23542
-
#8145 Nemrég írtam,hogy én is unlockoltam fölfelé a tölgyet:)Az utolsó a több tp-s opció volt. -
Ironman2 #8144 Neked már megvan a bölcs tölgyről a magasabb eladási ár? Én csak max 6.90-ért tudom eladni azt Még 15 csillag,és meglesz nekem is -
#8143 Én még mindíg a kukoricára esküszöm:)8,04-ért adok el naponta több ezret. -
Ironman2 #8142 Napraforgót érdemes ültetni,mert viszonylag hamar kinő,és nincs a piacon.Állatokat szoktam közben felvásárolni -
#8141 Igen,email-be kapom a labdákat:) -
Gólya #8140 bennfentes -
#8139 Végre nekem is meglett a több tp a tölgyön:) -
#8138 Azta na jólvan nem is nézek be ide a vb-s event alatt mert csak a szívem fájdítom :( -
#8137 Én most tartok 198 labdánál ma.Nekem sokat adnak az ólak is a tisztáson. -
#8136 Hát engem nem szeret ez a VB-s event.Egyedül akkor ad valamennyicske labdát amikor reggel leszedem mindhárom területemről a rózsákat.
Napközben általában komlót epret zeller ültetek de kb a 3 terület teljes leszedése eredményez kb kemény 2-3 labdát :(
-
benoken93 #8135 Egy magazinban olvastam , hogy a farmkeréket tortából megcsinálták. Sajna a képeket nem tudom leszedni és berakni , de ha a googléba beütitek ezt: "farmerama magazin " rögtön ki is adja az oldalt bés a 2. kép. -
benoken93 #8134 Igen. -
Ironman2 #8133 NA.Te is ott voltál? -
benoken93 #8132 Ja és sikeresen hazaértem tegnap Budapestről .Csak egy kicsi eső elkapott bennünket és baleset is történt sajnos. -
benoken93 #8131 -
Vikoo15 #8130 Én azon csodálkozóm ,hogy nincsen ajándékkód -
Ironman2 #8129 Úgy jelennek meg a feliratok mintha lapoznának egyet xD Most nézem,a szédült szántón meg nem is csinálja ezt,ott folyamatos minden -
#8128 Nálunk is ne aggódj.Ebből ajjaj lesz az az érzésem. -
Ironman2 #8127 Nálatok is akadozva rajzol ki mindent,vagy csak az én böngészőm lett szar? -
#8126 jaaa, hát igen... nekem a szomszédos fele a felesleges... 865 tölgy csillagom van... neked van még valami extra a keringö darazs után ? -
#8125 nem fullos, hanem a két oldalága, tenyésztés + ajándék-szomszédos rész nekem nem ér 1 csillagot sem.. felfele fullos csak -
#8124 tudnál képet a fárol hogy hogyan néz ki full extrákkal ? :D -
#8123 full-os már a fád ? :) -
#8122 van 44 csillagom amivel nem tudok mit kezden.. jó lenne ha raknának be új fás dolgokat -
#8121 ÓÓÓÓÓÓ, mik mennek mostanában. Olyan sokszor hallok ilyesmit, sőt teljesen vadidegenek küldenek pl. ajándékot is a farmra. Ma is volt 1 a békés farmra. Kik ezek? Mit képzelnek magukról?
Ha megtudod ki volt, majd jól meggumibotozom, jó? -
Ironman2 #8120 Email cimet kéne változtatnom,mert feltörték a mostani cimemet.Már meg is szüntettem ami volt. -
hpelte #8119 egyik szomszédom úgy néz ki feladta a harcot. , úgyhogy van egy hely a szomszédságomba -
#8118 Én egész nap csak kukoricázok:) -
#8117 nekem 355 laszti van úgy, hogy 43 db földem van csak és azon is csak komlót termelek :) -
#8116 Azóta szereztem még 3-at,így összesen van 403 db ha jól számolom. -
#8115 Az fasza nekem az event kezdete óta nem gyűlt össze ennyi :( -
#8114 A mai napot kereken 100 labdával zártam:) -
#8113 ebben lesz mókus vagy akár lepke :D -
gettobuxa #8112 nálam csak a trópusi szarakodik, de az nagyon -
#8111 Akkor jó lenne ha be lehetne majd adni. -
#8110 +infó, azért nem lehet beadni szigetes állatokat és növényeket az eventbe most, mert az event közepén fog megtörténni elvileg az összevonás, és meg fog változni a szigetes állatok és termények értéke -
#8109 lessetek be az ajándékküldésnél a szezonális ajándékokhoz -
#8108 Na hagyjál békén!:) -
hpelte #8107 de már megvan mindenünk...már Facebookon keresztül is elérhető kedvenc játékunk -
#8106 Azt hittem csak nálam nem jó,de akkor megnyugodtam:)