23542
-
#8305 nah eddig 100fa, nem sok de több mint a 0 :D -
#8304 Én azthiszem megmaradok egyenlőre a "Szabó Győző" szerű dolgoknál. Most hétvégén próbáltam először, szombaton este 11körül, meg vas délelőtt. Bejött a dupla arany, a 200 %-kal, elsőre király volt:) -
#8303 Ügyes vagy:) -
#8302 Eddig csak 14-et kaptam,de,hogy melyikkel azt pontosan nem tudom.De ilyet kaptam:
-
hpelte #8301 okés...azt én se szeretem, hogy ilyenkor minden más netes tevékenységemet fel kell függesztenem -
#8300 Persze,leírom majd,de még nem léptem ki és vissza,hogy megnézzem megkaptam-e valamelyikért is.
Ami zavar,hogy iszonyat belassul a programtól minden:( -
#8299 Hopszi, az első mondattal máris gondjaim vannak... Mit lehet elszúrni? -
#8298 A letöltéseknél kell odafigyelni,az lehet gázos,de ha okosan csinálod nem lehet baj.
Ez teljesen legális,nem kell tartanod semmitől.
Ha stop hidot választod akkor visszakapod a magyart,nem kell újraindítani a gépet sem. -
hpelte #8297 Maxi ha van valami konkrét tipped oszd meg nyugodtan... -
#8296 Köszi:) És ez az egész mulatság mennyire legális, és mennyire vírusgyanús? :)))
az angol IP az ideiglenes lenne? következő bekapcs és helyváltoztatásnál visszaállna az eredetire(magyar)? Nekem minumum van vagy 3 magyar IP-m -
#8295 Én ezzel benyaltam.Nem fogadta el az irányítószámot,de akkor megcsinálom megint:D -
#8294 Uff-uff. elsőre kissé bonyolultnak tűnik: ) De megvárom, amíg végzel, aztán lehet megpróbálom :D -
#8293 Ha elfogadtok egy tanácsot,aki FA-ra vadászik,annak érdemes csinálni egy új email címet,mert utána elég sok levél fog jönni.Tudom le is lehet mondani,de így tisztább ha külön erre van egy:) -
#8292 lassan végzek, kb még 20oldal, aztán rakok képet, hogy mennyi FA jött össze :)
egy kis segítség
angol póstakód: L3 3DB ha ezt írod akkor városnak Liverpool-t írd ez pedig az utca neve: Comus Street
telefonszám: 01el kezdődik Összesen 10számjegynek kell lennie, a mobilnak pedig 11 számjegyűnek és 07el kell kezdeni :)
sok sikert. -
#8291 Ne legyen publikus a dolog!Már írtam,akinek kell pm-be elküldöm! -
#8290 Teljesen igazad van :))) -
Ironman2 #8289 Vagy mindnyájunknak -
#8288 ÓÓÓÓ, Te viszont megadhatod Nekem :) ;) -
#8287 egy program segítségével :) nekem is maximus adta meg :) -
Ironman2 #8286 Fix ip-sek el is felejthetik szerintem! -
#8285 Helló. Többen "szőkék" vagyunk ehhez. Illetve én tutira felvállalom. Hogy lesz angol IP-m ? :) -
hpelte #8284 valami konkrét tipp jó lett volna -
#8283 sorba mindent :D van vagy 200db -
hpelte #8282 te miket csináltál meg? -
#8281 azt a picsa, angol ipvel, sponzor pay telivan ajánlattal és csak regelni kell, 5perc alatt 85 FA :D -
Csaje1984 #8280 én sem találom, és nincs benne semmi ajánlat a Sponsor paybe -
#8279 Nem találom:( -
hpelte #8278 mielőtt elfelejtem: angol ip, Sponsor pay
Cocosa-Luxury Private Sales 14 FA pár percen belül küldik a FA-t :D -
hpelte #8277 és ott van még július 14. a franciák nemzeti ünnepe, de lehet összevonják az amerikaival ezért a két időpont közötti indulás -
#8276 Már megszokhattuk tőlük.
Azért egy kicsit vicces,hogy a július 4.-i event nem akkor indul:D -
Gólya #8275 dejó...(szjuca után szabadon: dájó:D)
megint egyszerre minden - foci, függ.napja, rémséges éjszaka...bp így szeretünk... -
#8274 Már nekem is jó,de híre hamva sincs az eventnek.,ugyanis átrakták a kezdést július 8. és 10. közé. -
hpelte #8273 vagy csak amiatt, hogy az utóbbi pár napban akadozott a játék -
#8272 remélem amiatt -
Gólya #8271 nem csak egy szerverről működik ez a játék...nálunk is előfordult már, hogy a hites épp szidta a bp anyját, én meg gond nélkül futkostam a farmjaimon
egyébként volt szó valami függetlenség-napi dologról - nem amiatt van gubanc? -
Csaje1984 #8270 nekem is nagyon jó sőt csak lapda, fa, csp -
Vikoo15 #8269 Hát most nálam sincs semmi sőt még jobb mint eddig -
Csaje1984 #8268 nálam sincs most semmi karbantartás -
#8267 nemtom mivel játszotok, de amikor írjátok, hogy ajjajj gazdák meg akadozás stb, akkor nálam sosincs semmi probléma :D -
Vikoo15 #8266 Nálam nincsen ilyen rendesen megy