Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából nem is a fejlesztõket hibáztatom...tudod fejétõl büdösödik a hal is, szóval kicsit feljebb kell ott keresni a felelõsöket

videó...na igen...mint a plázacicák😛

és ne akarj te ott lenni...nagyon egyedül éreznéd magad...😄

Maximus4
Az a fõ gond,hogy ott CSAK moderátorok vannak,ellentétben rengeteg böngészõs játék hivatalos fórumával.Fejlesztõknek is jelen kellene lenniük,de õk nem alacsonyodnak le hozzánk.Arra van eszük,hogy idiótábbnál idiótább videókat adjanak ki magukról,amikkel finoman szólva is lejáratják magukat.Szívesen eltöltenék 1-2 napot náluk,amikor például súlyos gond van a játékkal,és megnézném mit értenek teljes gõz alatt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szégyen ez a játék. Semmit nem lehet benne csinálni, félóráig tölt, aztán meg kivág egybõl. Tegnap délután óta ez van.
elég ritkán vetemedek ilyesmire - általában akkor, amikor már nagyon unom, hogy bégetõ birkának néznek

Maximus4
Ez az egyik ok,hogy nem írok jó ideje oda.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

még az Aranyosinak a sztorija - ill. a mondása - jutott eszembe errõl az egészrõl...
"ezt úgy hívják: sorbaállás l.f..ért..."
itt mi nem nyerhetünk...😊

na ja...az igazság mindig fáj...

amit meg erre írtam, röptében törölte csocso😊

ez az, ha ez gõzerõvel dolgozás, mi lenne, ha lassabban dolgoznának? 😮

tényleg nem érdemes koptatni a billentyûzetet...eszed, nem eszed ez van

Maximus4
"Egy dolog a szólásszabadság, és egy másik a fórumszabályzat.
Az írásod itt OFF" 😛

Ez megy,ennél többre nem képesek.Meg gyorsan kiadnak minden hibánál egy "gõzerõvel dolgoznak a javításon" címû hazugságot,aztán jónapot,maradjunk csöndben.Mondjuk a múltkori kiadott fejlesztõ brigád képeibõl ítélve,nem is lehet tõlük sokkal többre számítani.

immár harmadik hsz-omat is megírtam - a második jó részét törölték (igaz, van róla mentésem😄), most a harmadikért lehet hûsölni fogok kis ideig😊)
szánalmas bagázs...😛

Maximus4
Az még hagyján,hogy lassú,de rengetegszer kilépked amit elvileg már megoldottak.

Komolyan nem értem ezeket.Ilyen hibákat egy játék béta állapotban szokott produkálni.Ami mûködött és alapvetõ dolog lenne,az is fogja magát és [email protected] telik az idõ,ezek egyre fejlõdnek visszafelé.A sok fölösleges újítás helyett egyszer s mindenkorra stabilizálni kellene a játékot.Gyanítom megint valami olyan kavar be,amit mostanában beraktak,például a gyors aratás funkció,ami a tesztereknél elérhetõ,másnál nem.Volt idõ,amikor egy event se indult gond nélkül,aztán ezt kiküszöbölték,de megint ott tartunk,hogy késéssel indulnak ilyen-olyan okok miatt.

Nem egy és nem kettõ böngészõs játékkal játszom,de ilyen mértékû és mennyiségû hibával nem találkoztam.
Szánalmas banda 😞

komolyan gondolkodom, megérné-e aranyat venni...amilyen tempóval megy a játék, a jövõ században érne ide Sid...😞

Maximus4
Nem.De az eddigiekhez képest most katasztrófa,amit produkál a játék 😞

nem

grebber
Csak nálam lett atomlassú a farm?

Next PC upgrade: 2022

úgy kéne, hogy felesleges ólakat lehetne betenni, és abból ólat adna, vagy felesleges fákat, és fát adna...
így eddig csak felesleges cuccokat kaptam 😊 bár a 8000 mandulával meg körtével amúgy se tudom, mit kezdenék 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Alien69
Szerintem meg tévedsz! Nekem sincsen MINDEN földi jó! Pl ez az elsõ ilyen fám, pedig elhiheted, költöttem nem keveset fa csemetére is, még se lett. Szerintem Si (sárga irigység) effektus. <#vigyor>
De lehet az is, hogy olvassák a fórumokat, és aki sokat hõzöng, annak kevesebbet adnak. <#idiota><#hehe>

grebber
Hát igen megint 100% hogy olyannak ad jókat akiknek már alapból van mindenféle különlegesség 😞

Se bébibumnl se soha nem ad semmi jót .
Csak CSP ez feldughatja magának a BP mert semmire nem megyek vele meg tp meg a többi szar.

Maximus4
Én is arra hajtanék,de eddig 2 bagoly és 1 kutya ami érdemleges,a többi tp,csp lett.

Alien69
Hehe, össze jött egy varázsfa! <#taps>

az újrahasznosítóval kapcsolatban figyeljétek a hivatalost...

sok esetben nem kerül elszámolásra a beadott cucc...amíg nem szólnak, ne adjatok be semmit újrahasznosításra!

sõt a gazdakörieket is függesszétek fel átmenetileg!

steam, origin: ACE_hun

olyasmi, de nem az... nublonos gömbre vagy mi a lószarra hasonlít sztem

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

valószínû az M6 lasztikat láttad...egy gazdakörihez kell

grebber
Már megint mik ezek az event nélküli (igen frissitettem és ki-be lépkedtem) bõrlabda felröppenõk?

grebber
Pontosan amit a haverom otthagyott csak azt adtam le.

úgy emlékszem, csak egy farmtó akart szabadulni...😊

azt nem értem, hogy miért kell mindent külön tesztelgetni...tképpen egy metod alapján megy a vetés, öntözés, trágyázás, aratás - miért nem lehetett egy füst alatt teszteltetni mindet?

tesztelik bizonyos helyeken

Maximus4
Még mindíg játszol? <#wow1>
Nem arról volt szó,hogy cserenapon befejezed?

Állítólag most megy valami teszt, amiben ezt teszteli pár ezer játékos. Mármint a gyorsaratást.

grebber
Húzós neked? Mivan eltunyultunk 2 napja készvan nekem! Nagyon rég volt ilyen könnyû feladatsor.

Más: Reggel szem le az ajándékos részt hátul és a leszedésnél ki lehetett választani egy "villámleszedést" is amivel rettentõ gyorsan le lehetett szedni.

Most ez bug vagy mi? Mert másik farmra lépve semmi ilyen nincs.

Mondjuk ezt meg a villámtrágyázást megcsinálhatnák már végre!

😞

SHADOWEYES7
mondjuk csak a rúna marad meg, bár az jó lett volna-

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
nem leszek készt<#ticking><#rinya>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tonyr
Én reggel melo elött leszek pont kesz..

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Azért ez elég húzós volt,csak most lettem kész vele.

szarni bele! az utolsó nekem se lesz meg, már nem is ültetek hordót meg növényt...

naaaa...mi a baj?

SHADOWEYES7
Ezért nem érdemes belekezdeni az eventbe, mert ha nem sikerül akkor bele tudnék vágni a monitorba.<#levele><#boxer>

Ez kiba idegesít engem is...

Boldogat fõnök!!!!<#law><#wave>

Ez csak valami teszt volt. Ki akarták próbálni hányan vesznek aranyat, akik addig nem, és most hogy a teszt vége, elõállnak ezzel, így még jól is jönnek ki belõle. 😊

ki van zárva...😄DD - valami más lehet a háttérben...
én lassan már ha kérdeznek se hiszek nekik😄

Rájöttek hogy jobban járnak ha nem veszik el a játékosok kedvét, mintha mindenki elkölt 25 aranyat.

ezt komolyan gondolták? <#whatever>

"éppen csak elegendõ a gazdakörben megszerzett hordók száma az event teljesítéséhez" -pontosan elegendõ, ui. 650 hordó kell az eventhez és 650 hordó szerezhetõ meg a gazdakörivel

"a hibás beszedés (túl fejletlen hordó) sajnos azzal a következménnyel jár, hogy vagy nem tudjátok befejezni az eventet, vagy pedig farmaranyat kell költenetek." - világosan leírták az ismertetõben, hogy melyik "érettségi" állapotban mennyit ér egy hordó, csak el kell olvasni...

melyik bennfentes sírta el magát vajon? merthogy nem egy mezei játékos kedvében akarnak járni, az ezer %...

ha gondolod, *Lúdanyó* - ra jöhettek😊

SHADOWEYES7
küldjed õket, vannak innaktívak is majd szelektálok 😊

asszony farmjának nem kell esetleg szomszéd? van pár üres helyem, kopnak a szomszédok😞