Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom elvették a Lengyel cuccot,hát szomorú vagyok😞
A mûhelyes cuccokhoz meg kb. sose lesz meg ami kell😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy, ahogy nézem, ezekkel az "extra barikkal" könnyen meg lehet csinálni az állatos kupát😄
lesz mit bedobálni kupához xD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
breeding
15bájitalt ad
Gatulálok!<#taps>#taps>
ja és a karbantartás utáni elsõ aratáskor nemhogy a nárciszok...semmi nem jött fel a földekrõl - értsd, barkácsholmi sem - na most akkor ez is csak a lengyeleknek jár?
egész jó 😊😊
Gyorsan vettem még juhakolt 😊 Amúgy az éttermi megrendelés is ad 2 juhakolt meg egy XL-eset 😊 Kiváncsi vagyok erre a tenyésztésre 😊
Viszont most nyomatom a bariakt😊 Jó nagy értékük van, ahogy néztem😊
csak valamiért a birkákkal kezdték...
amugy szegény birkák, minden feladatra õket rakják be (reptér, eventek, stb).
szerintem már elegük lehet a sok melóból.
most kell nekik iks egy kis "izgalom" <#vigyor>#vigyor>
ajjajj, gazdák van, nemsokára jönnek a színes birkák...
hát ez a marzana bábu ritka randa egy valami.
nem csodálom, hogy ezzel ûzik el a telet <#vigyor>#vigyor>
ToCsEk: grat! <#taps>#taps>
nekem is összejött volna hamarabb, de kacsa-kata elég gyakran látogatott meg... <#vigyor>#vigyor>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Látom tegnap regeltél. Ha van valami kérdésed a fórummal kapcsolatban innen bármelyikünktõl megkérdezheted nyugodtan, merem állítani, szívesen segít mindenki. Ám, ha kérdésed van, ne itt kérdezd, mert az Off ugyebár, privát üzenetet tudsz küldeni bármelyikünknek a válasz erre gomb elõtt kettõvel.
ON
60-as, és 2 napja már bahamán is vagyok, ott 4.
2 farmom van,a másikon 56, és 400 pp kell bahamához.
Én is örülök az újításnak, feldobja egy kicsit a játékot, meg talán a piacot is felpörgeti.
Én nem bánom, szerintem mindenképpen szükséges valamiféle változtatás a játékban, hogy ne legyen unalmas. Várom.
Hányas szintû a farmod?
Új vagyok még itten, de aktívan böngészem a fórumot.
Ti mit szóltok a birkatenyésztéshez?
Abból, amit a hivatalosban írtak, úgy vettem ki, hogy a többi állatnak is lesz majd idõvel...
mert nem igazán fér már semmi sem el<#idiota>#idiota>
szupertáp:
A hozzávalók: 35 víz, 1 dió, 100 kukorica, 50 paradicsom. Keverési idõ: 12 óra.
hát nem valami olcsó.. bár színesebb lesz a játék, bár nagy szintûeknek lehet félre áll majd a foga sok változás miatt 😄
de legalább kukorica és paradicsom termesztésbõl meg lehet gazdagodni
<#vigyor5>#vigyor5>
Let the good times roll.
köszi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Majd megpróbálok rajta javítani😞