Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 így sem megy 😄 Bocs 😄

www.wini.lapunk.hu

Maximus4
Na figyi!
Lépj be ezen a linken.
Nyisd meg mégegyszer és az elsõn írd be a kódot!Ha jó akkor megyünk tovább😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nyugalom. Értem én de akkor sem sikerül. Biztos én csinálok valamit rosszul.

www.wini.lapunk.hu

na akkor még egy kód, ugyanazzal a tematikával😊

tehát: 141-re írjátok át és a kód:Freenetostern2011

még egy csokinyuszi😊

jojo
Pontosan úgy csináld, ahogy le van írva, SIKERÜLT!!!!!!
Parancsold!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

van itt egy "válasz erre" gomb - használnátok? sokat könnyítettek...
most nincs túl sok hsz, de amikor 20-30-ból kell kitotózni, hogy kinek a hsz-ára szól a válasz...

jojo
Pontosan úgy csináld, ahogy le van írva, SIKERÜLT!!!!!!

Maximus4
Próbálj ezen a linken belépni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ismétlés...😊

figyelmesen olvassatok, kis- és nagybetû is fontos, ha itt egybe van írva, akkor az úgy is van...

ennyi - ettõl többet mi sem csinálunk, akiknek sikerült

Alien69
Én még egyszer NEM írom le. <#nemtudom><#ejnye1><#zavart1>

Sajna én is úgy jártam mint jojo nekem is azt írja valami rossz. Pedig a leírást követem
Ötlet?

www.wini.lapunk.hu

Köszönöm

www.wini.lapunk.hu

ToCsEk
zsír,köszi, bár nekem 3 húsvéti tojást adott és 1 tejcsoki nyulat 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

farmod-hírek-jobb oldalt találsz egy vonalkódot-na ott😊

Sziasztok!

Full kezdõként lenne egy olyan kérdésem hogy hol tudom megadni az ajándékkódot?
Válaszotokat kösönöm.

www.wini.lapunk.hu

jojo
na, megy ez csak követni kell a leírást!
Köcce!

melyik oldalon írtad be? az eredetin, amin egyébként is be szoktál lépni, vagy amit a Max hsz-ában kaptál?

Alien69
Nekem is ment. De, mint írtam, nálam úgy, hogy NEM léptem be. Az elsõ linknél léptem be, majd azt a linket ISMÉT megnyitottam. A többi stimmelt. <#vigyor><#worship>

jojo

milyen többit nem találsz?

nem tudom, ki hogy csinálja...
a hites copyzta, neki nem ment - nekem nyitva volt ez a topic, a farm, ahol beléptem, plusz a Max által adott linken megnyitott oldal és jöttem-mentem egyik helyrõl a másikra

Sziasztok!

Az elsõ sikerült a többinél nem tudom,hogy kell átírni a számokat nem találom. .
jojo
Egyáltalán nem megy ez az okosság, de miért?
Úgy csináltam, ahogy leírva, de a próbálkozások után nem enged többet egyenlõre.

egy gond van...most már nekem is nagyon kellene némi plusz terület...nagyon nem férek...a kergém már olyan, mint a dzsungel😊

Alien69
Köszi! Bár, annyival kiegészíteném, hogy Nekem csak úgy ment, hogy az ADOTT linken léptem be, tehát ahol szoktam, úgy NEM! <#worship>

yeeee....ssssssssssssssss!!!!!!!!

<#puszi>

Maximus4
Van 5db kód

5db kód külön aid számokkal megy!

1.Lépj be a játékba ahol szoktál!
2.Egy másik lapon ezt a linket kell megnyitni!
3.A már bejelentkezett oldalon beírni a kódot: RTL2Ostern2011

1.A megnyitott oldal címsorában az utolsó 3 számot kell átírni(518-ról,215-re,enter)
2.Most vissza a bejelentkezett oldalra és a kód: Eiersuche2011

1.Címsor átírás (215-rõl,584-re)
2.Vissza a másikba,kód beírás: HappyEaster2011

1.Címsor átírás (584-rõl,226-ra)
2.Kód beírás: webdeostern2011

1.Címsor átírás (226-ról,338-ra)
2.Kód beírás: ostsereier2011

Remélem érthetõ mindenki számára.A kód beírásnál nem kell ki-be jelentkezni,elég csak bemásolni az új kódot és kész.Kipróbálva,mind mûködik.

Amit adnak:
-1 fehércsoki nyúl
-2 tejcsoki nyúl
-3 húsvéti tojás

Maximus4
Ez kell nekem,olyat kapnak tõlem <#eplus2>

"Kedves Bigpoint játékos!

Szerinted mit csinálunk jól és min kellene változtatnunk?
Kérjük, segíts nekünk: mondd el a véleményedet, hogy a Bigpoint játékait a Te kívánságaid szerint fejleszhessük tovább!Ezúttal leginkább a megjelenésrõl van szó, tehát például betöltési idõrõl, játékkimaradásokról, stb.
Kérjük, szánj kb. 15 percet a kérdõívre!A részvétel természetesen teljesen névtelen , az adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk tovább harmadik félnek.

Egyébként is jó dolog elmondani a véleményedet, de most a kérdõív kitöltõi még jutalmat is kaphatnak, mert ajándékokat sorsolunk ki közöttük. Egy kis szerencsével remek játékelemeket szerezhetsz a Bigpoint játékodhoz!Ha részt szeretnél venni a sorsoláson, kérjük, a kérdõív végén add meg az e-mail címedet."

<#taps><#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Én is ott tartok,még kell 9 darab,hogy a 6-osra lépjek.

Változnak a tápkeverési idõk!

Várható dolgok
Hogy mikortól, még nem tudni.
Méh: 7,5-rõl 7-re
Ló: 6,5-rõl 6-ra
Jávorszarvas :5,5-rõl 5-re
Juh:5,5-rõl 5-re
Szamár: 8,5-rõl 8-ra

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Angóránál már az 5.szinten vagyok,és egész komoly jutalmakat ad

zmeor
nah csak összehoztam.

700000 csp-m lett 😊

leszarom a konfigod...

Maximus4
<#eljen>

cspedro
na végree 2 hete csak trágyát és vizet pörgetek ma végre egy kengurukarám <#mf1><#pias>

Maximus4
Én pörgetésre nem költök FA-t😊
A kis farmommal két nap egymás után xxl-es barkácsot pörgettem😄

Az már igaz.
egyszer régebben egyszerre szállt fel vagy 10 kalapács, na de a pajtában nem volt egy darab se, se elõtte, se utána.
ha egyszer sikerülne a trágya helyett 120k PP-t pörgetni (álmodozz csak, öcsém 😊 )
akkor vennék egy rakás fát (esetleg még ólakat is), aztán nem lenne ilyen gondom.

Maxi:
Nah, jou nagy gratula!

ilyen mázlista vagy, vagy FA-val pörgetted ki?

amióta játszom, még egyszer sem sikerült.

( ja és köszi!)
szedjétek le mindketten és újra rakjátok ki - elvileg így már mûködni kell

Krezga
Nekem kint van a teljes, és tökéletesen mûködik.

Viszont az esküvõi lugas, az mûködésképtelen mindkettõnknél.
ha nem teszed ki, akkor is 70 pontot ad? mert ha igen, akkor ne szenvedj vele
nekem két farmon volt meg teljesen még amíg lengyelül csináltam, aztán hogy elindult magyarul is, akkor automatikusan megkaptam a másik kettõre is az utolsót - mind a négy farmon kint van teljesen, plusz a tárolóban ott van a harmadik rész mindegyiknél (de a teljes pontot adja, a 70-et)

Maximus4
Ettõl a hülye marzanás figurától megõrülök.Akárhányszor leteszem az utolsó darabot mindíg visszakerül a menübe😞

tonyr
egyik legjobb 😊
csak kár h a barihotelböl nem 2-t ad, bár már az is jo h az állatokat is duplán számolja 😄

és persze mindenkinek boldog nyuszit 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Maximus4
Ilyen is ritkán van😊

egy ideje már nincs esõ - a trágya meg csökkenti a termésidõt

nem szabad a szemünknek hinni...ezt már egy korábbi eventnél tapasztaltam elég keserûen - örültem, mint majom a farkának, hogy milyen jó, mennyi cuccot kaptam...aztán késõbb benéztem a pajtába és alig valami volt belõle
máskor meg látszólag alig röppent fel valami, mégis egy csomó került a pajtába

ezt a bahamást én is észrevettem, de ennyire nem jártam utána - most a négybõl egy helyen foglalkozom csak a szigettel, ott is inkább csak fáim vannak - nincs kedvem két-három óránként rohangálni aratni-vetni...

eddig én sem értettem, hogy lehet, hogy csak pár mezõ gazosodik el...

mostanában viszont nincs vihar, vagy csak az eventre vették ki, hogy akárhányszor be lehessen lépni a farmra? <#nemtudom>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Ti észrevettétek azt, hogy ha a bahama elgazosodik, akkor csak a fele látszik gazosnak? a többin mintha érett cucc lenne, le is tudod aratni,
látszólag megadja a TP-t is érte, és mégse. ha frissítesz, akkor se tp, se cucc. egyik este nem tudtam belépni, reggelre persze gazos volt a sziget. akkor láttam, hogy csak a fele gazos. jé, gondoltam, de jó, legalább a felét le tudom aratni, aztán eszembe jutott, hogy ez nem valószínû, hát megnéztem elõtte is, meg utána is. (mármint gazolás elõtt és után) nézem közben, hogy szállnak fel a tp-k arról a területrõl, ami nem látszik gazosnak;
végzek a gazolással: F5, és se a tp-t se a terményt nem kaptam meg.
egy elõnye van: nem kell az összes területet megvárni a gazolással.

Mellékesen: Öcsém írt a fórumba (hibák észlelése), modi nem válaszolt, csak egy másik játékos, de õ félreértette a problémát.

Ez az event nem valószínû, hogy meglesz 100%-ra, már csak a hód, hódfa és jamszgyökér miatt se. azoktól még nagyon messze vagyok. FA-t meg nem pazarlok rá.
Csak nagyon ritkán szoktam dobni egy sms-t. Ált. xxl barkácsra költök: pl a héten (csak az event miatt) kellett a festékpaletta, de nem volt elég kalapács.
És ez a tojásgyûjtés is gázos. Sajna nem tudok egész nap a gép elõtt ülni 😞 még elég sok hiányzik, nem számoltam össze, de sztem legalább 150.)

Maxi: szintet léptem,a nagyobbikon 65, a másikon 62 lettem.
Krezga
Elolvastam, sry^^
már csak 2 festékpaletta kell, szerintem 4 nap alatt meglesz 😊 a többi sima ügy..

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!