Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te kis szadista <#taps>

Maximus4
Hát nem.

Jó lenne sztárvendég is,pl. a "kedvencem" Justin Bieber,mert akkor viszek egy mozsárágyút és rommá lövöm a kis kö..ögöt😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grat:!

hááát...egy Kitaro még engem is lázba hozna...de arra nem itt osztogatnak😞

Maximus4
Azt nem lehet,mert akkor közszeméremsértésért be kellene zárni a topikot😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szjuca
Óóóóó

Majd képet vagy el se hisszük. <#wink>

Maximus4
Szerinted!Annyi kedvem van ehhez,mint egy temetésre menni😞
De az asszony szeretné,ezért felveszem a papucsom és megyek😄
Öltöny

SitatiS
Grat!😊
Ugyanakkor egyetértek Jucával,nekem sem gyerebe' a mai kinálatok,megmaradtam a gyökeres rockzenénél😊)

Let the good times roll.

szjuca
Gratulálok, bár én nem díjazom ezeket a mai fiatal zenészeket. (Tótgabi, sp, ..... lehet nem is lesznek ott, de akkoris!)

Maximus4
Hát ezt kihagynám,nem biztos,hogy a lányom örülne egy szakállas anyunak😄

Bocs az offért,tudom,hogy a lõtéri kutyát sem érdekli,de ezt gondoltam megosztom veletek.Az asszonykám kapott két VIP jegyet a 2011-es Viva Comet-re😊

szjuca
<#fejvakaras><#whatever>

öregszünk, melegszünk...

Maximus4
Igen.Egy kis idõjárás változás van errefelé,melegszik az idõ,hála a játéknak😄

esetleg Johnny G. Weir? bár neki inkább jég kellene...<#whatever>

Maximus4

Max., szjuca - jó helyen járok? ez itt a farmerama-topic?<#eplus2>

szjuca
Azt nem, csak fésülködõ Steiner Kristófot. <#ravasz1>

Maximus4
Homokos utak?És a gazdaboltban nem lehet majd kapni véleletlenül egy zongorázó Elton John-t 3000 FA-ért?😛

és nem arany birka lesz, hanem fuxos birka
SitatiS
<#nevetes1>

Let the good times roll.

szjuca
Ebben laknak majd az aranyf@szú barik. Hihi

SitatiS
Milliomosok villája!<#wink>

Let the good times roll.

Krezga
Egy két újdonság a jövõben:

- Dekorációként a játékban megjelennek a "homokos utak"
- BÉBIBUMM!
Az event alatt kétpetéjû ikrek fognak születni, ami annyit tesz: a berakott 4 birkából születik a következõ szintû 1 darab birka és ikertesója 1 darab véletlenszerûen létrejövõ birka.
Az event idejérõl még semmilyen információ nincs!
- van egy hatalmas villáról animáció (gondolom FA-ért...)

info
Maximus4
Már megint ilyen probléma van?Hihetetlenek!Akkor én is csak ezt tudom "mondani":

Alien69
A var juhk (a fekete, NEM a fehér) vájják ki a szemüket! 3. alkalommal SZÜRETELJÜK a kertünket. <#falbav>

Alien69

Me megérdemlik. <#mf1>

Maximus4
Gyere már te is kórházazni,kevesen vagyunk az SG kamarában😄

jujj, ez fáj...<#sir>

Maximus4
A múltkori helyesírásra visszatérve,az ilyenektõl robbanok föl!És lesz@rom,hogy hány éves lehet!A hivatalosba van:

"sziasztok valaki csinálna nekem egy olyan profil képet ami nem tulnagy és nem is érvénxtelen fájl létszives"

Maximus4

cspedro
írták hogy van akinek nem volt meg pár fejlesztés és megkapta na csak az 1. része volt meg erre megkaptam mind 3-at!<#violent>

Picar77
ezt nekik

()() (^^)

Ez az igazság! Köszi,de nem költök rá ezért

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szerintem eleve így lett kitalálva, hogy ne lehessen csak úgy teljesíteni és az emberek egy kis Fa-t áldozzanak rá. ezért jár egy
Amugy lehetetlen teljesiteni ennyi idõ alatt az összeset.4.szinten járok,és a 6.-on.Az összes többi kivégezve,de most kellene 310 nárcisz.Hogy a fenébe termeljem ki vasárnapig?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

cspedro
de szemetek <#action> ááá nem lesz meg a 400 pilótapont pedig pont kigyûlne <#nemtudom><#mf2><#boxer> remlem hátha...

Csak szombat éjfélig?

SitatiS
"Üdv Farmerek!

Mint bizonyára észrevettétek, tegnap kicsit nehézkesen indult az event.
Néhány játékos olyan fejlesztéseket is megkapott a Morena bábuhoz, amely õt nem illette volna meg, mivel a küldetés azon részét még nem teljesítette. Ezt egy könyvelési hiba okozta.

A vezetõség úgy döntött, nem távolítja el ezeket a pluszban megkapott tárgyakat, mindenki megtarthatja, szabadon használhatja. Akinek nincs rá szüksége, nyugodtan tárolhatja a menüjében.

Az event 2011.04.09. azaz szombat 23:59-ig teljesíthetõ

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, további jó szórakozást a feladatokhoz,"

Let the good times roll.

nekem táblából csak egy +50%-os csp volt (de minek? ), ezt el is felejtettem.
a tanyaháziakat úgysem szoktam kiszolgálni, legfeljebb azokat, amik kérnek gyümit is, relatíve jól fizetnek, meg a bahamán, ott is elsõsorban azokat, akiknek állat, vagy gyümi kell. persze azért kiszámolom, hogy a piacon mennyit kapnék érte (-10%), és csak akkor adom oda, ha jóval többet ad.
Maximus4
Passz,legyen bájital.

mit kérsz majd - barkácscuccot vagy bájitalt?

Maximus4
<#law><#worship>

<#eljen> - most megvagy😄

nekem volt egy-két 100 ill. 200%-os tp, kb. ugyanennyiszer 120 e csp, ugyancsak vagy két xxl-es cucc (fák) - ezen kívül leginkább víz, car, szupertáp

Maximus4
Visszaigazolást kérek😊

jöhetsz😊

grat 😊 <#eljen>

Én bezzeg legjobb esetben is csak supertápot/trágyát nyerek.
eddigi legnagyobb nyereményeim: hörcsög,õszibarackfa, kengurukarám, uszkár, xl-es fafejlesztés (asszem körte és szilva), meg egy lóistálló (alap).
eleinte pörgettem fa-ért, de rájöttem, hogy fölösleges arra költeni.
Maximus4
Nekem van egy SG-s szomszédom,aki hamarosan bepirosodik😞(((,ha gondolod...

még valami😊)

Nyuszifarmja gazda (72.szint) szorgalmas szomszédot keres - ajándék 3-4 naponta

köszönöm mindenkinek<#worship>

ja és Max, javíts ki 67-esre - köszi😊