23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • szjuca
    ×jav. szövegdoboz fölött.
  • szjuca
    Jól hangzik, bár egyet értek az előttem szólókkal is. Kár, hogy már nem leszek szabin.

Csaje-nak:
    A halloween naptár ott van a szövegdoboz alatt, s akár egész évre be lehet írni a naptárba, vagy akárhová az eventeket.
  • Csaje1984
    ez nagyon jó . lehet gyűjtögetni ma is . :) végre teliholdas éj gyerünk húzzunk bele. mert nem végzünk! ;)
  • zmeor
    apa kezdődik
  • zmeor
    mondjuk elég nagy meló van benne azt is hozzá kell tenni.

és hát nem akad semmi meg grafikailag is ott van a többihez képest.. (egyedül ezt a szar gyerek animációkat utálom)

szal megérdemlik a pénzt, csak más kérdés hogy nem ennyit
  • Ironman2
    Én kérek elnézést.
  • matrixlife
    Maxi kezd egyre melegebb lenni, egyre lököttebb vagyok.Ha elborulok (értékítéletedben bízva) bannolj ki míg nem jön a hidegfront. Köszike
  • matrixlife
    lájklájklájk... Ja az enyémre bólógatol? akkó dupla lájk
  • Gólya #8904
    pont most néztem én is, hogy a szavazásnál milyen részletesen leírják, bemutatják mit és hol kell csinálni...
    az eventekkel lennének ilyen szorgalmasak...
  • matrixlife
    Nyilvános adat nemrég láttam:Összesítve a BP játékosok 7% folyamatos fizető és aktív prémiumos ezzel ők akik a legmagasabb fizetős %-ot érték el európában.
  • matrixlife
    Végülis érthető hogy hajt a BP.Végülis az eventekkel ügyesen fentartják az állandó érdeklődést ,aktivitást.És pl a focis eventnél nem tudom például hogyha nonstop gürizel összejöhetne-e a fődíj lasztivásárlás-farmaranyért opció nélkül. Minden game hanyatlik 1 idő után ,jön 1 jobb stb. Addíg üsd a vasat mig meleg-gondolom ők is addig nyomják amig vannak farmerek.lássuk be jól csinálják.1 dolog mondjuk undorító számomra:az hogyha valami bajod van mondanám hogy tojna ránk de néha le se szarnak minket már bocs. de most van ez a kinek a legjobb a gaméja szavazás...Na ott bezzeg szép kis topikot hoztak össze hogy hogyan tudsz rájuk szavazni.na jó nem lázítok :)
  • Ironman2
    Ja.Az lejött már az elöbb
  • Alien69
    Akkor ez NAPI bevétel terv lehet.
  • hpelte
    ha a 30 millió játékos 10%-a áldoz, csak 1 eurót, az is már 3 misi..
  • Alien69
    Arra leszek kíváncsi, ez NEKÜNK mibe fog még kerülni? Mennyit akarnak még legombolni azon a pár napon keresztül? Mi lehet a terv, mondjuk 4-5 millió euro?
  • matrixlife
    Csak reagáltam az elöttem szólóhoz. :)
    "A szuper trágyát bármire el lehet használni, nem csak halloweenkor. Én a legtöbbet érő dolgomra szoktam kiszórni, pl. a mandulafákra. "

Bocsánat. Ha miattam vettél akkor... Ne haragudj!!!Azt hittem leviláglik hogy elgurult a gyógyszerem vagy megütött a meleg.
  • hpelte
    Az ember szeme könnybe lábad a meghatódottságtól amikor ilyeneket olvas.
  • Ironman2

És sok csillagot is kérünk!
  • Ironman2
    Ezt most nem értem.Viztartályba hogyan lehet szórni a kacsa kata féle szupertrágyát? Én most vettem 2 aranyért,de nem tudom szórni a viztartályra
  • Maximus4
    "Kedves gazdatársak!

A Farmerama csapata gőzerővel készül az ünneplésre: pukkannak a lufik, sütemény receptek cserélnek gazdát.

Az ünneplés oka: a Farmerama hamarosan eléri a bűvös 30 milliós regisztrált játékos álomhatárt!

Július 19.-én elhelyezünk egy számlálót a játékban, ahol nyomon követhetitek a regisztráltak éppen aktuális számát.

Természetesen a Gazdák sem maradhatnak ki az ünneplésből! Minden nap másik érdekes eseményre kerül sor! Kövessétek figyelemmel a fórumot, a Híreket és a játékot!

Engedjétek, hogy a naponta változó meglepetések magukkal ragadjanak és legyetek szemfülesek, hogy le ne maradjatok semmiről!

Nagyon köszönjük nektek a támogatást és a lelkesedést, amivel ehhez a csodálatos eredményhez hozzásegítettétek a Farmerama közösséget, és a játékot, melynek rajongótábora napról-napra növekszik!

Kellemes izgalommal teli várakozást, és sok meglepetést kíván

A Ti Farmerama csapatotok"
  • matrixlife
    Szupertágyát mandulafára?Én kacsa katával szóratom a víztartályokat hogy több víz legyen benne. :)Mandulafám van jópár oda nem kell tuning. tudom hogy máskor is el lehetne nyomni de haloween ritkán van.kb úgy mint a telihold... :)
  • szjuca
    Nyomot vesztettem.

A szuper trágyát bármire el lehet használni, nem csak halloweenkor. Én a legtöbbet érő dolgomra szoktam kiszórni, pl. a mandulafákra.

• zmeor
    akkora genyók nekem mindig ezt adják ajánlatokban:

1500 FA
    2 hét prémium
    20 táp
    50 trágya
    1 XXL barkács
    1 kenguru
    72 óra dupla tp

50 EURO
  • Maximus4
    Elvileg ma indulna,de a halloween miatt lesz-e belőle valami,nem lehet tudni.
  • matrixlife
    Hogy ne csak morogjak:

Két párna beszélget:
    - Hogy vagy?
    - Rosszul.
    - Miért?
    - Huzatot kaptam.
  • Gólya #8887
    témánál maradva...erről senki semmit?
  • matrixlife
    Nem fórumozik Iron.Csak olvassa, mert az eddigiek alapján sokat lehet itt tanulni jópár dologról.Mármint a Farmerámáról.Tudom hogy egymást tanitják a gyerekek ki tud cifrábbakat mondani de akkor is.Aki meg attól flessel be magától hogy "nagycsávovagyok11" nickel mer nagyokat mondani azt csak sajnálni tudom.Lehet hogy nem is gyerek az illető csak 1 érzelmi roncs, otthon papucs, a fönök lábtörlöje stb. és ezzel vezeti le a feszkót.Gondoltam szóvá teszem. Várom a Haloween-t má naon.Kacsa Kata teli tankkal várja a kezdetet.Lehet a 160 szupertágyát meg Katát egyszerre bevetem a kisértetekre.Szerintetek hülyeség?másra ugyse tudom használni.Meg olvastam hogy alakul az is hogy szupertrágyát is gyárthatunk vagy mi.Meg van azért hátulütöje a "szupermezönek" is.Elméletileg ha van valami állatos even és beszeded valószinű újra meg kell venni.Mondjuk 500CSP nem sok ha sokat szakítasz az eventen.
  • Maximus4
    newlmatch!

Küld el PM-ben a support-tól kapott automatikus válasznak a ticket számát!
  • szjuca
  • hpelte
    Az mi az az?
  • Ironman2
    El se tudom képzelni.Egy két topik ott nálam is kivágta a biztosítékot.Kivétel a sedózáj topik
  • dzs86
    Egyébként egy 10 éves akár milyen nevelést kapó gyerek már javában tudja hogyan lehet választékosan káromkodni arra az iskolában, akár már óvodában "megtanítják" a kevésbé jó nevelést kapó pajtások.
    És az internet se túlzottan mentes a káromkodásoktól és egyéb más egy 10 éves számára kevésbé hasznos dolgoktól.
  • szjuca
    Helló Iron!

Na mondd meg. Mi lesz ha 3 hónap múlva betéved a gumiba?
  • Ironman2
    OMG! 10 éves gyerek fórumozik?
  • np
    Nekem is ma fog le járni ugyan ez a csomag. Remélem, majd még be adja valamikor mert a 4 hét prémium tagság nem volt rossz. Nem kellett a fákat szedegetnem.
  • dzs86
    ez jó
  • Gólya #8876
    pedig sajna jobb, ha hozzászoksz, hogy időnként anyázás megy:(

de legalább amikor a bp-t kell szidni, akkor egységes a csapat:D
  • Maximus4
    Miért lennél te senki?Az én álláspontom az,hogy senki nem különb a másik embernél itt a fórumon.Engem nem érdekel ki új és ki régi.Pár hozzászólásból le lehet szűrni,hogy az illető "szerethető" vagy sem.Nekem az a célom,hogy egy jó közösség jöjjön össze itt és azt hiszem eddig működik is,de persze vannak kivételek:)
  • Gólya #8874
    ebből a múzeumos dologból akkor nem lett semmi? vagy megint lemaradtam? nem volt időm olyan tíz óta ránézni a farmra...
  • szjuca
    Csaje1984 nicken ír a 10 éves öccs?