23542
-
#9232 első gondolatom szerint úgy sakkoztam, hogy ledarálom az x szőlőt és abból lesz a kívánt mennyiség szorozva 2-vel:) -
#9231 én benyomtam 250kecsketápot meglátjuk mennyi is lesz belőle este :D -
#9230 Hírekben normál táp duplája van, de üdv farmereknél meg fele idő van. elvileg uaz, de a második változatnál hamarabb tudsz tápfélét váltani
de javítsatok ki, ha tévedek -
#9229 kben akkor dupláz a malom, vagy nem ? de sztem ugyanott vagyunk, ha dupláz akkor is,meg ha fele idő alatt csinálja, akkor is:)
zóval
vegyük azt, hogy 2perc alatt csinál négyet, de ha a dupláját, akkor 2perc alatt nyolcat
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ha meg 2 perc alatt 4et, de fele idő alatt, akkor 1 perc alatt négyet, de két perc alatt 8at
ugye? :))))
-
#9228 FIGYELEM!
Magyar IP!! >> GameCoins
Magyar kérdőív (kicsit hosszú kitölteni): 25FA, kb 5perc és megjött
Nekem kiírja, hogy már igénybevetted...de azért egy próbát megér -
Slimdave #9227 de ha te is belegondoslz akkor megéri a földekhez képest tp-ben az xxl-es állat, egyedül a fák érik meg jobban, ez csak matek -
#9226 hát igazad van, megértem, én minden egyes csilagért küzdök már csak pár darab kell hogy 1000 felett legyen a tölyön a beadott csillagok és uj kiegészités lesz a fa körül :D
ill célom h minden küldetés meglegyen bár az állat tenyésztösök utolso 2 szintje naon nehéz... talán kicsivel könnyebb a tenyésztös ággal, de igy is rengeteg sztáp kell... -
#9225 az a baj hogy túl sok csillagot nem ad.. belegondolsz egy eventen ha megcsinálsz két szintet már ott vagy..
XXL állatokból meg ami kéne márcsak az a méh.. a többi van / vagy nem kell.. -
benoken93 #9224 Sziasztok! Csak azt szeretném mondani hogy nálam 1 hely kiadó ha lehet 60-as szint felett kéne egy játékos! Előre is köszi! -
#9223 csillagokért ill xxl-es állatokért megéri... -
Slimdave #9222 hát attól függ mi a cél a játékkal, ha csak a saláta ültetés-eladás akkor nem! -
mannarino #9221 de nem éri meg megcsinálni szerintem:D -
#9220 most nyomatom is a szuptápot a malomban, de a bahamaran nem gyorsabb a malom :( -
hpelte #9219 én is most csinálgatokm őket, most nyugi van+ pár extra csillag, bár nem sok -
Slimdave #9218 dehogyisnem, én most csinálom majdnem kész vagyok már vele...csak kell egy kis pénz meg idő hozzá, és eventmentesség -
#9217 A forgószél néha jót is jelenthet: a malom ma olyan sebesen forog, hogy ripsz-ropsz megtermeli a normál táp dupláját! -
Janoooo #9216 Ez gyors volt.
Szomszéd helyek elfogytak
Köszönöm -
mannarino #9215 szerintem a noé bárkáját nem:D -
Janoooo #9214 3 szomszédhely kiadó!!!
75 -ös szintű vagyok.
Nevem: Ékszerteknős
Aktív játékosokat várok, ha lehet 60as szint fölött.
Előre is köszi. -
#9213 Ne feledjétek, hogy a farmuniós csatlakozás lehetővé tette a szigeten, hogy a növények az eddigi 9 óra helyett 24 óra után gazosodjanak el (beéréstől számítva). -
#9212 a noé bárkája és kisállatkert feladatokat érdemes megcsinálni? -
#9211 Sziasztok,mostanában sokan megunják a játékot,vagy csak elmennek nyaralni,de tűnnek el a szomszédaim akinek van helye és fel szeretne venni a gazdanevem :dalmar75 -
#9210 épp azon elmélkedtem milyen érdekes helyzetet hozna, ha tényleg csak minimál ár lenne a piacon..
-
Why #9209 Én már vettem XL-es banánfákat is úgyhogy már most van 26 banánfám amit elég jó pénzért akár el is lehet adni főleg hogy LEKVÁRGYÁRHOZ is fog majd kelleni -
#9208 Hát ahogy nézem ezeket a fos napi szarokat ,ezeknek semmit nem jelent a 30 millió regelt user.Ezek eddig olyan fölösleges dolgok mintha nem is lettek volna. -
hpelte #9207 szerintem nemsokára lesz fa nap is és akkor veszek xxl-eseket. -
Why #9206 Jól bevagy tárazva vele akkor -
#9205 Nekem van 2500 banánom,remélem elég lesz:) -
Why #9204 Most van 17 banánfám -
Why #9203 Ugye? Jobb előre gondolni az ilyesmire mert sok idő míg megterem a banánfa -
hpelte #9202 most én is gondolkodom egy banánültetvényen. -
hpelte #9201 most néztem csak az xxl-re... -
hpelte #9200 az xl-esekre is vonatkozik? úgyis meg akarom csinálni a noés feladatokat akkor bevásárolok -
#9199 Olyan szépen süt a Nap!
Ma minden állat rendkívül vidám, ezért dupla tapasztalatpont jár minden tenyésztésért!
Ólfejlesztések: kettőt kapsz egy áráért! -
Why #9198 Nah vettem is 10 banánfát + 3 fejlesztett banánfát. -
Why #9197 HeHe -
Why #9196 Akkor lehet a rengeteg FUCK-at megvenni -
#9195 sziasztok! ez viszont lemenne:
https://picasaweb.google.com/106150557328050392934/Tortakepek
-
Gólya #9194 nyugi, nem nekünk kell megenni:D -
sata75 #9193 milyen lekvár az amiben van gomba? meg répa? meg víz??? :))
paradicsomot, mézet is nehéz beleképzelnem... de biztos valami öko lekvár lesz:)