23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • jojo
    Mi van a Bigponttal, egy játékába se enged be, nem is található egyse!?
    Megszűnt?
  • jojo
    A kincses sziget feladatsora akkoris durva, illetve annyi csillahom van már hogy a Tölgyön nem tudok mit megvenni, mert minden kifizetve, kivéve az állatleadást, mert az manapság kegyetlen drága.
  • Maximus4
    Ja,az nem event,csak feladatsor :)
    Én az 5. résznél járok,a kávé már meg van hozzá,de brazil dióból még kell 750 darab :D
  • jojo
    A kincses sziget megszerzéséről, hu de durva cuccok kellenek bele!
    Jó sok! Most jutottam hozzá a 70 aranybanánhoz.
  • Maximus4
    Milyen eventről beszélsz?
  • jojo
    Vettem és csináltam bólét, lángost,... a csokoládés cucc túl drága és ha átlagba számolom, talán a bólével ár-értékbe jobban tudok haladni. Most beadta az eventet de a 700 papagályhoz már gyár kell!
    De már az 5. szinten járok az elején, csak ma, van minden állatból 300 feletti :)
    Köszi!
  • tonyr #22211
    nem kis feladat a területek felfedése:
    kincses sziget
  • tonyr #22210
    De jó, akkor már nem vagy túl messze, vagy mégis ?
    Nekem még a 30 banános szobor kell, utána jöhet majd a küldetéssorozat :)
  • jojo
    A Bahama szigetjére mikor lehet végre bejutni?
    40 Aranybanán kifizetve, 30 szigeti szobor kifizetve, erre most bead egy óriási eventet amit az életbe nem termelek ki. Kérdés , mikor tudok arra a szigetre bejutni?
  • jojo
    400csp inkább megveszem, az anakonda már kissé drága cucc :(
  • Maximus4
    Gondoltam keverek "gyorsan" egy kis tevetápot
  • Why
    Maximus a mili27-en 86-os szintű lettem köszi :)
  • Why
    Van két szomszéd helyem a mili27-es farmomon,aki akar szomszédom lenni jelöljön :)
  • Gólya #22204
    a varázsfa akkor ad pluszt, ha felröppenő cucc van egy eventben - akkor naponta egy felröppenőt ad a tp mellé
    városban gyűjthető dolgokra nem érvényes a varázsfa

• Maximus4
    Holnap reggelre kész az event,szóval nem gáz.
  • jojo
    Nekem minden egyes termőn ilyenkor föld van, nem is értem mire jó a varázsfa az "1"-s földön, az úgyis TP-t ad, nem szellemet amit hirdettek.
    Eléggé rizikós ez a felállás sok helyet foglalnak a fák, így az event vége felé végzel, ami ha bejön valami is (váratlan elfoglaltság), bukhat. A superek pedig kis földön elvésznek, nagyba jobbak,szerintem...
    Persze te tudod, ha bevált , akkor bevált, nekem mind 4 földön csak az event-növény terem, amennyibe engedi.
  • Maximus4
    Nekem ezek maradnak mindíg.Minden eventet így csinálok végig eddig sikerrel.

• jojo
    Ha jól értem a 44 kockásak változhatnak, de a többi dolog ami ezen kívül esik, azok állandóak, végülis nem rosz de tovább tart a végrehajtás.1 aratásnál olyan 2300 termés jön be nálam, ha nincs ujravetve akkor csakaz aratás 3000db körüli.a fák annyira olcsók, én nem tartok csak a cukor meg sófákat, esetleg tojás, kecsketejeset.Könnyebb a váltásuk, , ez se rosz!
  • Maximus4
    Én is csak vizet használok hozzá,de soha semmilyen event miatt nem bontok le semmit sehol,kivéve persze ha előtte leraktam ólakat,de azokból is maradnak a számomra "alapok" .
  • jojo
    A 8 órásba annyi a jó hogy csak vizzel kell locsolni, naponta 3x arathatsz, reggel délbe este a többi lehet az aranyé. A rémek sajna nem jönnek ilyen gyorsan, azokra várni kellett.
  • Maximus4
    Én még csak most tartok a 9. doboznál :D
  • jojo
    Ezt a bizniszt!
    Event kész, tyúkok termelésével óránként dől a lé a tyúk ára 210, trágyájáé 140 ami óránként jön 130 körüli termés, 2 óránként + a papagály is ad egy kis manit!,
  • jojo
    eventnövény megvan a szellemekből kell csak egy tetemes mennyiség, de holnapra az is megvan
  • Maximus4
    Nálam meg hiába van ez az event,a drakula pókja feladatot még mindíg nem fogom tudni befejezni :(
  • gettobuxa
    nem a gazdaköri érdekelt, hanem a jack boltjából valami... de alaposabban szétnézve, ott már nincs semmi értelmes...
  • Maximus4
    Nem a boltba van a feladatsor,hanem a gazdakörbe.
  • gettobuxa
    jack boltja nálatok működik? tök jó, hogy nem tudok bemenni, azt se tudom, mit kéne ültetni
  • Maximus4
    Most egyelőre úgy néz ki,hogy működik chrome alatt is,csak minden kör után kidobál a játék,hogy már be vagyok jelentkezve,de ez belefér :)
  • Maximus4
    Már megtettem,de ugyanúgy kéri a pro-ra való befizetést :(
  • ACE
    Töröld le és rakd újra.
  • Maximus4
    Én már nem tudom használni firefox alatt,mert lejárt a firebug:(
  • grebber
    Azért mondjuk nagy respect a bp-nek hogy a csites lorenzot nem lőtte még ki!
    Ok,hogy ott se ad valami hüdejó cuccokat de akkor is ingyen van!
  • Maximus4
    Üdv Gazdák!

Nemsokára egy nagyszerű esemény érkezik el hozzánk, mégpedig a Fraggle Rock 30. évfordulója alkalmából.

Részleteket majd később teszünk közzé (hamarosan), de egyelőre legyen elég annyi, hogy nagyszerű nyereményekre lehet majd szert tenni az esemény során.
  • Maximus4
    A fórum folyamatos fejlesztés/javítás alatt áll az új tulaj miatt.
    Például:
    "2013. október 17-én, csütörtök éjszaka 23.30-tól masszív karbantartás lesz, az oldal várhatóan hajnal 2-ig nem lesz elérhető!"
  • jojo
    Mi lett az oldalal?
    Simán nem lehet belelátni, csak akkor, ha bejelentkeztem. :(
  • jojo
    Ideje volt egységesíteni a farmeram oldalát eggyé, más kérdés viszont, hogy van-e aki fizeti az itteni hirdetéseket.
    Ha nincs akkor ezt látjuk, ha van, mindenkinek jó.
    Nem is érthető, minek több fajta weblapot kreálni, sokkal több a hiba lehetősége ezek miatt is.
  • grebber
    Nem értem minek tették be ezt a mozit ha állandóan azt írja sajnos nincs videó!
  • Ifás
    Nektek van olyan, hogy elvettek valamit a bahamán és amikor aratni szeretnétek üres földek vannak?
    A termény vissza kerül a raktárba.
  • jojo
    Nekem mindegyik adja a 3x15 mozibónt, csak a RewardTV van 1x 36Fa. :(
  • Wootan
    Én eddig 2 "műsort" néztem meg, egyik se adott pontot.