23542
-
Slimdave #9352 Vagy 182-t... -
Why #9351 Magyar ajánlatok is vannak vagy mindig muszály hide ip-zni? Te honnan szeded az ajánlatokat? -
gettobuxa #9350 ami ennyi aranyat ad, fizetős, pl 10 dolcsiért fizess elő vmi tévécsatornára.
ami ingyenes, és csak kattintgatni kell, az 20-50 aranyat ad -
Why #9349 Grat! -
Why #9348 Volt egy olyan amerikai ajánlat ami 1000 FA-t adott volna ha jól értelmeztem amerikai vízumos oldalra regelsz,na de nem bízok ilyen ajánlatban.Akkor volt olyan ajánlat 250 FA-ért ami olyan oldalra irányított át ami TROJAI VIRUS volt a NOD32 quaranten-be is helyezte.Szóval nem tudom én óvatos lennék ezekkel az ajánlatokkal.
De ezt a német és amerikai IP címes variációt lehet hogy kipróbálom. -
gettobuxa #9347 na ennyi idő alatt szereztem 29 aranyat. fél óra, nem is vészes. -
#9346 Pont ezt mondom ez nem lassuság ahogy hideoltam ip-t elment a net! -
Why #9345 Valóban kedvező ajánlat -
#9344 Ez a hátrány sajnos,hogy iszonyat lassú.De valamit valamiért.
Közben meglett a 2. millió.Ezt sokkal könnyebb volt összeszedni,mint az elsőt:)
-
#9343 Volna mire költeni erről nem is mondtam hogy nem.De mivel nem éri meg így nem költök semmire belőle.
Nem mellesleg nálam halott ügy ez a hide ip-s szarság mert olyan szinten hide ip hogy 15 perc volt mire életet leheltem az internetbe ugyanis nem jött be semmi oldal nemhogy az ingyenes FA rész!
Szóval ha akarnék se tudnék szerezni!
Ami megérné az a szuper táp semmi más! -
gettobuxa #9342 én ma néztem meg először, hogy mi is ez a hide ip-s farmarany szerzés.
eddig 68 aranyat szereztem, kb 3 óra alatt (ennyire lassú, pedig csak 20 klikkelés az egész)
szupertápra fogom költeni :) -
#9341 Nem igazán hiszem,hogy nem kell neked FA és nem tudnád mire költeni.Csak a lusták nem csinálják vagy a tudatlanok az ingyenes részt.Az meg,hogy csalás-e vagy sem,akkor mi a ráknak van a játékban?
#9340:semmi konkrétra nem fogom,majd ha lesz valami értelmes majd csak akkor.Addig is gyűjtögetem. -
gettobuxa #9340 az brutál... mire fogod költeni?? -
#9339 Én nem veszem nekem nem kell FA! Az maradjon továbbra is a pénzesek kiváltsága.
-
Slimdave #9338 Hát akármit is mondtok, én akkor is sokallom a 21 FA-t is... -
#9337 Ez olyan "csalás" szerintem, mint a pókerben a blöff. -
#9336 "A farmmunkások nagyon kedvelnek téged és felajánlották, hogy egy darabig olcsóbban dolgoznak neked! Ez még soha nem fordult elő, úgyhogy köszönd meg nekik szépen és élj a lehetőséggel! "
lol, ja hogy még mi köszönjük meg? hol élnek ezek :D -
#9335 Igazad van,inkább vedd meg az aranyat pénzért.Én most tartok 855 FA-nál,tényleg baromság ez az IP szarakodás,egyáltalán nem éri meg a max 1 órás időráfordítást. -
#9334 Vannak "rendkívűl kedvező" ajánlatok. Van 10 € 300 FA, plusz bónusz, van 25€ 750FA, plusz quul bónusz csomi. Az utóbbiban már 3 nap farm munkások, 20-20 szupertáp/trágya, XXL barkácscucc, 48 órás dupla TP, és a legjobb: [BÁJITALFA!!! [/nagy]
Kár, hogy nekem nem akaródzik a 25 ojrót rájuk költeni. -
#9333 Igen ami szintén a fizetős usereknek adatik meg + akik csalnak görcsölnek ezzel az ips baromsággal! -
Why #9332 Akinek van sok FA-ja annak tök jó ajánlat -
Slimdave #9331 De legalább 7 aranyért már mindhármat ki lehetne bérelni basszus, de nem, külön-külön annyi! Azt a fészekrakó 30 milliós szőrőstalpút... -
mannarino #9330 hát nem sok érdemleges :D -
#9329 FIGYELEM! LEHÚZÁS!
Üdv Farmerek!
Néhány héttel ezelőtt történt egy változás a barkácscucc ajándékozhatóságát illetően.
Régebben csak ingyenesen volt küldhető, azonban történt egy kedvező lépés:
http://hu.board.bigpoint.com/farmera...9&postcount=14
Így már 5 FA ellenében akkor is meg tudtok vele lepni valakit, ha már elfogyott a napi 5 (esetleg 7) ingyenes lehetőségetek.
Tehát mindenki figyeljen fokozottan az ajándékküldésnél, 5 FA -ba kerül egy barkácscucc küldése, ha már elküldte az ingyenes ajándékait!
A Farmerama csapata -
#9328 15 helyett 7 Farmaranyért lehet bérelni munásokat. Jippppííííííííí -
dzs86 #9327 Mindenki józanodik -
#9326 Miért eddig volt valami? -
mannarino #9325 Ma nincsen semmi? :O -
Why #9324 74-es lettem Yeah! -
Slimdave #9323 Eventekbe tényleg jó lesz, ha azt kérnek, de én mindig csak a következő eventre termelek előre kicsit, ha tudom mi lesz benne (és általában tudom) -
Slimdave #9322 Ez igaz, de miért kéne mindig a legmagasabb szintűt ültetni? Eleve nem is a legmagasabb szintű ad a legtöbb tp-t... -
ASDLOLHHGSZHTXD #9321 Meg abba mi élvezet ha mindig a legmagassab szintű növényt ülteted? nicns benne seemi élvezet inkább legyen mindig különböző -
ASDLOLHHGSZHTXD #9320 mér?
Feladatokba jó -
Slimdave #9319 És ez mire is jó lényegében? -
ASDLOLHHGSZHTXD #9318 Hali én most ojat cisnálok hogy mindenből pontosan termesztek 5000-ret :D már 5000-ből van :
-Krumpli
-Napraforgó
-Zeller
-Komló
-Kukorica
-Uborka
-Rebarbara
És most ültetek Édesköményt amiből megvan már: 2727 :D -
Slimdave #9317 Ja igen és volt olyan szomszéd is aki azért küldött azt, mert még nem tudott mást. -
Slimdave #9316 Ahogy mondod, de nem bánom, legalább lesz ilyenem is! -
#9315 Dúrva az a léghajó! Valszeg, nagyon kevés mázlistának van olyanja. Gondolkodtam, hogy megvegyem, de annyi labdát kellett volna vennem, hogy inkább másra költöm, annyit nem ér.
Kakuktojás: fagyikehely, valamelyik "jó"baráttól? -
Slimdave #9314 >>> Emmeg a kerge <<< Próbáltam az ufókat elhessegetni, hogy látszódjon valami. That's it! -
#9313 Mintha a sajátomat látnám:)