23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • ToCsEk
    beírtam fórumra, várom milyen okosságokat írnak :D majd másolom ide, vagy link
  • Gólya #9271
    de ez az enyém...
  • ToCsEk
    nah jó lehet nincs annyi kocka
  • ToCsEk
    annál biztosan több :D
    ha telirak mindent 1x1-el az kb 500db teliveti 100+tp növénnynel máris megvan a napi 50k :)
  • Gólya #9268
  • Gólya #9267
    láthatod, marha lassan haladok (okt. elején kezdtem a sörfeszt. idején és most tartok a 75. felénél - még kell majd' 700k, mire elérem)
    viszont én ezt játéknak tekintem, nem lóversenynek:)
  • zmeor
    oksa, én msot megyek el, majd este re..

üdv,

várjuk a képet Why :D
  • Gólya #9265
    uhh...nehéz kérdés - felírom ide az orrom elé, és holnap reggel megnézem...megígérem
    mellé azt is leírom, mi van fenn és mennyi - vagy hozok képet
    ha jól "csalódok", olyan 20-30k körül lehet, de majd reggel kiderül
  • zmeor
    szerintem egyszerű 100% tp -s tábla a csomag miatt és csinál kb 42k -t anélkül
  • sata75
    szerintem meghekkelta a bigpointot, akik, hogy ne árulja el a szuperhúdenagyonfontostitkot különleges elbánásban részesítik.
    csak ez a magyarázat lehetséges, or...

(flame gyanús téma)
  • zmeor
    ha már itt tartunk te mennyit TP-t csinálsz?
  • Gólya #9261
    az lehet...
    mindenesetre kíváncsi lennék a farmjára
    nem mintha nekem azzal több lenne vagy kevesebb...egyszerűen csak kíváncsi vagyok
  • zmeor
    ha jól emlékszem volt neki valami csomagja amivel 1 hétre vagy mennyire kapott tp táblát..
  • Gólya #9259
    nem röhög[

egyébként az 50-100-200-as táblák nem ugyanarra vonatkoznak...egyik a tp-t, másik a csp-t, harmadik a pajtába kerülő mennyiséget szorozza
    na már most akkora szarba meg nem lép senki, hogy minden nap ugyanazt a táblát pörgeti ki

ergo - kegyetlen sok pénz van benne vagy...kamu az egész

tehát még egyszer Why: kérünk képet, vagy örökre rajtad marad a kamuzós jelző
  • zmeor
  • Gólya #9257
    egyébként a Kata is ad plusz tp-t
  • Gólya #9256
    pont ezért - hogy ne találgatás tárgya legyen - jó lenne, ha láthatnánk képet a farmról
    nem lehet valaki ennyire irigy, hogy ne mutassa meg, mire képes...

Why!!!!!!!!!! kérünk szépen képet!!!!!! sima-szédült-tisztás-kerge
    légy szíves!
  • zmeor
    (amugy tényleg nem kötekedni szeretnék csak kiváncsiság hajt)

ha jól számolom 9 napja lett 73.as szint, és ahhoz 74 legyen kb kell 900k TP.

mivel 130k hiányzik neki, ezért 9 nap alatt 770k TP-t csinált ami napi 85k tp.

de mivel ennyit nem nagyon lehet csinálni, ezért szerintem vagy 50%-100%-200% os táblája van.
    vagyis szerintem 42-43k TP/ nap átlaggal dolgozik (ez a 100% os táblával jön ki) nem hiszem hogy 200% ja van mert akkor nagyon kevés tp / nap-ja lenne alapból..

ami még lehet hogy 50% os táblája volt és akkor kb 55 tp / nap.

de szerintem inkább az első az igaz vagyis 100% ...
  • tonyr #9254
    hát igen mondom sok lovét :D:D:D milliárdokat :P
  • zmeor
    255 FA darabja :D:D
  • Gólya #9252
    mutatnál képeket a farmodról?
  • tonyr #9251
    de ha mindenhol csak fa... nincs értelme a farmnak...
  • tonyr #9250
    ja ha sok lovét benyomat akkor xxl-es fábol 600db... :D
  • zmeor
    kb 600 férőhely van a farmon, ha mind a 600 helyre gesztenyefát ültet akkor is csak 90k TP jöhet össze a kerge kertes ajándékokkal együtt...
  • tonyr #9248
    nekem még 50k se jön össze naponta... neked az is hogyan ? :)
  • sata75
    ez olyan titok amit nem szabad elárulni, amugy nekem is annyi jön össze... 3 nap alatt:)
  • zmeor
    arra én is kiváncsi lennék..

nekem 51k tp / nap
    nehezen hiszem hogy majdnem 3x annyi
  • tonyr #9245
    130000 tp-t ? hogyan ?
  • Why
    kb igen
  • zmeor
    130k TP-t csinálsz egy nap?
  • Why
    Nah még 130.000 TP és meglesz a 74. szint. Szóval holnap délutánra megvan
  • Why
  • Why
    Supertáp-ot készítek
  • Slimdave
    A megoldás a játék öröméért játszani és termelni azt is ami nem éri meg, és akkor elérhetjük a lelki megnyugvást!
  • Slimdave
    köszi szépen!
  • Alien69
    Szvsz, ez NEM ilyen 1xű. Mennyiért adod el a rózsát? Azaz, VAN olyan ól fejlesztés, amivel még akár rosszabb is TP-ben, mint akár a rózsa, DE árban a többszörösét termeli vissza. Amikor több százezer TP-t KELLENE össze szedni, akkor erre csak annyit mondok, hogy FAKK bigpoint. Persze, ha meg azt nézzük, hogy a táp árak hol vannak, akkor meg ott vagyunk, hogy a rózsa kifejezetten nem éri meg, mert az speciel ha jól tudom, NEM kell tápba. Ha az ember nem csinál mást, mint tápokat, és eladja, akár sokkal jobban is járhat(na). Nem minden állattal van ez így, és nem mindig, de amelyekből túltermesztés van, azoknál TUTI nem éri meg az adott állatot termelni. Ennek ellenére, még én is termelek "feleslegesen", és nem előnyös gazdasági feltételek mellett, de nem sokára egyszerűsíteni fogom birtokomat ilyen téren is. Mivel az alaphelyezt adott, tehát bármikor át tudok térni a termelésre, nagy kiesést NEM fogok tapasztalni.
  • zmeor
    ami nagyon idegesítő az az, hogy pl strucctojás és lápi pócnál, kb drágábban veszik a hozzáadandó halat és struccot mint az elkészült terményt... ki is iktattam 4-4 műhelyt belőlük
  • zmeor
    1 napra..
  • zmeor
    kb 90 tp -vel tudnak többet mint a rózsa

és ha bevezetik a szuperföldet, akkor már annyival se..

és akkor a rózsát kb ingyen ülteted, az XXL-ekhez meg folyamatában kell tápot keverned..

szerintem kb 20% os TP növekedés lesz a szuperföld, és akkor már csak 30 TP vel csinál többet az 1 XXL ólfejlesztés mint 1 2x2-es rózsa..
  • newlmatch
    vagy az este az du lesz. már végképp nem tudom:) de ha így lenne, abból a szempontból jobb, hogy van idő másra is. ha meg estig nyomatni akarod, akkor ha újra indítod, újra termelsz, de akkor újra kell hozzávaló is