Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos pont lecsúsztam róla, a szupertrágyáig jutottunk csak 😞
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Úgy gondoljuk, sokak számára nagyon jó hír lesz a következõ.
A korábban csak a lengyel szerveren elérhetõ
Marzana event
várhatóan holnap, azaz 2011.04.05.-én elõre láthatóan 12 órától minden nyelven elérhetõ lesz, tehát nálunk is.
Azok a játékosok, akik korábban a lengyel szerveren ezt az eventet már teljesítették, és Marzana babájukat eddig a magyar szerveren nem találták a menüjükben, a magyarországi indulás után pár órával újra megtalálják a virág ikon megfelelõ ikonsorában.
Mindenkinek jó szórakozást, és sok sikert kívánunk az eventhez.
A Farmerama csapata
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Kedves Játékosok.
A mai délutánon, (2011.04.04.-én) pár újdonság/változás kerül majd a játékba, ezekrõl hoztunk hírt Nektek.
- A trágya ezentúl 5%-kal fogja csökkenteni a növények érési idejét. (Szupertrágya elõállítására jelenleg még nincs lehetõség, ez a késõbbiekben kerül bevezetésre.)
- Egyes juhakol fejlesztések használatakor nem egy, hanem több birka szedhetõ be majd a szaporulati idõ lejárta után.
- A két legnagyobb, tehát a mûhelyben készíthetõ 2 utolsó birkanyíró állomás használatával nem egy, hanem 2 gyapjút szedhettek be a termelési idõ végén.
- Azok a fejlesztések, melyek több állatot/egyéb terményt termelnek, a jelenleginél hosszabb szaporulati idõvel dolgoznak majd.
Ezek a változások a már jelenleg folymatban lévõ termelésekre nem érvényesek.
Tehát ha esetleg már van kihelyezve fejlesztett akol, vagy mûhelybõl származó speciális birkanyíró fejlesztés, ezeknél meg kell várni egy-két termelési kört ahhoz, hogy aktiválódjon a változás.
További jó szórakozást kívánunk a játékhoz."
viszont ha egy ekkora területet telerakok fával, ínhüvelygyulladást kapok, mire leszedegetem õket minden nap😊)
sajnos tapasztaltam ezen a játékon belül, milyen az, amikor részben vagy akár egészben a mások "jóindulatától" függ a saját "eredményem" - hát köszönöm szépen, de nem kérek belõle...
(nem véletlenül van azóta 4 kis farmom, ami kizárólagosan saját célokra szolgál)
a chat-stílust ne is említsd - amikor nemrég megláttam egy topiccímet: "elfolytott...." , azt hittem, elhajítom a gépet...
ráadásul a modiknak vagy nincs annyi beleszólásuk vagy nem érdekli egyáltalán õket, hogy legalább ott kijavítsák az ilyen égbekiáltó hibákat - mert ez nem "jaj, gyorsan írtam, elütöttem véletlenül"-eset
ha én ilyesmiket látok, inkább lépek is azokról a helyekrõl, mert szó nélkül nem állom meg, viszont akkor én vagyok a kerékkötõ - hát akkor irkáljanak csak nyugodtan, illetékesek meg nyugodtan vergõdjenek, hogy alig van már ember, aki normálisan tud írni, megfelelõen meg tud címezni egy borítékot, stb.
Ez csak egy példa.
Ezt ugyan nem nekem írták,de kiborító.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
()() (^^)
Nem akarok senkit megbántani és tisztelet a kivételnek,de játszom a Shakes-el és ott annyi írástudatlan 10-13 éves kis pöcs van,hogy a falramászok tõlük!Egyik kedvenc mostani szavam a "lécci",de még sorolhatnám.<#violent>#violent>
Szóval nem vagyok kíváncsi ilyen stílusú beszélgetésekre😞
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Állítólag lesz a játékon belül chat,na még ez hiányzik😞
Bár ígérnek csoportos gazdálkodási opciót is,lehet,hogy ahhoz kell,de akkor is😞
A küldetésben most már pulcsis barikat kell leadni, és azt drága lenne megvenni, inkább kitenyésztem õket😊
Amúgy a piacon a festékpaletta, meg a birkagyapjú még jól megy, azokat kell eladni mind😊
Egy szomszédhelyem kiadó, krezga néven fel tudtok venni.
Ajándékot ritkán küldök, de ha te is küldesz, akkor tuti visszaküldöm 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mind eladom rögtön hisz nincs bari a piacon.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Egy munkatársam említette, hogy bõvítik a farmot, tudtok errõl valamit? Talán új területek lesznek? Bocs ha már megbeszéltétek.
Én 38 fokos lázzal farmozok itthon(mindennek meg van az elõnye) .
A sima szántómat csak juh ólall raktam tele mivel a piacon nincs juh így meggazdagodás céljával tenyésztek most!<#wink>#wink><#love12>#love12>
386 új üzi, mióta nem voltam, ez igen! Ment a csacsogás. :-)
LószÕrnagy gazda 63-as szinten szorgos szomszédot keres lehetõleg 60-as szint felett!
Ám jól vagytok?
emese1979 a gazdanevem 😊
Biztos valakinek a valakije.