Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
ajaj gazdák van 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Üdv Gazdák!

Néhány újdonságot szeretnénk bejelenteni Nektek a mai napon.

1.A korábban már meghirdetésre került kedvezményes csomag a megrendelési oldalon pár órán belül megjelenik.
Ennek tartalma 150 Farmarany, és 10 Szupertrágya lesz.

2.A farmfoto opció jelenleg még mindig nem online, de remélhetõleg jövõ héten megoldható lesz ennek visszakapcsolása.

3.A húsvéti tojásokért beváltható tételek a gazdaboltban hamarosan elérhetõek lesznek, tájékoztatunk Benneteket, amint játékba kerülnek.

4.A játék készítõi azon dolgoznak, hogy a holnapi napon megoldható legyen egy újítást betenni a játékba.Ez az idõkorlátos gazdaköri feladatokat érinti.Eleddig, ha egy ilyen feladatot idõn belül nem sikerült teljesítenetek, az addig beadott tételek elvesztek.

A fejlesztõk azon dolgoznak, hogy ezek a tételek sikertelenség esetén visszakerüljenek az idõkorlát lejárta után a pajtába.
Egyelõre nem biztos, hogy ez az újdonság már holnap online lesz, tájékoztatni fogunk Benneteket róla.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Krezga
Gondolom mindenki elõre tervez, nekem is van szinte mindenféle fejlesztésem, és így még nem is kellett vennem soha semmit, mert minden van raktáron. Persze, amik jobban mennek (tojás, angóra), azokból nekem is több van.
grebber
De akkor minek olyat építenek az userek?

Én eddig céltudatosan csináltam láttam van angórás tojásos küldi és van is 4-4 angóra/tojástojó cuccom.
Így most a tojásos küldivel nincs is bajom még így is van 160 tojásom.
Most ami hátrány volt hogy nem volt 1 db pulykaólam sem meg ilyen festõs fejlesztése ,mert eddig soha nem kellett.De szerencsére piacon tudtam venni.

Next PC upgrade: 2022

Krezga
Pont ezért, mert senki sem veszi, és csak felhalmozódik.
grebber
Tojásfestõs részt sikerült megcsinálni!

Mondjuk amit nem értek hogy a piacon miért azokból a terményekbõl vannak több ezer db-ok amibõl még életemben nem láttam hogy kellett volna bármilyen küldetéshez?

Krezga
Adjisten, nemtomcica gazda!

A sok mag mellé most már jól jönne némi pénzmag is? Akkor csapj le erre az egyedülálló lehetõségre! A jó gazda okosan visszaforgatja a pénzét a gazdaságba, befekteti új növényekbe vagy gépekbe. És ha a legjobbat akarod az állataidnak és a földjeidnek, használj szupertápot és szupertrágyát!

Jelentkezz be ismét ezzel a linkkel: http://www.farmerama.com a FARMERAMA-ba, és jutalmat kapsz érte:

- 800 csengõpengõ
- 10x szupertáp
- 25x szupertrágya

Ilyen levelet kaptam a kicsi farmomra.
grebber
Ezúton elnézést szeretnék kérni azoktól akiknek véletlenül barkácscuccot küldtem.

Maximus4
Akkor majd a melóba játszol😊
Én már megkezdtem😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

3-ra megyek melózni.<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Hátha éjszaka lesz.

Áhhhh.Ez nekem fail.Festõpalettához hozzá se tudok férni a piacon

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alien69
Látszik, hogy le van(nak) terhelve a szarver(ek). Nehezen adja be a tojásokat, van, amikor 2-3 alkalom kell, átlépni, meg vissza az adott farm részre. <#nemtudom>

Köszönöm mindenkinek már nekem is mûködik!
Köszi,már müködik a kód

😄D

Maximus4
😄

Nálam így mûködik! <#eljen>

Maximus4
Ha valakit érdekel a kód akinek nem sikerült annak itt a megoldás:

Ezen a linken lépjetek be.
Beírni a kódot: Schokohase2011
Újra megnyitni az elsõ linket,vissza a belépett oldalra és leokézni a kód alatt!

na akkor egy próba:

belépsz a farmodra, egy másik lapon pedig megnyitod ezt a linket - itt nem kell tovább semmit csinálnod - visszamész oda, ahol bejelentkeztél és beírod a kódot: Schokohase2011

Na,látom sok gond van az eventtel.Amugy nálam nem fogadja el a kódot.

Maximus4
A pénz beszél😊

nem nagyon néztem eddig, hogy ott elöl mit csinálnák, de õk ketten eléggé elléptek a 3-tól
Maximus4
Nem hiszem.Sokat beszéltek már róla és jessi-rõl.

lehet azért nem esik le mert "belsõs"
tonyr
hát ez az amitöl féltem 😄
am a farmer csapatnak nem esik le h pont a #1 ember kép nem stimmel ? nyomatok is rá 1-es szavazatot... minden nap 😄

Maximus4
A játékon belül nehezen hiszem,hogy photoshoppolt lenne a kép.

tonyr
amugy a srác akiröl szo volt h elsö a top-ban: hát ha ö nem csal akkor fotoshop-olt a képe, mivel a vizben vizesésen de még a boltok is vannak fái 😄

Maximus4
Gratula! <#taps>

Alien69
Még úgy se.... <#nemtudom>

zmeor
nah 16 os lettem bahamán 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
Használd az entert is,máshogy nincs esélyed!

Alien69
Amúgy szerintem jópáran "csalnak", és scriptet és/vagy makró progit használnak a piacra (is). Egyszerûen csak akkor tudok venni pl tojást (festék paletta végképp esélytelen), ha egyszerre érkezik ki több, és akkor TALÁN az egyiket elcsíphetem. Pedig, én is gyorsan kattintgatok, frissítem, nyomom a vételre, leokézom, és már jön az üzi, hogy ez már nincs is. Szinte a másodperc fele, harmada elég ezen progiknak, mert, hogy NEM ember csinálja, az szinte tutkó. <#wilting>

Alien69
45 perc, 3 tojás! Rendes farmon, szédült szántón, és kerge kertben IS van 1-1! Ha nem találod, akkor gyors vetés, mintha, és akkor láthatóvá válik, és be is gyûjthetõ. <#vigyor>

tonyr
mivel volt egy bug... amikor átállitották azt h 45 percenként ne 1 hanem minden területeden 1 azaz össz 3 tojást találj, akkor pár percig minden területváltásnál volt himes tojás 😄
most már csak 45 percenként 3 db

cspedro
de én 45 percenként 1 tojást találok ti meg 200 felett jártok na az most mért van?

Alien69
Ez egy dolog, azért, mert nem emlékeztem rá, még õk a hibásak, neeem? De. <#hehe><#nevetes2>

ápr.15-én

ma meg 18-a van - szóval ez kivételesen eléggé idõben jelent meg

(Krucifix hozzászólásának dátumát nézd - 04.15.15.21)

Alien69
Lehet, de mikor is "Írták le"? Majdnem utólag, amikor elkezdik?

hát...elég világosan leírták, hogy elrejtik a tojást és meg kell keresni - nem volt ilyenrõl szó, hogy majd aratáskor röpködnek...

tonyr
😄 amugy azt változtatták a farmon, h 45 percenként minden területedre tesz egy tojást a nyuszi 😊

Maximus4
Ennyi volt😞

"Sziasztok!

A gyakori húsvéti tojás felbukkanása egy bug volt, ami remélhetõleg 100% -ban javításra került. Aki sokat talált, szerencsés volt, nem fogja utólag hátrány érni."

Maximus4
Milyen furcsák ezek a nagy hézagok a földek között.

Maximus4
Állítólag elõször úgy volt,de aztán kivették belõle😞

Alien69
De eddig az összes eventnél így volt. :-/ Ha itt nem, akkor:

az aratásért nem is lehet kapni.
Maximus4
Aratásnál nem is fogsz kapni,mert akkor nem lehet.

Alien69
Dehogy! Szerintem az van, hogy megent kocsok bugosra csinálták meg, mert pl az aratásért egy darabot se kaptam! Ezzel próbálják kompenzálni valahogyan.

próbáljatok meg ki-belépni...
most mentem vissza az elsõ farmra, megint jönnek😄DD

lehet megkaptuk a 3 napi adagot egybe