23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Why
    Sok TP-ben és CSP-ben gazdag napot !
  • Why
    nah jó éjt GAZDák
  • Alien69
    No és, ha toronyház? Jó, a netet nehéz megoldani, de pl a TV lehet műholdas, ha dél felé néz a lakás, no problemo.
  • Maximus4
    Én is örülnék a diginek,de a t-home-al sincs bajom.
  • Ironman2
    Kapitalista barmok ezek,de nem is tudok szolgáltatót váltani,mert toronyházban lakom,és kellenek a lakók beleegyezése is,mert fel kell vezetni ahhoz a digit
  • Maximus4
    Erről van szó.Az asszonyék melóhelyén most kötötték be és persze miután elmentek 3 napig se net,se telefon.Nagy nehezen visszahoztuk a telefont és kiderült,bármiért felhívod őket,akkor bizonyos összeget minden esetben kiszámláznak ha segítségre szorulsz.Ráadásul 10-15 percig várakoztatnak akármikor hívod őket.Szánalmas,rohadék,tetves banda!
  • Ironman2
    1221-t hivtam,mert nem volt net órákig,erre nyomkodni kell a gombokat,miközben fogy a pénz,vártam hogy valakihez kapcsoljon végre,erre bemondja egy nő hogy 10 percbe telik,míg bejelentkezik a diszpécser.A jó qrva any.......at! Mondtam magamban.Ezt kétszer eljátszottam,és puff 500 ft-om bánja
  • Ironman2
    Nem tudtam.xD elment rá 500 ft-om a multkor hogy rohaggyanak meg!
  • Picar77
    olyankor mindig olyan segitőkészek X'D
    legjobb hogy mindig téged néznek a hülyéneke akkoris ha ők azok
    még jo hogy digi-s vagyok :D
  • Maximus4
    Na ez az egyik fő ok amiért agyon kellene lőni őket!Kértél már tőlük telefonon segítséget valamiért?
  • Ironman2
    Pedig nekem UPC-s a netem,kisebb leállások voltak,de azért meg vagyok elégedve.Bár a torrentet korlátozzák néha-néha
  • Why
    Szómi szó. Igen
  • zmeor
    főleg ha nincs TP tábla mi?
  • Why
    HjAjj mennyi sok munka kell egy szint ugrásához vaZZZZeeee
  • grebber
    Feltettem még valami szart újabb 2 FA.
    Leszedtem egy 9FA-sat is de arra hiába kattintok nem indul :(
  • Alien69
    UPC-nek fizetsz. Ha Te NEM használod, vagy saját kezűleg elcseszed a kapcsolatodat, attól még az UPC-nek fizetsz. Ráadásul, még reklamálni se reklamálhatsz, mert ugye saját kezüleg cseszed el magadnak. Hidd el, a szoftveres megoldás az, ami max használható.
  • Why
    Nekünk Digi-s NET van megvagyok elégedve teljesen vele 50/20 csomag ára 3500 ft.
  • Why
    Igazad van teljesen főleg a NET elérésben szarok.
  • newlmatch
    mármint manuálisan, progik nélkül.
  • newlmatch
    megpróbáltam, nem áll át.
  • newlmatch
    kben megy netbontás nélkül is...szóval sztem maradok akkor is *p*
  • newlmatch
    és abban az időben, amíg én 666 vagyok, kinél vagyok előfizető?
  • Alien69
    Ha át állítod az Ip címedet, valszeg a net kapcsolatodat is bontod, amíg vissza nem állítod. Ugyanis, az IP-t a SZOLGÁLTATÓ adja, és az alapján "találja meg" a gépedet. HA Neked kiosztja a 333-t és Te átírod a gépedet 666-ra, akkor ugye idegennek fogja hinni, és nem kommunikál vele, mert NEM az a gép van ott, aminek ott kellene lennie.
  • newlmatch
    Na jó, csak meggyőzöl:) Bár lehet bent van az apróbetűs részben, hogy ilyet nagyon nem kellene:)
  • Maximus4
    Persze,hogy próbáltam,de én nem vagyok UPC-s,hála istennek.
  • newlmatch
    Végülis mondassz valamit. ha meg a kézi proximat cseszegetem manuálisan, akkor a gépet állítgatom valójában:)
    Elvileg, ha a normál IP-t nézem, az is az UPC központja, nem ahol vagyok.
    Te kben már próbáltad kézivel?
  • Maximus4
    Mit gondolsz,ha programot használsz,azt nem látja a szolgáltató?Ne foglalkozz vele,csináld ha akarod.Le se tojják a fejed.
  • newlmatch
    Köszi. De annak örülök, hogy program nélkül menne... csak tudnám, hogy akik ezt a kézi proxisat ajánlották, hogy oldják meg, h ne legyen gondjuk belőle...
  • Maximus4
    Program nem kell.Az,hogy a szolgáltatód mit szól hozzá,fogalmam sincs.
  • newlmatch
    Szia maxi, köszi:) Szóval átírom (most pl dán kellene) és akkor nem kell program?UPC nem bánthat érte?
  • grebber
    Na szereztem egy FA-t nem kellett mást tennem mint leszedni és feltelepíteni a real playert!
  • Maximus4
    Nem kell generálni.Az UPC-ről csak annyit tudok mondani,hogy az ország legszarabb szolgáltatója,iszonyat tré egy társaság!
  • newlmatch
    hahó!Ha a kézi proxy-ban állítom át az IP-t, akkor oda csak be kell másolni egy angol IP-t, és nem kell generálgatni?
    A második, ennek az UPC mennyire örülne? Itt van előfizunk.
  • 16sziszi
    grat
  • zmeor
    mindjárt
  • Slimdave
    17-es lettem bahamán jajdenagyonjajdejó...mindjárt 24-es leszek és akkor lesz licsim!
  • Slimdave
    Abból van most az arató és vetőgépem!:DD
  • Why
    nah kipróbálom majd én is
  • Alien69
    Van Magyar is, csak sokkal kevesebb. Sajna, volt most egy 25 FA-s, de már nem enged be. Egy kérdő íves volt, elég hosszú, de 25FA-ért bőven megéri, és ugye azt senki se mondta, hogy végig is kell olvasni, vagy a valóságot jelölgetni.
  • gettobuxa
    magyart még nem néztem, ma néztem először, hide ip-vel
    amcsi ip-t kaptam, aztán ott nézem a 30 arany körülieket