Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem a húsvéti event nem ilyen gyûjtögetõs lesz
grat.!
ami igazán nagy volt ebben az eventben - legalábbis nekem -, az az ötnapos arató...na az nagyon jól esett😊

grebber
Az meg a legnagyobb hogy nekem 12-es a szobrom havernak meg 6-7-es azt kb 4-5 ször több cuccot kap mindig 😞
Mindegy ez van!6/6 az amugy sem nagy érvágás ha nincs kész! A többi az megvan!

Next PC upgrade: 2022

amikor lengyelül csináltuk, az az idõ is kevés volt, pedig még rá is húztak egy napot (vagy egy felet?)
én is csak most tudtam befejezni rendesen
azóta meg jönnek a nárciszok, mintha csillaghullás lenne...

másik topicon volt olyan, aki már a supportnak is írt, mert aratott úgy reggel, hogy egy deka nárciszt nem kapott...a válasz kb. annyi volt, hogy ossza be, ami van...
pedig ez tényleg nem normális dolog...

grebber
Akkor esélytelen megcsinálnom.Nyugodtam mondhatom ez az eddigi legnehezbb event volt.A gép a valaha adható legkevesebb nárciszt adta 😞
Az meg megalol+ultragáz hogy egy "kertnyi" saláta leszedése többet adott mint pl egy eper vagy káposzta 😞

Maximus4
Ma éjfélig.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Meddig tart ez a Morena feladatsor?

többen is panaszkodtak más fórumon is...megint mi a manót találtak ki?

azt hittem a netem rosszalkodik, lehet nemsokára ajjjjajjjj gazdák lesz
Maximus4
Nálam is😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nektek is akadozik a játék? Alig tölt be néha

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
De komolyan kíváncsi leszek az árára,mert,hogy csengõpengõért nem lehet majd venni az tuti!

nem tudom, de nem fenyegeti õket a veszély. hogy rendelni fogok
Maximus4
150 farmarany?És mennyiért lehet majd venni,300-ért?

Üdv Farmerek!

A mai napon, vagy jövõ hét elején egy új csomag lesz elérhetõ a bankban, melynek tartalma 150 Farmarany, és 10 Szupertrágya lesz.

Hétfõtõl megvásárolható lesz néhány luxus tárgy, amelyek azok számára készültek, akik már nem tudnak mit kezdeni a felhalmozódott Csengõpengõ vagyonukkal.
A Farmerama csapata
én inkább piacozom és megveszem ott
Alien69
Szerintem nem is kell. Mindenki az arany birkára céloz, holott enél kisebb is elég. Mekkora elõny is az arany birka? Mennyi pluszt is ad, és ehhez mi is kell? Ha kiszámolod, bõven elegendõ a hármas szintû birkanyíró is. De akár késöbb meg is vehetõ az az arany barika, oszt ennyi. :-)

Picar77
ennyi szupertápot ami ehez is meg a birkáshoz is kell összesen , soha az életben nem fogjuk 10 órás idõvel megcsinálni

()() (^^)

Na,most jól jött a 400 pilótapont.Holnapra meglesz a dupla óriás szerszámosláda,és juhééééééj,buli lesz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tonyr
na már a nyuszik máshogy néznek ki a piacon... (állat, táp)

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Krszti1160
Köszi 😊
SitatiS
Krszti1160
Sziasztok, újra játék közelben 😊 Egy kérdés, hogy-hogyan lehet állatot tenyészteni azzal a kis viskóval? Ezzel? Elõre is kösz, és üdv mindenkinek 😊
Krezga
Nálam már maxon van az ár...
tonyr
ma adtam el 350 nyuszit naon jo áron ... és még a barik is 200ért mennek... jön a lové de... szupertáp kéne jo sok 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SitatiS
9 óra a türelmi idõ😊

Let the good times roll.

már emelkedik is a nyulak ára a piacon...

a tikiwikire ha sokáig nem megyek, akkor is elrohad a termény, ha trágyázva van?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ToCsEk
nyulak

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Üdvözlet Gazdatársak!

Ígéretünkhöz híven hamarosan bevezetésre kerül a nyúltenyésztés lehetõsége!
A dolog menete azonos lesz a birkatenyésztéssel minden tekintetben.
Ha a nyúltenyésztés elindul, akkor természetesen ugyanúgy megkapjátok a megfelelõ információkat, ahogyan a barikák esetében.

Tervezett indulási idõpont: jövõ hét kedd/szerda, vagyis április 12/13.

Remélhetõleg ezzel egy idõben a kapcsolódó Gazdaköri feladatok is bekerülnek a játékba.

Ugyanakkor a két régi gazdaköri feladat (angóra és divatlap) kikerül a játékból, ennek tudatában kezdjen csak bele bárki is az elvégzésükbe!
soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Maximus4
Rámész az eladásra,amit kiír azt elosztod kettõvel,hozzáadod az alapárat és így max áron el tudod adni.

grebber
Nem tudja valaki hogy a göndör bárány mennyiért megy a piacon?
Mert már szinte mindegyiknél láttam árat csak ennél nem.Jelenleg ott tartok hogy most lett 1 db.

az nem kevés ól. én lebontottam az ólakat, de lehett visszapakolom, de nekem csak 40 volt
Jah viszik 200 csp feletti áron, én még mindig azt nyomatom 83 ólban.

most megint alig van juh a piacon
Maximus4
Volt már a játékban,de hamar kivették😊

<#nevetes1><#nevetes1><#hehe><#hehe><#hehe><#eljen><#eljen><#taps>

<#boxer><#violent><#gun><#levele>

Maximus4
Hirtelen nekem is elegem lett,meg a témából is😊

ez majd akkor lesz, amikor már vadászni is lehet a farmereknek és kapunk hozzá puskát is😄D

"jóvanna"...😊
nem azért mondtam...csak tényleg elgondolkodtató, hogy ilyenekre ugrik a nép nem kis része...

Maximus4
Befejeztem,sajnálom😞

ez egy új állat lesz amit tenyészteni lehet majd a farmon?
basszus...még jó, hogy ebéd elõtt vagyok...
ne csinálj ilyeneket légy szíves...

ez már tényleg hányinger...

Maximus4
Nem nem.Vagy meghal vagy semmi😄

Hát nem "aranyos"😞(((

szjuca
Nem e esetleg tortaágyúra vagy hóágyúra gondoltál?

de hát én csak helyeseltem...😄

Maximus4
Én benne vagyok,de ezekbõl a mostani zenékbõl kimaradok,semmit nem mondanak,ráadásul egyikükre sem vagyok kíváncsi😄

jó lesz az az ágyú flour és társaira is 😄
Maximus4
De szegényt annyira gyûlölöm,hogy az nem igaz!

30 perc és a kicsivel is átjutok a szigetre😊