Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
festékpalettához nem kell hódvár szint

leszarom a konfigod...

Nagyon köszönöm aki eddig felvett szomszédnak.
De még mindig kellene néhány emberke.
Nevem: _Milan1899_

SHADOWEYES7
Meghívtalak a 4. gazdaságomba. 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sziasztok!

Szomszédokat keresek.
Nevem: _Milan1899_
17-es szinten vagyok és ki szeretném gazolni a szédült szántót.
Krezga
Ha még nincs azon a szinten, hogy építhessen hódvárat, akkor a piacon sem tud venni.
grebber
Most nézem mandulám sincs.

Next PC upgrade: 2022

zmeor
nekem van 7 db raktáron, ha megdumálunk egy idõpontot és egy piacon vagyunk akkor kirakom neked.. hamár szomszédok vagyunk 😄

leszarom a konfigod...

grebber
Hód az nincs!

mid nincs? venni sem tudsz?

én festékpalettát képtelen vagyok venni, "sajnos" nincs idõm egész nap a gép elõtt ülni, és kattintgatni a piacon... az ólhoz való cuccai meg nincsenek meg, mert sok tyúkos és nyulas ólat építettem 😞

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

grebber
Na vége befejeztem a húsvéti eventeket (még nem de tojások meglesznek tuti).
Azért van game over mert bekurtak olyat is amit nem lehet teljesíteni mivel nem vagyok olyan szinten hogy legyen olyan cuccom!

Teljesitettem a Mezõgazdasági kiállitást is! Legjobb Farmerarany megvan!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Alien69
Gratt!<#taps><#eljen>

Maxikám! 70-es lettem a mai napon.Puszilok mindenkit<#puszis>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tonyr
na látom mindenki nyomatja 1000el a küldetéseket 😊
én a 3 küldetéssel végeztem, a bahamara ill hod és fa kivételével mindent megtudtam csin.. ill megvettem a nyuszit a bögrében-t - tök cuki 😄 - ill még a 250 tp ill 250 csp -s tárgy kellene még, de pár nap alatt az is meglesz 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Alien69
ja, azzal mákom volt. pont szintet léptem 2 nappal ezelõtt, így termeltem azt is. Amúgy, a pilóta pontokat a bahamara szoktam fordítani. Sokáig a fõ farmra koncentráltam, de a bahamas cuccok sokkal több TP-t adnak, ha valamibe kell. <#vigyor>

Maximus4
Ja így már értem.Nem esett le,hogy mirõl van szó😄
Nekem sincs még jamszgyökerem,de nem is fogom azt megcsinálni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
? Mit nem értesz, nem értem. <#nemtudom><#vigyor> Ahhoz, hogy meg legyen MINDEN feladat, ami kell. Köztük van egy pl., amit NEM lehet számomra teljesíteni. Adna 12 FA-t, de HÓDOT NEm tudok venni se a piacon, mert nem vagyok olyan szinten. Minden event feladat teljesíthetõ FA-rt cserébe. Ha beadod azt, amid van, olcsóbb, azaz "csak" 5 hódot kellene vegyek FA-ért, de az valszeg (tuti) nem éri meg, mert legalább 10 FA-t elkérnek érte, ergo nem nyerek rajta semmit se.

Maximus4
Ezt nem igazán értem,mire kell farmarany.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Alien69
De ott is szelektálni kell, mert pl hódos feladatot nem tudom megoldani, csak farm aranyért, és gondolom, még ha minden mást be is adok, 5 hód többe kerül, mint 12 farm arany, de még ha nem is, a sok termény, amit bekér mellette, már nem éri meg kategória. <#nemtudom><#shakehead><#alien2>

Maximus4
Én is pont ezt csinálom.Farmarany,szupertáp és trágya.A többi nem nagyon érdekel,persze az aratógépen kívûl😊

Alien69
Van, ami tök felesleges, csak anyag kidobás. Kinek kell csengõpengõ, meg TP sok ezer anyagért, amikor 3x annyit kap az ember a pijacon értük? A végén meg a tojásokat is be fogják )remélem) számolni. <#vigyor>

én csak "szemezgetek" - ami kell belõle, azt megcsinálom, a többi meg ha lesz elég cucc hozzá, meglesz, ha nem akkor felejtõs

Krezga
Nekem 515. Eléggé felejtõs😄
Maximus4
Már "csak" 265 tojás kell,és kész mind a két feladat <#idiota>

Krezga
Összegyûjti, így már jobb valamivel.
tonyr
ja értem, azt hittem nem adja ha nincs számlálo 😊

Alien69
Eddig is adta számláló nélkül. Csak azt nem próbáltam ki, hogy ha nem szedem le, össze gyûjti-e. <#nemtudom><#vigyor>

tonyr
szivesen, mehet ujra a tojás-kommandozás a farmon 😄

Alien69
Kösz, hogy szóltál. Ki kellett jelentkeznem, meg vissza, hogy ismét legyen.

tonyr
visszatért a tojás-számlálo 😄

Alien69
Nem kell megvárnod. Valszeg ott az explorer is, és azt is használhatod. Legalább addig, amíg nem rakja fel a férjed mondjuk az operát, vagy a chrme-ot. <#vigyor>

Akkor feltelepíttetek majd egy másik böngészõt is a férjemmel, mert most csak mozilla van fent 😊

Köszi még egyszer!
Alien69
Van 3 böngészõ a gépemen. Az egyikbe én vagyok bejelentkezve, a másikba az asszony, a harmadik meg az explorer. <#vigyor>
Tehát, minden ilyen böngészõs játékot lehet egyszerre nyomatni KÜLÖN böngészõket alkalmazva. Ilyen pl ikariam is.

nyisd meg õket külön böngészõben😊

Két külön gépen vagy bejelentkezve a farmokra, vagy egy gépen?
Ha egy gépen, hogyan, mert mikor Ember dolgozik, akkor én csinálom az õ farmjét is, de én egy géprõl nem tudok bejelentkezni a két farmra, mert kidob a rendszer 😞 jó lenne nem mindig ki-be lépegetni 😊

köszi
istenem...hogy nekünk semmi se jó😄D

Alien69
Én ki se jelentkeztem az asszonynál még, szerencsére. Sajnos, Tõlem már igen.
FAKK bigpoint

Akkor nálam azért van még ott, még a húsvéti mutyi sem cserélõdött le a városban.

Korán kelt a gyerek, aztán be vagyok jelentkezve már vagy 1 órája 😊
ChaosTeam
Nálam is eltûnt, szerintem "felülírta" ez a szupertáp akciós cucc, mivel a városban az lett a nyuszis event helyén....
Alien69
Jaja, eltûnt.

Nálam is eltûnt 😞
Nálam ott van!
grebber
Na most mi van behalt valami? Eltûnt a tojásvisszaszámláló 😞

te egyébként normális vagy?<#rolleyes>

Maximus4
Rossz helyen próbálkozol.Erre itt senki nem vevõ!

jackoneill90
van egy õsi ellenségem, akinek mindene a kertje.Eddig mindig ártottunk egymásnak. most ottartok hogy törölni akarok mindent a farmjáról majd késõbb az accountját is. Valami hack program letöltési linkjét adjátok már meg mert már annyira utálom hogy megõrülök.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Maximus4
Jobbulást,remélem hamar kiengednek😛

Intenzíven gyüjtöm a tojásokat<#vigyor4>

<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

Nah.,Felvásároltam gyorsan a 10 kecsketejet,nehogy póruljárjak megint