23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • jojo
    Rackó ma nagyon barátságos volt! :D

• jojo
    Technikai hiba lehet, ha most nem merik kitenni, de pass ebbe mi a jó nekem...
  • grebber
    Ennyi papagájt meg lajhárt termelni még 2 illetve 300 db kell belőlük.
    És végre a szigetre is rakhatók ki pár db lomot!
  • Maximus4
    Ezt én se igazán értettem,de utána olvastam és azt írták,hogy ha vége az eventnek,akkor kapjuk meg a felhősort,illetve aki be tudta fejezni.Hogy ennek mi értelme,arról inkább ne beszéljünk.
  • grebber
    Hát ezek ismét gyengék voltak.

Kaptunk egy paszuly szintet. Azt csak a jó hangzása miatt adták? Mert + szintet nem adott :(
  • SHADOWEYES7
    Köszi megtaláltam! :)
  • Maximus4
    Sehol.A városba kell gyűjteni.
  • SHADOWEYES7
    Srácok!
    A szuper sárgarépát hol kell termelni?
  • SHADOWEYES7
    Jajj de le vagyok maradva!
  • gettobuxa
    jöhet így, bár nem tudom, hogy a söröskorsós meg-e lesz valaha...
  • Maximus4
    Nekem igen,köszi!
  • Gólya #22126
    érdeklődnék a baráti gazdáimtól, hogy megfelel-e az a megoldás, hogy egyik nap répát, másik nap korsót küldök?
    ha másképp szeretnétek, küldjetek baglyot! :)
  • Maximus4
    Ezt szerintem nem arra találták ki,hogy mindenki seperc alatt hozzájusson a teljes területhez.Rengeteg aranybanán kell hozzá a mátéfa,hibiszkusz és a kaktusz kiváltásához is,a többiről már nem is beszélve.Ez szokás szerint meg van tervezve,hogyha hamarabb akarod ezeket,akkor egyél tp-t adó cuccot,ha meg nincs akkor old meg FA-val.De ez még mindíg kevés a sikerhez,mert hiába váltod ki a hozzávalókat,meg is kell termelni vagy mész a piacra és horribilis összegért megveszed.Ez már megszokott BP. stratégia.

Én személy szerint örülök ennek,mert így megint van értelme termelgetni.Hozzáteszem nem egy nagy durranás,hogy ki tudod rakni a sok fölösleget a raktárodból.Kapsz egy kevés tp-t és csp-t értük aztán annyi.Ha ez új ültethető terület lenne,akkor persze más lenne minden.Szóval türelmes termelgetéssel jó sok idő alatt,de simán el lehet érni mindent.Erről szól ez a játék.
  • grebber
    De ha a köztes szintet beadom adja már oda a területet. ;-)
    Ha már ennyi minden kell legyenenek ennyire jófejek.
  • Maximus4
    Nem tudom mit csodálkozol rajta.Le van írva,hogy mind az 5 szinthez tartozik egy-egy feladatsor és mindegyik végén van jutalomként a következő területbővítés.
  • jojo
    Az egy darabig biztos nem lesz meg, mivel 2 aranybanánom van összesen, nemrég váltottam be gorillára+ valami másra.. :(
  • grebber
    lol na mondom elmegyek az új bahamára.Azt hittem hogy ha kiváltom a 40+30 aranybanános cuccot már megkapom!
    Hát a szart még teljesíteni kell az egész beadogatós részt.
    Kár volt beadni soha nem lesz meg ez :(
  • Maximus4
    Ja,ezt tuti benéztem és össze kell adni őket,igazad van sajnos :(
  • Wootan
    Jó lenne, ha csak ennyit kellene beadni, de abból kiindulva, hogy 10 napos lesz az event, kötve hiszem, hogy csak 10k növényt kell beadni az 5 órásból. Ennyi 1x1en csatnival 3 területen max 2 nap. Felreppenő is túl kevés lenne így.

Szóval szerintem 25.000/4.500/650 lesz a beadandó :D
  • Maximus4
    Na ezt a holnapi eventet jól kitalálták.Az 5 órásat csak a főfarmon,a szédültön és a tisztáson lehet ültetni,a 8 órásat csak a bahán :O
    Viszont első ránézésre viszonylag kevés kell mindenből.
    Az 5 órás 9750 db
    A 8 órás 1800 db
    Felröppenő 250 db
  • Maximus4
    Köszi,azt nem is néztem.Ott akadtam el és termeltem hozzá anakondát,de már elköltöttem a kincsesre és meglett a mátéfa és a 3. terület.
  • Wootan
    A sziget megnyitó II. feladatsorában kapni egy brazil dió fát. Csak kell hozzá 200 anakonda :)
  • jojo
    Nagyjából való számolás:

Szuper répa S: 10 CSP 15.perc
    Szuper répa M: 20 CSP 30.perc
    Szuper répa L: 25 CSP 40.perc
    Szuper répa XL: 30 CSP 45.perc

"a minimális várakozás 15 perc. a város üres, a megjelenés mindig egy M típussal kezdődik."

"Az event kezdetekor a város telített, ami azt jelenti hogy
    2 db S,
    2 db M,
    1 db L és
    1 db XL típust találhatunk. Ez az eloszlás a későbbiekben is megmarad, vagyis a a mérettől függően maximum egy vagy kettő lehet egyszerre belőle a városban."

Szerény számolásom szerint ez kb 175-180 perc alatt lesz a maxon a főtér, azaz 3 óránkkénti látogatással lehet optionálisan összeszedni a répákat, viszont kérdéses, hogy a szüret után kezdődik a számolás vagy ha 1db-t hagyok akkor annak ideje megy tovább.
  • Maximus4
    Azért így olvasgatva,hogy mi kell a kincses sziget feladatokhoz,eléggé húzós.Ezzel a brazil dióval nem vagyok kibékülve,soha az életbe nem lesz olyan fám,max ha nyereményként kapunk és még venni sem lehet.Most lehet hajtani banánokért,hogy ki tudjam váltani a mátéfát és a hibiszkuszt,a kaktusz már egy ideje megvan.Mindent egybevéve,jó ez az új hosszú feladatsor,mert van értelme megint termelgetni és szinteket lépkedni a szigeten :)
  • gettobuxa
    van 1 kalóz makim, amit biztosan nem én tenyésztettem ki, ezt nyerhettem valahogy??
    piacon 16 millióért lehet eladni (már ha megveszi valaki)
  • jojo
    Köszi, a Francia eventet láttam ez nem volt feltünő.
    Prémiumos gazdaként rájön +10%-s juti, hamarabb végzek vele! :D Mellette meg fut a Teli hold, deee belefér!
  • Maximus4
    Ez nem olyan event lesz,hanem a városba kell csak répát gyűjtögetni.Se ültetni való,se felröppenő nem lesz.
    De itt a leírása.
  • jojo
    Megkérdezhetem hol van az amiről irsz? miket kell vásárolni a következő eventhez, mert az árak az égbe.
  • Gólya #22109
    lesz megint kavar:))
  • Maximus4
    Ja,egyszerre a teliholddal :D
  • Gólya #22107
    na és ugye holnapután jön az új event...
  • Gólya #22106
    jajj az anakondát ne is mondd...eszi a nyulat, mintha fizetnének neki érte...nem győzöm...:(
    most le is álltam vele kis időre
  • Maximus4
    Időközben vettem csillaggyümölcsöt,de most meg anakonda hiányom van a 3. feladathoz :P
    Nem baj,így is sikerült még kipakolnom dolgokat :)
  • Gólya #22104
    ezt nem értem...mire tartogatod akkor a termést, ill. miért termelsz akkor?

• grebber
    Annyit nem ér nekem hogy a 3 év alatt összeszedett bahama növényeket 2 sec alatt elszórjam.
  • Gólya #22102
    nekem is kint van minden fából kettő, plusz állatokból egy-egy, a maradék a veteményes, de nagyon nem haladok
    nem győzöm sütni a csokis palát...most a kisfarmokon sem veszek, mert nagyon felnyomta az árát a változás

• Maximus4
    Annak én is jobban örültem volna,de a lényeg,hogy tervbe van véve.A sok fámtól soha semmi miatt nem szabadulok meg :)
  • Gólya #22100
    nekem inkább termőterületre lenne még mindig szükségem:)
  • Gólya #22099
    én az elején nem nagyon foglalkoztam a szigettel...most meg is látszik - még csak 129. szinten vagyok...kiváltottam a 8. kamrát, van 9 banánom, de ez most semmire sem elég - és még tevém sincs:(

de legalább van miért játszanom :DDDD
  • Gólya #22098
    de addig nem tudsz továbblépni...

vagyis akkor ez a rész csak álom marad, ha nem áldozod be a 40 banánt