Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
alma 125
angóragyapjú 10
birkagyapjú 10
burgonya 370
búza 3000
cukorka 720
dió 40
eper 250
fa 175
fehér rózsa 225
fûrész 3
hal 16
juh 20
kacsa 10
kalapács 2
körte 15
kukorica 1480
ló 61
napraforgó 85
narancs 75
nyúl 30
pulyka 20
rebarbara 620
répa 2410
rózsaszín rózsa 225
saláta 500
széna 170
szilva 30
szög 250
tojás 40
tyúk 5
zeller 15
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
meg sok mindent kérnek, így kicsit pörög a piac is
leszarom a konfigod...
örülök hogy legaláb hagytam 2-2 mind a kettõbõl :|
()() (^^)
Ennyire retardált egy bandát még nem láttam!
bocsánat,de baromira felment a pumpám!
http://pl.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=3693060#post3693060
legközelebb már az lesz, hogy miután mindenki befejezte az eventet, közzéteszik, hogy ettõl-eddig ilyen és ilyen event lesz (volt)
szánalmas csapat...
Let the good times roll.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
- Két feladatsor lesz a gazdakörben.
- Cukorkát lehet majd találni aratásnál és a gazdaboltban, illetve a szomszédok is küldhetnek.
- A cukorkán kívül még más farmtermények is fognak kelleni.Például régebben konfetti helyett rózsaleveleket szórtak a felvonulásokon.
- Az alacsonyabb szinteken levõ játékosok a szükséges árukat (mint pl. hal, narancs) megvehetik majd farmaranyért."
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
leszarom a konfigod...
Nézem milyen jól néz ki a normál szántón,hogy az üres földerület körül fû van.Kitöröltem eggyet erre újra elõjött az elõtte learatott termény!
Szánalom a köbön!Mi a bánatért nem tudják ezeket kipróbálni elõször mielõtt bedobnák a játékosoknak?
bár a BP-t ismerve, talán holnapra jó lesz minden...<#whatever>#whatever>
Jelen pillanatban 3 ismert probléma van a játékban, amik hamarosan javításra kerülnek:
1. Némelyik ajándék nem mutatja az érte járó jutalmat.
2. A TP-jelzõ csíkja nem a valós értéket mutatja, de ráállva az egérrel, a buborékban a helyes számok szerepelnek.
3. A kitett trófeák nem mutatják a %-os értéket.
A hibák kijavításáig türelmeteket kérjük.
Nekem ami tetszik az az ültetés..<#banplz>#banplz>
Kb 10x próbáltam bevetni a szigetet burgonyával,már 4 parcella meg is van,de valahogy lassan haladok:@@<#kuss>#kuss>
Beültetek,átmegyek a szántóra,vissza sziget,és <#wilting>#wilting> üres a föld..
Azt mondom..<#action>#action>
Jól sikerült újítás lett..
Let the good times roll.