Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
videó...na igen...mint a plázacicák😛
és ne akarj te ott lenni...nagyon egyedül éreznéd magad...😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"ezt úgy hívják: sorbaállás l.f..ért..."
itt mi nem nyerhetünk...😊
na ja...az igazság mindig fáj...
amit meg erre írtam, röptében törölte csocso😊
ez az, ha ez gõzerõvel dolgozás, mi lenne, ha lassabban dolgoznának? 😮
tényleg nem érdemes koptatni a billentyûzetet...eszed, nem eszed ez van
Az írásod itt OFF" 😛
Ez megy,ennél többre nem képesek.Meg gyorsan kiadnak minden hibánál egy "gõzerõvel dolgoznak a javításon" címû hazugságot,aztán jónapot,maradjunk csöndben.Mondjuk a múltkori kiadott fejlesztõ brigád képeibõl ítélve,nem is lehet tõlük sokkal többre számítani.
szánalmas bagázs...😛
Komolyan nem értem ezeket.Ilyen hibákat egy játék béta állapotban szokott produkálni.Ami mûködött és alapvetõ dolog lenne,az is fogja magát és [email protected] telik az idõ,ezek egyre fejlõdnek visszafelé.A sok fölösleges újítás helyett egyszer s mindenkorra stabilizálni kellene a játékot.Gyanítom megint valami olyan kavar be,amit mostanában beraktak,például a gyors aratás funkció,ami a tesztereknél elérhetõ,másnál nem.Volt idõ,amikor egy event se indult gond nélkül,aztán ezt kiküszöbölték,de megint ott tartunk,hogy késéssel indulnak ilyen-olyan okok miatt.
Nem egy és nem kettõ böngészõs játékkal játszom,de ilyen mértékû és mennyiségû hibával nem találkoztam.
Szánalmas banda 😞
így eddig csak felesleges cuccokat kaptam 😊 bár a 8000 mandulával meg körtével amúgy se tudom, mit kezdenék 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
De lehet az is, hogy olvassák a fórumokat, és aki sokat hõzöng, annak kevesebbet adnak. <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Se bébibumnl se soha nem ad semmi jót .
Csak CSP ez feldughatja magának a BP mert semmire nem megyek vele meg tp meg a többi szar.
Next PC upgrade: 2022
sok esetben nem kerül elszámolásra a beadott cucc...amíg nem szólnak, ne adjatok be semmit újrahasznosításra!
sõt a gazdakörieket is függesszétek fel átmenetileg!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Nem arról volt szó,hogy cserenapon befejezed?
steam, origin: ACE_hun
Más: Reggel szem le az ajándékos részt hátul és a leszedésnél ki lehetett választani egy "villámleszedést" is amivel rettentõ gyorsan le lehetett szedni.
Most ez bug vagy mi? Mert másik farmra lépve semmi ilyen nincs.
Mondjuk ezt meg a villámtrágyázást megcsinálhatnák már végre!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
én lassan már ha kérdeznek se hiszek nekik😄
"éppen csak elegendõ a gazdakörben megszerzett hordók száma az event teljesítéséhez" -pontosan elegendõ, ui. 650 hordó kell az eventhez és 650 hordó szerezhetõ meg a gazdakörivel
"a hibás beszedés (túl fejletlen hordó) sajnos azzal a következménnyel jár, hogy vagy nem tudjátok befejezni az eventet, vagy pedig farmaranyat kell költenetek." - világosan leírták az ismertetõben, hogy melyik "érettségi" állapotban mennyit ér egy hordó, csak el kell olvasni...
melyik bennfentes sírta el magát vajon? merthogy nem egy mezei játékos kedvében akarnak járni, az ezer %...