Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra kíváncsi lennék,honnan a térdembõl van nekem 44 bájitalom?Maradt a múltkori eventbõl?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
más:
ez a színsorrend NORMÁL esetben
4 white sheep will "normally" produce 1 brown sheep (Brownie)
4 brown sheep will "normally" produce 1 black sheep, (Blackie)
4 black sheep will "normally" produce 1 nude sheep, (Baldy)
4 nude sheep will "normally" produce 1 curly sheep. (Curly)
4 curly sheep will "normally" produce 1 pullover sheep. (Snuggles)
4 pullover sheep will "normally produce 1 glitter sheep. (Glitter)
4 glitter sheep will "normally" produce 1 pink sheep (Rosy)
4 pink sheep will "normally" produce 1 gold sheep (Goldie)
persze van amikor szürkébõl nem fekete hanem szõrtelen lesz (lentebb írtam 2vel fentebb ugrik 😊)
akkor van a 4színû birka ól, sárga, narancs, piros, rózsaszín
ezek minden esetben csak 1 FEHÉR birkát adnak , csak a "termési" idõ csökken.
sárga ólnál kész 9óra alatt 1 fehér birka
narancs ólnál kész 6óra alatt 1 fehér birka
piros ólnál kész 4óra alatt 1 fehér birka
rózsaszín ólnál kész 2óra alatt 1 fehér birka
remélem ez alapján így már érthetõ lesz 😄
De éppen ezért, mert ugye a 3 barna és 1 fehér is fekete, felesleges 4 barnát berakni..
leszarom a konfigod...
És honnan lehet szerezni színes birkákat ?
Next PC upgrade: 2022
Jelenleg pörgetem a szuper tápokat, de ez a 12 óra... Már csak olyan 30 van, de az hamar elfogy😊
Így sokan spórolhatnánk...
Pl:
4 fehér = 1 barna
3 barna + 1 fehér = 1 fekete
stbstb..
leszarom a konfigod...
mondjuk engem inkább a többi cucc érdekel ebbõl az eventbõl - ma reggeltõl mindenütt megy az ötnapos aratógép; elég szépen adott most reggel nárciszt is, valószínû sikerül megszereznem a többi cuccot is vasárnapig
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Max: 60-as vagyok, gazdanév csery84
másik farm: csery_vic 56
köcce
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
az imént adtam el a kisebbik farmomon 110 birkát és 1000 parit. kb 1 perc alatt elvitték mind.<#smile>#smile>
am sztem ez a szupertápos dolog: ok van, lehet keverni, de 12 óra? <#confused>#confused>
és túl sok cucc kell hozzá.
1pörgetés és 1 kút ami vizet ad
még 1,5 óra, és aratok, liliomot, kiváncsi leszek, h mennyi nárciszt ad majd.
engem annyira nem hozott lázba ez a baris dolog, megvárom vele a lengyel event végét.