Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szjuca

Hoppszi lemaradt.

szjuca
Türürürüp.

Alien69
Hát igen. Alap helyzetben TELJESEN felesleges minden feladatot végig csinálni! Csak azt érdemes, amire olyat kapsz, aminek hosszú távon van is értelme. Az elõzõ eventnél pl bent hagytam azokat, melyek csak TP-t adtak. Nem éri meg, például adjak be 10 lovat, és kapok 500 TP-t. LOL. Inkább kirakom a piacra. Pénz többet ér, mert ugye a piacot is elcseszték, nem szabad piac van. Például a burgonya kerül a magtárba asszem 12-be, de ha én el akarom adni, akkor max 4,5-rt engedi. Degeljenek meg.

Krezga
Nekem megvan már a fa, meg a bolhapiac összes fejlesztése is, már csak pár küldetés hiányzik.
nálunk reggel óta kitartóan esik - szép komótosan, ráérõsen...gondolta, ha már itt van, jó neki itt...marad egy ideig...<#whatever>

(én meg ázok majd naponta kétszer, ha megyek a hiteshez...<#rinya>)

nem tudom, ki hogy csinálja...

eddig én azt a vonalat követtem, hogy megkezdtem egy feladatot az elsõ szinten...teljesítettem az ezüst, majd az arany, végül a gyémánt célt, utána léptem csak a következõ szintre...na ez baromság, erre már rájöttem
most a hites farmján csinálom úgy, hogy az elsõ szinten teljesítem az ezüst célt, továbblépek a második szintre, ott is az ezüst cél teljesít és így tovább - így a hitesnek már megvan a bolhapiac, a fához várok még katicákat, de az is meglesz valószínûleg

lényeg a lényeg, így nem kell a 310 katica - ami úgyis csak kp-ért lenne meg...azt meg úgysem látnak tõlem😊

lehet én csak most világosodtam meg ezzel kapcsolatban, de talán van még olyan, akinek jól jön...

szjuca
Fogalmam sincs, de már korábban kitárgyaltuk, hogy nem lehet "ezeken" eligazodni. Szinte random ad mindent, bármi-bárhogyan áll.

OFF
Olyan esõ esett nálunk most, mint nyáron. Dörgött, villámlott. Itt a CUNAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

ON

Alien69
Majdnem egyforma. Mondjuk, az enyim mindkettõböl nagyobb egy-egy szintel, ergo, szerintem ez nem indokolhatja. Bár, én magasabb szintû vagyok. Ez is befolyásolhatja talán talán. :-?

szjuca
A kupáitok hogy állnak? Nem amiatt kapsz többet, hogy Neked több %-on áll?

Jólvannnnaaaa, csakúgy kérdem. :-)

szjuca
Szia Ájron!

Én a forradalmival kezdtem, a másikba bele sem szagoltam. Igazság az, hogy nem hozott lázba az a Bolhapiac, meg helyem sem nagyon van neki. MAjd meglátom, idõ és katica szûkén mit tudok vele kezdeni.

Ám kend nem lopja a napot úgy látom!

Ugylátszik nehéz lett ez az event.Még 5800 ember várakozik hogy eladja a kecsketejét.Én már ott tartok.Már csak 2 szint van hátra a forradalmi finomságokból.A másik kivégezve.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szjuca
Én kipróbálom. Úgy is le akartam tölteni, hogy ne kelljen kisbe-kasbe lépkedni ha itthon vagyunk. És persze mindig rosszkor.

Köszi!

Alien69
Ööö, egy tipp. Próbáljátok másik böngészõvel! (NEM VICC) <#eplus2> Például, az asszony Opera alatt "böngészik", én meg explorer/chrome. Merem állítani, legalább 1,5x több cuccost kapok mindig. Most mondjuk már nem tudom, mennyi katcicám van, de rendesen adagolja, mindig ad legalább 3-4-t aratásonként.<#nyes> Egy próbát szvsz meg ér.

Maximus4
Szintén zenész😊
Soha nem felezem be a fás feladatot😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
Sehogy sem állok srácok. Azok a .... katicák nem nagyon jönnek. :-(

Alien69
Na, nagy nehezen megadta a nyomi rendszer az asszonynak is a zászlót!<#falbav><#hehe> Reggel majd örül, remélem, amikor meglátja, meg az üzimet is, amit küldtem Neki, kacsa Katával. <#love11>

Igen, ezt mikrotranzakciós rendszernek hívják csúnya szóval mondva.😊

tonyr
igazad van
bár a böngészös játékok negyrésze mind ingyenes, azaz fizethecc is plusz dolgokért, de befizetés nélkül is teljes játékot jácchacc... maxx lassabban fejlöcc stb... 😊
jo kapálást mindenkinek 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alien69
Úgy valahogyan. Csak itt ugye folyamatosan próbálják megoldani ezt, míg pl a battlefield-nél ugye már a megjelenés napján meg KELL vennie az embernek. <#nyes> (kivéve a BF4FREE-t, és a BF Heroes-t) Viszont nem is lehet ingyen, max demó, de ugye ott a multiplayeres rész a lényeg, alapvetõen. Ott is az a lényeg, hogy érezd jól magadat (ha tudod, és engedik)
<#hehe><#crazya>

tonyr
igazábol ezek ingyenes játékok, igy is hirdetik és tényleg azok hisz ingyen jáccasz velük.. más az h sokan, sööt naon sokan fizetnek hogy többet vagy egyszerübben kapjanak olyan dolgokat amit más, nemfizetö játékosok nehezen vagy meg sem szerezhetnek...
nincs ezzel baj, a lényeg h azért vannak ezek a játékok h jol érezzük magunkat, aki akar fizessen, azt is meg lehet érteni, aki nem az pedig ingyen jáccik és mindenki örömét leli benne 😄

Alien69
Jaja, ez TÉNY, csak ugye, nem errõl szól a történet. Nem 1 "INGYENES" játékkal játszok, és ugye logikus, hogy SEMMI (de semmi) nincs ingyen. Azaz, attól ingyenes, hogy azért vannak, akik fizetnek érte. <#vigyor> Ha nem így lenne, akkor ugye mind mind megszûnne. Azért ugye senki se hiheti, hogy a szerverek, és a programozók ingyé vannak.<#ravasz1>

Maximus4
Se ott,se itt nem muszáj fizetni.Lehet anélkül is játszani.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
Az is csak egy fizetõs a sok(K) közül, mint a többi kapi-s, meg ez is itt-e.<#hehe>

hello!
ritkán írok ide, de figyelem az eseményeket. A "kórházas"-ban is dolgozom, bár még csak katéteres vagyok. Dr Hent Elõke, a lelkes katéteres <#crazya>

szóval akkor sem szakmailag, sem emberileg nincsenek a toppon...
Maximus4
Én is láttam már ilyet.Semmi provokálót nem írt,de mégis törölték.Pedig csak az õszinte véleményét írta le.Én is hozzászóltam tegnap a hibák jelentése topikba,de másnapra törölték is.

én (tudom, énnel nem kezdünk mondatot😊) most a valóságban "játszom " ilyet, pillanatnyilag nem vonz😞
de megnéztem, nem rossz, majd késõbb ki is próbálom, ha kicsit helyrerázódunk...

írtam egy kis szösszenetet én is a hiv.fórumra - szépen el is mentettem, hátha lába kél😊 - de úgy tûnik, nagyon szalonképes lehettem, mert még mindig ott a hsz😊

kértem, hogy a válaszból hagyjanak ki olyanokat, hogy böngészõfrissítés és/vagy csere, sütik, gyorsítótár törlés és hasonlók - valahogy azóta nincs válasz...
nekem ebbõl annyi világosodott meg, hogy van egy sablon válaszuk, ha valaki panaszkodik a játékra, azt szépen bemásolják és kész

viszont ha már ott voltam, olvasgattam is...

ír egy játékos, hogy korábban már töröltek hsz-ait (meg még a párjáét is), mert kritizált...
(azóta idõpecséttel menti a hsz-okat, s közölte, nem az itteni modiknak küldi el)
aztán egy hsz-ra reagált egy modi, kb. röhögve elküldte melegebb éghajlatra, mondván, nem is baj, hogy a sok hülye eltûnik a fórumról, s még vigyorogva hozzátette, hogy nála nagyon szépen fut a játék...
oké, elolvasom, megyek a köv. oldalra, ott elolvasok egy kétszavas hsz-t, visszalépek - sehol a hsz...

ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el, hogy ilyen szemetek...

tonyr
hááát kb 5-6000 lenne a 480 fa... én nem akarok befizetni.. jo lenne a zászlo de ennyiért nyalják meg a ...

Maximus4
Közben gyertek játszani a kórházas játékkal is,csináljunk SG-s kamarát😊

Alien69
480 FA- nem is olyan sok az már. Az asszonynak most próbálok csengõpengõt csinálni, ne kelljen már pl burgonyáért is FA-val fizetni. Termelt eddig kb 3000 almát. Igaz, nagyon olcsó a piacon, de legalább eladható.<#wink>

tonyr
aha.. örülök h legalább neked már van zászlod, rem sokaknak lesz itt a forumon 😊
nekem már csak 240 katica kell h minden küldetés meglegyen 😄

Maximus4
Legalább van munkád,ez is valami!
Azért nagyon ne hanyagolj el minket <#wink>

SHADOWEYES7
Szia!

Mindíg olvasom a topikot csak rohanásban vagyok a melóm miatt is.
Most szabin vagyok és pont az event végéig itthon vagyok.
Persze a házkörüli munkák is rám várnak ilyenkor ami összegyûlik ugye.<#wink>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Alien69
Dísz. De azért a kertem dísze lenne, ha ugye nem a kerge kertbe raknám, mondjuk, mert ugye az tele van víz tartályokkal. <#nyes>
Úgy csináltam, hogy vettem farm aranyat, asszem 10 euróst, majd az eventeknél mindig beadtam a megfelelõ terményeket, és csak a katicákra fizettem. Egy katica 2 FM-re számolja.
Persze, próbáltam trükközni, hogy pl az asszonytól küldöm át a katicákat farm aranyért, de a kecseg rendszer itt is bekavart. Elkezdtem kattintgatni a küldésre, oszt persze kb 2 óra múlva meg is jött. Pontosabban, egyesével, kb 5-10 percenként küldött, én meg azt hittem, elakadt, vagy el se küldte. Így drágább volt pár katicával. De, ahogy leírtam, úgy a legolcsóbb megszerezni. Kivéve, ha nincsen csengõpengõd, legalább 30E, mert ugye a piacon nincsen uborka, ezért pl magtárból kell venni, meg répát , salátát stb. Illetve, ha nincsen raktáron 1500 dali, répa, meg ilyen mennyiségben cuccosok.<#hehe>

tonyr
mennyit fizettél be katicákért ?
am grat zászlo-hoz, ad valami tp-t is vagy csak disz, persze a legjobb disz 😄

Alien69
upsz, meg van a zászló. <#nyes><#alien>

Maximus4
Szia!

Rég jártál erre😞
Szerintem írj a supportnak ha nem lesz meg.

Alien69
Kilépsz-belépsz, kb ennyi, de ott lesz.<#nezze><#vigyor>

Alien69
Ööö, én meglennék az eventel. Honnan tudom, hogy benne-e vagyok az elsõ 100-ban? <#fejvakaras><#nemtudom><#hehe>

SHADOWEYES7
Sziasztok!

Mit tegyek azzal kapcsolatban,hogy vettem a vetõmag boltban 1500 uborkát és a lóvét levonta de az uborkának híre hamva sincs. <#conf><#boxer>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
am ismét kecsegek !!! katicát akkor ad ha a legutolso növényedet ülteted.. igy pl nekem 11 ora a legujabb növényem, aki alacsonyabb szintü nála pl 4-5 ora és hamarabb meglesz neki... kapják be...

tonyr
bolhapiac-nál csak az 1. szintnél kell katica, utána csak beadni terményeket, állatokat...

grebber
Hogy a viharba gyült össze neked ennyi katica befosok.
Estére direkt liliomot ültettem mindkét részre na mondom ezzel kaszálok majd. (9%-os szobrok) és kemény 2db -ot adott.Jó ha az elsõ szintet megbírom majd csinálni teljesen.

Next PC upgrade: 2022

tonyr
a bolhapiacnál nekem is csak az 1. szint arany-gyémánt van vissza katicák miatt... a másik küldetés lesz nehéz, de persze ott is cska a katicák miatt :S

Hihetetlen.Az elsõ szint nehéz,a katicák miatt.2. szinttõl felfelé meg 5 perc alatt bevégeztem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alien69
A zászló felejtõs, szerintem. pár emberkének talán-talán lenne rá esélye. Gondolkodtam rajta, hogy pl farmarannyal besegítek magamnak, vagy az asszonynak, de errõl ISMÉT lebeszéltek a fejlesztõk a szokásos f*szságukkal, azaz, hogy 3-4x kell mindent újra csinálnom, és ezek ellenére, ma is pl a bahamakon volt egy gaztámadásos helyem, meg egy üresen hagyott helyem. Kapják be a hóekét. Egy darab forintot/eurót NEM vagyok rájuk álldozni.<#mf2><#falbav>

Krezga
A tavaszi fa nekem jobban tetszik, szóval azzal kezdem, és ha még meg tudom csinálni, akkor nekiugrok a másiknak is, meg a zászló is kéne😊
ja jó, megtaláltam!

háát, még max a szupertrágya, szupertáp miatt érdemes, de a másik (bolhapiac) az nekem felejtõs...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

valaki csinálja az új eventeket? én csak a farmaranyosat csináltam meg. lesz még utána valami értelmes nyeremény??

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nekem katicákat küldjetek majd! köszi