23542
-
benoken93 #8672 Ja és nemtudom , hogy észre vettétek-e , hogy a virág ikonnál még van egy narancssárga nyilas tehén is! Gondolom , hogy ez lehet a fejlesztés vásárlása a gazdaboltból! -
benoken93 #8671 Vanakinek van kedve Július 23.-tól 30,-ig vigyázni a farmomra? Megint elutazom! -
#8670 hú ezt már várom.. azonnal átalakítom..
kiváncsi vagyok mennyivel több TP-t ad, mert akkor már van ugye +5% az erdőben, + 10% a fáról, + ez...
lehet már végre megéri leváltani a fákat..
nekem úgyis az egész erdőt elfoglalják
pedig lenne mit kitenni a helyükre.. csak akkor nem gyün a TP!!! -
#8669 Pontosan:) -
hpelte #8668 Maxi és időpontot nem írtak a bevezetésére? vagy majd a "nemsokára bevezetésre kerül" kategória -
#8667 Valószínűleg sehova,mert szerintem a meglévőt lehet átalakítani
. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8666 ja meg télelg hova fog kiférni a térképen -
#8665 Pedig úgy lesz,most találtam:
darabja (2X2) 500 CSP lesz. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8664 ööööö na az nem lenne valami nagyon jó mert én nem nagyon tok gazdálkodni mindig kell tápra zsé! És most is csak 50 k-m van nem lenne jó 20 ezret kidobni :/ Meg egyébként is elég az a 500 csp :D -
hpelte #8663 ha több termés lesz mindenképpen megéri majd belefektetni -
#8662 Azért arra készüljetek,hogy az a 500 CSP szuperterület darabonként lesz annyi.Tehát ha esetleg 40 földet lehet letenni,az 20 ezerbe fog kerülni.Persze ezt csak én gondolom így. -
#8661 berakhatnád azt az ördögfejet a smilek közé,jópofa!
67 vok! -
ASDLOLHHGSZHTXD #8660 Köszönöm Szépen :)
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8659 Maximus nem tod azt megoldani hogy kiférjen az egész gazdanevem? mert valaki az előőb mondta hogy nincs ilyen gazda azért mert a végéről lemaradt a D betűm :D -
#8658 Olyat nem tudok,de ez ide illik:)
-
hpelte #8657 remélem azért nem lesz igazad. de ha földterületenként 500 csp lesz az ára, az se kis összeg a végén. -
#8656 " melynek feltétele 60-as szint, és 500 csengőpengő"
Bocsi, elírtuk, 5000FA lesz!
Olyan smile nincsen, hogy:
"ördögöt a fallra festeni"? -
ASDLOLHHGSZHTXD #8655 Úristeen :D 1 új földrész + ezek a terményekből készíthető cuccok jeee imádok a farmeramáát ! -
#8654 pl.éttermi megrendelés:) -
#8653 Ez tök jó, korrekt. de akkor nem lenne egyszerűbb (megint ) úgy megcsinálni, mint a határidőset, hogy csak a saját magunk által termelt okosságok számítanak bele ??? -
hpelte #8652 gondolom gazdaköri küldetés lesz és nem event.. -
#8651 Ez meg hamarosan jön.
"Ujjé! Itt a vásár. A mottója: mint nagymama idejében.
Itt kapható a legfinomabb palacsinta, mellette a tojástojó területről származó friss tojás. Frissen tojták a tyúkok mindjárt a tésztába.
Saját készítésű kecskesajt. A vásári sajtkészítőnél a látogatók maguk fejik a kecskét, és készítenek a tejből sajtot. Aztán crepes készül kecskesajttal és fügével. Jaj de finom.
A gyereksminkelőnél a festőpaletták és pehelytollak segítségével a gyerek különleges lénnyé alakul át. Néhányan mindjárt a szellemvasúton is kísérthetnének.
Az egyik vásári bódéban a fonóhoz is ülhettek, és magatok készíthetitek a fonalat. Ehhez először is rengeteg birkagyapjúra van szükség.
Hurrá, pónilovaglás! A vidám lovacskákat minden gyerek imádja. Még akkor is, ha csak körbe mennek, a lovaglás csodás.
Sushi? Nem! A lápi póc nem a rizsbe kerül, hanem a nagy akváriumba. Nem simogatni, csak nézni. Tessék csak jönni!
Trüffelkrém mézzel! Ősrégi recept. Tessék csak tessék, kóstolják meg!
Egzotikus ételek a világ minden tájáról: A bódéban még strucctojásból készült óriáspalacsinta is kapható, mogyoróvajjal megkenve. Micsoda finomság!
Milyen lenne a vásár játékok és nyeremények nélkül? Hódfából és papagájtollakból szerencsekerék épült. Ki nem pörgetett még, ki szeretne még?" -
#8650 -
#8649 Hmmm....
Lassan már azt se tudom, melyik területen leszek. Eltévedek majd a farmomon, be kell szerezzek egy GPS-t. -
#8648 Megelőztél:) -
#8647 nah csak jól tippeltem
Adj' Isten gazdák.
A játék készítői folyamatosan követték a játékosok reakcióit a magtár-vásárlás korlátozása óta.
Teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy sokaknak okoztak ezzel a korlátozással kellemetlen perceket.
Mindazonáltal teljesen biztosak abban, hogy megértitek, a játékot folyamatosan bővíteni, változtatni kell, immáron 2 éve.
Remélik, hogy a következő érveket mindannyian megértitek majd.
Az ok tehát, amiért ezt a korlátozást szükséges volt bevezetni nem más, mint hogy eventek ideje alatt a gazdák egyszerűen megvásárolták a szükséges tételeket a magtárban.
Nem gazdálkodtak, nem kereskedtek a piacon.
Ezzel a változtatással a fejlesztők azt szerették volna elérni, hogy a piaci forgalom fellendüljön, és a játékosok visszatérjenek oda, amiről maga a Farmerama szól, a gazdálkodáshoz.
Azt szeretnék, ha az eventekhez szükséges tételeket legyen az növény, állat, illetve termény, mindenki maga termelné ki, és kereskedjen is azokkal, nem pedig csak vásárlásból vigye leadni a gazdakörbe.
Annak érdekében, hogy némiképpen kárpótoljanak Benneteket ezen döntésükért, egy újdonság kerül hamarosan a játékba.
Egy új termőföld-területről van szó, melynek feltétele 60-as szint, és 500 csengőpengő.
Ezen termőföld-területen gazdálkodva több beszedett termést, és több tapasztalatpontot is kaptok majd minden aratás alkalmával.
Bővebb információval az új termőföldről a későbbiekben jövünk majd.
További jó szórakozást kíván
A Farmerama csapata -
ASDLOLHHGSZHTXD #8646 Lengyel Farmerama Hírek : Hurrá! Akkor megint elindítják őrült M¦ állatok! Csak egy bizonyos finom különbség létezik: ekkor a bíróságba nőstények indulnak el! Ne szalaszd el ezt az eseményt, amikor a tyúkok és a vállalat 27.06 napot beköltöznek a küzdelembe. - 17.07. és nyerj egy csészét!
Ebből mit tutok kiolvasni mit értetek belőle? -
ASDLOLHHGSZHTXD #8645 LOL Beléptem a Lengyel (Polski) Farmeramába ás a híreknél mást adott ki mint a magyarba! Nemtok Lengyelül szófal lefordítózom
-
#8644 -
ASDLOLHHGSZHTXD #8643 Csá Peti ! -
#8642 Csá haver!Én most rózsát estére pont megérik. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8641 Mert én most elhatároztam hogy mindenből csinálok 5000 később majd jól jön ! Már megvan 5000:
-Napraforgó
-Kukorica
-Krumpli
-Zeller
-Komló
és msot termesztek uborkát :) -
#8640 Ha azt feltételezem, hogy minden reggel kb ugyan azt szedem le, akkor NEM! Tegnap, és előtte kb 36 labdicsek jött, ma meg 40. Bár, ez se annyi, amennyi kellene, mert +14-15%-on van két kertemben a dísz. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8639 Ki mit ültet most a játékba?
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8638 :D
nincsmit :P -
sata75 #8637 LOL:)
ty -
ASDLOLHHGSZHTXD #8636 azért más az ip mert nem sajt gépról hanem lapiról -
ASDLOLHHGSZHTXD #8635 ASDLOLHHGSZHTXD a gazdanevem most meg mamámnál vok ózdon nyaralni..
-
#8634 egyébként látom az IP címedet,már ez sem az amivel először írtál -
#8633 nincs ilyen gazda...