23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Csaje1984
    most akkor hogyan lehet ingyen FA-t kapni? valami angol IP-vel? facebookkal? köszi
  • Why
    Azért így 72-es szint felett elég nehezen lehet fejldnő :p
  • Csaje1984
    71 szinten vagyok köszi
  • Csaje1984
    és ingyen FA faceook-al? köszi
  • Csaje1984
    most akkor hogyan lehet ingyen FA-t kapni? valami angol IP-vel? köszi
  • Gólya #8380
    neked is:)
  • newlmatch
    Szép jó reggelt!
  • Maximus4
    1 pálmapengő 5 csengőpengőt ér majd.
  • gettobuxa
    az miből derül ki, hogy mennyi manid lesz?
  • fook
    hohoh :) Kengurukarám:) első értelmes pörgetésem :)
  • hpelte
    nekem 750 ezret hoz a váltás. A piac viszont kemény lesz, mindenkinek lesz egy csomó elköltenivaló csp-je
  • fook
    Szomszédot keresek ! :) Fook7.
  • zmeor
    nekem ezzel az átváltással majd 1,2M CSP -ém lesz.

jobban örülnék egyébként, ha lehetne rendes földterületként használni... lenne hová raknom az ólakat..
  • hpelte
    A hivatalosról
    Adj' Isten gazdák.
    Szerdán, azaz 2011.07.06-án elérkezik a várva várt nap, Bahamarama szigete egyesül a gazdaság többi részével.
    Ehhez azonban egy karbantartásra lesz szükség 2011.07.06-án hajnali 04:00 és 05:00 óra között.
    A karbantartás ideje alatt az alábbi változások történnek majd:
    A szigetről származó, tehát az egzotikus termékek, növények, állatok, magyarul minden egyes portékátok visszakerül majd a pajtába. Nem, ne sikítsatok fel, az értük korábban levont 10% előleg is jóváírásra kerül majd ezzel együtt.
    Továbbá, a tanyaházból azaz a Bahamara bárból a szigeten aznap elvándorolnak a megrendelők is.
    De..

Csütörtökön (2011.07.07.) és pénteken (2011.07.08.) ennek kompenzálására sokkal több megrendelő érkezik majd hozzátok.
  • ToCsEk
    ofc :D
  • hpelte
    én is megköszönném ha átküldöd és majd kiderül működik e a módszer
  • Maximus4
    De sajna nem mindegyik fül alatti ajánlatokat nyitja meg.Így is kell?
    Ja és firefox alatt megy.Most próbálok egy 72FA-s ajánlatot:)
  • ToCsEk
    leírást megköszönöm pmben :D jól gondolom hogy ahhoz chrome kell?
  • Maximus4
    Azt hiszem elfelejtem ezeket az ip-s progikat.A böngészőbe a proxyhoz beírtam egy angol ip-t és simán megy,ráadásul nem lassú:)
  • Maximus4
    Megvan.Mivel feltettem a firefox 5-öt az nem kompatibilis a programmal,de chrome alatt megy.Most nézem német ip-vel.
  • hpelte
    nekem is van egy másik IP-s progim de valamiért az sem akar normális lennni
  • Maximus4
    Várjál,most tesztelem és nem vált ip-t.Pedig van benne egy rakat ország.
  • hpelte
    Maxi azt elküldöd privátba?
  • Maximus4
    Én most telepítem a másik ip-s progit,ami elvileg további 20 országot mutat:)
  • Maximus4
    Azt,hogy csinálod?
  • ToCsEk
    nah később majd rárepülök és jelentkezek :D
  • zmeor
    nekem firefox van és tudok görgetni
  • Maximus4
    A 98-ast igen,de matomy-nál is besöpörtem egy csomót.Tele van 20-30-as ajánlatokkal.
  • ToCsEk
    GOSU :D sponsor pay alatt csináltad mindet? meg kéne nézni a többit, nah meg amcsi ipvel is próbálkozni kellene :D nah de holnap is lesz nap :D
  • newlmatch
    próbáld összébb húzni...én mondjuk utálom, ha látszik a vakond meg a gereblye a szélén, de...
    most nekem egyébként sem működik az egérgörgőm, úgyhogy "csúsztatom" az egeret, ez van:))
  • Ironman2
    De jó....assza meg.Én meg már ujratelepitettem a Firefoxot is.Köszi szépen.Tényleg idegesitő,mert hozzászoktam az egér görgetéshez,mint mindenki szerintem.Explorerr-el müködik.
  • hpelte
    megnyugtatlak chrome-mal se működik, csak akkor ha a csúszka fölé húzod az egeret...
  • Maximus4
    Én nem tudom ezt miért kellett csinálni,baromi idegesítő.
  • Ironman2
    Hát én már mindent próbáltam,de firefox alatt egyszerüen nem lehet görgetni a képernyőt egérrel.Explorerben müködik rendesen
  • newlmatch
    óó,köszi,próbálom...elvileg képfeltöltésben bent van
  • Gólya #8350
    szia!
    hozz egy képet, Maxi lecseréli
  • newlmatch
    Hogy cserélem ki az avatárt? nem megy:( lehet,hogy még túl friss husi vagyok ehhez? :)
  • newlmatch
    nem tudom, miket ültetgetsz leginkább, mi ráálltunk a rózsára:) ha letojod és beöntözöd, hamar 7.45???körül beérik, TP.t viszonylag jól hoz, labda nélkül is.
    spenóttal, brokkolival megszívtuk labdák terén.
    Szóval a rózsát szeretjük leginkább, bár én munkaidőben is tudok szüttyögni a farmmal:) De pl hogy egész nap répát ültessek, na az max arató-vetővel:))) Persze arra sosem költöttünk soha egy" fillért" sem, kódért, meg max küldetéssel van segítségünk, prémiumok sem voltunk soha:)
    Párom, ő elrépázgat magától is,(jól bírja az egere) nekem nincs hozzá türelmem :)))
  • grebber
    Labdáknál nincs ilyen szerencsém azt amúgy is alig ad :(
  • newlmatch
    Nagyon helyes, ha jóváírta:) Amíg SID kint volt, a labdabedobálásnál is jóváírta a 100vagy 200%-ot? mert 65TP-vel számolta ugye elvileg...