Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Let the good times roll.
egy bug volt, ami engedélyezte régebbi farmon is ezt a megoldást - már csak új regisztrációval mûködik😞
Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20
pont ezt akartam én is leírni.
annyit fûznék hozzá, hogy nem szukséges visszalépni a reg. ûrlapról.
én is úgy csináltam, és jó volt, megadta.
Akinek ajándék barkács kell, írjon levelet a csery_vic2 farmra, a jövõ 7tõl tudok onnan is küldeni, kimondottan ajándékküldõs farm, ezért szomszédnak ne vegyétek fel, mert 8-as szinten megáll.
már meglévõ farmra is alkalmazható a következõképpen:
http://farmerama.com/goccia
- Katt a linkre.
- Lépj be.
- Hírek menü, írd be a kódot (goccia2011), okézd le. Nem történik semmi, hagyd így az egészet.
- Új ablakban/lapon újra nyisd meg a linket.
- Katt a regisztrációra, adatlap után (szerk: nem kell kitölteni) katt a vissza gombra.
- Lépj vissza az elõzõ ablakba/lapra (ahol már be vagy jelentkezve) és katt a kód alatt az ok-ra.
Az ajándékok pedig:
25 búza
25 saláta
25 répa
2 almafa + XXL-fejlesztés hozzá
2 tyúkól + XXL-fejlesztés hozzá
2 nyúlól + XXL-fejlesztés hozzá
10 szupertáp
25 szupertrágya
10 tyúktáp
10 nyúltáp
1 strandkosár
+ egy extra kút
elõtte ne felejtsetek el szétnézni a pajtában, tárolókban, mibõl mennyi van, így tudjátok ellenõrizni, megkaptátok-e a cuccokat
mi megcsináltuk az összes farmon, mûködik!
jesz ször, it wörksz! 😊
De csak új regisztrációs farmra ad.
kíváncsiság kedvéért kipróbáltam a kisebbik farmon is a kódot, de semmi, semmi ablak, hogy hoppá, ez a kód nem jó, vagy valami.
Mostanában észre se vettem, hogy szintet léptem, már 63 a nagy, 60 a kicsi, és ha igaz, akkor a héten mindkettõnek levelup!
- Menj a http://farmerama.com/goccia/ címre (német nyelvû).
- Bal oldalon látod, hogy miket tartalmaz a bónusz kezdõcsomag.
- Szintén bal oldalon lent kattints az Account erstellen gombra.
- Regisztráld az új farmodat.
- Loginolj be az új farmra.
- Menj a Hírekbe, kattints a vonalkódra, és add meg ezt az ajándékkódot: goccia2011
- Nézd meg, hogy van-e szupertápod és XXL állatod.
- Ha igen, akkor oké, mûködött.
- Ha nem, akkor valami nem kóser."
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezt kaptam mail-ben, szerintetek valós?
Remek bónusz és vadonatúj tenyésztési fejlesztés!
"Királyi esküvõ:
Egyik feladatsorához valószínûleg kell: napraforgó,zöld növények? , búzavirág,tulipán, fehér liliom, vörös rózsaszirom.
Másik feladatsorához valószínûleg kell: mindenféle nagy haszonállat, sertések,kecskék, juhok,lovak. "
"A fórumról hoztam egy hozzászólást. Bemásolom, csak, hogy mindenki tájékozódjon, hogy a húsvéti event sacperkábé mibõl fog állni.
Sziasztok!
Nem tudom, valaki lefordította e már a lengyel rajongóin megjelent hírmorzsát, de azért gondoltam megosztom veletek.
Kedves lengyel-magyar szomszédom lefordította
Szóval, amit eddíg a húsvéti eventrõl tudunk:
1. feladat:
Hímes tojás gyûjtés. Ezeket aratáskor találjuk, felröppennek, mint a katicák, nárciszok stb.
2. feladat:
Terménybeadás: búza, tojás, alma, tyúk, nyúl, angóra gyapjú.
3. feladat:
Hímes tojás gyûjtés, szintén a felröppenõ. Valamint a magasabb szinten járóknak szól valószínû, mert itt már spárga, dinnye, áfonya és egzotikus áruk a szigetrõl. Hogy konkrétan mi, az nincs a szövegben.
Egyenlõre ennyit tudunk. Remélem már ez is segítségetekre lesz a felkészüléshez.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
simuljon ki az EKG-juk, ezek nem normálisak.
710 angóra, és alig ad valamit. tp + csp, pár olló meg szupertáp, lóf@sz.
nyulas szintén elég súlyos.
egyelõre kivárom, mi lesz a tehenekkel, van belõle pár darab lent,, még jól jöhet.
húsvéti feladatról még gondolom nem tunni semmit, ugye? <#conf>#conf>
Angórás esélytelen legmaxabb esetban a 4-es szintet ha befejezem.
A nyulas meg 1 szint után game over is.Azért nem fogok tenyészteni nyulat, hogy beadjam mivel annyi szuper táp a földön nincs.Fizetni meg nem fogok érte.
Next PC upgrade: 2022
am azt hittem h akkor a husvéti event indul akkor és 28-ig tart..
Let the good times roll.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#5960:Milyen feladatsor?Ez gazdakörben lesz ami végleges!
Next PC upgrade: 2022
Köszönöm
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Annyira vagyok csak képben amíg learatok meg elvetek stb...
nem nagyon van idõm olvasgatásra