23542
-
#9673 sikerült :D pár frissités után beadta :) -
Ironman2 #9672 Tanuljam ki mégegyszer a pékséget? ÁÁÁÁ -
Gólya #9671 biztos a zsúfoltság miatt -
Gólya #9670 ajjajj...reméljük, azért nem felejtődik el...
én is próbáltam, de annyira lassan töltötte az oldalt, hogy inkább visszaléptem...majd holnap korán megnézem, hátha csökken addig a roham:) -
Ironman2 #9669 Nálam meg azt irja ki hogy hiba lépett fel,ha rámegyek a lekvárföző helyére -
Gólya #9668 bocs Maxi, de egy másik fórumon is olvasgatok és már az agyamra ment a sok siránkozó... -
#9667 na baze... visa-rol kitöltöttem az adataim, kiirja hogy jelenleg nem elérhetö ez a mmesteres csomag... na mondom nembaj... CSAKHOGY a pénzt meg levonta... na kiváncsi vagyok h késöbb megkapom-e a lekvárost... -
Gólya #9666 bendekirálynak és benoken93-nak külön címezve: ctrl+shift+c és utána motherlode
(Ironman te most ne szólalj meg:D) -
#9665 amugy ez a térkép meg borzalom ahogy kinéz -
#9664 én amugy úgy választottam elsőre mesterséget, hogy miből van nekem temérdek és olcsó.. és ezek a gyümölcsök..
amint látszik ebből a sütögetésből megélni nem lehet, inkább termelem ki a hozzávalókat a drága cuccokból..
lásd strucctojás a pékeknek..van belőle tarcsiba 250 db és már 1000 felett van az ára.. ha ezt a szakmát választottam volna akkor nem adhatnám el mert kéne nekem is... de így nem :)))
ettől függetlenül kiváltom a másik mesterséget is mert kell a gazdaköri feladat.. -
hpelte #9663 ott ugyan az van, csak sóval -
benoken93 #9662 Amelyik nem lekvár pl az epres muffin! Naszóval én azért választottam a pékséget mert több mindent lehet ott készíteni! De tök mindeggy , hert úgyis lehet a szomszédtól kérni! De mégis több csp jön be ! De nem feltétlenül! -
Why #9661 Ezek szerint a lekváros totál nem éri meg de a Pékes lehet hogy megéri majd kiderül -
dzs86 #9660 ugyanez az én gondom is kaptam 19-et és csináltam alapzselét aztán majd holnap csinálom a lekvárt
de boltban is azt kapod, tized rész gyümölcs a többi vmi sz@r -
Why #9659 Én is sírva röhögök rajta -
#9658 ez mekkora szemétség hogy pl
lekvárnál
alapzseléhez kell 10 zselécukor és majd ha csinálok valami lekvárt, akkor ahhoz kell még 10..
ez kurvaszar így hogy kb 18 zselécukrot kaptam úgy hogy mindent learattam ami létezik a farmomon.. -
benoken93 #9657 Nem baj! -
#9656 LOL én kérek elnézést, ez az alt+f4 még chat-nél terjedt ill online játékoknál, de hogy még 2011-ben is beveszi valaki... hehe, elnézést a humoromért de én poénnak szántam ezt és hát jobban ütött mint gondoltam... :D -
#9655 hát ezen én is sírok :D -
dzs86 #9654 Na neee
Most komolyan van olyan ...... (bármilyen jelző beilleszthető ami megfelelően leírja azt akinek ennyi esze van) aki ezt az alt+f4-et kipróbálta? Gyermekem jobb ha elgondolkozol és beköltözöl önként valami elmegyógyintézetbe. -
#9653 nebassz -
#9652 Ne kezd te is,mert agybajt kapok! -
benoken93 #9651 De mit ad ez a kód? Mert engem mindig kidob a google Chroon-ból! -
#9650 király -
#9649 A napi 5 fejlesztést kihagytad:P Így nyersz 1 évet legalább -
#9648 én is olvastam fórumban a hentes felvetést :D -
#9647 köszi -
#9646 nyakamat rá hogy lesz állatos műhely is..
csirkemell, pulykamell, sonka, szalámi, kolbi -
#9645 "Bocs, nyár van, elszámoltam magam... Tehát, ha minden nap 40 cukrot kapnék, és minden lekvárt bedobok a fejlesztésbe, akkor az ötödik szintre 750 nap alatt lehet eljutni nulláról. De ehhez kellene az a 40 cukor naponta és akárhogy nézem még mindig csak 3 cukrom van két kert rózsáért. Az állataimért meg nem is adott... " -
#9644 Szerver hiba van.Most baromi sokan akarják aktiválni:( -
#9643 lehet gondolkodni :D
"Nem akarok senkit elkeseríteni, de ha napi 40db zselécukrot lehetne szerezni, akkor a 4-es szintről az ötösre több, mint 26 év eljutni... És akkor még nem tudtam mennyit dobál fel, ugyanis két kertnyi rózsáért összesen 3, azaz három db zselécukrot kaptam... Nyugdíjas leszek, mire végzek a lekvárfőzéssel..." -
#9642 am az kellene hogy ajándékként lehessen sót vagy zselécukrot küldeni... -
#9641 van kod a megfelelö billentyük lenyomása a városban: ALT+F4 :D -
#9640 Maxi lennél kedves rákérdezni valahol hogy miért nem lehet kiváltani a másikat? -
#9639 -
#9638 Még egy kódos dobásod van,aztán búcsút intünk egymásnak! -
#9637 tudom, csak lehessen már megvenni -
bendekirály #9636 Sziasztok!
Nem tudja valaki a kódot? -
benoken93 #9635 Az 500 FT! De senki sem tudja , hogy miért van ez! Maxinak még sikerült! -
#9634 nah mikor ki akarom váltani a második gyáramat is azt írja hogy hiba történt próbáld meg később