23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Why
    Ez sajnos így van
  • Why
    Maximus!
    A mili27 farmomon a Bahamakon: 16.-os lettem
  • hpelte
    bármit veszel azon forgalmi adó van, vagyis mindenképp a rendszert élteted
  • Alien69
    Bemész a bankbe, és VAN teljesen megbízható megoldás. Például virtuális számla. Amennyit beraksz oda, annyit tudnak lehívni, mivel nem hitel számla.
  • Alien69
    Kinek mi? Speciel NEM dohányzok, és NEM iszok ALKOHOLT. Én legalább IGAZI lázadó vagyok. Hiszen, akik pl szidják a "rendszert" mondjuk egy sör mellett, azok PONT a rendszert éltetik, de a lehető legjobban. Ergo, jelenleg mindenki aki alkoholt iszik, és fizet jövedéki adót, az (jelenleg) mind Fideszes.
  • Slimdave
    Ahogy a kolega mondja, nem minden vásárlás megbízható neten. Nekem nem annyira fontos ez, hogy pórul járjak. Főleg hogy 500 ft-os tételről van szó. Ha szerinted ettől leszek maradi, akkor legyen úgy!
  • fook
    sziasztok ! én ma banánfa xxl-et pörgettem .
  • bendekirály
    mi a mai kód?
  • femate
    Bahamarám nincs Jávorszarvast meg ilyeneket soha nem sierül kipörgetni. :(
    Azt még nem értem hogy miért költitek erre a pézt.:p :|
  • Ironman2
    Készülnek a grafikák

A képet a farmerama facebook oldalára töltötték fel.
    Röviden a mellékelt tájékoztatás: a grafikusok dolgoznak új épületeken.
    A képet elnézve elég hideg lehet, hogy orkándzsekiben üldögél a fószer. Lehet, nem sikerült a fűtésszámlát befizetni. Ami még némi aggodalomra adhat okot, az a borostája. Hány napja dolgozhat rajta, hogy borotválkozni sem ment haza? Ebből kiindulva érthető ha a képen nem látszik a lába, hiszen egy lánccal az asztalhoz lehet kötve

farmeramamania

• Ironman2
  • Ironman2
    Akkor még szerencséd volt idáig.
  • tonyr #9781
    igaz :D
  • ToCsEk
    nem értem miért fél mindenki :D én rendeltem már neten nem 1x és tök érdekes, hogy 1x sem vertek át, húztak le fosztották 0ra a pénzem :D
    nah mind1
  • zmeor
    szvsz hülyeség elfogyasztani, ha eladod jó pénzért abból sokkal többet tudsz venni piacon mint amennyivel többet kapnál betakarításkor..
  • tonyr #9778
    igen most probáltam ki, ez megéri még...
  • tonyr #9777
    a zabkenyér elfogyasztása még megéri ha aratogéppel buzát termelsz, többet aratsz, de a zsemle ill rebarbaralekvár elfogyasztása... nos csak az alapfarmhoz adja hozzá a tp-t ami felesleges...
  • zmeor
    búzára 25% több
  • tonyr #9775
    köszi
    hát igen kell egy kevés sö/zseléscukor a 2. szintig... a többi szintröl nem is beszélve ahol egy termékhez nem 20, hanem 30, 40, 50 kell
    összeszámoltam most van 620 tp-m ugy hogy egy terméket sem forgattam vissza, és 400+ sót használtam el...
    most majd kiprobálom hogy megeszek egy kenyeret, mivel több hozamot igér a buzára, amit nem tudok hogy mi, talán aratáskor nem 5 hanem többet aratok le ?
  • Ironman2
    Szerintem igaza van slimdave-nek,mert én se adnám ki a bankkártyám adatait.Jobb az elővigyázatosság
  • ToCsEk
    nem mindegyikkel lehet neten vásárolni..
  • Vikoo15
    Hát én fizetnék bankkártyával de nem tudok valamiért nem engedi
  • ToCsEk
    soha nem értettem az ilyen maradi embereket, akik félnek interneten keresztül bankkártyával vásárolni..
  • Slimdave
    Nekem is van 60 sóm, és lekvárfőzőt választottam. Épp ezért akarnám a másikat is vinni, de ha nem csinálják meg sms-esre, akkor nem fogom, én nem adom ki a kártyám adatait...
  • 16sziszi
    Tegnap léptem 75-re, de nem láttam h adott volna, adott sokmindent, de termékeket nem (1csillag, 1 FA, 1 Kacsakata levél, 25 Kacsakata trágya, ezeket adta csak :/ ) Mellesleg nagyon szemét... most pörgettem ki 10 sót, tök jó h lekvárfőzőm van -.-'
  • Vikoo15
    És nem tudni hogy kb mikor lesz meg az sms-es mert én nem találtam semmit róla
  • tonyr #9767
    nekem sikerült ...
    bejön az ablak hogy 2 euro, mellette klikk a kosárra, majd alul hogy milyen kártyád van
  • ToCsEk
    Your access to RadiumOne Social offers has been temporarily blocked

Our system has detected unusual activity from your computer or IP. We encourage you to review the list of your transactions for unauthorized use. If you are still unable to access RadiumOne Social offers after a 24-hour period, please request Customer Care assistance.

We apologize for the inconvenience.

• Slimdave
    én is azt várom
  • ToCsEk
    ha nagyon nem megy hagyd írták fórumon hogy hamarosan sms küldéssel is ki lehet majd váltani
  • Vikoo15
    Sziasztok én megcsináltam a lekvárfőzőt és meg szeretném csinálni a pékeset is rámegyek hogy igen szeretném az ajánlatot és ugye bejön egy fizetős ablak és arra jutottunk hogy hát mért is ne és ott van alul a fizetés kiválasztás és mi bankáratyával az elsővel szeretnénk megcsinálni de nem ugrik be semmi ha rá kattintok !! Valaki tudna segíteni hogy még is hogy csináljam meg ?
  • Slimdave
    És már nem él az a szabály, hogy ha nem viszik el egy héten belül elveszik az áru? Mert akkor érdemes beszedni...
  • gettobuxa
    nekem 1 vattacukor barim van kint a piacon 1 hete, 1,6 millióért... eddig még nem talált gazdára :(
  • tonyr #9760
    hehe, hát igen, nem találtam a jo billentyüt :)
  • zmeor
    sört :D
  • tonyr #9758
    *sót :)
  • tonyr #9757
    ha valaki szintet lép megirhatná hogy kap-e söt vagy zseléscukrot... köszi
  • Alien69
    Én speciel éppen ami hiánycikk, sok van belőle, és nem értem, mé veszik, de leszarom, csak vegyék. Ilyen pl mókus, jávor/rén szarvas, meg ilyenek. Ezen felül, érdemes pár órát néha a piacon kint lenni, és a lámabéna ajánlatokra utazni. Láttam már tojást 3-rt (azaz HÁROMÉRT) lirakni, meg ilyenek. Normál áron kirakva angóra/bírka gyapjú, kecske/tehén tej meg ilyenek. Esetleg csirke/birka bőregér, stb...
    Lény kreatív.
  • benoken93
    Ez igaz! De e-mailban küldtték!
  • tonyr #9754
    mivel nem léptél be sokáig a farmodra...