Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
De mibõl gondolod,hogy bármiben is tudok érdemben segíteni?
Max tanácsokat tudok adni,nem vagyok én support 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jó reggelt😊)

Maxi kérlek segíts!

Csak a bahamás növényeket találom a Gazdaboltban
hova lett a búza ,saláta stb????<#wow1>
valamit elbénáztam??
köszönet
Best
mégis mit vártál? 😊

én már annyiszor mertem kritizálni õket...egy hsz sincs már a hivatalosban, csak a gépemen a mentés róluk 😞

annyira azért nem gerinces csapat, hogy egy normális hangnemben megfogalmazott kritikát elbírnának 😛

jojo
Komolyan mondom 1 éve beigért ujitás hogy ennyire rosz legyen, nem hittem volna. Megjegyeztem ezt a fórumon, de már bannoltak is, hát köszönet érte , látom hiába a rosz meló, de szidni azt se lehet......

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

fasza ez az új sziget... pár napja lettem 24. szintû, és kezdtem el a licsi nagyüzemû termesztését... erre most 2 féle növényt tudok ültetni? <#phone><#nemtudom><#falbav>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Maximus4
Ez várható volt,bár én nem számítottam ilyen nagy mértékûre.Ráadásul a második karbi után rengetegen panaszkodnak,hogy 15-ös szintre kerültek a bahán és emiatt összesen kétféle növényt tudnak ültetni.

Jó ez az új sziget,de már elõre látom,hogy ez is csak egyfajta pénzforrás lesz a jövõben.Új szobrokat és kamrákat lehet majd súlyos összegekért venni és bedobálnak majd pár FA-ért aranybanánokat is,stb.

Közben új hír:

A holnapi nap folyamán (július 03) a következõ dolgok kerülnek javításra:
Minden olyan Gazdaköri küldetés és Tanyaházi megrendelés által adott TP-t visszakapunk, ami Bahama TP-t ad. Ez a július 02-án 13:00 és 15:20 közötti beadásokra vonatkozik!
Minden olyan elfogyasztott bónuszt visszakapunk (terményt és nem TP-t), ami a Bahama szigethez adott TP-t. Ez a július 02-án 13:00 és 15:20 között elfogyasztott bónuszokra vonatkozik!
A javítás után sokan rossz Bahama szintre kerültek vissza, ennek korrigálása is megtörténik!
Valószínûleg elveszett Bari Mari tanyaházi megrendelõnket is visszakapjuk a javítás során.

A javítás pontos kezdetérõl még nem tudunk információt adni, az a holnapi napon (július 03.) fog megtörténni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Egyre szarabb a game amit ezek mûvelnek az kritikán aluli.
Maximus4
Én se estem neki,mint tót az anyjának,hanem csak egy apró dolgot kipróbáltam,és nem csak elméletileg,hanem gyakorlatilag is minden rendben volt.Elõre ki a fene tudta,hogy ahogy haladsz,akkor jönnek a gondok?

Ráadásul az elsõ szintlépésnél elkapott a hév és mivel volt bõven cuccom a továbbiakhoz,nem bírtam abbahagyni.De megérdemeltem,inkább olvasgattam volna a hivatalost 😞

akkor most nagyon csúnyát fogok írni...

még mindig nem tanultátok meg, hogy újítás után türelmesen várni kell, míg tényleg helyrerázódik minden...nekiestek, utána meg persze mérgelõdés van, mert nem jó

tessék pár napot várni...nem nyúl ez, nem szalad el...

Maximus4
Szerinted engem nem dobott vissza?Buktam a 4. területet is,a banánokat,de a mombinom megmaradt,ami érthetetlen,mert a szentélybe úgy van,hogy nincs még kiváltva.Amit sajnálok jelenleg,az a rengeteg termék,ami a szintlépésekhez elment.

De ígéret van rá,hogy éjjel mindent helyreállítanak.

grebber
Jó fos halott megint ez a hulladék rakás szar te leglaább pozitivan jártál jól nem is gyengén.
Anyum meg majdnem 114-es lett erre visszarakta a gép a 113-as elejére 😞

Nem kurvázni kéne a befolyt pénzbõl hanem hozzáértõ embereket felvenni akik képesen normálisan dolgozni.
De mit is akarok egy pénzéhes bandától.

Next PC upgrade: 2022

jojo
nemááá, hogy csináltad?
Nekem a szilvához évek kellenek a 24. szint után is!

Nálam megint KO az oldal!

Maximus4
Tessék hiba 😛
Bármit aratok a szigeten,mindíg kiírja a szintlépést,plusz a 25 banánt is és most itt tartok.
A:SD?AS?DA?:S?D

Szerk.: Most arattam a rendes szántón is,és ott meg megkaptam a 88. szintért járó dolgokat újra.
Ez kész.Komolyan mondom,hangosan röhögök ezeken.Ez vicc 😛

Maximus4
Megvettem a mombinszilvát is 😛

Maximus4
Azért így már barátságosabb a sziget 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maximus4
A válsz: igen 😊 Többet már nem rakok be 😄

Maximus4
Na ez érdekes 😊 Akkor ezek szerint ötösével növekedne?

Maximus4
Az elsõ szintlépésem hamar ment 😛

Maximus4
Az is a 4. szinthez tartozik.Ráadásul onnan elérhetõ a szentély,a dzsungelbõl,nem kell kilépni a térképre.

jojo
Nézd meg jobban a fák alatt lesz még hely, de egyenlõre csak a 113. pályán vagy, a 255. pályaszinten azt is megkapod!😄

Maximus4
Csodálatos!8 szintet kell lépnem a bahán,hogy elérhessem a 4. területfejlesztést 😮
Köszönöm szépen!

Mondjuk lövésem sincs a szintekrõl,mert táblázat még nincs,mert minek,de jelenleg,160 ezer tp kell a 114-es szinthez.Ebbõl levonva a következtetést,nem lesznek milliós szintlépések egyelõre.Hozzátéve,hogy a terület mérete és minden más maradt a régi.

jojo
Komolyan mondom ez a csapat tiszta szégyen. Nem képesek arra amit lassan 3 éve ígérnek, normálisan megcsinálni. Ennyi erõvel lapát meg ásóval lehet Németbe adminnak jelentkezni, "számítógépes tudás hiány nem akadály" 😄 😄 😊

Maximus4
Nah,most lépek be 😊

jah 1 óra mi?
már rég letelt ,és még mindig semmi
kiváncsi leszek
<#falbav>
Maximus4
Üdvözlet Gazdatársak!

Holnap, azaz 2013. július 02-án egy 30 perces karbantartás várható a játékban.
2013 július 02, 11:00 órától várhatóan 11:30-ig.

Ma, 11:26
Sajnos még nem sikerült minden tervezett munkát elvégezni, ezért tart tovább a tervezett idõpontnál a karbantartás.
Várhatóan egy órán belül elindul ismét a játék.

1 óra van 😛
No comment <#levele>

Maximus4

Maximus4
😮
113-as szinten leszek a szigeten? 😛

Maximus4

jojo
Akkor most lehet vetni rá vagy nem? Nem is értem, 1 hete lassan nyomják a reklámot és semmi, csak szivatás az egész!

Maximus4
Mindenki attól fél,hogy ha ma bevezetik az új szigetet,akkor ami le van most rakva,az mind eltûnik 😄
Ráadásul arról is szó van,hogy nem lesz egyelõre plusz terület,csak a jelenlegi lesz egy kicsit nagyobb.
Most már kíváncsi vagyok mi lesz,de az tuti,hogy rengeteg probléma elõtt állunk.Hol ez,hol az nem fog mûködni hetekig 😊

grebber
Ezért itt kérezek mindent mert mindig ti vagytok azok akik nézik is ennek a fosnak a fórumjait azt majd ide jól megválaszoljátok nekünk.

jojo
megint jönnek a bugyuta kipróbálatlan hulyeségek, igen aztán kínlódunk vele 2 hétig. A szerencsétlen piacot nem képesek úgy megcsinálni, hogy rendesen mûködjön, pedig annak van már 1 hónapja is.

Maximus4
"A legjobb, ha magatok derítitek ki, mi minden vár a Bahamarama szigeten"

Nevetséges!Egy nappal elõtte képtelenek egy leírást adni hozzá,aztán majd ha rohannak az emberek a fórumra,akkor meg ki lesznek akadva és nem gyõznek moderálni.

Holnap jön az új bahama 😊

Meg jó eséllyel egy halom bug, leállás, stb. 😄
jojo
Talán ez elviszi az oldalt
Bár amennyi mozgó vacka van az se tuttiiii!

grebber
Na rakhatnának ég be olyan 7-8 eventet meg minden szarságot hogy az amúgy is használhatatlan foshalmazuk méginkább az legyen. Nevetséges pénzéhes köcsög banda!

Hova megy a pénz kérdem én?

Mert hogy szervereket nem fejlesztik/bõvitik az mocskosul biztos. Vagy ha nem birja a nyomorult flash ültessék át másra mert ez katasztrófa!

Én vagyok barom hogy kinzom magam ezzel a fossal!

jojo
Android alatt eléggé tré az tuti, sajnos nem igazán arra van tervezve.
A 4.1.1-s verzióval is csak döglõdik...

grebber
4 magos 1.8ghzes 2gm ramos táblagépen is elég lassú szóval sok értelme nincs ott.

miért ez jutott eszembe? <#fejvakaras><#nemtudom> - "Heinz, du bist eine idiot..."
(bocs...)

Maximus4

Maximus4
Ezt olvasd el.

SZiasztok!Imádom ezt a játékot és telorol is szertném játszani de nem tudom milyen készüléket vegyek amin fut ez a játék.Segitsen nekem valaki konkrét márkát kérek mert nem vagyok márka függö 😊
jojo

Maximus4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jojo
Köszönöm Szépen, bár még most se találtam meg a hivatalost 😞

Maximus4
"A felhõsorra kitehetõ mindhárom tárgy ára egyforma, azaz 100 Farmaranyba fog kerülni a késõbb megvásárolható másik két tárgy is."

Júliusi event kalendárium.
Közeleg az új sziget!

jojo
Keresem, de nem találom ezzel kapcsolatba, hogy ugyanis a többi elem mikor , mennyiért lesz esetleg elérhetõ.
Nem szeretnék abba a hibába esni ugyanis, hogy ez 100FA a következõ 250, a harmadik, meg mivel a barom 2-t megvett majd 500FA lesz, azért a havi 1db 3 órás kuponért.
Lehet errõl többet tudni?

Maximus4
Az mindíg fontosabb mindennél.

grebber
Mert az új fizetõs fos az fontosabb megint.<#eplus2>

Maximus4