Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
kitartás

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Én utálom.Éjszaka aludni kell nem dolgozni😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
aha😊 annyira azé nem 😄

Maximus4
Te is éjszakás vagy?
Szar ügy😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

tonyr
szintén zenész 😄

Maximus4
Én meg este 10-tõl,szóval reggelig megy a játék😄

Krezga
Ejj, és 4tõl meg melózok. 😊
Maximus4
Elvileg ma 15 órakor lesznek új feladatok a gazdakörben!

zmeor
milyen jó hogy lesz új földterület 😊

végre megcsinálhatom, hogy egyik csak mûhely fejlesztés, másikon csak fa, harmadikon szántóföld 😊

leszarom a konfigod...

mondjuk a képet elnézve ha ilyen érdekes rózsaszín lesz az új design, akkor köszönöm, inkább nem.

maradok a réginél.
a szineseket én is, kell a szupertáp a mûhelkyes fejlesztésekhez.

viszont a fehéret viszik, mint a cukrot, max áron bármikor bármennyit... 😊
Maximus4
Igen de állítólag 3 napos event kapcsán is lehet majd kapni.

megnéztem a német hivatalost, ha ugyanazt láttam, amirõl beszéltél, akkor ez egybevág a magyarral.
amit a gazdaboltban lehet majd megvenni, az egy új farmdesign.

am kösz, látom átírtad.
Maximus4
Nem kell köszönni,hiszen mondtam,hogy szívesen "teszek" valamit a közösségért😊

#5437:köszönöm,de inkább átlagos.

Én is kihagyom a barikat a játékból

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

te jó hg vagy

a többiek nevében is köszönöm!
Alien69
Az alatt a 2 óra alatt ne vegyenek levegõt, a nyomorék fejlesztõk. :-/ Persze, ha két óra lenne egy szupertáp, még hagyján. De így, így kell a lófüttynek a beerka. :-/

Maximus4
Igen,mert egy ha már egyszer HG vagyok,egy kicsit "kötelességemnek" érzem (amit szívesen csinálok),hogy próbáljam tájékoztatni a mi kis közösségünket a legfrissebb infókról!

fook
Ja 😊 Viszont jól lehet keresni a juhokkal meg a táppal 😊

nyugodj meg, megmagyarázná...<#rolleyes>

SitatiS
Így sem éri meg :s

Let the good times roll.

Te aztán mindenhol informálódsz. az a 2 óra nem sokat számít.
Maximus4
Olyan kíváncsi lennék ki tehet arról,hogy nálunk minden utoljára jelenik meg.
Szívesen írnék neki levelet.

hát ez remek...

vajon miért is tartunk ott, ahol...

Maximus4
[email protected] meg a románoktól kell megtudni😞((

"A szupertáp keverése holnaptól 10 óra lesz, hozzávalók: 35 víz, 10 paradicsom, 1 dio és 25 kukorica."

ha az összes szupertápot elõ akarod állítani az majdnem 45 év!
Maximus4
Ezért hagytam abba a birkázást.Az ólat hagytam,mert jól néz ki,de ennyi😞

SitatiS
<#ijedt><#nevetes1>

Let the good times roll.

most láttam egy excel táblázatot, ha mindig 4 egyforma birkát teszel a birkabordályba akkor 65536 fehér birka kelll és 32768 szupertáp.
majd utólag elõre megmondják, hogy mi lesz. Így lehet, hogy holnap németül kell játszanunk.
ezektõl kitelik😞

Maximus4
Ezt a Német fórumon írta egy moderátor.
Még azt is el tudom képzelni,hogy már mindenki javában ültet/arat az új helyen amikor nálunk még ki sem lesz tûzve az idõpont😞

akkor miért írták ezt a tíz hetes izét, megint össze-vissza jönnek a hírek
Maximus4
Elvileg holnap kezdõdik egy 3 napos event ahol majd meg lehet szerezni az új földterületet.De "természetesen" a gazdaboltban is meg lehet majd venni.

ja, maxi, közben 58, és 61 lettem 😊

neem, nem 2 szintet léptem egyszerre, csak a marzanna sok tp-t adott, + a tp bónusz is jól jött...
mikor regwltem ide, már majdnem 57 volt a "kisebb"
á, sztem sem,
fa-ért, vagy pedig az új gazdaköri feladat elvégzéséért cserébe.
látod, hogy hiába kérsz a másik fórumon is...

jah, már itt az ideje, csak ez a 10 hét <#szomoru2>
Maximus4
Ez volt az ami szárnyra kapott,hogy lesz új terület.Aztán nem lesz.Most megint lesz.<#idiota>
Én ezt akkor hiszem el ha látom,de tuti lesz benne valami csavar,nem hiszem,hogy csak úgy megkapjuk.

hát nem holnapra ígérik az új földterületet
SitatiS
Köszi!😊

Most találtam..

Let the good times roll.

Maximus4
Ok,meghívott😊

SitatiS
Kérem!<#buck>

Let the good times roll.

Maximus4
Asszony kisfarmja?55-ös.

SitatiS
Újabb szomszéd hagyott faképnél(sokan abbahagyták a játékot..),bárki jöhet aki SG-s<#crazya>

Let the good times roll.

Maximus4
Elnézted a topikot.

sziasztok keresek én kicsi tanyámat a 3 szerveren ha van valakinek és elcserélné írjon , köszönöm
Alien69
ugyi viccelsz? Pár millió? Nem hinném. Pár százezer max, és ebbõl mennyi az igazi aktiv? Más a regisztrált létszám. Ráadásul mennyi, akik ebbõl FIZETNEK IS? Itt is, rengeteg olyan van, aki hisz még az INGYEN szóban. :-))) AMi ugye megalol kategória, a kapitalizmusban ugye ilyen NINCSEN, hogy "INGYEN". Valakinek fizetni kell, ugye ez tény! Ebbõl következik, hogy Lengyel lakosság mérete is jelentõsen nagyobb, és arányaiban ha hasonló is, a bevétel is nagyobb. :-) Ergo, több "ajcsit" tudnak adni. Rengeteg játék pl meg se jelenik Magyarul, de pl Lengyel nyelven nagyrészt elérhetõek, meg Oroszul. Ennyi. :-)))

Maximus4
És pár millió nem számít?Mert annyian tuti játszanak itthon.