23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Reggel de balfasz voltam de nagyon.
    Szedem le a rózsákat amik be voltak repülővel trágyázva és meglepödve látom hogy a 2 parcella a leszedés után csak 4 tp-t ad de a rózsa nem tünt el.
    Leszedtem újból nem tünt el elkezdtem kattingatni rá mint ökör vagy 50x nem tűnt el de minden leszedésnél adta az a 4 tp-t. Én hülye nekem akkor le sem esett hogy ezt kéne csinálni amíg ki nem fullad vagy magához nem tér az oldal.Vajon mennyi tp-t nyerhgettem volna.De én hülye frissítettem gyorsan azt vége lett megadta még a leszedését a 144-tp :D
  • Maximus4
    260 FA megszerzése után meguntam a lassúságot:)
  • newlmatch
    dehogynem, olvasgatok azért, megismerlek legalább Titeket:) Kíváncsian olvasgattam azt is, kinek "mi kelt ki a tojásból tegnap"
  • tonyr #8342
    nos igen, DE nem muszály visszaolvasnod, leirtam az ingyen FA menetét, csak a prg kell hozzá...
    örült. ööörült ? ÖRÜLT !! :D hát igen, nem kicsit vagyok én is meegszállott :P
  • newlmatch
    Aranyos vagy, bőven van mit visszaolvasnom, belejövök a FA gyűjtésbe is remélem, persze nem csak azért jöttem, hogy begyűjtsem az inókat. :) Jó látni, hogy egyre több őrült van. :)
  • tonyr #8340
    Fa-t ingyen korábban le volt irva, hideip programmal belépsz akkor amerikai ip-d lesz igy azt hiszi a játék h amerikábol valo vagy :)
    ilyenkor a bankban az ingyen FA-at választod és itt lehet összeszedni különféle kérdöivek kitöltésével vagy face-es lájkokkal stb FA-t kapni "ingyen"...
  • newlmatch
    óóóó, izéééé, biglájk :) köszi:)
  • tonyr #8338
    akkor megmutatom, sajnos odaadni nem tudom, mindenkinek meg kell küzdeni a látványáért :)

• newlmatch
    Köszönöm :) a kapálással nincs gond:) 5 farmunk van, a legkisebb 65ös. viszont ehez a gyors FA szerzéshez még nem értek:)
  • newlmatch
    jajj, ne már:) régi vágyam a szivárvány :)
  • tonyr #8335
    csak poénkodtam ám :) üdv a forumban, jo kapálást a farmon :D
  • newlmatch
    Értem, köszi:)
  • tonyr #8333
    hellooo :)
    ööö izzééé... :D
    én nem tartozok a "szivárványosok" közé, de am szivárvány mint természeti jelenség tetszik, és jol néz ki a tölgy mellett :)
    de ha arra gondolsz hogy mennyi tölgy-pontom van akkor .. ugyan mindenki eléri majd, csak kitartás az egész :)
  • newlmatch
    Szia! Mi még nem találkoztunk:) Szivárvááány? na jó, ha ismernélek, mondanám, hogy hova menjél :)))
  • tonyr #8331
    915 tölgycsillagnál a szivárvány is megjenlent :D
  • szjuca
    Sziasztok!
    Üdv az újaknak! =)

4 titkosólból lett 3 denevér és 1 ló. Örülök nagyon, denevérbarlangra hajtok vagy 3 halloween óta, de sose jött össze.
    7 csillag kellene, hogy drágábban tudjak piacolni, gőzöm nincs, mikorra lesz meg. Tegnap elköltöttem azt a kis csp-m lovagló órára, kopog a bukszám. (Neeeem, neeeem aaaaaaaz! =))
    Szeretnék már meggazdagodiiiiiiiiiiiiiii csengőpengőbőőőőőőőőőőőől!

Maxi!
    Küldd már el nekem is légyszives a linkeket vagy miket az ingyfarmaranyhoz.

• Alien69
    Szupertáp, és 1000-L küldeni az állatokat heggeszteni házikóba.
  • ToCsEk
    azt se tudom mire költsem :D , inkább meghagyom :)
  • Maximus4
    Én is elértem a 200 aranyat,de,hogy mikkel...
  • hpelte
    akkor társkeresésre fel
  • Maximus4
    Nem a 4.,hanem az 5. az ingyen farmaranyas.
  • Gólya #8324
    1. tessék szépen beszélni (írni):D
    2. olvasd el, mit kell csinálnod ahhoz, hogy FA-hoz juss - le van szépen írva mindegyikhez - ha nem érted, google a barátod:)
  • bakkerman
    most kezdtem a gémet,elmegyek a bankba,rámegyek a 4. mezőre,az a farmerarany ingyen cuccos,de nem tudom mit kell csinálni ott a linkekkel,rájuk megyek,de nem számol vissza semmi,nemis kapok aranyat,semmi...gondolom ez is valami pénzes átbaszás,hogy ingyen de mégse
  • grebber
    Kis rangos a legjobb ott legalább lehet tp-t kapni gyorsan nem ugy mint a nagy szintű szomszédoknál ahol félhavonta havonta lehet csak!
  • tonyr #8321
    drááága bnöm keres somszédokat 17es farmjára, elöre is köszi aki elfodja kis ranggal is :)
  • newlmatch
    Hivatalosban bent van? ne már :)
  • grebber
    Mondtam én veszik a denevértápot mint az állat.Innentől kezdve esténként mindig berakok 50db-ot.
  • Maximus4
  • Why
    Hali
  • Maximus4
    Tudom,olvastam a hivataloson:P
  • ToCsEk
    ami műküdik lehet ám megosztani :D én ma 203nál járok :D előbb írt jóvá 98FA-t :D

"Angol IP-Radium social-Match.com-find your match now 98 FA. Társkereső oldal,nem adja azonnal,kicsit várni kell a FA-ra."

várni kell egy 30perc-1órát
  • Maximus4
    Én is összeszedtem 101 FA-t:)
  • Maximus4
    Köszike!A társkeresőstől kezdtem letenni a hajam,de megérte az 59 FA:D
  • hpelte
    azt hiszem mára pihentetem ezt a projektet
  • Maximus4
    Ezt mondtam én is:(
  • hpelte
    hmm valamelyik ajánlatból beesett 13 ..de hogy megint melyikből..követhetetlen
  • Ironman2
    Vazze! Már scrollozni se lehet a képet a játékban,az egérgörgővel!
  • ToCsEk
    vagy mégis tudok segíteni, ezeket már jóváírták:

• ToCsEk
    igen, eléggé bealssul a net ettől az ip váltás dologgal :D
    kérdezz kettőt és könnyebbet, mindent megnéztem és regeltem :D
  • Maximus4
    Akkor majd írd már le mikkel csináltad,mert nekem már nincs türelmem hozzá,iszonyat lassú minden:(