23542
-
#8185 Nem is váltottam át.Megcsináltam már kora délután az egyiken,de nem műkszik a másiknál,mert valami olyasmit ír ki,hogy ezt már teljesítettem.
A real player-est meg hiába csináltam meg,telepítettem is,semmi:( -
#8184 Ja, és NEm kell átváltani amcsira, mert Magyar verzióban is ott van.
A Győzős videó MÁS ajánlatnál is elő jön!!! Keresd meg, asszem a vége felől a 3.-nál is ott van. Az müxik elvileg. -
#8183 Nálam nem működik a time reset a hide ip-s proginál:(((((
És a Győzős videót sem tudom már órák óta újra megnézni,így csak az egyik farmomon van tp-s tábla:( -
benoken93 #8182 Oké! Köszi! -
Ironman2 #8181 Okés,addigra feltelepitem ujra -
benoken93 #8180 Köszi szépen! Na sziasztok! holnap reggel 5 vagy 4 óra körül indulunk is Siófokra remélem , hogy jó lesz az idő! Egy hét múlva találkozunk! Na helló mindenkinek! Ja és Ironman majd a GTA-et ha visszajöttem megbeszéljük! Na helló! -
Ironman2 #8179 Én fél perc alatt leszedtem azt! Amugy vigyázni kell az ilyen letöltésekkel,mert valójában kémprogramokat tesznek bele.Csak hivatalos helyről kell letölteni,és trelepiteni a Realplayert is. -
#8178 Ami keveset ad, 1-2-t, az relative ingyé van, azaz pl nézd meg a videjót, vagy amit írtam, telepítsed az adott progit. Igaz, csak óvatosan, mert pl a real playernél is van prémium opció, amit természetesen ki lehet hagyni, csak figyelni kell rá. -
#8177 Úgy látom ez a VB nagyon ráment arra hogy csak akkor ad labdát ha 28 millió órás szarokat ültetek egész napos komló,napraforgó,kukorica ültetétes megse hatják a rendszer nem adott semmit sem :(
Így nem lesz meg a 4-es szin sem :( -
benoken93 #8176 Amúgy tényleg ingyen van az ingyenfarmarany? -
#8175 köszi, de attól még ezt írja ki jelenleg. Másutt is van, ott meg szarul jelenik meg, és ezért nem fogadja el, még ha meg is nézem. Most találtam egy olyat, hogy telepítsem a real playert 1FA-ért. Hátha...
Csak kell rá várni az uninstallra fél órát. -
Ironman2 #8174 #8169-ben irtam a MATOMY-nál van,és az a jó,csak lájkolni kell,és időközönként felül is megjelenik egy felirat,arra is rá kell bökni -
#8173 Na, AZ a video:
This video is currently unavailable.
Please try again later.
-
hpelte #8172 Használjátok egészséggel !! -
Ironman2 #8171 Megelőzött -
#8170 Köszi,ezzel sokat segítettél másoknak! -
Ironman2 #8169 Hehehehehe.Végignéztem a Szabó Győzős videót,lájkoltam a Budapest Bankot,erre adott 1 farmaranyt! És máris bejött a 100 százalék tp.A MAtomy reklámfeliratnál van. -
hpelte #8168 USA ajánlatok között volt egy 1 Fa-os video 2 perc John clees volt benne, de a magyar ajánlatok között van egy 1 Fa-s video a Szabó Győző van benne -
#8167 Azért azt leírhatnád mivel szerezted az ingyen FA-t,hátha másnak is kell:) -
hpelte #8166 kösz a tippet már élvezem is a tábla előnyeit -
#8165 Akkor igazam volt:) -
hpelte #8164 Maxi kpróbáltam, az ingyen farmarannyal is működik -
#8163 lol és tényleg, ekkora kamut :D -
#8162 Azért ezt ne felejtsd el:
"Farmaranyat rendel vagy prémium tagságot vásárol"
De ha jók az infóim,akkor az ingyen farmaranyas dologgal is meg lehet kapni -
#8161 24órás tp nap (100%tp) -
#8160 Arról is kb. annyit tudok,mint a másikról:D
Ráadásul lengyelül van hozzá leírás és a fordító eredményét inkább nem tenném be:) -
#8159 nah akkor ismét! :D
Milyen múzeumos? :D -
#8158 örülnék neki, jobbak a véglegesek mivel igy lassan is de meglesznek :D -
#8157 Azt nem tudom,de lehet,hogy végleges lesz a múzeumossal együtt. -
#8156 akkor ez csak event lesz ha jol értem és nem maradando küldetés... :( -
#8155 Na ez fa..a pont most adtam be 600-600 kókuszt meg banánt el is fogyott mind :( -
#8154 szerintem ez akkor lesz, mikor "egyesül" a sziget.. -
#8153 De 2 órás:)
#8152:passz,ennyit tudok róla.
1. A Tiki Bár egy betéti társaság. A falu polgármestere engedélyt adott a bár megnyitására. A mezőn és a csűrben isszák a jóízű koktélokat, de ehhez hiányoznak nyersanyagok.
2. A megnyitó jól sikerült. A Tiki Bár bemutató partyt szervez a farmereknek. Az új, egzotikus italokhoz szőlőre és ananászra van szükség. Szállítsd őket gyorsan, enélkül a Tiki Bár nem működik tovább.
3. A Bahama-Farm-Bárt már ismerik a környéken. Titokban hírességek jönnek a szomszédos falvakból. Éjfélkor hihetetlen attrakció: éneklő papagájok!
4. Egzotikus gyümölcskoktélokat szolgálnak fel. Bár nagyon meleg van, de mindenki élvezi a maracujából és kókuszdióból készült gyümölcsitalt.
5. A választék csúcspontja a banán turmix
6. Ma bár-grill ünnepe van. A fűszeres, grillezett cukkini nyújt élvezetet, az ízletes és frissítő guava juice-al.
7. A városban fesztivált szerveznek, melyen a Tiki-Bár is részt vesz. Elefántokkal képviseltetik magukat. -
#8152 ez a tiki báros feladat mi? -
#8151 uborka is megy és 9 ért ellehet adni simán -
#8150 csak ugy özönlenek a feladatok :D
amugy az egér görgetést meg elfelejtette a játék ? bakker :@ -
#8149 Lehet,hogy hamarosan bevezetik a beígért tiki báros feladatsort. -
#8148 eléggé fogynak a papagájok ill a majom a piacrol.... valamit tudnak ? -
Ironman2 #8147 8-as lettem a bahamán.Köszi -
gettobuxa #8146 ellentétje pedig a krumpli... alap ára 3csp... ezt nagyon elbaszták... pedig több melóhoz is kell...