23542
-
Ancika24 #9152 Sziasztok. Miert nem tudom megnezni az Ingyen farmarany segitsegbe hogy mi van? nem tudok ra kattolni. -
#9151 légyszi tedd be :)) -
hpelte #9150 nekem még van egy nap próbaidőm, ha hide ip easy nekem is fenn van,de lassú mint a tetű, de a semminél jobb. Most nincs itt aza 185 euros, de "win"-esek vannak megnézem azokat -
#9149 De nem azzal csináltam,hanem a Hide IP Easy-vel.Ha van rá igény azt is beteszem a banner alá és le tudja tölteni akinek kell.Lassú igaz,de kibírható. -
hpelte #9148 nem járt még le a 3 napod? -
#9147 SponsorPay Német IP. -
#9146 Tuti nincs.Én a mai adagomat csak Német IP-vel csináltam.Olyat keress a SponsorPay-en belül ahol előtte van egy arany színű Win embléma.16-20 FA között adogatja és van belőle egy jó pár. -
#9145 Hol volt az ajánlat? :) -
hpelte #9144 hmm mindjárt megnézem ott van-e nálam. van vmi tutti tipped még? -
#9143 Nekem ott volt:)Nem mindenkinek van ugyanakkor az ajánlatok között.Mint már írtam korábban,az asszonykám már rég megcsinálta és nekem a környéken sem volt.IP váltás után viszont beadta:) -
Slimdave #9142 Nincs is már ott az ajánlat régóta! -
#9141 Kétszer tudtam megcsinálni a 182 FA-s ajánlatot:P
Ma eddig 484 FA-t szereztem -
Why #9140 Na beváltottam -
#9139 -
Gólya #9138 a kód: tooltime
amit ad: xl-es barkácscucc
beváltható: 07.24. 23:59 -
#9137 Akinek van kiadó hely és szomszédot keres várom a jelentkezőket dankoros a farmos nevem! -
hpelte #9136 semmmi meglepő:.
Sajnálatos módon a mai meglepetés néhány óra késéssel érkezett meg egy hiba folytán, amit azóta sikerült elhárítania a fejlesztőknek, így csak 13:00 óra körül indult el. A késésért elnézéseteket kérjük és a kellemetlenségért cserébe néhány órán belül egy ajándékkódot kaptok (hogy mit ad, az legyen meglepetés).
Sikeres gazdálkodás és bő termést kívánunk!
Farmerama Csapat
__________________ -
hpelte #9135 jaja, pedig már este lemondtam róla, hogy megjön -
Slimdave #9134 nincs -
Slimdave #9133 Mikulás csomag -
#9132 De a visszaigazoláson kívűl van még valami? -
hpelte #9131 nem tudom én vkor éjjel csinéltam, aztán reggel mikor beléptem ott volt ... -
Slimdave #9130 Megjött egy félórán belül -
#9129 És mennyi idő múlva jött meg?Mert asszonykám most csinálta meg,visszaigazolt és semmi.Vagy kellett még valamit csinálni? -
Slimdave #9128 meg hát! -
hpelte #9127 én tegnap csináltam és megkaptam!! -
#9126 Meg is kaptad? -
Slimdave #9125 Működik a 182 farmaranyos német ajánlat!! -
Why #9124 Azért 30 millió user elérésénél sokkal sokkal többre számítottam.Eléggé szűkös a markuk -
Ironman2 #9123 Most inkább barkácsot.köszi -
hpelte #9122 nekem is jött! Ironman mit küldjek barkácsot vagy bájitalt? -
Ironman2 #9121 Igen,én is -
Slimdave #9120 ja -
#9119 Más is kapott emailt a farmosoktól? -
#9118 Augusztus 7-12 között tervezik bevezetni az Iparvárost. -
Ironman2 #9117 Ennyi üveget! -
#9116 újabb kis infó az új területről:
2. gyár lekvár gyár lesz, kép még nincs róla csak a kész termékekről :)
-
Ironman2 #9115 -
Slimdave #9114 -
#9113 "Adj'Isten Gazdák!
Mint már bizonyára láttátok Ti is, a Farmeramaba regisztráltak száma elérte a 30 milliós álomhatárt!
Ennek örömére a mai naptól kezdődően (2011.07.19) egészen 6 napon keresztül ünnepelhettek velünk. Minden napra más-más meglepetést tartogatunk számotokra.
Ehhez nem kell mást tennetek, mint figyelni a hivatalos közleményeket a fórumon, illetve követni a farmhíreket a játékban. Az új híreket minden nap 10:00 körül keressétek.
Mi ezzel köszönjük meg Nektek a támogatást és a lelkesedést, amivel ehhez a csodálatos eredményhez hozzásegítettétek a Farmerama közösséget, és a játékot, melynek rajongótábora napról-napra növekszik.
A mai napon 10:00 órától a meglepetés:
Dupla szerszám nap
24 órán keresztül lesz érvényben, és az aratáskor felröppenő tárgyakra vonatkozik.
A gazdaboltban vásárolt barkácscuccokra nem."