Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Ma egy ilyen üzenetet kaptam egy szomszédomtól, gondolom megosztom veletek:

Ha van pindurubul szomszédod akkor töröld mert ellopta a lányom "itt a neve" farmját. Én is megváltoztattam a nevem... (régi név, új név)

Mennyire jelenthet veszélyt, illetve hogyan tudná elcsaklizni a farmom? (amúgy szomszédom pindurubul, de nem vágom kicsoda)
Maximus4
<#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem is megvan a tavaszi fa.Végeztem is az eventtel

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mire gondol, mire gondol...<#nevetes1>

eddig azt hittem, csak nekem vannak "érdekes" szomszédaim, de most, hogy a hites farmja is az én felügyeletem alatt van, látom ám, neki is vannak - meg másoknak is😄

csinálhattad volna úgy, ahogy írták (talán én is...?), hogy csak az ezüst cél minden szinten és az utolsónál végig csinálni - úgy nem kell annyi katica
aztán késõbb még ami futja, azt meg lehet csinálni

Maximus4
Tavaszi fát kapsz,6 óránként ad TP-t.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kisgabo
szia

a fa hol van? mien fát ad? XD

tonyr
na beneveztem én is a 2. fordulora a zászloért 😄 event végén sorsolnak, mindenki szorithat h nyerjen zászlocskát 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Én azt javaslom hogy a fákra menjetek rá,mert nagyon megéri.Sok tp-t lehet vele kaszálni naponta

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sok lóvé kell hozzá az biztos.Én a terményekbõl szereztem pénzt,hogy tudjak vásárolni burgonyákat,meg zabot,meg mézet,meg tejet.

Nekem 30as szinten tegnap meglett a fa is meg a profi stand is fizetés nélkül, szal vmit elbaltáztál. 😊 A fához csak 120 katica kell 1-4ig ezüst cél, 5. szinten kell csak a gyémánt. Stand 30 katicából megvan.

grebber
Nekem nem lesz meg az Event.Az a része fullra kész ahol csak pénzért kellett cumot beadni.
A másiknál az 4/5-ig minden 5/5-bõl max az a matricás fos lesz meg.

Csak tudnám mire gondol az aki eventkor is barkácscuccot küld.

Next PC upgrade: 2022

nekem valahogy nem jött össze ez az event, még kell 75 katica
Maximus4
<#taps>

Mefvan a katica-matricám is.Már csak egy feladat van a tavaszi fáig.A 30 katicám simán meglesz holnapra

Alien69
Köszi Mindenkinek! <#worship>
Maximus4, a legelsõt aránylag gyorsan megkaptam, szinte csak ki-be léptem, és mondjuk 5 percre rá már ott volt a baloldali menüben, a virág alatt, a speckó cuccoknál. De, a másodikra viszont több órát kellett várni. Kétszer írtam be az ID-t is, hátha... (már hogy nem 2x adjon, csak hátha nem vette észre a rendszer, mert ugye ez lazán elképzelhetõ)
<#vigyor><#gonosz2>

Maximus4
Nem tudom mennyit kell várni a zászlóra,de gondolom nem jött össze ha ennyi ideje nem kaptam meg😞

SitatiS
HBD Alien69!<#wave>

Let the good times roll.

Szintén! Sok boldogságot!

Maximus4
Boldog szülinapot Alien69!

szjuca
Ááááá, köszi. Nem jöttem volna rá. =)

a városban ráböksz a hangárra és felhozza azt a képernyõt, amin kilesheted a pilótapontjaidat - tulajdonképpen azt használod Kata-trágyaként

szjuca
Hol tudom megnézni, hogy mennyi KacsaKatás szuper trágyám van ha már a szigeten vagyok?

Grat Maxi!

Maximus4
Köszönöm! <#worship>
Sok sikert neked is!

tonyr
grat, rem h beleférsz !!! 😊
nekem még 36 katica kell... ma meglesz rem... nekem is jol jönne a zászlocska 😄

Maximus4
Befejeztem az eventet,remélem beférek még a 100-ba😊

Krezga
Én sem, most rendesen kifogytam.
szjuca
ÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóóó, az életbe nem érem magam utol se terményileg, sem anyagilag. :-S

Hihetetlen.Esélyem sincs lecserélgetni a fáimat.Minden lóvé,erre megy el.De azért megéri

Nyuszifarmja gazda (70. szint) és Karc gazda (68. szint) szorgalmas, ajándékküldésben is partner szomszédot keres - egyet-egyet mindketten

(Karc a hites farmja, Nyuszifarmja az enyém)

úgy emlékszem, 20-a 23.59 a vége - utána viszont állítólag 21-én kezdõdik egy Téltemetõ c. külön event...

csak hogy ne nagyon pihenjen a kezünk😄

Meddig tart órára pontosan ez az event?

tonyr
oks, persze beküldöm id-m ha meglesz...
@Maxi: grat, rem h beleférsz még a zászloszerzésbe 😊

Maximus4
Nekem már csak 39db kell😊

Alien69
Két forduló van! ;-) Ergo, esély azért lehet rá. Kevesen adnak ki rá pénzt, és sokaknak lassan jön a matcica. :-))) Ergo, remélni lehet. Az tuti, hogy ha sikerül teljesíteni, és bereggeled az ID-det, nem azonnal kapod meg, van, amikor sokat kell rá várni. De egy ki/be lépés utána javasolt. :-)))

tonyr
még 95 katica kell h teljes legyen az event... de... zászlo már nem hiszem h lesz 😞

"Ez tegnap javítva lett 15:17 perckor. Csak megvásárolni lehet. A félreértések elkerülése végett: ajándékba küldeni is ugyanannyi lett volna, mint megvásárolni."

szjuca
Reggelt!
Én is néztem, az volt az elsõ és nincs ott a küldhetõ ajándékok közt. :-(

Én is 66-os vagyok.

Krezga
Heidi, magyarul Andi-nak fordították... miért is kellett lefordítani?? Amúgy én ajándékként nem tudok küldeni.
Ifás
Nem farmerama de ide is kiteszem.
Hello!
A PC Trade Kft Facebook-os oldalán a Csipke Csaba által feltöltött Fábry-s videót, ha "lájkolnátok" megköszönném.
Elõször az oldalt majd a videót tetszikeljétek.
Köszönöm elõre is,

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

Picar77
hát én meg megcsináltam a bolha piacot teljesen , mert az mondjuk kicsit tetszet a forradalmi meg nem is érdekel,mert olyan vackokat adnak :\ majd a 150 katicámat bár addigra biztos több lesz beváltják szépen tp-re aztán kész 😄

amugy már 66 vagyok köszi 😄

()() (^^)

ebben a szent percben néztem én is...

s persze rögtön megfogalmazódott a véleményem: azért egy icipicit bekaphatják...

reggel elküldtem mindenkinek az ajándékot - hogy szakadjanak meg, mint a gyep tavasszal...

szjuca
ÓÓÓÓÓÓ, éjfélkor kelek. :-)

SitatiS
Heidi a kancsal oposszum!

Kedves játékosok,

Heidi, a szemtengely-ferdüléssel „megáldott” oposszum megérkezik a játékba a mai napon, elõreláthatóan 15:00-kor.

Az ajándékküldés funkción keresztül lephetitek meg legkedvesebb barátaitokat ezzel a kedves kis szõrmókkal, természetesen a gazdaboltban is megvásárolhatjátok.

Értéke:95 Farmarany
Jutalma:10 óránként 100 Tapasztalatpont.

Tudnotok kell azonban, hogy ez a helyes kis szõrmók annyira népszerû, hogy csak korlátozott számban kapható.

Egy számlálót láttok majd, mely mutatja, mennyi van még „raktáron” a helyes kis oposszumlányból.
Ne feledjétek, a Tavaszi event a végéhez közeledik.2011.03.20-án 23:59-kor az event véget ér.

A pajtában maradt katicák tapasztalatpontot érnek majd, ennek értékérõl a késõbbiekben tájékoztatunk benneteket.

Let the good times roll.

sokszor elcsodálkozom, mi a fenének kell annyira leszorítani az árakat - de nem kapnék billentyûzetre ilyenek miatt - még arra sem veszem a fáradságot, hogy szóljak néhány szomszédnak, hogy ugyan ne barkácscuccot küldjön már...

na ja😊 - szép nagy van, elférek alatta😄

szjuca
Valamelyik nap az ember kapott egy üzenetet valami mackótól, hogy ne áruljon ilyen olcsón a piacon. Nemtom mit csinált, de azért érdekességszámba megy nálam, hogy ilyenekért képesek pm-t írni.

szjuca

na igen...csak én olyan kis buzgó mócsing tudok lenni idõnként<#nevetes1>

a piac az tényleg car...amilyen jól ment egy idõben, most annyira levitték az árakat, hogy egyszerûen nem éri meg még oda se vinni már a cuccost