Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
tudnám értékelni pl. ha a felesleges ólakat, fákat, barkácscuccokat is eladhatnánk
Kíváncsi leszek a végén a létszámra!😊
(Ezt még bõvíted ugye?)
Let the good times roll.
a pari csak azért maradt meg, mert ugye azt hajtottam ma - elnéztem én is az idõt, megcsináltam a hosszabb érésûeket, mondván a pari meglesz gyorsan
igen ám, de közben el kellett mennem itthonról és elcsúsztam az idõvel - ezért is kellett a szupertáp😊 meg a víz
#4434: Szia!😊
#4437:Az valóban hurka,de a repülés az érdekel,majd egyszer meglesz😄
Let the good times roll.
viszont tök jó, mikor seprûre kap és körberepül a kergén😊
#4434:szia!
<#wave>#wave>
Nekem még egy ilyen Halloween,és megvan végre a hõn áhított bõregér-lak! 😊)
Viszont elcsesztem,most elõször rosszul számoltam az idõvel..
Abban a tudatban voltam,hogy éjfélig tart a Halloween,de ezt honnan jött nekem??<#banplz>#banplz>
Let the good times roll.
nem csekély hibbantságra vall, hogy egy tíz perces növénynél még szupertápot is bevetettem az utolsó körben😊), mert ismerve a BP-t, hiába kezdtek tegnap fél órával késõbb, képesek ma háromkor bezárni a boltot...
Holnap érkezik a meghívottam ide a fórumra,remélem rendszeres látogató lesz itt a topicban!<#buck>#buck>
Let the good times roll.
Ennyi a meló?
Hogyan áll a közös szomszéd dolog?
Let the good times roll.
Én a nagy vulkánra hajtottam,de majd legközelebb😞
Én is így jártam, nekem minden virággal volt beültetve.
Beültetem faszán ottvan átlépek másik farmra aratok stb visszalépek és hoppá nincs meg az elõzõleg bevetett fél farm.Mondom ez szerverhiba ültetem újból de nincsenek is ott amit lehetne az is eltünt jó lesz ez nagyon<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Ez hihetetlen.. <#banplz>#banplz>
Let the good times roll.
chelseafcf
A mai halloween event elõre láthatólag kb. 15 óra 30 perckor kezdõdik.
Fontos, hogy frissítsetek vagy lépjetek ki-be, mert csak akkor jelenik meg az éjszakai mód!
Ha nem elsõre, akkor többször is próbálkozzatok néhány percenként, mivel az idõpontot nem biztos, hogy percre pontosan tudják tartani.
Valamint aki múltkor mindent beadott, az most is meg fogja kapni a minimális kezdõ készletet, ehhez szintén frissítés vagy ki-be lépegetés szükséges.
Let the good times roll.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy szép <#eljen>#eljen>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol