Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ezt a szánalmas egy bandát!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ezeket a + kódokat hová kell beírni még most fedeztem, fel õket.
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
valami nagy baj lehet...
Hajrá Földmûvelõk😛
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
már látom a bájos feliratot - eddig be se tudta tölteni...
Most vagyok 3 nap pihenõn(többi napokon éjjel melózom és nem vagyok net vagy gép közelben) és ilyenkor van mindíg karbantartás!!!44
BASSZÁK MÁR MEG A K........ <#boxer>#boxer><#banplz>#banplz><#gonosz3>#gonosz3><#csodalk>#csodalk><#levele>#levele>
Újabb ajándékkód használható fel:
dungfun
Beváltásakor 10 egység szuper trágyát kaptok!
Ez igeeen!
<#banplz>#banplz>
Let the good times roll.
A nép meg csak sír, rí, hogy semmiféle tájékoztatást nem kapnak, kapunk. Hát ha egyszer nincs kitõl?! <#levele>#levele><#szomoru2>#szomoru2>
Nektek bejön a farmerama oldala?
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Kacsa Kata trágya nagy földön 1.5-szörös a szorzó.
Közepes földön 2-szeres a szorzó
Kis földön pedig 3-szoros a szorzó.
Nézzük példában:
Rózsa nagy földön 96 TP - KKT: 144 TP
Közepes földön 48 TP - KKT : 96 TP
Kis földön 24 TP - KKT : 72 TP
1 nagy föld rózsával + KKT : 144 TP
4 kis föld rózsával + KKT : 288 TP
Ha valaki költ a játékra akkor érdemes vásárolni pilótapontokat és kis földekkel rózsát ültetni."
vagy ez túl sok?