23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • grebber
    Én előttem minden pontom 3 fa-ra amiből csak 2-öt adott a gép.
    Bár tök lényegtelen ,mert kb soha nem elég semmire.
  • Gólya #22176
    ne kapkodjátok el...ez is úgy mükszik, mint az eventek, újítások általában...
    a meglevő pontokért kiváltottam amit lehetett, de mozizni nem kezdek még - facen olvastam, hogy nem tökéletes még
  • Maximus4
    Nálam megjelent a városban a mozi,de nem láttam róla semmilyen infót :S
  • grebber
    Csak nem mindegy hogy 5 vagy x nap alatt kell 4-6-8 órásból xx ezer db vagy 12 órásból. Akkor esetleg a sok hülye mehet FA-nyat venni szupertrágyát stb.
  • gettobuxa
    szerintem minél hosszabb idejű érése van egy növénynek, annál könnyebb dolga van az embernek (ritkábban kell belépni ugyebár)
  • grebber
    BP ez is gyér feladat volt! Jöhetnek a 12 órás növények mert még a 8 órással se tudod beszopatni a népet!
  • jojo
    Ezen szoktam bemenni a Farmerama oldalára
    Illetve a 32 bites Win7 tökéletesen megy nálam, már nagyon régóta. A 64 bitessel akadtak problémáim, de inkább maradtam az előzőnél, avval minden megy.

Juppié, ma végzek ezzel az eventtel is!
  • Gólya #22170
    pontosan milyen linken szeretnél bejutni a farmerama oldalára?
  • Maximus4
    De mi a pontos hibaüzenet?
  • ToMM23
    Ugyan azon hibák ezzel a böngészővel is. Leszámítva ,hogy ez behozott sokadik próbára egy teljes oldalnyi kocsit pakoló birkás gifet.. Ja meg "authentic" blabla van a címsorban idönként.. Utána meg már csak valami XML jön be .. be se hozza az oldalt.. ( a zoomumba pl betölt.. az is ugyanilyen alapu oldal.. szval nemtudom már mi lehet a gond.. )
  • ToMM23
    Megpróbálom, hátha jó lesz a böngésző amit írtál. Csak a farm miatt nem rakok új rendszert. Majd ha lesz stabil win8 akkor :)
  • Maximus4
    Akkor csak 2 dolgot tudok neked ajánlani.
    1. Próbáld ki ezt a böngészőt,nekem nagyon bejött,a flash is stabilabb.
    2. Újra kellene rakni a winfost.
  • ToMM23
    A GoogleChrome-nak nem kell külön flashplayer. Meg amúgy is amit linkeltél oldalt ha azt akarom hibát hoz be a böngészö miatt. Ujra is telepítettem már a Chromeot, de ugyan úgy nem nyitja meg. Van amikor egy fehér oldalt hoz be,bal sarokban meg egy fekete "+" jel. Volt amikor egy farmos csibe fej. De a többi esetben csak 100%-on áll órákig. Nincsen már ötletem. Vírus nincs, spyware se.
  • jojo
    Fantazyrama technikát követve először 12db-t vettem, arra egyik accomra adott is 2db-t, de a másikon szinte semmitse olyan slalangot, megint 6db-t vettem márcsak a másodikra de arrase semmitse, aztán megint 12-t amire kegyesen adott 1db kecsketejfát aztán a többi meg nudlit. :(
    nem örültem neki !
  • gettobuxa
    16 titokzatos fára futotta, 1 kecsketej lett, 1 xxl só, 1 cukor, 1 virágdrót, a többi felejtős. 6 bahamásból 0 említésre méltó :(
  • Maximus4
    Applejack farmiskolája event: Október 07 - Október 13.
    Renzo Valdemár vidámparkja: Október 14 - Október 20.
    Teliholdas tenyésztés: Október 18 - Október 22.
    Halloween event: Október 24 - Vége nem ismert

Az Applejack farmiskolája event kezdetekor történt szivárványfonál problémák kompenzálására egy kódot kaptunk:

MLP2013

Amit ad:
    10 darab szivárványfonál
    10 darab Kacsa Kata szupertrágya
  • grebber
    Reggel még meg is jegyeztem magamban milyen sok szegfűm van már.Aztán amikor elültettem estére a másik fiókba átlépve látom van beadogatos event bonthattam le mindent :(
  • jojo
    Ha megszűntek kreatívnak lenni, biztos lenne rá újabb ember, speciel a tippeim elég tehetős része megy manapság, de a semmiért már nem segítek, 1x nem jeleztek vissza egyik segítő tippért se.
    Fizetség meg nuku!
  • Gólya #22159
    szerintem várható volt, hogy előbb vagy utóbb kimerülnek a lehetőségek - vagy egyszerűen csak nem akarnak már foglalkozni vele
    akinek meg nem tetszik, az úgyis abbahagyja:)

(nem érdemes sok csemetét venni - nekem 4 fából lett egy kecsketej :D )
  • jojo
    Majd lesz megint 4 event egyszerre, ahogy az szokik lenni.
    Aztán a nyereményt az event vége után lehet kitenni. :(
    30 csemetéből kegyesen kaptam 1db kecsketej fát.
    Kösz BP!
  • ACE
    Ezzel én is így vagyok. Valami nagy gáz lehet mert eventek sincsenek már csak ilyen akciósak... semmi extra.
  • Alien69
    Ja, me uncsi a cucc. Speciel én most fogom abba hagyni. Már nem ér nekem meg havi 1500-t, ami a farm munkások ára... Még kb 2 hétig kihúzom az "ajándék" 12-24-48 órásokból, és ennyi.
  • Maximus4
    Én örülök,hogy a menük vissza lettek varázsolva :)
  • ACE
    Szupi, nem mintha túl nagy lenne mostanában itt a tolongás :D
  • Maximus4
    Hála j0nNyKa-nak,újra teljes pompájában tündöklik a topik :)
  • Gólya #22152
    ha bahás fát akarsz, átmész a szigetre, ott kattintasz a kosárra és úgy tudsz venni a bahára csemetét
    (fontos, mert maga a titokzatos csemete is nevesítve van a bahára, tehát a normál csemetét nem tudod kitenni a szigetre - meg sem jelenik a szigeti kitehető fák között!)

• gettobuxa
    ha bahamás különleges fát akarok, akkor a titokzatos csemetét a bahamára kell kiraknom?
  • Gólya #22150
    na ennyit a "hozzáértésemről" :DDD
  • Maximus4
    Igen,mert ott nincs js fájl ami fut,csak css.Én is meg tudnám itt csinálni a hozzászólás ablakokat satöbbit,hogy a régi legyen,de a menüket csak a már említett módon,mivel az script volt és ugye az már tiltva van 'biztonsági' okokból.
  • Gólya #22148
    értem...

egyébként érdekes...a sims3 topic designja meg megvan...

akkor most hogy is? ki fizet vagy ki nyal többet?

(...lehet most írtam utoljára? :DD )

• Maximus4
    Már nem is fog látszani,hála az új 'nagytudású' sg fejlesztő emberkének.Egyik legfontosabb dolgának ezt tartotta,hogy letiltsa a fórumon bármilyen script futtatását.Az,hogy például aki banon van,az simán be tud lépni,illetve PM-et is tud írni,az jó így,sz@rni rá.Van is belőle balhé és engem is rettentően zavar,mert minden topikom dizájnolva volt.Már kértem segítséget mágusoktól,de egyelőre semmi eredmény,sajnálom :(
    Ha nem jön hamarosan megoldás,akkor html kódokkal kirakok gombokat külön a banner alá.
  • Gólya #22146
    csak nálam nem látszik a régi design meg a menü vagy egyébként sincs?
  • Maximus4
    Akkor esetleg próbáld meg a flash player frissítését.Ha nem tudod,hogy kell,itt van róla leírás.
  • ToMM23
    Ez már megtörtént, ugyanúgy semmi
  • jojo
    Van egy kis pajzsocska a linksor végébe, abba kell engedje a betöltését azután bejön az oldal, ez olyan böngésző védelem, ha nem korrekt az ssl-, vagy valami az oldalon.
  • Maximus4
    A jó öreg bp-s módszer.Töröld a sütiket és takaríts ki a géped valami registry pucolóval.
  • ToMM23
    Sziasztok! A Chromeban máma ahogy be akarnék lépni a farmra, csak elmegy 100% ig a betöltés majd ott leragad. Véletlenül sem megy tovább.. Próbáltam firefox,opera,IE-rel is.. Eredmény ugyanaz. Mi okozhatja ezt?
  • Maximus4
    Szerintem erre ott van a Megnyitó 2 szintje és a Kincses sziget 5 szintje.Bőven elég,hogy kiürítsd a pajtádat a szigeten,bár papagájból nem kell olyan sok.
  • grebber
    BP helyébe lennék most betolnák egy bahamás eventet ahova papagáj, meg lajhár kell de rahedli mennyiségben!
    Nem is értem miért nem csinálják!
  • csabika1982
    Szép ajándékok.
    Hétvégén titokzatos csemete akció a farmra és a szigetre új fa: kecsketej fa.