Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Megint van érvényben lévõ szavazás,de most a Bigpoint-ra lehet,és nem játékra.Gondoltam közzé teszem a linket,hátha valaki nem hallot róla,de ezekre én tuti nem fogok szavazni!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SHADOWEYES7
Inkább nem mondok semmit!<#kuss>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szerintem a fizetõs játékosoknak is elege lett a sok bakiból, most már nem fizetnek, következésképp még több a baki--->még több fizetõs játékos hagyja abba---->és így tovább, míg teljesen le nem áll az egész😞

Maximus4
Ezt nem mondjátok komolyan,hogy azóta is karbantartás van!
Ezt a szánalmas egy bandát!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sztem kapunk egy kis szupertrágyát agy vizet
SHADOWEYES7
A szuper trágyát hiába használtam fel.!<#szomoru2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hogyan kárpótolnak, ha azért bukom a küldetést, mert nem tudok belépni?

zmeor
kíváncsi vagyok, hogy a sok kirohadt növényt mivel pótolják

leszarom a konfigod...

Ifás
Köszönöm a válaszod.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

ha be tudsz lépni a játékba - hírekre katt, ott jobb oldalon van egy vonalkód, arra is katt és beírod

Ifás
Hy
Ezeket a + kódokat hová kell beírni még most fedeztem, fel õket.

én negyed 7 körül beléptem learattam, most be akartam nézni és már nem tudok
PttM Fa
nem néztem volna ki ETS, Kamionok topikban belõled, hogy csak ennyi eszed van.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

volt olyan szerver, ami elindult egy idõre, aztán megint leállt

valami nagy baj lehet...

közöd?

Meddig tart még ??? Tudtok valamit?<#violent><#violent>
szjuca
Vannak olyan parasztok is, akik kérdezés nélkül szólnak bele dolgokba. :-)

djano
Szép ez a játék a parasztok játszanak vele!
Hajrá Földmûvelõk😛

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Krezga
Ilyen hosszú karbantartás is régen volt...
Aki szeretne egy szomszédot matusek10 néven felveheti.
Aki szeretne egy szomszédot Andi770422 néven felvehet.
nekem még az sem volt

SitatiS
Lesz meló a fórumban is,kapják a hideget,meleget 1000rel 😄

Let the good times roll.

Maximus4
Mit értetek javulás alatt?Mert nekem még mindíg ajjaj van!

Picar77
<#taps>
csak igy tovább<#eljen>

()() (^^)

igen már javulóban van a dolog😄
apró lépésekkel haladnak (a "merre" az még kérdéses...)

már látom a bájos feliratot - eddig be se tudta tölteni...

Maximus4
Szívembõl szóltál kedves szomszéd😊

SHADOWEYES7
Lassan hányingert kapok az egéssz játéktól!
Most vagyok 3 nap pihenõn(többi napokon éjjel melózom és nem vagyok net vagy gép közelben) és ilyenkor van mindíg karbantartás!!!44
BASSZÁK MÁR MEG A K........ <#boxer><#banplz><#gonosz3><#csodalk><#levele>

Maximus4
<#levele>

szjuca
Cukik. <#wilting>

SitatiS
Üdv Farmerek!

Újabb ajándékkód használható fel:
dungfun
Beváltásakor 10 egység szuper trágyát kaptok!

Ez igeeen!

<#banplz>

Let the good times roll.

Krezga
Pedig pont úgy tudtam volna elültetni a rózsákat, hogy estére megérnek, aztán utána meg reggelre. De most az egész csúszik...
szjuca
Nem voltam rest megnéztem a fórumon a "Ki is az a ...." topikokat, ahol az adminok mutatkoznak be. Hát a 17-bõl 1-et találtam online.

A nép meg csak sír, rí, hogy semmiféle tájékoztatást nem kapnak, kapunk. Hát ha egyszer nincs kitõl?! <#levele><#szomoru2>

Az a legfelháborítóbb, hogy akinek van arató-vetõ munkásai, annak ilyenkor is megy a számláló. És ezt nem írják jóvá persze. A multkori 3-órás állatgondozói "ajándékból" 1.5-óra elveszett, ugyancsak karbantartás miatt. Persze nem lett belõle semmi.

szjuca
Kb. 14 óra óta nem lehet bejelentkezni.

Csesszék meg a karbantartásukat. S most nyert a játék megint két díjat. Talán elhamarkodott volt, a díj. Többet van karbantartás, mint hogy játszani lehetne.

Ifás
Hy
Nektek bejön a farmerama oldala?

Krezga
Valahogy ilyen kis apróságokkal nincs kedvem sz***kodni😊
Maximus4
Ezt én sem tudtam.Majd kipróbálom ha ebben az évezredben bejutok a farmomra😊

szjuca
<#guluszem1><#merges2>

Maximus4
"Szerintem ezt sokan nem tudják és nincs is benne a Bahamarama ismertetõjében sem.

Kacsa Kata trágya nagy földön 1.5-szörös a szorzó.
Közepes földön 2-szeres a szorzó
Kis földön pedig 3-szoros a szorzó.

Nézzük példában:
Rózsa nagy földön 96 TP - KKT: 144 TP
Közepes földön 48 TP - KKT : 96 TP
Kis földön 24 TP - KKT : 72 TP

1 nagy föld rózsával + KKT : 144 TP
4 kis föld rózsával + KKT : 288 TP

Ha valaki költ a játékra akkor érdemes vásárolni pilótapontokat és kis földekkel rózsát ültetni."

ha megkérhatenék valakit, mivel nekem egyátalán nemjönbe az oldal mióta karbantartás van légyszives valaki írjon ha már megjavúlt, köszönöm.
szjuca
Nah, iwiwen is szerelik az üzenõfalat. Ez már több, mint gyanúúúúúúús.

úgy szeretnék egyszer egy problémamentes eventet...

vagy ez túl sok?

csak a 4143-asig kellett volna visszaolvasni...

szjuca
Ajajj gazdák jön be csak.

Maximus4
Én csak azt nem tudom megérteni miért nem lehet párhuzamosan üzemeltetni egy tesztszervert is.Az új dolgokat feltöltik oda,tesztelgetik és ha jó, mûködik rendesen,akkor közzéteszik.De nem.Jó ez így nekünk <#boxer>

de nem az volt a kérdésem hogy lehet-e játszani vagy nem hanem hogy az oldal egyátalán bejön -e.
Maximus4
Elõtted vagy 15 hozzászólás arról szól,hogy senki nem tud játszani.