a gyémánt próbánál kell a zöld pipára kattintani - így egyszerre kapjátok meg mindhárom próbához tartozó jutalmat azon a szinten, amit csináltok

ha tudtátok, bocsi - én még csak most tettem az elsõ kísérleteket😊

ps: állítólag, ha elõször végigcsináljuk az ezüst próbát minden szinten és utána kezdjük az aranyat majd a gyémántot, akkor elölrõl kell kezdeni a gyûjtögetést - nincs tapasztalatom róla, csak olvastam máshol

ma volt valami ajándék kód?😄
Maximus4
Ráadásul nem is kell mindíg rózsát ültetni,mert a rózsaszín rózsából az össz feladthoz 2895db kell,a fehérbõl pedig 2850db.Ha mind a kettõn ültet az ember azt viszonylag hamar össze lehet szedni.

szjuca
Gólya, Maxi: De jó! Okés akkor.

Maximus4
A szédült szántón attól még valentinozhatsz.

nem - pakolhatod el az ólakat és csinálod mindkettõt egyszerre😊

Tudom drága<#vigyor4> Én is szeretlek<#puszis>

szjuca
Jajj, ne hozz zavarba.
Én szoktam neked szinte minden nap küldeni ajándékot. :-)

Igy Valentin napra:<#love11><#szeret><#puszis>

szjuca
18-án telihold lesz. Elmaradna a Halloween event? Fakk

szjuca
Szia! Okés! Én is küldtem!

Köszi