Farmerama
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.wini.lapunk.hu
Lépj be ezen a linken.
Nyisd meg mégegyszer és az elsõn írd be a kódot!Ha jó akkor megyünk tovább😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
www.wini.lapunk.hu
tehát: 141-re írjátok át és a kód:Freenetostern2011
még egy csokinyuszi😊
Parancsold!
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
most nincs túl sok hsz, de amikor 20-30-ból kell kitotózni, hogy kinek a hsz-ára szól a válasz...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
figyelmesen olvassatok, kis- és nagybetû is fontos, ha itt egybe van írva, akkor az úgy is van...
ennyi - ettõl többet mi sem csinálunk, akiknek sikerült
Ötlet?
www.wini.lapunk.hu
www.wini.lapunk.hu
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Full kezdõként lenne egy olyan kérdésem hogy hol tudom megadni az ajándékkódot?
Válaszotokat kösönöm.
www.wini.lapunk.hu
Köcce!
a hites copyzta, neki nem ment - nekem nyitva volt ez a topic, a farm, ahol beléptem, plusz a Max által adott linken megnyitott oldal és jöttem-mentem egyik helyrõl a másikra
Az elsõ sikerült a többinél nem tudom,hogy kell átírni a számokat nem találom. .
Úgy csináltam, ahogy leírva, de a próbálkozások után nem enged többet egyenlõre.
<#puszi>#puszi>
5db kód külön aid számokkal megy!
1.Lépj be a játékba ahol szoktál!
2.Egy másik lapon ezt a linket kell megnyitni!
3.A már bejelentkezett oldalon beírni a kódot: RTL2Ostern2011
1.A megnyitott oldal címsorában az utolsó 3 számot kell átírni(518-ról,215-re,enter)
2.Most vissza a bejelentkezett oldalra és a kód: Eiersuche2011
1.Címsor átírás (215-rõl,584-re)
2.Vissza a másikba,kód beírás: HappyEaster2011
1.Címsor átírás (584-rõl,226-ra)
2.Kód beírás: webdeostern2011
1.Címsor átírás (226-ról,338-ra)
2.Kód beírás: ostsereier2011
Remélem érthetõ mindenki számára.A kód beírásnál nem kell ki-be jelentkezni,elég csak bemásolni az új kódot és kész.Kipróbálva,mind mûködik.
Amit adnak:
-1 fehércsoki nyúl
-2 tejcsoki nyúl
-3 húsvéti tojás
"Kedves Bigpoint játékos!
Szerinted mit csinálunk jól és min kellene változtatnunk?
Kérjük, segíts nekünk: mondd el a véleményedet, hogy a Bigpoint játékait a Te kívánságaid szerint fejleszhessük tovább!Ezúttal leginkább a megjelenésrõl van szó, tehát például betöltési idõrõl, játékkimaradásokról, stb.
Kérjük, szánj kb. 15 percet a kérdõívre!A részvétel természetesen teljesen névtelen , az adataidat bizalmasan kezeljük és nem adjuk tovább harmadik félnek.
Egyébként is jó dolog elmondani a véleményedet, de most a kérdõív kitöltõi még jutalmat is kaphatnak, mert ajándékokat sorsolunk ki közöttük. Egy kis szerencsével remek játékelemeket szerezhetsz a Bigpoint játékodhoz!Ha részt szeretnél venni a sorsoláson, kérjük, a kérdõív végén add meg az e-mail címedet."

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Várható dolgok
Hogy mikortól, még nem tudni.
Méh: 7,5-rõl 7-re
Ló: 6,5-rõl 6-ra
Jávorszarvas :5,5-rõl 5-re
Juh:5,5-rõl 5-re
Szamár: 8,5-rõl 8-ra
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A kis farmommal két nap egymás után xxl-es barkácsot pörgettem😄
egyszer régebben egyszerre szállt fel vagy 10 kalapács, na de a pajtában nem volt egy darab se, se elõtte, se utána.
ha egyszer sikerülne a trágya helyett 120k PP-t pörgetni (álmodozz csak, öcsém 😊 )
akkor vennék egy rakás fát (esetleg még ólakat is), aztán nem lenne ilyen gondom.
Maxi:
Nah, jou nagy gratula!
ilyen mázlista vagy, vagy FA-val pörgetted ki?
amióta játszom, még egyszer sem sikerült.
( ja és köszi!)
Viszont az esküvõi lugas, az mûködésképtelen mindkettõnknél.
nekem két farmon volt meg teljesen még amíg lengyelül csináltam, aztán hogy elindult magyarul is, akkor automatikusan megkaptam a másik kettõre is az utolsót - mind a négy farmon kint van teljesen, plusz a tárolóban ott van a harmadik rész mindegyiknél (de a teljes pontot adja, a 70-et)
csak kár h a barihotelböl nem 2-t ad, bár már az is jo h az állatokat is duplán számolja 😄
és persze mindenkinek boldog nyuszit 😄
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

máskor meg látszólag alig röppent fel valami, mégis egy csomó került a pajtába
ezt a bahamást én is észrevettem, de ennyire nem jártam utána - most a négybõl egy helyen foglalkozom csak a szigettel, ott is inkább csak fáim vannak - nincs kedvem két-három óránként rohangálni aratni-vetni...
mostanában viszont nincs vihar, vagy csak az eventre vették ki, hogy akárhányszor be lehessen lépni a farmra? <#nemtudom>#nemtudom>
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
látszólag megadja a TP-t is érte, és mégse. ha frissítesz, akkor se tp, se cucc. egyik este nem tudtam belépni, reggelre persze gazos volt a sziget. akkor láttam, hogy csak a fele gazos. jé, gondoltam, de jó, legalább a felét le tudom aratni, aztán eszembe jutott, hogy ez nem valószínû, hát megnéztem elõtte is, meg utána is. (mármint gazolás elõtt és után) nézem közben, hogy szállnak fel a tp-k arról a területrõl, ami nem látszik gazosnak;
végzek a gazolással: F5, és se a tp-t se a terményt nem kaptam meg.
egy elõnye van: nem kell az összes területet megvárni a gazolással.
Mellékesen: Öcsém írt a fórumba (hibák észlelése), modi nem válaszolt, csak egy másik játékos, de õ félreértette a problémát.

Csak nagyon ritkán szoktam dobni egy sms-t. Ált. xxl barkácsra költök: pl a héten (csak az event miatt) kellett a festékpaletta, de nem volt elég kalapács.
És ez a tojásgyûjtés is gázos. Sajna nem tudok egész nap a gép elõtt ülni 😞 még elég sok hiányzik, nem számoltam össze, de sztem legalább 150.)
Maxi: szintet léptem,a nagyobbikon 65, a másikon 62 lettem.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!