23542
-
#22137 Rackó ma nagyon barátságos volt! :D
-
#22136 Technikai hiba lehet, ha most nem merik kitenni, de pass ebbe mi a jó nekem... -
#22135 Ennyi papagájt meg lajhárt termelni még 2 illetve 300 db kell belőlük.
És végre a szigetre is rakhatók ki pár db lomot! -
#22134 Ezt én se igazán értettem,de utána olvastam és azt írták,hogy ha vége az eventnek,akkor kapjuk meg a felhősort,illetve aki be tudta fejezni.Hogy ennek mi értelme,arról inkább ne beszéljünk. -
#22133 Hát ezek ismét gyengék voltak.
Kaptunk egy paszuly szintet. Azt csak a jó hangzása miatt adták? Mert + szintet nem adott :( -
#22132 Köszi megtaláltam! :) -
#22131 Sehol.A városba kell gyűjteni. -
#22130 Srácok!
A szuper sárgarépát hol kell termelni? -
#22129 Jajj de le vagyok maradva! -
gettobuxa #22128 jöhet így, bár nem tudom, hogy a söröskorsós meg-e lesz valaha... -
#22127 Nekem igen,köszi! -
Gólya #22126 érdeklődnék a baráti gazdáimtól, hogy megfelel-e az a megoldás, hogy egyik nap répát, másik nap korsót küldök?
ha másképp szeretnétek, küldjetek baglyot! :)
-
#22125 Ezt szerintem nem arra találták ki,hogy mindenki seperc alatt hozzájusson a teljes területhez.Rengeteg aranybanán kell hozzá a mátéfa,hibiszkusz és a kaktusz kiváltásához is,a többiről már nem is beszélve.Ez szokás szerint meg van tervezve,hogyha hamarabb akarod ezeket,akkor egyél tp-t adó cuccot,ha meg nincs akkor old meg FA-val.De ez még mindíg kevés a sikerhez,mert hiába váltod ki a hozzávalókat,meg is kell termelni vagy mész a piacra és horribilis összegért megveszed.Ez már megszokott BP. stratégia.
Én személy szerint örülök ennek,mert így megint van értelme termelgetni.Hozzáteszem nem egy nagy durranás,hogy ki tudod rakni a sok fölösleget a raktárodból.Kapsz egy kevés tp-t és csp-t értük aztán annyi.Ha ez új ültethető terület lenne,akkor persze más lenne minden.Szóval türelmes termelgetéssel jó sok idő alatt,de simán el lehet érni mindent.Erről szól ez a játék. -
#22124 De ha a köztes szintet beadom adja már oda a területet. ;-)
Ha már ennyi minden kell legyenenek ennyire jófejek. -
#22123 Nem tudom mit csodálkozol rajta.Le van írva,hogy mind az 5 szinthez tartozik egy-egy feladatsor és mindegyik végén van jutalomként a következő területbővítés. -
#22122 Az egy darabig biztos nem lesz meg, mivel 2 aranybanánom van összesen, nemrég váltottam be gorillára+ valami másra.. :( -
#22121 lol na mondom elmegyek az új bahamára.Azt hittem hogy ha kiváltom a 40+30 aranybanános cuccot már megkapom!
Hát a szart még teljesíteni kell az egész beadogatós részt.
Kár volt beadni soha nem lesz meg ez :( -
#22120 Ja,ezt tuti benéztem és össze kell adni őket,igazad van sajnos :( -
Wootan #22119 Jó lenne, ha csak ennyit kellene beadni, de abból kiindulva, hogy 10 napos lesz az event, kötve hiszem, hogy csak 10k növényt kell beadni az 5 órásból. Ennyi 1x1en csatnival 3 területen max 2 nap. Felreppenő is túl kevés lenne így.
Szóval szerintem 25.000/4.500/650 lesz a beadandó :D -
#22118 Na ezt a holnapi eventet jól kitalálták.Az 5 órásat csak a főfarmon,a szédültön és a tisztáson lehet ültetni,a 8 órásat csak a bahán :O
Viszont első ránézésre viszonylag kevés kell mindenből.
Az 5 órás 9750 db
A 8 órás 1800 db
Felröppenő 250 db -
#22117 Köszi,azt nem is néztem.Ott akadtam el és termeltem hozzá anakondát,de már elköltöttem a kincsesre és meglett a mátéfa és a 3. terület. -
Wootan #22116 A sziget megnyitó II. feladatsorában kapni egy brazil dió fát. Csak kell hozzá 200 anakonda :) -
#22115 Nagyjából való számolás:
Szuper répa S: 10 CSP 15.perc
Szuper répa M: 20 CSP 30.perc
Szuper répa L: 25 CSP 40.perc
Szuper répa XL: 30 CSP 45.perc
"a minimális várakozás 15 perc. a város üres, a megjelenés mindig egy M típussal kezdődik."
"Az event kezdetekor a város telített, ami azt jelenti hogy
2 db S,
2 db M,
1 db L és
1 db XL típust találhatunk. Ez az eloszlás a későbbiekben is megmarad, vagyis a a mérettől függően maximum egy vagy kettő lehet egyszerre belőle a városban."
Szerény számolásom szerint ez kb 175-180 perc alatt lesz a maxon a főtér, azaz 3 óránkkénti látogatással lehet optionálisan összeszedni a répákat, viszont kérdéses, hogy a szüret után kezdődik a számolás vagy ha 1db-t hagyok akkor annak ideje megy tovább.
-
#22114 Azért így olvasgatva,hogy mi kell a kincses sziget feladatokhoz,eléggé húzós.Ezzel a brazil dióval nem vagyok kibékülve,soha az életbe nem lesz olyan fám,max ha nyereményként kapunk és még venni sem lehet.Most lehet hajtani banánokért,hogy ki tudjam váltani a mátéfát és a hibiszkuszt,a kaktusz már egy ideje megvan.Mindent egybevéve,jó ez az új hosszú feladatsor,mert van értelme megint termelgetni és szinteket lépkedni a szigeten :) -
gettobuxa #22113 van 1 kalóz makim, amit biztosan nem én tenyésztettem ki, ezt nyerhettem valahogy??
piacon 16 millióért lehet eladni (már ha megveszi valaki) -
#22112 Köszi, a Francia eventet láttam ez nem volt feltünő.
Prémiumos gazdaként rájön +10%-s juti, hamarabb végzek vele! :D Mellette meg fut a Teli hold, deee belefér! -
#22111 Ez nem olyan event lesz,hanem a városba kell csak répát gyűjtögetni.Se ültetni való,se felröppenő nem lesz.
De itt a leírása. -
#22110 Megkérdezhetem hol van az amiről irsz? miket kell vásárolni a következő eventhez, mert az árak az égbe. -
Gólya #22109 lesz megint kavar:))
-
#22108 Ja,egyszerre a teliholddal :D -
Gólya #22107 na és ugye holnapután jön az új event...
-
Gólya #22106 jajj az anakondát ne is mondd...eszi a nyulat, mintha fizetnének neki érte...nem győzöm...:(
most le is álltam vele kis időre
-
#22105 Időközben vettem csillaggyümölcsöt,de most meg anakonda hiányom van a 3. feladathoz :P
Nem baj,így is sikerült még kipakolnom dolgokat :) -
Gólya #22104 ezt nem értem...mire tartogatod akkor a termést, ill. miért termelsz akkor?
-
#22103 Annyit nem ér nekem hogy a 3 év alatt összeszedett bahama növényeket 2 sec alatt elszórjam. -
Gólya #22102 nekem is kint van minden fából kettő, plusz állatokból egy-egy, a maradék a veteményes, de nagyon nem haladok
nem győzöm sütni a csokis palát...most a kisfarmokon sem veszek, mert nagyon felnyomta az árát a változás
-
#22101 Annak én is jobban örültem volna,de a lényeg,hogy tervbe van véve.A sok fámtól soha semmi miatt nem szabadulok meg :)
-
Gólya #22100 nekem inkább termőterületre lenne még mindig szükségem:)
-
Gólya #22099 én az elején nem nagyon foglalkoztam a szigettel...most meg is látszik - még csak 129. szinten vagyok...kiváltottam a 8. kamrát, van 9 banánom, de ez most semmire sem elég - és még tevém sincs:(
de legalább van miért játszanom :DDDD
-
Gólya #22098 de addig nem tudsz továbblépni...
vagyis akkor ez a rész csak álom marad, ha nem áldozod be a 40 banánt