23542
-
#8345 Reggel de balfasz voltam de nagyon.
Szedem le a rózsákat amik be voltak repülővel trágyázva és meglepödve látom hogy a 2 parcella a leszedés után csak 4 tp-t ad de a rózsa nem tünt el.
Leszedtem újból nem tünt el elkezdtem kattingatni rá mint ökör vagy 50x nem tűnt el de minden leszedésnél adta az a 4 tp-t. Én hülye nekem akkor le sem esett hogy ezt kéne csinálni amíg ki nem fullad vagy magához nem tér az oldal.Vajon mennyi tp-t nyerhgettem volna.De én hülye frissítettem gyorsan azt vége lett megadta még a leszedését a 144-tp :D -
#8344 260 FA megszerzése után meguntam a lassúságot:) -
#8343 dehogynem, olvasgatok azért, megismerlek legalább Titeket:) Kíváncsian olvasgattam azt is, kinek "mi kelt ki a tojásból tegnap" -
#8342 nos igen, DE nem muszály visszaolvasnod, leirtam az ingyen FA menetét, csak a prg kell hozzá...
örült. ööörült ? ÖRÜLT !! :D hát igen, nem kicsit vagyok én is meegszállott :P -
#8341 Aranyos vagy, bőven van mit visszaolvasnom, belejövök a FA gyűjtésbe is remélem, persze nem csak azért jöttem, hogy begyűjtsem az inókat. :) Jó látni, hogy egyre több őrült van. :) -
#8340 Fa-t ingyen korábban le volt irva, hideip programmal belépsz akkor amerikai ip-d lesz igy azt hiszi a játék h amerikábol valo vagy :)
ilyenkor a bankban az ingyen FA-at választod és itt lehet összeszedni különféle kérdöivek kitöltésével vagy face-es lájkokkal stb FA-t kapni "ingyen"... -
#8339 óóóó, izéééé, biglájk :) köszi:) -
#8338 akkor megmutatom, sajnos odaadni nem tudom, mindenkinek meg kell küzdeni a látványáért :)
-
#8337 Köszönöm :) a kapálással nincs gond:) 5 farmunk van, a legkisebb 65ös. viszont ehez a gyors FA szerzéshez még nem értek:) -
#8336 jajj, ne már:) régi vágyam a szivárvány :) -
#8335 csak poénkodtam ám :) üdv a forumban, jo kapálást a farmon :D -
#8334 Értem, köszi:) -
#8333 hellooo :)
ööö izzééé... :D
én nem tartozok a "szivárványosok" közé, de am szivárvány mint természeti jelenség tetszik, és jol néz ki a tölgy mellett :)
de ha arra gondolsz hogy mennyi tölgy-pontom van akkor .. ugyan mindenki eléri majd, csak kitartás az egész :) -
#8332 Szia! Mi még nem találkoztunk:) Szivárvááány? na jó, ha ismernélek, mondanám, hogy hova menjél :))) -
#8331 915 tölgycsillagnál a szivárvány is megjenlent :D -
#8330 Sziasztok!
Üdv az újaknak! =)
4 titkosólból lett 3 denevér és 1 ló. Örülök nagyon, denevérbarlangra hajtok vagy 3 halloween óta, de sose jött össze.
7 csillag kellene, hogy drágábban tudjak piacolni, gőzöm nincs, mikorra lesz meg. Tegnap elköltöttem azt a kis csp-m lovagló órára, kopog a bukszám. (Neeeem, neeeem aaaaaaaz! =))
Szeretnék már meggazdagodiiiiiiiiiiiiiii csengőpengőbőőőőőőőőőőőől!
Maxi!
Küldd már el nekem is légyszives a linkeket vagy miket az ingyfarmaranyhoz.
-
#8329 Szupertáp, és 1000-L küldeni az állatokat heggeszteni házikóba. -
#8328 azt se tudom mire költsem :D , inkább meghagyom :) -
#8327 Én is elértem a 200 aranyat,de,hogy mikkel... -
hpelte #8326 akkor társkeresésre fel -
#8325 Nem a 4.,hanem az 5. az ingyen farmaranyas. -
Gólya #8324 1. tessék szépen beszélni (írni):D
2. olvasd el, mit kell csinálnod ahhoz, hogy FA-hoz juss - le van szépen írva mindegyikhez - ha nem érted, google a barátod:) -
#8323 most kezdtem a gémet,elmegyek a bankba,rámegyek a 4. mezőre,az a farmerarany ingyen cuccos,de nem tudom mit kell csinálni ott a linkekkel,rájuk megyek,de nem számol vissza semmi,nemis kapok aranyat,semmi...gondolom ez is valami pénzes átbaszás,hogy ingyen de mégse -
#8322 Kis rangos a legjobb ott legalább lehet tp-t kapni gyorsan nem ugy mint a nagy szintű szomszédoknál ahol félhavonta havonta lehet csak! -
#8321 drááága bnöm keres somszédokat 17es farmjára, elöre is köszi aki elfodja kis ranggal is :) -
#8320 Hivatalosban bent van? ne már :) -
#8319 Mondtam én veszik a denevértápot mint az állat.Innentől kezdve esténként mindig berakok 50db-ot. -
#8318 -
Why #8317 Hali -
#8316 Tudom,olvastam a hivataloson:P -
#8315 ami műküdik lehet ám megosztani :D én ma 203nál járok :D előbb írt jóvá 98FA-t :D
"Angol IP-Radium social-Match.com-find your match now 98 FA. Társkereső oldal,nem adja azonnal,kicsit várni kell a FA-ra."
várni kell egy 30perc-1órát
-
#8314 Én is összeszedtem 101 FA-t:) -
#8313 Köszike!A társkeresőstől kezdtem letenni a hajam,de megérte az 59 FA:D -
hpelte #8312 azt hiszem mára pihentetem ezt a projektet -
#8311 Ezt mondtam én is:( -
hpelte #8310 hmm valamelyik ajánlatból beesett 13 ..de hogy megint melyikből..követhetetlen -
Ironman2 #8309 Vazze! Már scrollozni se lehet a képet a játékban,az egérgörgővel! -
#8308 vagy mégis tudok segíteni, ezeket már jóváírták:
-
#8307 igen, eléggé bealssul a net ettől az ip váltás dologgal :D
kérdezz kettőt és könnyebbet, mindent megnéztem és regeltem :D -
#8306 Akkor majd írd már le mikkel csináltad,mert nekem már nincs türelmem hozzá,iszonyat lassú minden:(