23542
-
#8792 -
#8791 ÖÖÖÖÖ, izé LOL gazda. :-)
Semmi sem történik, ha nincs kint a másik farmod a fejlécen, de Te tudod. -
#8790 OFF
Egy vicc jutott most eszembe, mikor az indián nevet akar változtatni a varázslónál.
-Mi a neved?
-Villámgyorsansebesenszágudló nyílvessző.
-S mi legyen az új neved?
-Sutty.
ON -
ASDLOLHHGSZHTXD #8789 ööö ja akkor bocsi :D Lehet regizni egy ujjal akkor? aminek a neve Peti és a másik farm is kifér? -
#8788 Azt még egy moderátor sem tudja átírni,nemhogy én. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8787 mind1akkor de azért köszi
akkor a felhasználónevemet írd át öhhm kissebre legyen:Peti :D -
#8786 Az már nem fér ki. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8785 Maxi Másik farmom: donathlorant 72-es bahamara:11 köszi:D -
#8784 Ezt már csakugyan nem hiszem el! -
#8783 Én sem tudom jobban.Valahogy így van.Az biztos,hogy én mázlista vagyok,mert a két farmommal azonos piacon vagyok:) -
#8782 Ügyi vagy.
Nem két piac van, hanem fene tudja mennyi. Millió meg 2. Na nem akarok túl nagy baromságot mondani, de van x szerver, amikre el vannak osztva a játékosok, ha nem így lenne gigamegaextrém módon le lenne terhelve a rendszer. Maxi jobban tudja, majd elmondja, ha jön. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8781 de mér van 2 piac?
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8780 de lol akkor is 100 ezer ananász már csak 50 ezer van de a pénzt 30 ezerrel kezdtem és most mennyi?711 ezer:D:D -
#8779 Nem látlak. Nem tudom van e itt olyan, aki látja a másikat a piacon.
Ám nálam 90 csp a ginko a piacon, veszegetem is. A max. ára 157. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8778 Na erre varjatok gombot Nem tudom láttátok-e de egy farm neve: donathlorant több mint 100 ezer ananászt kezdtem kipakolni 400-asával 18 CSP-ért vegyék vigyék! -
#8777 tudom, nem is arra céloztam..
hanem BP-van bajom.... már az is megfordult a fejembe hogy valaki álhíreket gyárt, hogy úgy próbálja a piacot befolyásolni.. -
#8776 Hát igen, sajna. És ez tényleg nem a "copy"-zókon múlik. Jár a szájuk, mégsem mondanak semmit. Mármint a bp.
Tegnap agyaltunk Lószőrnagyommal az új területen, amit 500 csp-ért lehet majd venni. Nagyon okosan kell eldönteni, hogy mit cserél ki az ember, úgymond fix ilyen területeket kell kialakítani, hogy egy egy új feladat kapcsán ne kelljen törölni (pl. ólakat kitenni, feladat végén beszedni...)
Rafkósak ezek, megcsinálják úgy, hogy az ember szinte gondolkodás nélkül belefeccöl egy csomó csp-t, utána meg a fogát szívja, hogy szarul döntött.
Maxi bahamán 13-as lettem. A béka12 54-es. Bár látom, hogy nekem nem fér ki a bahama vagy valami. Oké -
#8775 Én csak a híreket szállítom,sajnos nem rajtam múlik lesz-e belőle valami vagy sem. -
#8774 Maxi 76 lettem!
#8771:
Nekem abból kezd elegem lenni, hogy szinte egyik olyan se indul el ami ide be van copyzva... -
#8773 És egy szemüveget. :-) -
Gólya #8772 és mit kapunk érte? őszinte hálát?:DDD -
#8771 Reggelt!
DonFlack, benoken, gettobuxa köszöni az ember a jelölést. Krezgának továbbra sem híre, sem hamva.
#8770 Kezd elegem lenni az eventekből. Folyamatos kockulásra kényszerítik vele az embert. A piac pang, és drága is, ha akarsz valamit termelni kell. Ahhoz pedig viszonylag rövid időnként rá kell nézni a farmra, hogy arass-vess.
-
#8770 "Üdv Gazdák,
A Bigpoint idén is részt vesz az legrangosabb európai fejlesztői megmérettetésen, az EGA-n. A cég a "Best Community Support" kategóriában méri össze elismertségét a többi céggel. Ahhoz, hogy nyerjünk, szükségünk van a támogatásotokra".
Itt lehet szavazni.
Július 15-én megrendezésre kerül egy rövid event.
Valami ilyesmi lesz:
"A gazdák feleségei a történelem iránt érdeklődnek és létrejön az első Regional Múzeum. Kiállítás szerveznek, ahol a régen megszerzett dolgokat lehet bemutatni. Most a Valentin napi eseményhez kötődik: rózsa és szívek.
Tudjátok mit gazdák? Emlékeztek amikor egy szalmabábu képviselte jelképesen a telet és népszokás szerint a vízbe fulladt? Egy farmer kifogta a szalmabábut, Figure-t, elvitte az istállóba, ahol egy finom tea (ginko?)mellett megígérte, hogy szalmát küld a múzeumnak
Emlékszel még a tavalyi futball VB-re, amikor az állatok kergették a labdát? A feleségek keresik a VB-hez kapcsolódó dekorációt: kürt, magnólia
Tavaly ősszel aranymakkokat gyűjtöttünk az erdő állatainak. Most a pajtában tárolod, de add oda magnóliákkal együtt a Múzeumnak.
A Szerencsekeréken sok értékes és ritka dolgot nyerhetsz. Többek között aranylevelű fát, melyet adj oda a kiállításra. Ginko levélből tea készül.
Emlékszel a Mikulás szánra, mely a sok karácsonyi ajándékot szállította? Hozd el ezeket a Múzeumba és mi boldogok leszünk.
És itt a vége! A múzeum hamarosan létrejön, feldíszítették rózsákkal, parfümökkel. A múzeum igazán sikeres!"
-
gettobuxa #8769 sikerült pilótapontot forgatnom, az meg hogy lehet? nem szűnt meg?! -
#8768 Na meglett a 2 plusz hely ... keresek még két szomszédot .. :) Köszi ...
Gaba9 -
#8767 Oks
Megnézem.. :) -
gettobuxa #8766 hájj
én meghívtalak :) nálam is kiesett pár emberke, meg amúgy is gyűjtöm a magyar szomszédokat (régen tele voltam mindenféle nemzetségűvel, akik még angolul se tudtak, és ha küldtem egy ajándék-kódot, vagy valamit, nem tudtam megírni, hogy mit csináljanak vele...)
LószŐrnagyot is meghívtam :) -
#8765 Üdv mindenkinek
Új vagyok (vagyis inkább eddig még nem írtam ide csak olvastam) 46-os sima farmom és 9-es baha-s farmom van .. és keresnék egy szomszédot :) plusz van kettő 2hete piros szomszédom úgy hogy lehet lesz még két hely hamar ha érdekel valakit ... Gaba9 -
benoken93 #8764 Köszi a helyet! Felvettelek! -
hpelte #8763 "bejelöltelek" -
#8762 Sziasztok!
LószŐrnagy gazda 73-as szinten szomszédokat keres. Asszem 3-at vagy négyet is.
Krezga gazda erőteljesen bepirosodott, ezúton üzeni neki, hogy szedje össze magát és jöjjön vissza!
-
Why #8761 Danke -
Why #8760 73. szinten vagyok Yeeeeeah! -
Why #8759 A Hótapsifülest egészen jó áron lehetett a mai piacon eladni 110.000 csp-ért. Ma jól meglehetett szedni mindenkinek magát :D :O :P -
#8758 Majd veszek labdát a végén:)
Na jó,nem. -
gettobuxa #8757 lassan átszokhatsz a hosszabb ültetésekre, ha végezni akarsz ezzel az eventtel :) de lehet már így is elkéstél... -
#8756 Minden esetre, most váltottam ki a pulcsis barit, mert nem sokára vissza esik az ára 5E körűlre, most meg kb 3x annyiért (remélem) el fog menni. -
#8755 Én is elbénáztam. Eladtam a sztár csirkémet még migráció előtt, de nem vettem meg a csillogó juhot, mert sokallottam a 300E feletti árat. na, most max áron lehetne eladni. Ergo, most azon filózok, hogy a meglévő kettőt is eladom, és kb egy hónap mulva tuti sokkal olcsóbban vissza veszem. -
#8754 Nálam sem:( -
#8753 Szia Maxi, képzeld, még mindig semmi :(