23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • zmeor
    Nekem a teljes átváltás után 1,9 Millió CSP lett
  • benoken93
    Mindjárt megnézem! Pill!
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    wááá menyi zséd van rajta?
  • benoken93
    Én egy másik farmomon megnyertem!
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    Amúgy bahamara 7 :D
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    Hátt nem mondom annak volt jó aki megnyerte a 120 k PálmaP.-t mert 120x5 600 ezer Csp. és az királyság
  • zmeor
    akkor bahamás állatokat event-be még mindig nem lehet beadni.. szerintem később se :(
  • grebber
    Ha valami szar azt világgá kürtölöm mert nehogymár ne. Nem ingyen van az aratógép és nem poénból vetek dolgokat.

Amúgy most jó már! De csomot nem számolt :(
  • matrixlife
    lépj ki és be.ha továbbra is rossz, irj a supportnak , Obama elnöknek és a dalai lámának.mindhármukat ugyanannyira fogja érdekelni hogy megint szar valami...Nem gúnyból irtam és nem rajtad élcelődök!!!
  • grebber
    Semmiféle időre menő küldit nemcsinálok csak aratógépet kihasználom rövid idejű termények gyűjtésére.Legalábbis ezt gondoltam de baszik hozzáadni!
  • benoken93
    #8218 Ez tényleg igaz????
  • benoken93
    Amúgy a Jávorszarvas-kifutó fejlesztáséből lesz valami????
  • matrixlife
    ~ grebber az időre menő küldiknél elviszik a cuccot aratáskor, az nem kerül a pajtába.
  • benoken93
  • grebber
    Na ez szép mondhatom.Reggel óta ültetek mint a barom rövid idejűeket mert tojásos küldinél váltottam aratógépet.Erre most nézem hozzá sem adja a learatott dolgokat a pajtához :(
  • benoken93
    Nagyon is , hogy igazad van!
  • grebber
    De amugy nem gyengén elszédültek az árak. Pénzátváltás előtt már szinte 200ezer alatt volt a csillogó juh most meg fél milla.
    Nem elég hogy mindenki tele van még jobban meg akarják szedni magukat vicces.
  • benoken93
    A hivatalosba valaki beírta poénból: #8218

"És egy gyors segítség labdaszerzéshez:

Ha gyorsan kattogtatsz pont 72-szer a visszaszámláló óra melletti labdára, akkor 72-szer 72 labdát ad ajándékba

Nem hiszed? Próbáld ki! Lényeg, nagyon gyorsan pont 72 kattintás"

És reagáltak is rá:

"Nem tudom.hogy csináltad. nekem nem mükszik folyton az event ablak jelenik meg 2 kattintás után!!!"

Hihetetlen milyen emberek vannak! Ez tényleg igaz????
  • matrixlife
    Valami gebasz van a bahamás terményeknél DUPLA ÁRON számolja ha beadod.Lehet csak hiba
  • newlmatch
    sziasztok. Maxi, még mindig semmi support ügyileg. legalább annyit írhatna, hogy bocs, nem tudom visszacsinálni :(((
  • grebber
    Mondtam én így legyen 5-ösöm a lottón beváltották a pénz azt el is kurja a sok hülye :D
  • SHADOWEYES7
    egzotikus piac lassan kiürül :O
  • tonyr #8690
    igen, érdekes, hogy minden ujra kezd jönni a piacra... talán mindenkinek visszadobták az áruját a pajtába ?
  • mannarino
    Jól kiürült a piaccal:O Azzal mi lett? már még almát se lehet venni szinte:O
  • SHADOWEYES7
    Megtörtént az átváltás.
  • Maximus4
    Nekem is sok fám van/volt,de le kellett rakni a műhelyes ólakat az eventdömping miatt.Ma is leraktam a maradékot,most már mindenből van egy legalább.Hála istennek régen kellett vennem,el vagyok látva barkáccsal is,majdnem 8 ezer szögem van:)
  • Ironman2
    Szarakodik az Sg kora reggel.Akartam irni hogy fákra költöttem idáig a csp nagy részét,de közben lehalt a fórum kb fél órára.Van kb 450 fám.Ebből 200 van kirakva.Az ólak fejlesztésére is sokat költöttem.Mindegyik retró+ szinten van most.Eventekre is sokat kell költeni.
  • Maximus4
    Mire szórod el a pénzt?
  • Ironman2
    Én meg most jöttem meg nemrég a melóból.Amugy grat a sok csp-hez.Nekem nem jön össze,mert mindig elköltöm

Jó lenne eladni azt a 83 cseresznyefát...
  • Maximus4
    Persze,hogy fent,reggel 6-ig dolgozom:(
    Talán nekem sem lesz gond,elértem az 1 millió 200 ezret már,abból 'fussa':)
  • Ironman2
    Te is ilyen későn fent vagy? Amugy nem probléma,az ára szerintem.Tegnap csináltam 40 ezer bevételt pár óra alatt
  • Maximus4
    Kb. 40 ezer CSP-be fog kerülni.
  • Ironman2
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    Bahamara 7 :)
  • benoken93
    Felvettelek!
  • benoken93
    Oké4 Akkor felveszlek! Mert nekem is van 1 helyem!
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    van
  • benoken93
    Rendben van! Van helyed akkor felveszlek a szomszédaim közé!
  • zmeor
    11. Vetőmagok a szigeten:

A változások bevezetése után ugyanúgy használhatod majd a vetőmagokat, mint a farmon. Tehát a bearatott termés újra elültethető lesz majd.
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    benonken én szivesen vigyázok rá!