23542
-
Ironman2 #8425 Na ezt mindenképpen megszerzem! -
Ironman2 #8424 -
Ironman2 #8423 A függetlenség napja event július 8-án veszi kezdetét és két napig fog tartani.
Ezalatt gazdaköri feladatokat kell majd teljesítenetek.
A fődíj egy amerikai nemzeti színekbe öltöztetett ágyú lesz, ami valószínűleg tűzijátékot lő ki.
A következő terményeket valószínűsítjük mint az event hozzávalói, tehát ezeket mindenképpen érdemes már most gyűjteni:
Virágok(nincs pontosan jelölve, talán rózsák, liliomok stb.)
Pulyka műhelyes fejlesztéséből származó festék
Ginkó
Lovasórák
Ez nem hivatalos információ, kéretik így kezelni!
Mi is ez a függetlenség napja?
A függetlenség napja (Independence Day) vagy egyszerűen július negyedike (Fourth of July) az Amerikai Egyesült Államok egyik szövetségi ünnepe. Az amerikaiak ezen a napon ünneplik a Függetlenségi Nyilatkozat 1776-os kihirdetését, melyben országuk kinyilvánította függetlenségét Nagy-Britanniától.
Ünneplése leggyakrabban felvonulásokkal, grill-partykkal, piknikekkel, baseball mérkőzések megrendezésével történik.
A július 4-ei megemlékezéseknek 1777 óta fontos kelléke a tűzijáték.
Itt jegyezném meg, hogy a mi legfontosabb ünnepünk augusztus 20 és nem kaptunk rá eventet. Remélem idén ránk, magyarokra is gondolnak
Farmeramamania
-
#8422 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1275476165&no=8413]#8413[/URL] -
Ironman2 #8421 Elmarad a holnapi leállás.Csütürtökre halasztották a pálmapengő kivételét a játékból
Farmeramamania -
#8420 Én a hivataloson az ajándék cserés topikba írókon szoktam röhögni.Kuncsorognak, ajánlgatnak mindenfélét,ahelyett,hogy felvennék egymást szomszédnak és be is lehetne zárni a topikot:)
-
#8419 Jól fognak majd fogyni a tenyészállatok a beváltás után az biztos! -
gettobuxa #8418 húha... nekem 190.000 pálma pénzem van :D -
Ironman2 #8417 Na.Ujra müködik a görgetés -
hpelte #8416 akkor semmi új.... -
Gólya #8415 miért nem lepődtem meg? -
Gólya #8414 benéztem...hát inkább nem...
megint csak igazolva látom az elméletet, miszerint az olvasottságot nem pótolja semmi
rengeteg játékos kapkod Bernáthoz, mennykőhöz, de hogy elolvasna valamit, na azt már nem
utána meg sír a szája mindnek
ja és jogaiban megtámadott Médeának érzi magát, amikor felhívja valaki a figyelmét, hogy hivatalos fórum is létezik és azt olvasni is lehet -
#8413 1 napot csúszik a szigetes egybeolvadás:( -
hpelte #8412 egy "élmény" volt átlapozni a panaszkönyvet -
Gólya #8411 "mer' csak..."
néha benézek már én is - olyan jókat idézgettek:D -
hpelte #8410 most találtam a hivataloson:
"miért pénzért lehet farmaranyat kapnI???? -
hpelte #8409 egy kassza lesz összevonva, a pp-t 5x áron számolják át -
#8408 Még egy kérdés.Ugye holnap átváltják a pp-t csp-re.
Akkor most összevontan lesz a pénzünk vagy ugyanúgy külön "kasszán" mint most? -
hpelte #8407 irtak már lovaglóórát , ginkót, festékpalettát, de minden csak találgatás.. -
#8406 Tuti,hogy valami vörös,fehér és kék.Ebből ki lehet totózni mi kellhet. -
#8405 Lesz valami új tűzijáték event nemsokára erről tud valaki valamit mik kellenek majd? -
hpelte #8404 Angol ip Sponsorpay Canderel - John Lewis Voucher Prize Draw 14 FA -
hpelte #8403 learatok és már megyek is rá -
#8402 Angol IP->SupersonicAds->Win £3,000 to spend in Tesco 12 FA. -
#8401 Angol IP->SupersonicAds->Join Fat Cat Rewards (nekem a 3. oldalon van)
11 FA szinte azonnal. -
#8400 Eddig tartott a denevértápos móka már nem jó olcsó lett mint az állat :( -
#8399 Valószínű,de semmit nem lehet tudni még róla. -
#8398 Basszus, tényleg, júli 4:) Igazad lehet -
hpelte #8397 a USA-s nem? -
#8396 Na hurrá:) Köszönjük:))) Vmi bővebb infó? -
#8395 Pénteken délben kezdődik egy új event, ami vasárnap estig fog tartani.
(2011.07.8 - 2011.07.10) -
#8394 Köszönöm:) Na legalább már magamat nem olvasom el ezentúl :))) -
#8393 Rakd be ide,majd kitörlöm azt a hozzászólást. -
#8392 Átküldeném, de nem tudom hova kell. nem képeltöltésbe? -
#8391 Persze,de mire? -
#8390 Maxi,átcseréled az avatáromat, ha szépen megkérlek? thx ;) -
hpelte #8389 ingyen farmaranyhoz ajánlom a hivatalosfórum idevágó oldalát hasznos infók vannak benne -
#8388 Hagyd már abba ezt a köszizést légyszíves!
Töltsd le a hide my ip programot.Elindítod és fogsz látni egy rakat ajánlatot az ingyenes résznél. -
#8387 Szia! Ejj de kis telhetetlen vagy :DDD.
Még én sem tudom, de majd rájövök :) Igaz, még nem is próbálgattam...
A srácok írták már,de valakit kérdezz meg még mellé(haver, ismerős stb...), hogy mégis hogyan...lehet ha megunom a bénázást, én is ezt fogom csinálni.:) Ha az elsőt megcsinálom segítséggel, utána az sem lesz már kínai, amit ők leírtak:))) -
Gólya #8386 kicsit olvass vissza - talán lapozni is kell, de ez nem lehet gond:)
elég részletesen leírták már többször is