23542
-
#8712 Nekem a teljes átváltás után 1,9 Millió CSP lett -
benoken93 #8711 Mindjárt megnézem! Pill! -
ASDLOLHHGSZHTXD #8710 wááá menyi zséd van rajta? -
benoken93 #8709 Én egy másik farmomon megnyertem! -
ASDLOLHHGSZHTXD #8708 Amúgy bahamara 7 :D
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8707 Hátt nem mondom annak volt jó aki megnyerte a 120 k PálmaP.-t mert 120x5 600 ezer Csp. és az királyság -
#8706 akkor bahamás állatokat event-be még mindig nem lehet beadni.. szerintem később se :( -
#8705 Ha valami szar azt világgá kürtölöm mert nehogymár ne. Nem ingyen van az aratógép és nem poénból vetek dolgokat.
Amúgy most jó már! De csomot nem számolt :( -
matrixlife #8704 lépj ki és be.ha továbbra is rossz, irj a supportnak , Obama elnöknek és a dalai lámának.mindhármukat ugyanannyira fogja érdekelni hogy megint szar valami...Nem gúnyból irtam és nem rajtad élcelődök!!! -
#8703 Semmiféle időre menő küldit nemcsinálok csak aratógépet kihasználom rövid idejű termények gyűjtésére.Legalábbis ezt gondoltam de baszik hozzáadni! -
benoken93 #8702 #8218 Ez tényleg igaz???? -
benoken93 #8701 Amúgy a Jávorszarvas-kifutó fejlesztáséből lesz valami???? -
matrixlife #8700 ~ grebber az időre menő küldiknél elviszik a cuccot aratáskor, az nem kerül a pajtába. -
benoken93 #8699 -
#8698 Na ez szép mondhatom.Reggel óta ültetek mint a barom rövid idejűeket mert tojásos küldinél váltottam aratógépet.Erre most nézem hozzá sem adja a learatott dolgokat a pajtához :( -
benoken93 #8697 Nagyon is , hogy igazad van! -
#8696 De amugy nem gyengén elszédültek az árak. Pénzátváltás előtt már szinte 200ezer alatt volt a csillogó juh most meg fél milla.
Nem elég hogy mindenki tele van még jobban meg akarják szedni magukat vicces. -
benoken93 #8695 A hivatalosba valaki beírta poénból: #8218
"És egy gyors segítség labdaszerzéshez:
Ha gyorsan kattogtatsz pont 72-szer a visszaszámláló óra melletti labdára, akkor 72-szer 72 labdát ad ajándékba
Nem hiszed? Próbáld ki! Lényeg, nagyon gyorsan pont 72 kattintás"
És reagáltak is rá:
"Nem tudom.hogy csináltad. nekem nem mükszik folyton az event ablak jelenik meg 2 kattintás után!!!"
Hihetetlen milyen emberek vannak! Ez tényleg igaz???? -
matrixlife #8694 Valami gebasz van a bahamás terményeknél DUPLA ÁRON számolja ha beadod.Lehet csak hiba -
#8693 sziasztok. Maxi, még mindig semmi support ügyileg. legalább annyit írhatna, hogy bocs, nem tudom visszacsinálni :((( -
#8692 Mondtam én így legyen 5-ösöm a lottón beváltották a pénz azt el is kurja a sok hülye :D -
#8691 egzotikus piac lassan kiürül :O -
#8690 igen, érdekes, hogy minden ujra kezd jönni a piacra... talán mindenkinek visszadobták az áruját a pajtába ? -
mannarino #8689 Jól kiürült a piaccal:O Azzal mi lett? már még almát se lehet venni szinte:O -
#8688 Megtörtént az átváltás. -
#8687 Nekem is sok fám van/volt,de le kellett rakni a műhelyes ólakat az eventdömping miatt.Ma is leraktam a maradékot,most már mindenből van egy legalább.Hála istennek régen kellett vennem,el vagyok látva barkáccsal is,majdnem 8 ezer szögem van:) -
Ironman2 #8686 Szarakodik az Sg kora reggel.Akartam irni hogy fákra költöttem idáig a csp nagy részét,de közben lehalt a fórum kb fél órára.Van kb 450 fám.Ebből 200 van kirakva.Az ólak fejlesztésére is sokat költöttem.Mindegyik retró+ szinten van most.Eventekre is sokat kell költeni. -
#8685 Mire szórod el a pénzt? -
Ironman2 #8684 Én meg most jöttem meg nemrég a melóból.Amugy grat a sok csp-hez.Nekem nem jön össze,mert mindig elköltöm
Jó lenne eladni azt a 83 cseresznyefát... -
#8683 Persze,hogy fent,reggel 6-ig dolgozom:(
Talán nekem sem lesz gond,elértem az 1 millió 200 ezret már,abból 'fussa':) -
Ironman2 #8682 Te is ilyen későn fent vagy? Amugy nem probléma,az ára szerintem.Tegnap csináltam 40 ezer bevételt pár óra alatt -
#8681 Kb. 40 ezer CSP-be fog kerülni. -
Ironman2 #8680 -
ASDLOLHHGSZHTXD #8679 Bahamara 7 :) -
benoken93 #8678 Felvettelek! -
benoken93 #8677 Oké4 Akkor felveszlek! Mert nekem is van 1 helyem! -
ASDLOLHHGSZHTXD #8676 van -
benoken93 #8675 Rendben van! Van helyed akkor felveszlek a szomszédaim közé! -
#8674 11. Vetőmagok a szigeten:
A változások bevezetése után ugyanúgy használhatod majd a vetőmagokat, mint a farmon. Tehát a bearatott termés újra elültethető lesz majd.
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8673 benonken én szivesen vigyázok rá!