23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Slimdave
    Tudom, lehetne még maximalizálni a tp szerzését, de nekem ezen a kis ponton az esztétika többet ér...
  • Alien69
    Na EZ már MAJDNEM tökéletes! De, az XXL almafa se ad elég TP-t, inkább egy sima olajfa, vagy ami sok TP-t ad, még ha napi egyszer is, mert az is több, mint az XXL almafa napi 2x20 TP-je. A sima almafáról nem is beszélve, és hasonló a diófa is. Ezek bár KELLENEK, de inkább a másik kertbe a foghíjakra.
    SZVSZ
  • Why
    1 helyem felszabadult
  • Slimdave
    csak a fa..
  • Slimdave
    Ja a Tisztás-ra kell kattolni a képhez, kb 25 ezret adott!
  • Slimdave
    Tisztás! Na erre is elég jól adott tp-t!
  • grebber
    Fizetős vendégeknek szól :(
  • hpelte

Ma (2011.07.23) a gyümölcsfa tulajdonosok érezhetik magukat igazán nyeregben, 10 órától megrendezésre kerül a Boldog Fa nap.

Az esemény időtartama 24 óra. Ezen idő alatt a gyümölcsfák 5x Tp mennyiséget adnak szüretkor. Valamint nem feledkeztünk el az XXL fa szerelmeseiről sem: a gazdaboltban egyet fizet, 2 kap akció lesz érvényben.

Figyelem! A gazdaboltban az akció csak XXL-es fa fejlesztésekre vonatkozik, XL-esre nem!

Ahhoz, hogy ez érvénybe léphessen a ti farmotokon is, egy ki be lépésre szükség van szokás szerint!

Jó szórakozást kíván:

A Farmerama csapata
  • Why
    Szép kis farm köszi
  • Gólya #9303
    egyszer megpróbáltam átrendezni a farmot - aztán visszapakoltam az egészet
    nekem nem jött be
    meg a tisztáson ugye potyavíz van, a növényekkel jobban tudok így gazdálkodni
    tudod, kinek a pap, kinek a paplan:)
  • Alien69
    Lehet, én vagyok a tájékozatlan, de ez szvsz valami nem stimmel. A Tölgyesre állatokat kellene telepíteni, mert ott több TP-t ad. Mi a logika, hogy pont ellentétesen csinálod?
  • Gólya #9301
    jutott most eszembe a tápról...
    elindítottam most reggel 30 pulykatápot...azt mondja, hogy egy táp elkészítési ideje 1 perc, erre össz időnek kiír 53 percet...ez hogy van?
  • Gólya #9300
    az ígért képek:

a tisztáson az olaj- és mandulafák még nem lettek leszedve, így adott a raggeli betakarítéáskor 17427 tp-t
  • newlmatch
    jaaa,értem már,köszi:) na én még ezt nem figyeltem meg, de ha így van tényleg, ez tényleg gáz
  • grebber
    Nem biztos hogy egyre gondolunk tápkészítés terén.

Pl teszem azt van nekem van a pajtában 5 juhtáp és akarok mellé csinálni csak mondok valamit 30-at.
    Tápkészítés közben megellik egy juh enne adok neki na abban a pillanatban a tápkészítés megáll nem csinál többet.A malom teker az idő visszaszámol csak több táp nem lesz.De mire föl?
  • newlmatch
    Jó reggelt !!!!
    Ha a kézi proxy-ban állítom át az IP-t, akkor oda csak be kell másolni egy angol IP-t, és nem kell generálgatni?
    A második, ennek az UPC mennyire örülne? Itt van előfizunk.
    Köszi
    A tápkészítés(tegnapi) valóban nem jó a lengyelek szerint, de a magyarok szerint semmi baja...
  • grebber
    Ezt a kurvára idegesítő tápkészítési bugot igazán javíthatnák már!
  • Why
    Már bevannak. Nyúltenyésztő kezdőcsomagr lett belőlük éppen
  • Why
    Igaz így is lesz
  • gettobuxa
    mért nem váltod be a csillagokat vmire? :)
  • gettobuxa
    ja, végre szar idő van, nem kell menni sehova :) lehet otthon kockulni egész nap
  • Why
    Jó reggelt all! Kezdjük a munkát
  • Why
    Jó éjt neked is
  • ToCsEk
    szintet léptem 71/10 jó éjt :)
  • zmeor
    köszi a képeket...
  • Why
  • Why

• Why
    *1920*1080
  • Why
    A képek Full HD-s 1900*1080 monitoron lettek fényképezve és ezért vágni kell őket , Mindjárt kész
  • ASDLOLHHGSZHTXD
    Maxi Bahamarán 9-es lettem!
  • Why
    linkelem azokat is
  • zmeor
    és a rendes farm + szédült?
  • sata75
    csak 1 FA-d van? de béna:) mekem 4 van:))
  • Why
    http://www.mobilkor.hu/gepy/mili27_farmerama_bahaMAK_2011.07.22.jpg
  • Why
    http://www.mobilkor.hu/gepy/mili27_farmerama_2011.07.22.jpg
  • Why
    Itt vagyok most értem haza. Fényképezem s belinkelem ide
  • Gólya #9276
    rendben
  • Why
    Ok lesznek képek is. Este 7-7.15 között kirakok képeket
  • Gólya #9274
    azért hozhatnál képeket - tényleg érdekelne, hogy néz ki a farmod
  • Why
    Úgy hogy megvan véve a Gazdág Királya csomag amiben 1 hét DUPLA Tp van és minden nap nagy TP-s növényeket ültetek plussz a Kerge Kert tele van ajándékokkal