Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben megcsináltam a tisztítást,de sokat nem ért<#nevetes1>#nevetes1>
Let the good times roll.
"Köszönöm! Nem vettem észre, hogy nincs elég tyúkom. LOL."
Anyácskácskám.
"Szia, nincs hatodik szint. Frissíts és a Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner
Miután telepítetted zárd be a böngészõd és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngészõ ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet."
Let the good times roll.
"Sziasztok!
Olvastam, hogy kapunk ajándékkódokat a rendszerkarbantartás miatt... Viszont hiába kattintok a kódbeváltós ikonra, nem tölt be semmit!!!! Kérlek segítsetek!
Nagyon köszönöm!"
<#banplz>#banplz>
Let the good times roll.
Let the good times roll.
Hibák észlelése topic,kíváncsi vagyok a reakciókra.. 😊)
Let the good times roll.
Amugy a mai kód:
Droidmania (3óra állatgondozó)
(ez nem a mostani kiesés kárpótlása)
leszarom a konfigod...
ezt a hivatalosba is be kellene tenned!Végtelen szintû event <#taps>#taps>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
bájitalos az nem lesz meg szentem, nem küldenek annyit amennyi kéne, nade nemérdekes 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
#4226:<#integet2>#integet2>
azért remélem reggelre meglesznek
()() (^^)
Viszont most egy ültetés nekem emiatt a karbantartás miatt kimaradt, remélem ráhúznak még egy napot a dologra.
Nekem sikerült végezni.
Szívesen látunk!
jó éjt mindenkinek!
végigfutottam a négy farmon - aszigetre már nem jutottam el, de annak már úgyis annyi
a kisfarmjaimat sajnálom - azok is tele vannak rózsával - de már ez is eredmény, hogy kibírta, míg a fontosakat megcsináltam...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.