23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • newlmatch
    első gondolatom szerint úgy sakkoztam, hogy ledarálom az x szőlőt és abból lesz a kívánt mennyiség szorozva 2-vel:)
  • ToCsEk
    én benyomtam 250kecsketápot meglátjuk mennyi is lesz belőle este :D
  • newlmatch
    Hírekben normál táp duplája van, de üdv farmereknél meg fele idő van. elvileg uaz, de a második változatnál hamarabb tudsz tápfélét váltani
    de javítsatok ki, ha tévedek
  • newlmatch
    kben akkor dupláz a malom, vagy nem ? de sztem ugyanott vagyunk, ha dupláz akkor is,meg ha fele idő alatt csinálja, akkor is:)
    zóval
    vegyük azt, hogy 2perc alatt csinál négyet, de ha a dupláját, akkor 2perc alatt nyolcat
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
    ha meg 2 perc alatt 4et, de fele idő alatt, akkor 1 perc alatt négyet, de két perc alatt 8at
    ugye? :))))

• newlmatch
    FIGYELEM!

Magyar IP!! >> GameCoins

Magyar kérdőív (kicsit hosszú kitölteni): 25FA, kb 5perc és megjött

Nekem kiírja, hogy már igénybevetted...de azért egy próbát megér
  • Slimdave
    de ha te is belegondoslz akkor megéri a földekhez képest tp-ben az xxl-es állat, egyedül a fák érik meg jobban, ez csak matek
  • tonyr #9226
    hát igazad van, megértem, én minden egyes csilagért küzdök már csak pár darab kell hogy 1000 felett legyen a tölyön a beadott csillagok és uj kiegészités lesz a fa körül :D
    ill célom h minden küldetés meglegyen bár az állat tenyésztösök utolso 2 szintje naon nehéz... talán kicsivel könnyebb a tenyésztös ággal, de igy is rengeteg sztáp kell...
  • zmeor
    az a baj hogy túl sok csillagot nem ad.. belegondolsz egy eventen ha megcsinálsz két szintet már ott vagy..

XXL állatokból meg ami kéne márcsak az a méh.. a többi van / vagy nem kell..
  • benoken93
    Sziasztok! Csak azt szeretném mondani hogy nálam 1 hely kiadó ha lehet 60-as szint felett kéne egy játékos! Előre is köszi!
  • tonyr #9223
    csillagokért ill xxl-es állatokért megéri...
  • Slimdave
    hát attól függ mi a cél a játékkal, ha csak a saláta ültetés-eladás akkor nem!
  • mannarino
    de nem éri meg megcsinálni szerintem:D
  • tonyr #9220
    most nyomatom is a szuptápot a malomban, de a bahamaran nem gyorsabb a malom :(
  • hpelte
    én is most csinálgatokm őket, most nyugi van+ pár extra csillag, bár nem sok
  • Slimdave
    dehogyisnem, én most csinálom majdnem kész vagyok már vele...csak kell egy kis pénz meg idő hozzá, és eventmentesség
  • ToCsEk
    A forgószél néha jót is jelenthet: a malom ma olyan sebesen forog, hogy ripsz-ropsz megtermeli a normál táp dupláját!
  • Janoooo
    Ez gyors volt.
    Szomszéd helyek elfogytak
    Köszönöm
  • mannarino
    szerintem a noé bárkáját nem:D
  • Janoooo
    3 szomszédhely kiadó!!!
    75 -ös szintű vagyok.
    Nevem: Ékszerteknős
    Aktív játékosokat várok, ha lehet 60as szint fölött.
    Előre is köszi.
  • zmeor
    Ne feledjétek, hogy a farmuniós csatlakozás lehetővé tette a szigeten, hogy a növények az eddigi 9 óra helyett 24 óra után gazosodjanak el (beéréstől számítva).
  • zmeor
    a noé bárkája és kisállatkert feladatokat érdemes megcsinálni?
  • dalmar
    Sziasztok,mostanában sokan megunják a játékot,vagy csak elmennek nyaralni,de tűnnek el a szomszédaim akinek van helye és fel szeretne venni a gazdanevem :dalmar75
  • zmeor
    épp azon elmélkedtem milyen érdekes helyzetet hozna, ha tényleg csak minimál ár lenne a piacon..

• Why
    Én már vettem XL-es banánfákat is úgyhogy már most van 26 banánfám amit elég jó pénzért akár el is lehet adni főleg hogy LEKVÁRGYÁRHOZ is fog majd kelleni
  • grebber
    Hát ahogy nézem ezeket a fos napi szarokat ,ezeknek semmit nem jelent a 30 millió regelt user.Ezek eddig olyan fölösleges dolgok mintha nem is lettek volna.
  • hpelte
    szerintem nemsokára lesz fa nap is és akkor veszek xxl-eseket.
  • Why
    Jól bevagy tárazva vele akkor
  • Maximus4
    Nekem van 2500 banánom,remélem elég lesz:)
  • Why
    Most van 17 banánfám
  • Why
    Ugye? Jobb előre gondolni az ilyesmire mert sok idő míg megterem a banánfa
  • hpelte
    most én is gondolkodom egy banánültetvényen.
  • hpelte
    most néztem csak az xxl-re...
  • hpelte
    az xl-esekre is vonatkozik? úgyis meg akarom csinálni a noés feladatokat akkor bevásárolok
  • ToCsEk
    Olyan szépen süt a Nap!
    Ma minden állat rendkívül vidám, ezért dupla tapasztalatpont jár minden tenyésztésért!
    Ólfejlesztések: kettőt kapsz egy áráért!
  • Why
    Nah vettem is 10 banánfát + 3 fejlesztett banánfát.
  • Why
    HeHe
  • Why
    Akkor lehet a rengeteg FUCK-at megvenni
  • newlmatch
    sziasztok! ez viszont lemenne:
    https://picasaweb.google.com/106150557328050392934/Tortakepek
  • Gólya #9194
    nyugi, nem nekünk kell megenni:D
  • sata75
    milyen lekvár az amiben van gomba? meg répa? meg víz??? :))
    paradicsomot, mézet is nehéz beleképzelnem... de biztos valami öko lekvár lesz:)