23542
-
#8912 ×jav. szövegdoboz fölött. -
#8911 Jól hangzik, bár egyet értek az előttem szólókkal is. Kár, hogy már nem leszek szabin.
Csaje-nak:
A halloween naptár ott van a szövegdoboz alatt, s akár egész évre be lehet írni a naptárba, vagy akárhová az eventeket. -
Csaje1984 #8910 ez nagyon jó . lehet gyűjtögetni ma is . :) végre teliholdas éj gyerünk húzzunk bele. mert nem végzünk! ;) -
#8909 apa kezdődik -
#8908 mondjuk elég nagy meló van benne azt is hozzá kell tenni.
és hát nem akad semmi meg grafikailag is ott van a többihez képest.. (egyedül ezt a szar gyerek animációkat utálom)
szal megérdemlik a pénzt, csak más kérdés hogy nem ennyit -
Ironman2 #8907 Én kérek elnézést. -
matrixlife #8906 Maxi kezd egyre melegebb lenni, egyre lököttebb vagyok.Ha elborulok (értékítéletedben bízva) bannolj ki míg nem jön a hidegfront. Köszike -
matrixlife #8905 lájklájklájk... Ja az enyémre bólógatol? akkó dupla lájk -
Gólya #8904 pont most néztem én is, hogy a szavazásnál milyen részletesen leírják, bemutatják mit és hol kell csinálni...
az eventekkel lennének ilyen szorgalmasak... -
matrixlife #8903 Nyilvános adat nemrég láttam:Összesítve a BP játékosok 7% folyamatos fizető és aktív prémiumos ezzel ők akik a legmagasabb fizetős %-ot érték el európában. -
matrixlife #8902 Végülis érthető hogy hajt a BP.Végülis az eventekkel ügyesen fentartják az állandó érdeklődést ,aktivitást.És pl a focis eventnél nem tudom például hogyha nonstop gürizel összejöhetne-e a fődíj lasztivásárlás-farmaranyért opció nélkül. Minden game hanyatlik 1 idő után ,jön 1 jobb stb. Addíg üsd a vasat mig meleg-gondolom ők is addig nyomják amig vannak farmerek.lássuk be jól csinálják.1 dolog mondjuk undorító számomra:az hogyha valami bajod van mondanám hogy tojna ránk de néha le se szarnak minket már bocs. de most van ez a kinek a legjobb a gaméja szavazás...Na ott bezzeg szép kis topikot hoztak össze hogy hogyan tudsz rájuk szavazni.na jó nem lázítok :) -
Ironman2 #8901 Ja.Az lejött már az elöbb -
#8900 Akkor ez NAPI bevétel terv lehet. -
hpelte #8899 ha a 30 millió játékos 10%-a áldoz, csak 1 eurót, az is már 3 misi.. -
#8898 Arra leszek kíváncsi, ez NEKÜNK mibe fog még kerülni? Mennyit akarnak még legombolni azon a pár napon keresztül? Mi lehet a terv, mondjuk 4-5 millió euro? -
matrixlife #8897 Csak reagáltam az elöttem szólóhoz. :)
"A szuper trágyát bármire el lehet használni, nem csak halloweenkor. Én a legtöbbet érő dolgomra szoktam kiszórni, pl. a mandulafákra. "
Bocsánat. Ha miattam vettél akkor... Ne haragudj!!!Azt hittem leviláglik hogy elgurult a gyógyszerem vagy megütött a meleg. -
hpelte #8896 Az ember szeme könnybe lábad a meghatódottságtól amikor ilyeneket olvas. -
Ironman2 #8895
És sok csillagot is kérünk! -
Ironman2 #8894 Ezt most nem értem.Viztartályba hogyan lehet szórni a kacsa kata féle szupertrágyát? Én most vettem 2 aranyért,de nem tudom szórni a viztartályra -
#8893 "Kedves gazdatársak!
A Farmerama csapata gőzerővel készül az ünneplésre: pukkannak a lufik, sütemény receptek cserélnek gazdát.
Az ünneplés oka: a Farmerama hamarosan eléri a bűvös 30 milliós regisztrált játékos álomhatárt!
Július 19.-én elhelyezünk egy számlálót a játékban, ahol nyomon követhetitek a regisztráltak éppen aktuális számát.
Természetesen a Gazdák sem maradhatnak ki az ünneplésből! Minden nap másik érdekes eseményre kerül sor! Kövessétek figyelemmel a fórumot, a Híreket és a játékot!
Engedjétek, hogy a naponta változó meglepetések magukkal ragadjanak és legyetek szemfülesek, hogy le ne maradjatok semmiről!
Nagyon köszönjük nektek a támogatást és a lelkesedést, amivel ehhez a csodálatos eredményhez hozzásegítettétek a Farmerama közösséget, és a játékot, melynek rajongótábora napról-napra növekszik!
Kellemes izgalommal teli várakozást, és sok meglepetést kíván
A Ti Farmerama csapatotok" -
matrixlife #8892 Szupertágyát mandulafára?Én kacsa katával szóratom a víztartályokat hogy több víz legyen benne. :)Mandulafám van jópár oda nem kell tuning. tudom hogy máskor is el lehetne nyomni de haloween ritkán van.kb úgy mint a telihold... :) -
#8891 Nyomot vesztettem.
A szuper trágyát bármire el lehet használni, nem csak halloweenkor. Én a legtöbbet érő dolgomra szoktam kiszórni, pl. a mandulafákra.
-
#8890 akkora genyók nekem mindig ezt adják ajánlatokban:
1500 FA
2 hét prémium
20 táp
50 trágya
1 XXL barkács
1 kenguru
72 óra dupla tp
50 EURO -
#8889 Elvileg ma indulna,de a halloween miatt lesz-e belőle valami,nem lehet tudni. -
matrixlife #8888 Hogy ne csak morogjak:
Két párna beszélget:
- Hogy vagy?
- Rosszul.
- Miért?
- Huzatot kaptam. -
Gólya #8887 témánál maradva...erről senki semmit? -
matrixlife #8886 Nem fórumozik Iron.Csak olvassa, mert az eddigiek alapján sokat lehet itt tanulni jópár dologról.Mármint a Farmerámáról.Tudom hogy egymást tanitják a gyerekek ki tud cifrábbakat mondani de akkor is.Aki meg attól flessel be magától hogy "nagycsávovagyok11" nickel mer nagyokat mondani azt csak sajnálni tudom.Lehet hogy nem is gyerek az illető csak 1 érzelmi roncs, otthon papucs, a fönök lábtörlöje stb. és ezzel vezeti le a feszkót.Gondoltam szóvá teszem. Várom a Haloween-t má naon.Kacsa Kata teli tankkal várja a kezdetet.Lehet a 160 szupertágyát meg Katát egyszerre bevetem a kisértetekre.Szerintetek hülyeség?másra ugyse tudom használni.Meg olvastam hogy alakul az is hogy szupertrágyát is gyárthatunk vagy mi.Meg van azért hátulütöje a "szupermezönek" is.Elméletileg ha van valami állatos even és beszeded valószinű újra meg kell venni.Mondjuk 500CSP nem sok ha sokat szakítasz az eventen. -
#8885 newlmatch!
Küld el PM-ben a support-tól kapott automatikus válasznak a ticket számát! -
#8884 -
hpelte #8883 Az mi az az? -
Ironman2 #8882 El se tudom képzelni.Egy két topik ott nálam is kivágta a biztosítékot.Kivétel a sedózáj topik -
dzs86 #8881 Egyébként egy 10 éves akár milyen nevelést kapó gyerek már javában tudja hogyan lehet választékosan káromkodni arra az iskolában, akár már óvodában "megtanítják" a kevésbé jó nevelést kapó pajtások.
És az internet se túlzottan mentes a káromkodásoktól és egyéb más egy 10 éves számára kevésbé hasznos dolgoktól. -
#8880 Helló Iron!
Na mondd meg. Mi lesz ha 3 hónap múlva betéved a gumiba? -
Ironman2 #8879 OMG! 10 éves gyerek fórumozik? -
np #8878 Nekem is ma fog le járni ugyan ez a csomag. Remélem, majd még be adja valamikor mert a 4 hét prémium tagság nem volt rossz. Nem kellett a fákat szedegetnem. -
dzs86 #8877 ez jó -
Gólya #8876 pedig sajna jobb, ha hozzászoksz, hogy időnként anyázás megy:(
de legalább amikor a bp-t kell szidni, akkor egységes a csapat:D -
#8875 Miért lennél te senki?Az én álláspontom az,hogy senki nem különb a másik embernél itt a fórumon.Engem nem érdekel ki új és ki régi.Pár hozzászólásból le lehet szűrni,hogy az illető "szerethető" vagy sem.Nekem az a célom,hogy egy jó közösség jöjjön össze itt és azt hiszem eddig működik is,de persze vannak kivételek:) -
Gólya #8874 ebből a múzeumos dologból akkor nem lett semmi? vagy megint lemaradtam? nem volt időm olyan tíz óta ránézni a farmra... -
#8873 Csaje1984 nicken ír a 10 éves öccs?