Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frissitettem ki be lépkedtem másik böngészõvel néztem ,de eltünt.
A készek között sincs (még jó mivel nem volt kész)
Next PC upgrade: 2022
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
igen, itt van elõttem, én meg nem látok, s kattintgatok össze-vissza :)
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
qva sok ezért a vacakért
ez egy újabb dolog amirõl nehéz szívvel lemondok<#rinya>#rinya>
83. szinten vagyok de még sosem volt ennyi aranyam egyszerre,és nem hiszem hogy most lesz
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Holnaptól egy új tárgy megvásárlására lesz lehetõségünk, amely a fentebb látható felhõsorra is kitehetõ lesz.
„Egyszarvú” játékóra
Az akció kezdete várhatóan: 2013. június 25. (kedd) 10:00
Az akció vége várhatóan: 2013. július 25. (csütörtök) 11:00
"Csak most és csak rövid ideig: szerezd meg a különleges játékóra-gyûjteményt a farmodra! Elsõként itt az „Egyszarvú” játékóra - mesebeli külsõ, remek bónuszok, ráadásul még egy hosszú egérkattintással fel is húzhatod. Nézz be a városban a Gazdaboltba és lepd meg magad ezzel a különlegességgel! Tipp: tartsd nyitva a szemed, mert hamarosan még két különleges játékóra érkezik - és a teljes kollekció hetente egy háromórás farmmunkás kupont jelent az égig érõ paszulyon! Jó szórakozást!"
nagy valószínûséggel farmaranyért lehet majd megszerezni az órákat...
"A ráhelyezhetõ dekorációs elemek még nem állnak rendelkezésünkre.
Kérünk Benneteket, kísérjétek figyelemmel az új híreket."
Ezt hogy lehet megszerezni ?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
De az az egyéb kategóriájú növényekre vonatkozik,nem hiszem,hogy az event növény is abba tartozna,vagy tévednék?
már 2 db van a raktárba ami rövidebb tenyésztési idõt ad elvileg a földeken
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mi a búbánatnak kell ennyiféle tenyészállat a játékban.
de nem baj, a ráköltött csp-t már nagyrészt visszaszereztem a többi hozzávalóból:)
egyébként most szólok, hogy a "kicsi" kis farmjaimat felszámoltam...bocs mindenkitõl, aki eddig onnan kapott plusz ajándékot....felveszlek majd benneteket a többire (tudom kevesebb lesz, de nálam is véges az idõ sajna)
steam, origin: ACE_hun
a három titokzatos csemetéd sztem az email megerõsítésébõl van (vagy vettél valamikor és nem tetted ki - de azért gondolom a megerõsítést, mert az épp hármat ad)
A titokzatos csemetéket máshonnan szerezted szerintem
A nublon adott 1 varázsfát és az a fáknál 3 titokzatos csemete lett.
Remélem jó helyen nézem a varázsfát. <#wow1>#wow1>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Felszabadult 2 hely a mili27 farmomon :)
Ready Player One
"Nekem 3 titokzatos csemete lett, a varázsfából"
Nem 3 titokzatos csemetébõl lett 1 varázsfa? :D
Amúgy én az ûrrobottól kaptam,már rég óta nincs egy kanyi aranyam sem és nem is veszek.
Kaptam én is 1-et. Nekem 3 titokzatos csemete lett, a varázsfából, gondolom nektek is?! :)
Akkor lenne az ha naponta adnátok nekem ingyen a farmaranyfákat meg a jobbnál jobb cuccokat csak úgy,de mivel ilyen nincs semmi közösség nincs<#banplz>#banplz>
az elsõ csapatból én is kaptam egyet...meg egy xxl-es tojást, de azt kisfarmon
jaaa..most nézem, hogy neked a nublonból lett:DDD
egyébként meg toll a füledbe - neked semmi se jó:)
forgó-morgó:D
ha véletlenül kupont kapnál tõle, valamilyen módon juttasd már el hozzám:)
de jöhet csp, tp is:))))
ha már neked nem kell....<#crazya>#crazya>
Akkor látom hogy kaptam tapsifüles szomszédot és az küld minden fost amire nincs szükségem.
Csak tudnám honnan lett mikor se nem pörgettem se nem nublonoztam ilyet.
csak picit szét kellene nézni a világban...van olyan játék (valószínû több is), ahol külön szerver van a teszteléshez, a tesztet vállaló játékosok még apró ajándékokat is kapnak - de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amíg nem megy ezer százalékosan az újdonság, eszükbe sem jut beilleszteni a játékba...
nem árt megnézni a konkurrencia munkáját...még neadjisten saját hasznukra is fordíthatnák...
de így van ez, a pénz és a józan ész ritkán jár együtt (a BP-nak is két dollárjel van a szeme helyén...)
Persze tudom,hogy ezeket nem könnyû megszerezni,de már korántsem olyan különleges dolgok,amiket ne lehetne cserélgetni cserenapkor.Tojásfa és tehéntejfa meg pláne nem az.
Az a vicc, hogy a legtöbb fizetõs dolgot pár héttel késõbb ingyen is meglehet szerezni, csak hát sokan ugye nem tudnak várni, azonnal kell minden. BP meg ezt szépen kihasználja, és én azt mondom, jól teszik.
Mondjuk a tesztelésre fordíthatnának több idõt, mert az ilyen hibák amik most is vannak, eléggé idegesítõek, fõleg azoknak akik tejelnek is.
De ez az egész megoldás lényegében az emberek lustaságára/türelmetlenségére/idõhiányára/gyûjtõ szenvedélyére megy rá erõsen. Picit költesz és megkapod a kényelmet, a gyorsabb haladást. sok pici meg sokra megy.
Mondjuk annak a 48 milliónak max a fele lehet tényleges játékos. Rengetegen játszanak több accountal, rengetegen meg már rég nem játszanak, stb. De ha csak 1millió olyan ember van, aki rendszeresen költ havi 1-2k forintot, már durva a bevétel. És ugye külföldön ez az 1-2k aztán végképp nem összeg.
Már a nagyobb játékoknál is rájöttek, hogy a free-to-play modell sokkal jobban tejel, mint a havidíjas.
Wootan:
És gondold el,hogy a közel 48 millió játékos közül,mennyien költenek "csak egy" sms-t.
Most kb. ennyit ér csak a farmos oldaluk: $ 1,060,000,000
6 000 000 látogató / nap
Egyik ismerõsöm is már bõven 100k felett van össz költésben kb. 3 év alatt. Több mint 1000 órára kivan neki váltva a gépek elõre + titok eventeknél mindig költ valamennyit. Közben meg feszt azt hajtogatja, hogy szar ez a játék :)
neked több felelõsséged van itt ebben a topicban, mint ott bárkinek bakker....
hagyjuk, feleslegesen ne húzzuk fel magunkat - egy tehetetlen, szerencsétlen banda az egész...