Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ezt szerintem senki nem tudja igazán. Ám húsvéttal kapcsolatos, valószínû, hogy lesz benne ilyesmi is. Én pl. a tulipánt is nyomom, tavaszi (húsvéti) virág, meg a nyulakat is veszegetem apránként.
Fene tudja. Amilyenek mostanában a megérzéseim biztos erre is ráQrok.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Látom te is átpártoltál más játékra 😄
www.wini.lapunk.hu
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
pont meglett volna az ólfejlesztésemÁprilis hónapban nem lesz megtartva az éjszakai horror event.
Néhány változás lesz eszközölve benne, és a késõbbiekben továbbra is megrendezésre fog kerülni.
A Farmerama csapata
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Lehet hogy nem jól teszem de szintlépés <#mf1>#mf1>
Napi 10k TP
Inaktívok miatt 3 szomszédhely kiadó.
Nevem: Ékszerteknõs
71es szintü vagyok.
Ha lehet minél magasabb szintüek jelöljenek be.
Elõre is köszi.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
leszarom a konfigod...
Ettõl a perctõl kezdve, 24 órán keresztül a birka tenyésztõ házak extra bárány szaporulattal örvendeztetnek meg benneteket!
Ez a bónusz nem csak az újonnan most elkezdett tenyésztésekre vonatkozik.
A 24 óra letelte után beérõ tenyésztések már nem fognak plusz állatokat adni, csak a befejezés elõtt learatottak."
--->Tegnap, 18:14<---
Let the good times roll.
Régi arcok új környezetben 😄
www.wini.lapunk.hu
#5918:ez aztán marha fontos😞Gondolom az lesz a feladat,hogy csak csp-t vagy fa-t kell beadni😊

van ilyen hogy belépek az angol vagy román farmeraman es ha valami ujdonság van ott tudom teljesíteni magyar létemre?<#zavart1>#zavart1>
Üdv köztünk😊
Még új vagyok a topicban ha lehetne feltennék majdan néhány kérdést a topicban 😄
Másképp Székelyföldön élek és tevékenykedek 18 éves vagyok 😛<#love12>#love12><#love12>#love12><#love12>#love12>
Ezért kapják beee:

Üdvözlet gazdatársak!
Ettõl a perctõl kezdve, 24 órán keresztül a birka tenyésztõ házak extra bárány szaporulattal örvendeztetnek meg benneteket!
Ez a bónusz nem csak az újonnan most elkezdett tenyésztésekre vonatkozik.
A 24 óra letelte után beérõ tenyésztések már nem fognak plusz állatokat adni, csak a befejezés elõtt learatottak.