Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Igen az van,de a hiba megszokott ami vele jár😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"csak" két fa/ darab
grebber
Befosok komolyan asszem ha katicát akarok venni kell aranyért nevetséges.

Next PC upgrade: 2022

én is így jártam/járok folyamatosan
FAxa! Megint uj event van?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam is volt ilyen ma.Nem vagy egyedül

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

grebber
Soha nem lesz normális ez a game.Beültetem meglocsolom átlépek másikra leszedem a cuccokat visszalépek elsõ oldalra erre megint fen tvannak azok amiket elõbb leszedtem.

Napról napra szánalmasabb ez a játék megértem miért hagyják egyre többet ott!

1 aratás búzavirág egész területen termesztve (farm+szántó) 9 katicát dobott +9%os kupával.

szjuca
Tapasztalatom szerint minél kisebb értékû a növény, annál kevesebbet ad. (Most katicát)

grebber
Gondolhatod hogy nem ilyen szarokat ültetek!De nem ad mindegy ez sem ad szomszédok sem majd harry pottert megkérem varázsoljon majd!

De nem úgy van hogy ha egy 4 órás növényt vetünk el az jóval nagyobb eséllyel dobja ezeket a talált tárgyakat mint mondjuk egy 10 perces? Mert ebbõl kiindulva nem kell a salátával kínlódni. 😊

grebber
Hát ez kegyetlen nehéz event lesz az elõzõhöz képest.Amióta megy azóta vetek/aratok és 1db katicát adott 😞

szjuca
Még valami, bár már volt szó róla korábban.

Piacnál olcsóbb a Magtárban a saláta, répa, széna, búza ára!

szjuca
Sziasztoooook!

Itt a Tavaszi event "anyagszükséglete".

Irreálisan sokmindent kell beadni véleményem szerint.

elkelt már mind a kettö farm szoval már ne érdeklogyetek jah és van 2 szomszédhelyem ha valakit érdekel 51-szintü vagyok a felhasználo nevem: ExPi

Maximus4
Már megy!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Az a mai event mikor indul?

Hello!

16 üres hely van a farmomon! 😊
Vegyetek fel szomszédnak.
Név: Robi222

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szia!

Érdekel a lehetõség!!
nah ma már csak 5 kor fogom nézni a forumot szoval ha valakit érdekel a másik farm akkor addig irjon!!!!!!!!!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

a 64 aes farm már elkelt de a másik még aktuális!!!!!

igen aktuális és melyik érdekelne?

Érdekelne, ha még aktuális
hy all akit érdekel egy 51-es farm vagy egy 64-es farm az irjon a 64-es farmon van bahamara is!!!!!!! <#phone>

grebber
Akinek szüksége lenne szomszédra kérem vegyen fel 58-as szinten vagyok: guriga 1957! 1db hely van jelenleg!

Alien69
Lovelovelove, ez KELl nekik, szerintem. <#mf1><#hehe>

sztem limitált lesz "Legyetek igazi hazafiak, szerezzétek meg a 200 magyar zászló egyikét!"
tonyr
mi ? limitált lesz a zászlo ? leverem öket... am én ugy vettem ki hogy katicák lesznek amiket a földeken, olakban találhatunk és ez mellett még terményeket is kell beadni az event-be...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

szerintem én is rámegyek.bár ha csak 200 van nehéz lesz
tonyr
én is nagyon remélem hogy lesz egy kis magyar zászlom 😄

Maximus4
Kiváncsi leszek.Remélem nem lesz nehéz.

Maximus4
Köszi az infót!

a hivataloson írták : A Farmerama magyar csapata külön készült az 1848. Március 15-i események megünneplésére és egy külön versenyt hirdetünk meg – kizárólag a magyar gazdák számára. Legyetek igazi hazafiak, szerezzétek meg a 200 magyar zászló egyikét! Hogy ennek mi a módja? – Az event leírásánál, a GYIK-ban részletesen megtudhattok mindent, ha eljön az ideje!
Maximus4
Hol olvastál ilyet?

cspedro
Azt láttátok hogy le volt írva a magyar gazdáknak külön feladatsor lesz. vagy valami nem utdom már és hogy majd arról külön írnak. azt leírták már vagy még nem? meg remélem lehet valami jó dolgot kapni <#nevetes1>javascript:szmajlik()

mint oly sok minden más is
Farmaranyért lehet csak xxl-es fákat venni.sajnos.

a hivatalosról:
Boldog fa nap!
Üdv gazdák!

Ne feledjétek, Jack boltja hamarosan bezárul, egész pontosan Ma 15:30-kor.

De nem fogtok unatkozni, ugyanis amint véget ér a halloween-i éjszaka, kezdetét veszi a Boldog fa nap. 24 órán át fog tartani, és 5-szörös tapasztalati pontot fogtok kapni minden learatott fa után ez idõ alatt.

Aki ebben a 24 órában XXL-es fejlesztésû fát vásárol a Gazdaboltban, egy áráért kettõt tudhat magáénak.

Figyelem! Csak XXL-es fákra vonatkozik ez az akció, XL-esre nem!

További jó gazdálkodást Mindenkinek!
tonyr
ma? most ? 😊

óóóó boldog fa nap 😄
hy all akit érdekel egy 51-es farm vagy egy 64-es farm az irjon a 64-es farmon van bahamara is!!!!!!!

jaj már semmi! már sikerült mert nekem XL-es volt és azért nem tudtam most vettem egy rendeset és már jó! 😊 Bocsi hogy nem néztem meg... sry! Na mentem hello! 😊 További szép napot!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hali!

A Segítségeteket szeretném kérni!
Még pedig abban hogy: Máma barkácsoltam a mûhelyben angóra simogatót és aztán le akarom tenni és nem tudom mert pirosat világít ez miért van?? Mert van nyúlketrecem van benne 5-tõl több állat a nyúlketrecbe és nem XXL-es és nem is XL-es hanem csak sima rendes! és valaki tudna ebben segíteni hogy miért nem tudom lerakni az angóra simogatót vagy mi kell még hozzá hogy le tudjam tenni????? :S Segítséget elõre is köszönöm! Mert nem azért szenvedtem vele ennyit hogy aztán meg nem tudom le tenni! :S

még le tudod szedni õket, csak beváltani ugye már nem lesz hol - de a következõ hónapban mehetsz a boltba😊

Event végén a le nem aratott cuccokat még megkapom ha elkészülnek, vagy azok mennek a levesbe?

Krezga
Már a denevérbarlang sem a legjobb, egyre több embernek van, és így nem hiánycikk a denevér, megy le az ára.
Maximus4
Bocs az offért,de valaki nem játszik a Kapi Hospitalal?

Köszi

Maximus4
Ha piacra akarsz menni pénzért is,akkor a denevérbarlang mindenképp.Ha meg nem,akkor trutyiágyú vagy a vulkán.Én azt vettem meg most😊