23542
-
hpelte #8832 én mióta vadászom ezt az ajánlatot..de sose jön elő... -
Csaje1984 #8831 mi adja ezt? -
Why #8830 590 ft volt csak és amit ad:
1 Kengurukarám
1 Pocok
1 Szatelit
2 Narancsfa XXL
Farmmunkások 1 hétre
Dupla XP 1 hétig
4 Hét Prémium Tagság
1 XXL Barkácscucc -
Why #8829 3-4 munkanapot írtak és 2 napja utaltam át -
Csaje1984 #8828 rendes farm 72. szinten vagyok. bahamán 9. szint. köszi -
Csaje1984 #8827 ma is lesz event? mikor kezdi? 17.-től milyen event lesz,és meddig? köszi -
Gólya #8826 ??? azmiaz?
egyébként én egyszer nézegettem ezeket a fizetős dolgokat és mintha olyasmi rémlene, hogy ha átutalással fizetsz, az majdnem egy hét, mire jóváírják - persze a nyakam nem tenném rá...
nem írtak róla semmit, mikor kapod meg? -
Why #8825 A Gazdák Királya exluzív csomagot megvettem átutalással 2 napja még nem aktiválták. Van aki még fizetett érte? -
Why #8824 Húúúúha dejó lesz már várom -
Gólya #8823 JesszusMária!
tényleg nem fogunk unatkozni:D -
Ironman2 #8822 Szivemhez közel áll. -
#8821 nah ez kemény.. adhatnának akkor már még 1 területet ültetni... -
#8820 tévedtem :S
egy épület lesz ami a pékség
-
#8819 idén nyáron nem fogunk unatkozni, ugyanis hamarosan következik az ipari forradalom sok újdonsággal, nos lássuk, hogy minek is fog idén nyáron még örülni:
ez lesz a teljesen új terület, kezdetbencsak 2 épülettel, gyár és pékséggel:
a következő süteményeket a pékségben állíthatjuk elő, mint látható nagy a választék, lesz mit a tejbe aprítani:
és most következzenek a technikai részletek:
ezt az utolsó részt nem értettem így csak kép jön :D :
-
#8818 Úgy néz ki,hogy a 30 millió játékos elérése miatt,17.-én indul event,ami 1 hétig tart majd.
"Bónuszokra, kódokra lehet számítani" -
Why #8817 Viszont a maxi-n 35ös vagyok -
Why #8816 most nézem hogy fennt is ennyi van írva akkor nem szóltam -
Why #8815 Bahaman 14. es vagyok Maxi -
#8814 kiadó 1-2 hely nálam..
56 os szint felett lehet jelentkezni! -
hpelte #8813 holnap telihód -
#8812 AMúgy nemtom láttátok-e, hogy tegnap az ajjajj gazdák alatt volt a video a csillagos fáról. És bevágtak egy képet amin sokkal több cucc volt mint a mostani fán, szóval tuti lesz bővítés felfelé és jobbra-balra is -
#8811 Mikor lesz majd a termelés??Tudjátok a lekvár-üzem meg stb. -
#8810 Jó lenne ha kiderülne, hogy kell-e végül barkácscuccot használni az új terményes műhelyhez, mert venném a köv ólakat... -
#8809 Nekem a Hide IP Easy van erre a célra:) -
#8808 jó jó, de mindig jobb egy többet tudóbb verzió :)
beüzemeltem, ipk száma korlátlan :D olyan országot választasz amilyet akarsz, gyors, tökéletes,
kérdezem én? kell ennél több? :D -
#8807 Pedig ami tovább van azt neked kell megoldanod.Minimális nyelvtudás kell hozzá.Ebben nem tud senki segíteni. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8806 én eggyáltalán nem értem hogy lehet ingyen FA-t szerezni mág INGYEN FARMARANY SEGÍTSÉG! -el se valaki érthetően elmondaná? Addig eljuttottam hogy keressek egy jó ajánlatot tovább? nem értem -
#8805 Miért nem használod a banner alattit? -
#8804 platinum hide ipvel buzerál valaki FA-t? felraktam, meghackeltem, bármilyen ország ip-jét választom nem ad semmi ajánlatot.. why? -
#8803 b@sszák meg a bahamarás átállást, most már a tropusi állatok értéke semmit sem ér, eddig legalább a kupa miatt megérte de most... hát elmennek a... BP -
ASDLOLHHGSZHTXD #8802 termesztettem hát hogy 11 levelig bahamán azt termesztettem :D -
sata75 #8801 lehet lemaradtam, de honnan volt 100k ananászod?:) -
ASDLOLHHGSZHTXD #8800 Navégreeee 100 ezer ananász sikeresen kitelepítve a piacra a 18Cs/db 31 ezrem volt és mennyi lett most ?? 1658799 Csp xD megérte nem? -
#8799 Leálltam én is a gazdakörrel, én is mindig úgy járok, hogy beadogatom, utána meg kellene. -
ASDLOLHHGSZHTXD #8798 a régi tojásost már megcsináltam :D -
ASDLOLHHGSZHTXD #8797 én nagyon megjártam mert 72 tojást raktam a piacra és másnap jött a tojásos feladat -
#8796 Mindjárt te is jól kikapsz! =) -
#8795 Fa..a ginko és magnólia még hírből sincs egyik sem :(
Nemsokára új feladat tűnik el szerencsére mert befejezem a tojásos részt.
És végre tudok a piacra is termelni.
Angóráshoz még kell 2 szint és az is kész! -
ASDLOLHHGSZHTXD #8794 -Mért mondják Budapestre hogy kész állatkert?
-???
-Mert a Lánchíd előtt van 2 OROSZLÁN azután van egy ZEBRA amin áthajt egy JAGUÁR amiből kiszáll egy ÜRGE aki felcsíp egy TYÚKOT akik elmennek DISZNÓLKODNI és kis idő múlva már jön is a GÓLYA!
-
ASDLOLHHGSZHTXD #8793 xD míg leírod a nevem addig learatod 3X a farmod xD