Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most a sima tojásoknak nem is lesz jelentõségük?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SitatiS

Let the good times roll.

Krezga
Neee.... most akartam pont megcsinálni...
nos aki eddig nem csinálta meg már meglevõ farmján, az sajna már nem is tudja...
egy bug volt, ami engedélyezte régebbi farmon is ezt a megoldást - már csak új regisztrációval mûködik😞

én is köszönöm 😄
igazán nincs mit - egy másik fórumon olvastam én is

SitatiS
Köszi szépen!<#fogmosas>

Let the good times roll.

Köszi Gólya a leírást, mûködik...<#worship>

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

ejj, megelõztél.
pont ezt akartam én is leírni.

annyit fûznék hozzá, hogy nem szukséges visszalépni a reg. ûrlapról.
én is úgy csináltam, és jó volt, megadta.

Akinek ajándék barkács kell, írjon levelet a csery_vic2 farmra, a jövõ 7tõl tudok onnan is küldeni, kimondottan ajándékküldõs farm, ezért szomszédnak ne vegyétek fel, mert 8-as szinten megáll.
kicsit hiányos a leírás...😊

már meglévõ farmra is alkalmazható a következõképpen:

http://farmerama.com/goccia

- Katt a linkre.
- Lépj be.
- Hírek menü, írd be a kódot (goccia2011), okézd le. Nem történik semmi, hagyd így az egészet.
- Új ablakban/lapon újra nyisd meg a linket.
- Katt a regisztrációra, adatlap után (szerk: nem kell kitölteni) katt a vissza gombra.
- Lépj vissza az elõzõ ablakba/lapra (ahol már be vagy jelentkezve) és katt a kód alatt az ok-ra.

Az ajándékok pedig:

25 búza
25 saláta
25 répa
2 almafa + XXL-fejlesztés hozzá
2 tyúkól + XXL-fejlesztés hozzá
2 nyúlól + XXL-fejlesztés hozzá
10 szupertáp
25 szupertrágya
10 tyúktáp
10 nyúltáp
1 strandkosár
+ egy extra kút

elõtte ne felejtsetek el szétnézni a pajtában, tárolókban, mibõl mennyi van, így tudjátok ellenõrizni, megkaptátok-e a cuccokat

mi megcsináltuk az összes farmon, mûködik!

Üdv!

jesz ször, it wörksz! 😊

De csak új regisztrációs farmra ad.
kíváncsiság kedvéért kipróbáltam a kisebbik farmon is a kódot, de semmi, semmi ablak, hogy hoppá, ez a kód nem jó, vagy valami.

Mostanában észre se vettem, hogy szintet léptem, már 63 a nagy, 60 a kicsi, és ha igaz, akkor a héten mindkettõnek levelup!

Maximus4
"Ha van itt vállalkozó szellemû ember, aki amúgy is akart új farmot csinálni, az kipróbálhatná a következõ procedúrát:

- Menj a http://farmerama.com/goccia/ címre (német nyelvû).
- Bal oldalon látod, hogy miket tartalmaz a bónusz kezdõcsomag.
- Szintén bal oldalon lent kattints az Account erstellen gombra.
- Regisztráld az új farmodat.
- Loginolj be az új farmra.
- Menj a Hírekbe, kattints a vonalkódra, és add meg ezt az ajándékkódot: goccia2011
- Nézd meg, hogy van-e szupertápod és XXL állatod.
- Ha igen, akkor oké, mûködött.
- Ha nem, akkor valami nem kóser."

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Rosszul van írva a bónusz, én 10 szupertápot és 20 szupertrágyát kaptam... <#gonosz3>

Köszi, akkor megszerzem én is...

Alien69
Persze. A bónuszt meg is kapod, ahogyan belépsz. A fejlesztéseket még nem néztem.

Maximus4
Én is kaptam és tuti,hogy valódi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

SitatiS
Nekem is jött ilyen mél,valós,és biztonságos<#wink>

Let the good times roll.

Sziasztok!

Ezt kaptam mail-ben, szerintetek valós?
Remek bónusz és vadonatúj tenyésztési fejlesztés!

Alien69
Hehe, vörös rózsám van vagy 3000, jöhet az esküvõõõ!<#taps>

másik - szintén egy másik fórumról😊

"Királyi esküvõ:
Egyik feladatsorához valószínûleg kell: napraforgó,zöld növények? , búzavirág,tulipán, fehér liliom, vörös rózsaszirom.

Másik feladatsorához valószínûleg kell: mindenféle nagy haszonállat, sertések,kecskék, juhok,lovak. "

egy másik fórumról:

"A fórumról hoztam egy hozzászólást. Bemásolom, csak, hogy mindenki tájékozódjon, hogy a húsvéti event sacperkábé mibõl fog állni.

Sziasztok!
Nem tudom, valaki lefordította e már a lengyel rajongóin megjelent hírmorzsát, de azért gondoltam megosztom veletek.
Kedves lengyel-magyar szomszédom lefordította
Szóval, amit eddíg a húsvéti eventrõl tudunk:
1. feladat:
Hímes tojás gyûjtés. Ezeket aratáskor találjuk, felröppennek, mint a katicák, nárciszok stb.
2. feladat:
Terménybeadás: búza, tojás, alma, tyúk, nyúl, angóra gyapjú.
3. feladat:
Hímes tojás gyûjtés, szintén a felröppenõ. Valamint a magasabb szinten járóknak szól valószínû, mert itt már spárga, dinnye, áfonya és egzotikus áruk a szigetrõl. Hogy konkrétan mi, az nincs a szövegben.

Egyenlõre ennyit tudunk. Remélem már ez is segítségetekre lesz a felkészüléshez.

Alien69
Na, vééégre sikerült kipörgetni valami értelmeset! XXl elefánt arénát kaptam! <#guluszem1><#taps>

tonyr
én a husvéti evente-et várom... remélem h könnyebb lesz mint a 2 nyulas küldetés...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alien69
Fizetés elõtt? Ezek hulék? Ja, ez nem kérdés. <#gonosz2>
Bumm sakalaka

Maximus4
Királyi esküvõi event várható idõpontja április 29-30

szerintem beújítok bár angórasimogatót lesz piaca
Mikor jön már az uj terület? Rengeteg állatom van a raktárban.Azokat fogom kirakni valószinüleg az uj területre.Meg oda fog kerülni a tenyészés is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Már 4 Struccászati tsz-em van! Mellette 7 angórasimogató,5 tojáskeltetõ,1 halásztanya,1 méhészet,és 1 birkanyiró állomás xD

69-es lettem Maxikám.Köszi a tapsot!

aztakúúúúúúúúúúúúúúúúú, ennyi angórát, megaza...

simuljon ki az EKG-juk, ezek nem normálisak.

710 angóra, és alig ad valamit. tp + csp, pár olló meg szupertáp, lóf@sz.

nyulas szintén elég súlyos.
egyelõre kivárom, mi lesz a tehenekkel, van belõle pár darab lent,, még jól jöhet.

húsvéti feladatról még gondolom nem tunni semmit, ugye? <#conf>
grebber
Hm nem kicsit magasra tették a mércét.

Angórás esélytelen legmaxabb esetban a 4-es szintet ha befejezem.
A nyulas meg 1 szint után game over is.Azért nem fogok tenyészteni nyulat, hogy beadjam mivel annyi szuper táp a földön nincs.Fizetni meg nem fogok érte.

Next PC upgrade: 2022

Maximus4

tonyr
köszi..remélem hogy ez is végleges lesz 😊
am azt hittem h akkor a husvéti event indul akkor és 28-ig tart..

SitatiS
Már a lengyel sem volt valami biztató,de ez végképp elkeserítõ,ennyi angórát beadni<#rolleyes>

Let the good times roll.

SHADOWEYES7
Nagyon szépen kérek valakit/ket,hogy bájitalt küldjetek nekem! 😄D

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Állítólag hétvégén indul.

tonyr
mi lesz a nyuszi utáni pároztathato állat ? tehénre emlékszem...

tonyr
mikortol indul ? 730 angora... elleszünk vele egy darabig... am az angorás magyar leirás utolso beadandoja el van irva... 120 a 140 helyett...

Maximus4

Nekem sima ügy lesz.Napi 7 angóragyapju terem nálam

SitatiS
Köszi!😊

Let the good times roll.

Maximus4
Javítva,azt hittem linkként elfogadja😞

#5960:Milyen feladatsor?Ez gazdakörben lesz ami végleges!

grebber
Aztarohadt ennyi angóra gyapjut leadni.Akkor ez a feladatsor sem lesz meg!

Next PC upgrade: 2022

SitatiS
Nem ok!😊

Let the good times roll.

Maximus4
A nyulakhoz kapcsolódó gazdaköri feladatok,sajnos csak lengyelül😞

1-6
7-10

1-5
6-10

Szomszéd helyek elfogytak.
Köszönöm

Maximus4
Szerintem nem.Csak egy darabig pihi van😊

SHADOWEYES7
akkor a birkáknak leáldozott ugye?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Jólvannaaaaaaaaaaaaa 😛

Annyira vagyok csak képben amíg learatok meg elvetek stb...
nem nagyon van idõm olvasgatásra

ToCsEk
70+osan ilyet kérdezni? 😊
ugyan úgy mint juhoknál, veszel sima nyúl ólat, aztán azokat viszed dugatni 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?