23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Nemrég írtam,hogy én is unlockoltam fölfelé a tölgyet:)Az utolsó a több tp-s opció volt.
  • Ironman2
    Neked már megvan a bölcs tölgyről a magasabb eladási ár? Én csak max 6.90-ért tudom eladni azt Még 15 csillag,és meglesz nekem is
  • Maximus4
    Én még mindíg a kukoricára esküszöm:)8,04-ért adok el naponta több ezret.
  • Ironman2
    Napraforgót érdemes ültetni,mert viszonylag hamar kinő,és nincs a piacon.Állatokat szoktam közben felvásárolni
  • Maximus4
    Igen,email-be kapom a labdákat:)
  • Gólya #8140
    bennfentes
  • Maximus4
    Végre nekem is meglett a több tp a tölgyön:)
  • grebber
    Azta na jólvan nem is nézek be ide a vb-s event alatt mert csak a szívem fájdítom :(
  • Maximus4
    Én most tartok 198 labdánál ma.Nekem sokat adnak az ólak is a tisztáson.
  • grebber
    Hát engem nem szeret ez a VB-s event.Egyedül akkor ad valamennyicske labdát amikor reggel leszedem mindhárom területemről a rózsákat.
    Napközben általában komlót epret zeller ültetek de kb a 3 terület teljes leszedése eredményez kb kemény 2-3 labdát :(
  • benoken93
    Egy magazinban olvastam , hogy a farmkeréket tortából megcsinálták. Sajna a képeket nem tudom leszedni és berakni , de ha a googléba beütitek ezt: "farmerama magazin " rögtön ki is adja az oldalt bés a 2. kép.
  • benoken93
    Igen.
  • Ironman2
    NA.Te is ott voltál?
  • benoken93
    Ja és sikeresen hazaértem tegnap Budapestről .Csak egy kicsi eső elkapott bennünket és baleset is történt sajnos.
  • benoken93
  • Vikoo15
    Én azon csodálkozóm ,hogy nincsen ajándékkód
  • Ironman2
    Úgy jelennek meg a feliratok mintha lapoznának egyet xD Most nézem,a szédült szántón meg nem is csinálja ezt,ott folyamatos minden
  • Maximus4
    Nálunk is ne aggódj.Ebből ajjaj lesz az az érzésem.
  • Ironman2
    Nálatok is akadozva rajzol ki mindent,vagy csak az én böngészőm lett szar?
  • tonyr #8126
    jaaa, hát igen... nekem a szomszédos fele a felesleges... 865 tölgy csillagom van... neked van még valami extra a keringö darazs után ?
  • zmeor
    nem fullos, hanem a két oldalága, tenyésztés + ajándék-szomszédos rész nekem nem ér 1 csillagot sem.. felfele fullos csak
  • tonyr #8124
    tudnál képet a fárol hogy hogyan néz ki full extrákkal ? :D
  • tonyr #8123
    full-os már a fád ? :)
  • zmeor
    van 44 csillagom amivel nem tudok mit kezden.. jó lenne ha raknának be új fás dolgokat
  • szjuca
    ÓÓÓÓÓÓ, mik mennek mostanában. Olyan sokszor hallok ilyesmit, sőt teljesen vadidegenek küldenek pl. ajándékot is a farmra. Ma is volt 1 a békés farmra. Kik ezek? Mit képzelnek magukról?

Ha megtudod ki volt, majd jól meggumibotozom, jó?
  • Ironman2
    Email cimet kéne változtatnom,mert feltörték a mostani cimemet.Már meg is szüntettem ami volt.
  • hpelte
    egyik szomszédom úgy néz ki feladta a harcot. , úgyhogy van egy hely a szomszédságomba
  • Maximus4
    Én egész nap csak kukoricázok:)
  • zmeor
    nekem 355 laszti van úgy, hogy 43 db földem van csak és azon is csak komlót termelek :)
  • Maximus4
    Azóta szereztem még 3-at,így összesen van 403 db ha jól számolom.
  • grebber
    Az fasza nekem az event kezdete óta nem gyűlt össze ennyi :(
  • Maximus4
    A mai napot kereken 100 labdával zártam:)
  • ToCsEk
    ebben lesz mókus vagy akár lepke :D
  • gettobuxa
    nálam csak a trópusi szarakodik, de az nagyon
  • Maximus4
    Akkor jó lenne ha be lehetne majd adni.
  • ToCsEk
    +infó, azért nem lehet beadni szigetes állatokat és növényeket az eventbe most, mert az event közepén fog megtörténni elvileg az összevonás, és meg fog változni a szigetes állatok és termények értéke
  • ToCsEk
    lessetek be az ajándékküldésnél a szezonális ajándékokhoz
  • Maximus4
    Na hagyjál békén!:)
  • hpelte
    de már megvan mindenünk...már Facebookon keresztül is elérhető kedvenc játékunk
  • Maximus4
    Azt hittem csak nálam nem jó,de akkor megnyugodtam:)