Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kawati----->Kawa?
<#banplz>#banplz>
Bocs ideges vagyok! 😊)
Let the good times roll.
Ja és azt hangoztatják,hogy a fórumon kapunk mindíg tájékoztatást,már az sem megy😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Eventek helyett új emberek kellenének a cégükhöz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nyilván mindenki a Valentin napi event lázában ég, ami egészen szombatig tart. Ám közben, február 18-án lesz egy telihold is, ami szintén egy eventet jelent a Farmeramában. Ezt a teliholdas eventet halasztották el a játék készítõi február 21-re. Tudósítani fogunk róla, hogy pontosan mikor kezdõdik, de véleményem szerint a szokásos menetrend szerint délután 3 óra körül, és természetesen 24 órán keresztül tart majd. Addig is szorgosan termeljétek a rózsákat!
Mérgemben keresgélem a karbantartás okát,de "csak" ezt találtam..
juca:csak információ hiányos picit<#nevetes1>#nevetes1>
Fórumon megkeresem,és tutira berakom majd az "Így írtok Ti" topikba 😄
Let the good times roll.
De ez még jobb a fórumon találtam:
"Sziasztok!
A növényeim közt most találtam lila,és fehér színû rózsát,érdemes ültetnem õket?"
<#banplz>#banplz>
Legalább egy picit feldobta a napom!😊)
Let the good times roll.
Let the good times roll.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most kíváncsiságtól vezérelve vettem egy nagy szívet 1FA volt,és természetesen azt sem adta meg..:@ <#szomoru2>#szomoru2>
De már a játék oldala sem jön be..
Let the good times roll.
Megkapjátok a szintekért járó ajándékokat a Valentin napi feladatoknál?
Nekem se epekedõ juhlia/róbari,se szalmabála,se semmi..
A hivatalos fórumon is írták már ezeket a problémákat,de még semmi reakció nem jött..
Let the good times roll.
Maxi léptem egyet - köszi!
ja és még valami...Maxi: tegnap csak a szemem káprázott, vagy tényleg volt egy idõszak, amikor a fejléc más színû volt és jóval tisztábban látszott minden?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
elkezditek valamelyik feladatot...bedobáltok annyi cuccot, amennyi az ezüst próbához kell...aztán pótoljátok annyival, ami az aranyhoz, majd pedig a gyémánthoz szükséges és a gyémánt próbánál kell a zöld pipára kattintani - így egyszerre kapjátok meg mindhárom próbához tartozó jutalmat azon a szinten, amit csináltok
ha tudtátok, bocsi - én még csak most tettem az elsõ kísérleteket😊
ps: állítólag, ha elõször végigcsináljuk az ezüst próbát minden szinten és utána kezdjük az aranyat majd a gyémántot, akkor elölrõl kell kezdeni a gyûjtögetést - nincs tapasztalatom róla, csak olvastam máshol