23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Mi a hónaljam ez a karbantartás?
  • Csaje1984
    tudom láttam már a FA-t. ingyen farmaranyat hol célszerű szerezni ott? mivel éri meg ? köszi
  • Gólya #8263
    Jézusom
  • zmeor
    nekem lett
    pillangó, mókus, retro ++ os hal, denevér, rénszarvas,
    tojás és méz műhely
    jah és szülinapi juhakól
  • newlmatch
    Jó reggelt, szép hetet Mindenkinek ! 5aktív farmmal társulok be hozzátok:)
  • vidu01
    Te is a hivatalosból jössz? Az ingyen FA már a kezdetektől benn van. város/bank és ott az utolsó ikon.
  • Csaje1984
    ez érdekes nem semmit nem lehet tudni :D csak utólag lehet megtudni :D mindenről lemaradok :P
  • Csaje1984
    miért lehet valahonnan szerezni ingyen farmaranyat? ki tudta ?
  • vidu01
    Nálam 4ből: jávorszarvas kifutó, denevérbarlang, mókusodú, retró strucc++
    Nem rossz, de lehetett volna benn valami műhelyfejlesztés is annak jobban örültem volna.
    Egyébként valaki kapott pillangókertet? Azt nem írta itt senki, mintha a mókust gyakrabban adná be.
  • grebber
    1 tenyészcucc: tyúkól
    2 tenyészcucc: mókusodú ez még elmegy
  • Gólya #8255
    megnéztem már vagy háromszor ezt a titokzatos tenyészetet...egyszerűen nincs szívem ennyi farmaranyat kiadni lutrira...most ha kapok egy sima ólat ennyi FA-ért, itt kapok agyvérzést
  • Gólya #8254
    kell neked hivatalost olvasni - aztán meg téped a hajad:D
    nagy az Isten állatkertje...
  • Maximus4
    Bocsánat,akartam csak elfelejtettem.
    Most szereztem be a legújabb takarítóprogimat és ki kellett húzni a netet az aktiváláshoz:P
  • hpelte
    külön élmény az ilyeneket olvasni
  • Ironman2
    Maxi.Irtam a 8231-ben hogy 9-es lettem a Bahamán.Biztos elkerülte a figyelmeset.Köszi
  • Ironman2
    Valamelyik csaje lehetett biztos
  • Maximus4
    Szintén a hivatalosból:

"Vki segítsen nem tudom hogyan kell használni az ingyen farmarany kódokat. Hova kell beírni? ""

Az ilyeneket agyonlőném!
  • Maximus4
    Ez vagyok én.Az első ólam rénszarvas lett.A kicsire is vettem egyet az meg retro disznó.
    Mérgembe vettem még egyet-egyet de attól sem remélek többet:(
  • Rettenthető
    Nekem nagyon kevés farmaranyam volt, ezért mindösszesen csak kettőt tudtam venni.
    Az egyik természetesen denevér barlang lett, de a másik mókusodú :-) Kettőből nem rossz arány :-)
  • 16sziszi
    Ohh megvan köszi valahogy az összesítettnél át siklottam felette, hát ez nem 2 FA :S Van valami infó arról h meddig lesz elérhető? mennyi az a kis idő? És tudna nekem javasolni vmi jó proxys progit amit én használtam v lassú v szakadozik...
  • Maximus4
    Gazdaboltban a legalsó szezonális gombra katt.
  • hpelte
    a rénszarvast én is akartam de nem jött össze
  • balazs014
    Üdv... vegyétek fel szomszédnak: Fuzilero
    2es szinten van,de már ki is forgatta a 120 ezret:D
  • 16sziszi
    Oké kész feladom. hol lehet venni állat fejlesztést? mer tén már mindenhol néztem de nemtalálom a hírekbe meg nem lehet rákattintani :/ valaki tudna segíteni? :(
  • Alien69
    De van is (látszólag) értelme. Pl kenguru, és rénszarvasom eddig se volt, pedig pörgetem azt a nyomi kereket már elég rég óta. Még FA-ért is pörgettem, és mit kaptam??? SZART! Akkor? 10 ojró volt 330 FA, és legalább a fele ól megérte, és van legalább 5-6, mely aztán TUTIRA nyerő, mint pl kecsketejüzem, vagy angóra simogató. Ráadásul pl rénszarvasistálló is retró, ami szintén szerintem ritka darab.
  • grebber
    Mivel örömmel látom mindenkinek lesz denevérbarlangja elkezdtem gyártani tonna szám a denevértápot (nekem nincs ólam) a sok hülye úgyis megveszi majd!
  • hpelte
    te aztán jól bevásároltál
  • Alien69
    Utolsó előtti adag:
    retró disznóól+, retró kacsaól++, retró rénszarvasistálló, még 3 denevér barlang, kenguru karám, mókusodú.
  • s4ny4b4
    Én a 4. előkészítő mérkőzésnél tartok, ott is már be van adva 49 labda...
  • gettobuxa
    katt a hírek fülre :)
  • gettobuxa
    negyeddöntő, bocs
  • gettobuxa
    én már az elődöntőnél vagyok... nem kell ilyenkor rövideket ültetni, mert az nem ad labdát
  • grebber
    A pilótapontok továbbra is felhasználhatóak Kacsa Kata üzeneteire és trágyaszórására.

Tehát nem törlik őket!
  • Maximus4
    Nekem rénszarvas lett:(
  • Ironman2
    9-es lettem bahamán! Kösz
  • Ironman2
    Mi ez a mókus,meg pillangó az állatok között?
  • Alien69
    Következő adag:
    denevér barlang, szamár retró, retró kecske ól, retró nyúlketrec, mókusodú, retró hódvár, angóra simogató, és kecsketejüzem. Még van egy kanyar.
  • grebber
    A pilótapontokkal mi is van elvesznek majd júli 6.-a után?
    Mert ha igen akkor gyorsan el kell szornom azt az 1000-et!
  • hpelte
    pedig te még jól haladsz. nekem még 17kell a 3.hoz
  • Maximus4
    Megvan a 4. előkészítős is!
    Életben nem lehet ezt az eventet befejezni:(