Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mennyi angóra kell majd a marzana-ra?
sajnos pont lecsúsztam róla, a szupertrágyáig jutottunk csak 😞
kár lenne eléggé gazdag event volt, ellenben akkor jól lehet majd keresni vele, az angóra már el is tûnt a piacról
tonyr
pedig jol jonne ujra 3 xxl-es barkacs 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

valamelyik fórumon olvastamt hogy akik megcsinálták õk most már nem tudják még egyszer
Krezga
Akkor az angóra megint jó áron fog menni😊
Kedves Játékosok

Úgy gondoljuk, sokak számára nagyon jó hír lesz a következõ.

A korábban csak a lengyel szerveren elérhetõ

Marzana event

várhatóan holnap, azaz 2011.04.05.-én elõre láthatóan 12 órától minden nyelven elérhetõ lesz, tehát nálunk is.

Azok a játékosok, akik korábban a lengyel szerveren ezt az eventet már teljesítették, és Marzana babájukat eddig a magyar szerveren nem találták a menüjükben, a magyarországi indulás után pár órával újra megtalálják a virág ikon megfelelõ ikonsorában.

Mindenkinek jó szórakozást, és sok sikert kívánunk az eventhez.

A Farmerama csapata
Maxikám! 68-as lettem.Köszönöm a bókot mindenkitõl<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a legújabb:

"Kedves Játékosok.

A mai délutánon, (2011.04.04.-én) pár újdonság/változás kerül majd a játékba, ezekrõl hoztunk hírt Nektek.

- A trágya ezentúl 5%-kal fogja csökkenteni a növények érési idejét. (Szupertrágya elõállítására jelenleg még nincs lehetõség, ez a késõbbiekben kerül bevezetésre.)

- Egyes juhakol fejlesztések használatakor nem egy, hanem több birka szedhetõ be majd a szaporulati idõ lejárta után.

- A két legnagyobb, tehát a mûhelyben készíthetõ 2 utolsó birkanyíró állomás használatával nem egy, hanem 2 gyapjút szedhettek be a termelési idõ végén.

- Azok a fejlesztések, melyek több állatot/egyéb terményt termelnek, a jelenleginél hosszabb szaporulati idõvel dolgoznak majd.

Ezek a változások a már jelenleg folymatban lévõ termelésekre nem érvényesek.

Tehát ha esetleg már van kihelyezve fejlesztett akol, vagy mûhelybõl származó speciális birkanyíró fejlesztés, ezeknél meg kell várni egy-két termelési kört ahhoz, hogy aktiválódjon a változás.

További jó szórakozást kívánunk a játékhoz."

ha lehetne hinni a pletykáknak, talán lesz nemsokára - én már gondolkodom, hogy "szakosítom" a területeket (bár ezzel biztos nem vagyok egyedül😄) - szántóföld-állatfarm-gyümölcsös...no meg a kerge😊

viszont ha egy ekkora területet telerakok fával, ínhüvelygyulladást kapok, mire leszedegetem õket minden nap😊)

õszintén: nekem a csoportos gazdálkodás sem szimpatikus...
sajnos tapasztaltam ezen a játékon belül, milyen az, amikor részben vagy akár egészben a mások "jóindulatától" függ a saját "eredményem" - hát köszönöm szépen, de nem kérek belõle...
(nem véletlenül van azóta 4 kis farmom, ami kizárólagosan saját célokra szolgál)

a chat-stílust ne is említsd - amikor nemrég megláttam egy topiccímet: "elfolytott...." , azt hittem, elhajítom a gépet...
ráadásul a modiknak vagy nincs annyi beleszólásuk vagy nem érdekli egyáltalán õket, hogy legalább ott kijavítsák az ilyen égbekiáltó hibákat - mert ez nem "jaj, gyorsan írtam, elütöttem véletlenül"-eset

ha én ilyesmiket látok, inkább lépek is azokról a helyekrõl, mert szó nélkül nem állom meg, viszont akkor én vagyok a kerékkötõ - hát akkor irkáljanak csak nyugodtan, illetékesek meg nyugodtan vergõdjenek, hogy alig van már ember, aki normálisan tud írni, megfelelõen meg tud címezni egy borítékot, stb.

Maximus4
De nekem elég durva.Mivel céhvezetõ vagyok a játékban,majdnem napi szinten kapok ilyen leveleket😞
Ez csak egy példa.
Ezt ugyan nem nekem írták,de kiborító.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

csoportos gazdaság? anno TSZ-nek hívták õket
nemcsak õk, néhány ismerõsöm is néha amit lemûvel fb-n pedig egyetemisták
Picar77
ez még nem is durva 😛, ha hallanadád hogy a kislányok milyen édin beszélnek<#idiota>

()() (^^)

Maximus4
A 2. része igen,de a chat..pff
Nem akarok senkit megbántani és tisztelet a kivételnek,de játszom a Shakes-el és ott annyi írástudatlan 10-13 éves kis pöcs van,hogy a falramászok tõlük!Egyik kedvenc mostani szavam a "lécci",de még sorolhatnám.<#violent>
Szóval nem vagyok kíváncsi ilyen stílusú beszélgetésekre😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Az nagyon jó!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Picar77
chat , bravo<#levele><#idiota>
inkáb adnák végre oda az uj területet

()() (^^)

Maximus4
Te jó isten! <#wilting>
Állítólag lesz a játékon belül chat,na még ez hiányzik😞

Bár ígérnek csoportos gazdálkodási opciót is,lehet,hogy ahhoz kell,de akkor is😞

Maximus4
Sokan belefásulnak.Szinte már minden feladat arról szól,hogy igazi pénzt ölj bele a játékba sajnos és szerintem úgy érzik,ha nem teszik meg,akkor kimaradnak egy csomó mindenbõl és inkább abbahagyják.

mostanában nagyon fogynak a szomszédok
Maximus4
Egyelõre nem akarom kirúgni.

nálam most van egy szabad hely
Maximus4
Van egy SG-s szomszédom,aki "haldoklik"😞

délután én is bontok, nálam is a pulcsis birkák a sorosak, de szerintem én inkább megveszem õket, igaz ahhoz aktívnak kell lenni a piacon
Krezga
Én ma délután, ha megérnek lebontom a nagy részüket, aztán nekiállok tenyészteni, de csak szép nyugisan, ráérek😊

A küldetésben most már pulcsis barikat kell leadni, és azt drága lenne megvenni, inkább kitenyésztem õket😊

Amúgy a piacon a festékpaletta, meg a birkagyapjú még jól megy, azokat kell eladni mind😊
Maximus4
Sajna igen,azt hiszem le is fogom ma bontani õket😞

Ne is mond, nekem is ott a nagycsomó birkaólam 😊
Krezga
Nah, lejárt a nagy birkafelvásárlási láz.

Egy szomszédhelyem kiadó, krezga néven fel tudtok venni.
Ajándékot ritkán küldök, de ha te is küldesz, akkor tuti visszaküldöm 😊
Tatyla
Vegyetek fel légyszi szomszédnak. Tatyla néven vagyok ott is.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szjuca
Ez csak azért van, hogy le ne égjen a malom. <#idiota>

Nevetséges.Szupertápnál csak 2-t tudsz elõállitani egyszerre a viz miatt

SHADOWEYES7
Napi 3x jönnek a barik. 😊

Mind eladom rögtön hisz nincs bari a piacon.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bírod a bégetést?<#nevetes1>

SHADOWEYES7
<#law>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szjuca
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó fakk

SHADOWEYES7
Igen van elég tenni való! 😊

szjuca
Okés.

Tudom.Kapom tõled az ajándékokat.Majd küldök neked bájitalt is!

szjuca
Sedó Neked már igaziból is sok dolgod van a nagy"farmon" nem?

szjuca
Jajjj, de kedves vagy! Én minden nap gondolok Rád attól függetlenül, hogy nem jövök! <#puszis>

ÍIgen lesz új terület,de mikor? AAzt nem tudni

szjuca
ÓÓÓ, hát akkor gyógyulást neked. Gondolkodtam én is rajta, de nem csináltam meg végül. Mostanában mindennel befaragok, elõnyszerzés céljából törlök ezt-azt, helyette termelek, aztán pedig arra lenne a legnagyobb szükség, amit kiraktam a farmról.

Egy munkatársam említette, hogy bõvítik a farmot, tudtok errõl valamit? Talán új területek lesznek? Bocs ha már megbeszéltétek.

Én most jobban lettem hogy megláttalak<#wave><#puszi>

SHADOWEYES7
Tényleg rég jártál erre. 😊

Én 38 fokos lázzal farmozok itthon(mindennek meg van az elõnye) .
A sima szántómat csak juh ólall raktam tele mivel a piacon nincs juh így meggazdagodás céljával tenyésztek most!<#wink><#love12>

szjuca
Sziasztok!
386 új üzi, mióta nem voltam, ez igen! Ment a csacsogás. :-)

LószÕrnagy gazda 63-as szinten szorgos szomszédot keres lehetõleg 60-as szint felett!

Ám jól vagytok?

Sziasztok, van 2 üres helyem kiadó, 2 szomszédom megunta a játékot 😞
emese1979 a gazdanevem 😊
Sziasztok van egy ures helyem KuruncziAnna a gazdanev<#wink><#wink>
Maximus4
Pont ezért mondtam,hogy ennek baromi sok értelme volt betenni a hivatalosba amikor köze nincs a játékhoz😞
Biztos valakinek a valakije.

kitöltöttem azt a kérdõívet, de a farmeramahoz nem sok köze volt
manapság már mindenbõl lehet phd-zni?