23542
-
#9112 aki tp-ben 1. hoootch farmképe.. hmm ez beteg, tul sok a felesleges pénze -
Slimdave #9111 jó az..50%!! -
mannarino #9110 ó csak ennyi! Na ezért várhattam :( -
#9109 Igen,ezt olvastam én is.Többre számítottam:( -
hpelte #9108 most léptem be/ki azt írja hogy dupla esély van ma a barkácscuccra...én meglearattam a rózsát -
#9107 Valami van,mert a visszaszámlálós oldalon már megjelent egy kép
. -
hpelte #9106 ott van a Choose ip country gomb ott tudsz választani -
#9105 Dehogy nincs.Csak ki kell választani a zászlónál az országot és kész. -
#9104 A területet,hogy érted?
Angol vagy USA IP címre gondolsz?
Mert én nem találok választási lehetőséget. :/ -
#9103 Kis kiegészítés:
"bónuszokra, kódokra lehet számítani"
Elvileg igen,de a visszaszámláló már eltünt:( -
#9102 Akkor elvileg 10-kor start. -
#9101 Ennyit tudok az eventről:
"30.000.000 regisztrált játékost fogjuk megünnepelni különböző eseményekkel,egy héten keresztül" -
#9100 Tényleg mi lesz ebben az eventben?
Érdemes előtte aratnom? -
hpelte #9099 akkor arassak?ne arassak? amúgy tegnap német ipre bedopta az a 182 FA-s ajánlatot -
#9098 ezt hol találtad? -
16sziszi #9097 Event indul? Oo Le vagyok maradva... Miféle event?:O -
#9096 Köszi,ez nekem is megvan.
1 óra 37 perc múlva indul az event a hivatalos visszaszámláló szerint! -
16sziszi #9095 Tessék ilyen a progi:
Csak ki kell választani a területet aztán ha túl laggos vagy nagy a delay és ledob a proxy szimplán stop reconnect és új címre csatlakozik :) Kezelése meg írtó 1xrű -
Why #9094 Ugrottam 1 szintet yeah maxi-N szint: 38 -
#9093 Én is csináltam olyantat, de törjön öl közöm-lábam, ha még 1x FA-ért pörgeteg. Legalább ilyenkor vehetné ki a vizes szart. Me természetesen, kis kupac guanót, meg ilyeneket "adott". -
#9092 Én párat elkurtam rá kíváncsiságból így mondván ha fizetek csak ad is valamit,de nem :( -
gettobuxa #9091 de ők a pénzre mennek! vegyél még egy pörgetést, cirka 2 farmaranyért, hátha azzal nyersz vmi értelmeset :) -
#9090 a plusz 1 pörgetésnek az az értelme, hogy "oké, most nem nyertél fődíjat, de kapsz még 1 lehetőséget" -
#9089 Ezen a szélkeréken azért lehetne egy-két apróságot módosítani
- Vagy a trágyát vagy a vizet ki kéne venni
- Amikor azt állítja, hogy kaptam +1 szabad pörgetést, akkor mondjuk adhatna tényleg valahogy kicsit máshogy +1-t, mert így végül is nem ad semmit, hiszen a +1-nek akkor van értelme, ha az aktuálissal is nyerek valamit, és azon felül van még +1. Ennek így inkább orosz rulett hangulata van, hogy huhú, de kafa, pörgethetek még egyet, hátha akkor fejbe lő trágyával
Vagy okay, maradjon a trágya is meg a víz is, de akkor a szarból is lehessen várat építeni, vagy na, szupertrágyát kavarni. -
#9088 Angol IP->Sponsor pay->Nielsen NetRatings - Survey
Igaz le kell tölteni és telepíteni,de 40 FA-t megér!
Semmi vírus vagy ilyesmi,már le is töröltem:) -
Why #9087 A Bahamákon 15-ös lettem -
ASDLOLHHGSZHTXD #9086 Császtok farmerok :D
-
#9085 Attól nálam is lassú volt minden. -
hpelte #9084 Maxi én használtam hide ip easy-t, nálam az lassult be a alegdurvábban -
#9083 Ha van a programról egy képed akkor megnézném.
#9078:És atól is belassul a gép,mert csak olyan érdekel már. -
Why #9082 Na kezdjük a munkát farmerek -
16sziszi #9081 Köszi én másik progit használok de német IPvel nekem ott csak 15 FA-s ajánlat van még úgy 11,5 óráig :S lehet 12 órás volt és pont lekéstem... ehh azért köszi szépen :) -
#9080 buherált :D (minden ország választható, minden egyes hide után másik ip-t ad) Platinum Hide IP programmal, kiválasztottam német országot, hide, (mindig más íp-t ad)
sponsor pay-en belül az első mert időlimites. -
16sziszi #9079 Esetleg megtudnád mondani hogy milyen IP vel és melyikbe találom? -
#9078 nekem beadtam :) meg is adta -
16sziszi #9077 Maxi én találtam Hide.IP.Easy.v5.0.8.2-öt talán az is ugyanaz mint a te progid? vagy nem azonos?:( -
hpelte #9076 én vmi lassúval küzködök.privátban átküldenéd ennek a 3 naposnak a linkjét? azt a 182-es ajánlatot én is olvastam, de amikor beléptem nálam se volt ott -
Ironman2 #9075 Az a baj hogy ilyen néven nem terjed a neten.Összekeverik a másik progival,ami népszerübb sajnos -
Ironman2 #9074 -
#9073 Easy hide ip 4.1.1.0.Baromi jó,csak sajna 3 napos:(
De nem adom fel,keresek másik programot,mert olvastam egy Német ajánlatot,ami persze nálam most nem jelent meg,de bármikor jöhet még.182 FA és ingyenes!