23542
-
#8265 Mi a hónaljam ez a karbantartás? -
Csaje1984 #8264 tudom láttam már a FA-t. ingyen farmaranyat hol célszerű szerezni ott? mivel éri meg ? köszi -
Gólya #8263 Jézusom -
#8262 nekem lett
pillangó, mókus, retro ++ os hal, denevér, rénszarvas,
tojás és méz műhely
jah és szülinapi juhakól -
#8261 Jó reggelt, szép hetet Mindenkinek ! 5aktív farmmal társulok be hozzátok:) -
vidu01 #8260 Te is a hivatalosból jössz? Az ingyen FA már a kezdetektől benn van. város/bank és ott az utolsó ikon. -
Csaje1984 #8259 ez érdekes nem semmit nem lehet tudni :D csak utólag lehet megtudni :D mindenről lemaradok :P -
Csaje1984 #8258 miért lehet valahonnan szerezni ingyen farmaranyat? ki tudta ? -
vidu01 #8257 Nálam 4ből: jávorszarvas kifutó, denevérbarlang, mókusodú, retró strucc++
Nem rossz, de lehetett volna benn valami műhelyfejlesztés is annak jobban örültem volna.
Egyébként valaki kapott pillangókertet? Azt nem írta itt senki, mintha a mókust gyakrabban adná be. -
#8256 1 tenyészcucc: tyúkól
2 tenyészcucc: mókusodú ez még elmegy -
Gólya #8255 megnéztem már vagy háromszor ezt a titokzatos tenyészetet...egyszerűen nincs szívem ennyi farmaranyat kiadni lutrira...most ha kapok egy sima ólat ennyi FA-ért, itt kapok agyvérzést -
Gólya #8254 kell neked hivatalost olvasni - aztán meg téped a hajad:D
nagy az Isten állatkertje... -
#8253 Bocsánat,akartam csak elfelejtettem.
Most szereztem be a legújabb takarítóprogimat és ki kellett húzni a netet az aktiváláshoz:P -
hpelte #8252 külön élmény az ilyeneket olvasni -
Ironman2 #8251 Maxi.Irtam a 8231-ben hogy 9-es lettem a Bahamán.Biztos elkerülte a figyelmeset.Köszi -
Ironman2 #8250 Valamelyik csaje lehetett biztos -
#8249 Szintén a hivatalosból:
"Vki segítsen nem tudom hogyan kell használni az ingyen farmarany kódokat. Hova kell beírni? ""
Az ilyeneket agyonlőném! -
#8248 Ez vagyok én.Az első ólam rénszarvas lett.A kicsire is vettem egyet az meg retro disznó.
Mérgembe vettem még egyet-egyet de attól sem remélek többet:( -
#8247 Nekem nagyon kevés farmaranyam volt, ezért mindösszesen csak kettőt tudtam venni.
Az egyik természetesen denevér barlang lett, de a másik mókusodú :-) Kettőből nem rossz arány :-) -
16sziszi #8246 Ohh megvan köszi valahogy az összesítettnél át siklottam felette, hát ez nem 2 FA :S Van valami infó arról h meddig lesz elérhető? mennyi az a kis idő? És tudna nekem javasolni vmi jó proxys progit amit én használtam v lassú v szakadozik... -
#8245 Gazdaboltban a legalsó szezonális gombra katt. -
hpelte #8244 a rénszarvast én is akartam de nem jött össze -
balazs014 #8243 Üdv... vegyétek fel szomszédnak: Fuzilero
2es szinten van,de már ki is forgatta a 120 ezret:D -
16sziszi #8242 Oké kész feladom. hol lehet venni állat fejlesztést? mer tén már mindenhol néztem de nemtalálom a hírekbe meg nem lehet rákattintani :/ valaki tudna segíteni? :( -
#8241 De van is (látszólag) értelme. Pl kenguru, és rénszarvasom eddig se volt, pedig pörgetem azt a nyomi kereket már elég rég óta. Még FA-ért is pörgettem, és mit kaptam??? SZART! Akkor? 10 ojró volt 330 FA, és legalább a fele ól megérte, és van legalább 5-6, mely aztán TUTIRA nyerő, mint pl kecsketejüzem, vagy angóra simogató. Ráadásul pl rénszarvasistálló is retró, ami szintén szerintem ritka darab. -
#8240 Mivel örömmel látom mindenkinek lesz denevérbarlangja elkezdtem gyártani tonna szám a denevértápot (nekem nincs ólam) a sok hülye úgyis megveszi majd! -
hpelte #8239 te aztán jól bevásároltál -
#8238 Utolsó előtti adag:
retró disznóól+, retró kacsaól++, retró rénszarvasistálló, még 3 denevér barlang, kenguru karám, mókusodú. -
s4ny4b4 #8237 Én a 4. előkészítő mérkőzésnél tartok, ott is már be van adva 49 labda... -
gettobuxa #8236 katt a hírek fülre :) -
gettobuxa #8235 negyeddöntő, bocs -
gettobuxa #8234 én már az elődöntőnél vagyok... nem kell ilyenkor rövideket ültetni, mert az nem ad labdát -
#8233 A pilótapontok továbbra is felhasználhatóak Kacsa Kata üzeneteire és trágyaszórására.
Tehát nem törlik őket! -
#8232 Nekem rénszarvas lett:( -
Ironman2 #8231 9-es lettem bahamán! Kösz -
Ironman2 #8230 Mi ez a mókus,meg pillangó az állatok között? -
#8229 Következő adag:
denevér barlang, szamár retró, retró kecske ól, retró nyúlketrec, mókusodú, retró hódvár, angóra simogató, és kecsketejüzem. Még van egy kanyar. -
#8228 A pilótapontokkal mi is van elvesznek majd júli 6.-a után?
Mert ha igen akkor gyorsan el kell szornom azt az 1000-et! -
hpelte #8227 pedig te még jól haladsz. nekem még 17kell a 3.hoz -
#8226 Megvan a 4. előkészítős is!
Életben nem lehet ezt az eventet befejezni:(