Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
igen az olak drágulnak, de most pénzileg jol állok... 1,2m addig csinálom amig 1m -ig fogyok, utána gyüjtögetek ill nekiállok az xl-esnek hisz sok olam lesz... majd ha lesz annyi pénzem 1m felett amennyi a következö xxl-eshez kell akkor ujra megveszem a felét...
Aki xxl-re gyúr, azt hogy a rákba akarja csinálni? Én amikor a csirkeólra "gyúrtam", vettem 12 ólat (össz), mert ugye 24 kellett. Elindítottam, majd amikor beérett, nem "szüreteltem" le, hanem akkor fogadtam el az eventet, és ebbe már bele számolta az ez után leszedett csirkéket. :-) De nyusziból már 16 karám kellene, és késõbb még rosszabb lesz, mert drágulnak az ólak ugyebár.
másik fele a szomszédságomnak család ill kollégacsajok ill kollégák, ha le merném cserélni öket, meglincselnének meloba 😄
de am nagyon jo h egy ilyen egyszerü kis játék mekkora öröm ill poén, és h összehozza az embereket 😄
mindenkinek jo kapálást, hajrá cyber-parasztok 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
elõször: Encsibaba61 (62.szinten) 2 új embert tud felvenni
másodszor: Paddington61 (65.szinten) 4 új szomszédot vállal
harmadszor: Goya61 (67.szint vége felé) 7 szorgalmas szomszédot vár
negyedszer: Nyuszifarmja (68. szint vége felé) 5 szomszédot cserélne
ajándékozás: minden nap a soros 5 ember kap annyi megkötéssel, hogy Encsibaba61 és Nyuszifarmja gazdának 1, Goya61 gazdának 2 fix (tehát minden napos) szomszédja van
vagyis kb. 3-4 naponta kerül sorra minden szomszéd
egyelõre minden nap van lehetõségem foglalkozni a játékkal, eventekben benne vagyok
tulajdonképpen ugyanez, amit szeretnék kérni a leendõ szomszédoktól - meg annyit még, ha bármi miatt nem tud a játékkal foglalkozni, egy levelet útnak indíthat (ne a "hõmérõjérõl" kelljen már megtudni, hogy basic a játékra)
akinek ez így megfelel, azt szívesen látom😊
Maxi közben léptem egyet - köszi!
a szomszédolásban én is benne lennék - összeszámolgatom, melyik farmra hány embert tudnék felvenni, aztán jövök
van pár olyan mostani szomszédom, aki ugyan szomszédnak jó, de pl. eventek alatt be se lép (legalább annyit nyöghetne, hogy bocs, nem érdekel...), tehát amikor nagyobb szükségem lenne rá, nem érek vele semmit😞
ami még fura: a beköszönõ oldalon azt írják, hogy a szívecskék és a vámpírparadicsomok milyen jól megférnek majd ma egymás mellett - no ennek ellenére egy deka szívecske nincs a pajtában, pedig tuti, hogy maradt tegnap...
talán délutánra elõkerülnek...?
Egyelõre semmire,de azért gratula😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
éjfél elött még ültettem rozsát, gondoltam ha ki is veszik a játékbol, még learatom és a tp miatt megéri.. de nem... alap ültetést mutatta nem is a kinyilt rozsákat és semmit se adott az aratáskor, se tp, se szög, semmi.. elbasztam 8 orát ill 4-5000 tp-t --- mind2 területen fullon csak vetés volt, szegény állataim már egy hete csak az inventoryban ültek... kapják be...
nade most nekiugrok a noé bárkája küldinek... minden állatkábol kell xxl 😄
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
Én csak a topik hg-je vagyok,mindent értetek,nektek csinálok,ahogy ti szeretnétek.Pl. ha nem tetszik a dizájn,lecserélem stb.Szóval beszéljétek meg nyugodtan,hogy legyen,nem muszáj nekem döntenem😊
azért én most így megteszem <#buck>#buck> : SGnév: zmeor, Farmerama: GM-Farmer
aztán miután összegyûlt a 18-as lista, utána majd szerintem rendezkedhetünk szomszéd ügyileg..
leszarom a konfigod...
de csak azok akik jelentkeznének rá... mert feleslegesen aki nem szeretne csoportosulni az ne foglalja a helyet..
meg azért is hasznos, mert áttekinthetõ... mert így hogy: "szia XY vagyok vegyetek fel" azt vagy valaki felveszi vagy nem.. aztán már nincs is értelme, ha nem ugyanaz a 18-as csapat van.
leszarom a konfigod...
Meg ennek akkor lenne tényleg értelme, ha akkor az a 18 tényleg felveszi egymást..
leszarom a konfigod...

leszarom a konfigod...
Veroniq76
Allien
szerintem szervezzük meg és legyünk egymás szomszédjai
leszarom a konfigod...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
egész jo lenne 😄
()() (^^)
tényleg nem hiszem, hogy 18 embernél többen irogatnak ide rendszeresen
leszarom a konfigod...
leszarom a konfigod...
nekem most 8 hiányzik, de ha pár akad még estig, akkor hajlandó vagyok a farmaranyaimból beáldozni - ha nem sikerül egy sem, akkor viszont nem adok érte aranyat - annyit nem ér
hátha neked is kerül még valahonnan...
Dühítõ..nekem is csak 7db butyok kell a szerelmetes Róbarihoz,de már nem lesz meg..
Azért nehezen indult,de jó kis event lett belõle<#eljen>#eljen>
és köszönöm mindenkinek,a butykokat,nélkülük ide sem jutottam volna el!😊
Let the good times roll.
méghozzá butykost - ha még valakinek van fölös...
cserébe napi 4 barkácscuccot tudok holnaptól egy héten át küldeni - sajna a mai adag már elosztva
ha nincs, az sem gond, csak most néztem, hogy pár db hiányzik, talán sikerülne egy szerelmes ifjút varázsolni a kergére😊
(ha bárki küld, annyit írjon, hogy sg-s topictárs)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://képhost.hu/
Töltsd fel a képet,és a kapott linkek közül a 3-at másold ide a szövegmezõbe,és kész is
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11