23542
-
benoken93 #9713 Nem bocs 1 db 1200 csp bocsi! -
benoken93 #9712 Szegényke! Elfelejtettem mondani , hogy délelőtt kb 1000 csp-étr adtak el a piacon 4 db rebarbara lekvárt! Megúsztam mert 2000 csp 1 db nem tévedek ugye? Javítsatok ki légyszi! -
ASDLOLHHGSZHTXD #9711 Googlen már néztem de semmit nem találtam hasznosnak itt valaki remélem mond valami hasznosat -
ASDLOLHHGSZHTXD #9710 Sziasztok kérném nagyon szépen a segítségeteket mert én telórol szeretnék rendelni valamit a fam-ról de a teló azt irja hogy emeltdíjas sms-ek le vannak tiltva valaki segítene hogyan kellezekett engedélyezni légyszives -
Ironman2 #9709 vótmá! -
#9708 Ha még nem volt:
friendship
Jutalma 6 repülős üzenet. -
#9707 Nagyon szépen köszönöm !
grat a 3 milládhoz, nekem is lenne ennyi, csak 1,5m-t befektettem gyümölcsbe de nem akar felmenni az ára hogy eladjam... :D
küzdök a pékséggel, elég jol haladok de csak a 300 só miatt :D -
#9706 almalekvár pl: 2642,5 CSP ért mehet ki -
#9705 Már amelyiket.Még így is karcsú szerintem. -
#9704 nah Maxi,
módosították az árakat... egy 0-val megtoldották -
Janoooo #9703 Szomszédhelyek elfogytak
köszi -
Janoooo #9702 2 szomszédhely kiadó!!!
75 -ös szintű vagyok.
Nevem: Ékszerteknős
Aktív játékosokat várok, ha lehet 60as szint fölött.
Előre is köszi. -
Why #9701 A lekvárfőző felépítése könnyebb,mert a pékséghez 2körben 30 tojást kér pl. Szerintem,de utána mind1 is mert 1ik sem éri meg -
#9700 Teljesen mindegy.Mind a kettőhöz ugyanúgy kell vagy só vagy zselécukor ami aratáskor repül fel,szóval.... -
Why #9699 Lekvárfőző könnyebb,de egyébbként egyiksem jó -
#9698 Üdv mindenkinek.
Több napi meló után most értem haza és csak lesek mik történnek a farmon. :)
Mit javasoltok mit érdemes építeni,lekvár főzőt vagy pékséget? -
#9697 Boldog szülinapot tonyr! -
vidu01 #9696 gratu a 3 misihez, ügyi vagy -
#9695 ezen én is felhánorodtam... -
Why #9694 Grat -
Why #9693 Totál nem éri meg.
Almalekvár is milyen olcsó már a piacon.
SZerintem én nem fogok vele foglalkozni mert időt és pénzt is elvesz a játék többi részétől. -
#9692 1 termény elkészítése kb. 2 perc.
Most 1 rebarbaralekvárért kaptam 20 TP-t:( -
#9691 Közben meglett a 3. millióm :) -
#9690 Ráadásul baromi lassan lehet majd haladni,mert mindenhez kell só és zselécukor.De teljesen egyértelmű,hogy FA vásárlásra megy ki az egész. -
hpelte #9689 bár nagyon új még a dolog, de nem véletlen, hogy egy ilyen termék sincs a piacon. én a só/cukor mennyiségét sokkalom egy kicsit -
#9688 Igazad van.Ez engem is bosszant,hogy milyen keveset ér a piacon:( -
#9687 hát nem tudom
de nekem ez a iparváros eddig nem jön be... az ötlet jó lenne de ezzel az alapzselé meg alaptészta eléggé elcseszi..
a sót és zselécukrot megértem de a másik kettő tök felesleges és "bonyolítja"
sokkal jobb lett volna ha odaírják miből mennyi kell és hozzá a x mennyiségű só/zselé aztán kalács..
meg ez a szintes is béna így....
pláne hogy aránytalanul kevés pénzt érnek a sütik-lekvárok...
bocs hogy már megint károgok de így érzem.. -
#9686 A szigeten is repkednek fel cuccok! -
Why #9685 Nah igen most mindenki rendeli rendeli -
#9684 Kivéve MOST, mert szarakodik a rendszar. -
Why #9683 ha rákkantintasz a másikra akkor megtudod venni ha fizetsz érte 1.99 Eurot -
np #9682 Kiválasztottam a pékséget amit jelenleg még nem tudok felépíteni mert nincs tehéntejem, mindegy közbe 1-1db-ot tudok venni ugy, hogy nemsokára meg lesz. A másikat csak akkor tudom meg venni ha a pékség fel épült? Mert a banknál nem találtam. -
benoken93 #9681 De akkor a megvásárlónak a BigPointhoz kéne fordulnia! Na mindeggy! Ne folyjunk bele ilyesmibe ez nem a mi dolgunk szerintem! -
Why #9680 Nem csodálkoznák rajta ha nemsokára jönne a hír hogy a GOOGLE vagy a MICROSOFT felvásárolná a Farmeramat -
Why #9679 igen a FARMERAMA kitalálói fejlesztői multimilliomosok. De tudnák kik azok mert GOOGLE-ban semmi nincs róluk pedig kivi vagyok nagyon -
#9678 info arrol hogy mennyi mester-tp jár ha a fejlesztésbe adom be az elkészitett pékárut/lekvárt ? -
#9677 és ami még jo, h kaptam 300 sót a befizetésért... bár jobb lett volna 150 só + 150 zseléscukor :) -
#9676 nem szóltam -
#9675 amugy csak egy gyors számítás..
500 ft ot sztem kb a gazdák 80%-a simán áldoz erre:
az 12 milliárd Huf
vagy ha tegyük fel csak a 40%
akkor is 6 milliárd
-
#9674 hogy az istenbe sikerült nektek nekem még mindig üzenetet dob