23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • jojo
    Nekem sincs, de ugy járja, holnaptól babyboom kell legyen, ha event ilyen jellegű.
    Merthogy nem veszek supertápot ezért az tutttiii.
  • tonyr #22256
    na igen... tenyészteni is neki kellett állni, mert a "müvészlélek" eventhez kell, remélem még a vége előtt lesz babyboom is ...
  • Maximus4
    Nagyon jó,alig van pulykám :(
  • jojo
    3,5 milkát tapsoltam el a Kincses sziget 3. részéig, a kaktuszig, amellett, hogy az állatok nagyrésze megvolt, "csak" a növényeket kellett megvenni, mikor vót, ugye, pl gránátalma 960 Csp /db áron, de el is fogyott teljesen a piacról, úgy kellett rávárni, míg lett. Most , ha meglesz a kaktusz akkor megint 30 aranybanán a következő fa a monbiszilváig, a másik accomon,
  • ACE
    Nekem 140 van szóval gyűjtögetheted tovább :)
  • Maximus4
    Ember emlékezet óta nem piacoztam,most 2 nap alatt sikerült összekalapálnom 2 millát kb. :)
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    Én is már 78-nál tartok :)
  • Maximus4
    A következő teliholdasnál,végre valahára befejezem a drakula pókját :)
  • gettobuxa
    elértem a 100 db pörgetést, lassan a kerekkerékre is csinálhatnának valami akciót. pl FA fa nyerési lehetőséget :D
  • jojo
    Ezek a feladatsorok voltak, én kivásároltam őket, hagyma, mogyoró,.... növényekből simán, de a Bahama kebelkosár is jól fizetett!
  • Maximus4
    Én ilyenre nem költök,elég lesz majd a tenyészes feladatokat kiperkálni,mert nekem nem nagyon adja a megfelelő állatokat.
  • jojo
    Vaooo, keresném a fórumba de abba a kereső egy tragédia, semmi értelmeset nem ad ki amiket írtál.
    Mik ezek?
    tojáslámpás
    Párnacsata, megint lemaradok valami jó dologról, úgy veszem észre!
  • Maximus4
    Csak a földeket cserélgetem időnként ólakra.A tojáslámpás és a párnacsatához kellenek ólak.
  • jojo
    Nemááá, azt mondtad, nem pakolgatod a dolgokat a földeiden! :D
    Na tessék!, Bár eddig 15-kor kezdődött az event,
    nem értem most miért ennyi!
    Össze-vissza mennek az idők manapság, mint aki a szénát pakolja.
  • Maximus4
    El is felejtettem.Reggel kész lettem az eventtel és lepakoltam barkácsólakat,most szedhetem le őket :D
  • csabika1982
    A telihold event ma, 2013.11.17-én 10:00-kor kezdetét vette.
  • SHADOWEYES7

Ügyes vagy!

Én is a turmixal próbálok lépkedni.
  • jojo
    Ahhoz a természetgyógyásznál a 3. szintet el kell érjem, akkorn arra is rámegyek! :D
  • Maximus4
    Ez erről szól.Nekem mindíg van tartalékba 40-50 darab turmix.
  • jojo
    22 db Aranybanán kell ami 5 pályalépés, az nagyon sok lenne abból anyagilag is a lángos %-ba bár picinek tűnik ár-érték arányba olcsóbb. nameg a bólé is jó ehhez de termelni kell sokat!
  • Maximus4
    Ha banánra hajtasz,akkor mangós-narancsos turmixra kell ráfeküdni,már persze ha meg van a mesterségek völgyébe.Vagy vegyél a piacon.
  • jojo
    Datolyaszilvánál leakadtam, és szerintem eltelik 2 hét amíg összeszedem hozzá a banánokat, bár ígyis sokba van a 3. részig eljutni. Esetleg valami okos tipp akadna hozzá?
    Gratulálok!
  • Maximus4
    Kincses sziget kipipálva :)
  • jojo
    Beadandó cuccok 2. lista most látom, mégse lesz meg 3 napon belül az egész, pedig de örültem neki! :D
    Így már húzós, régebben tetszett az újraindítható event, de ez is megoldható!
  • Maximus4
    A másik felét lehagytad a beadandóknak.
  • jojo
    Fraggle Rock event
    Az event kezdete: 2013 november 11. (hétfő) várhatóan 14:00 óra
    Az event vége: 2013. november 23. (szombat) várhatóan 14:00 óra
    Érési idő: 08:00 óra
    Ültethető: csak a farmos területeke

Beadnivalók, és az ajándékaik!
    Hajrá!
  • jojo
    A Kincses szigeten kivűl a tenyészállatosak vannak meg , illetve az állatos leadás, de ilyen árak mellett az kitart még egy darabig. Nembaj van miből megérni nekem a tök jól terem! :D
  • Maximus4
    Az lehet,de ha boldog boldogtalannak lesznek ilyen tenyészállatai,a piacon semmi értékük nem lesz.
    Mondjuk nekem van még mit bepótolni a gazdaköri tenyészállatos küldiknél,lassan már csak azok maradnak.
  • SHADOWEYES7
  • jojo
    Mondjuk supertrágya készítő óllal jobban meglennék.!
  • jojo
    A fa akció jó volt, már most van 300 supertrágyám meg kacsa kata, de állatólba nem tudok nagyokat elképzelni. Viszont gyarapodni jó ez az event is! :D
  • Maximus4
    Jobban utánanézve,szerintem ezek az ólak baromira nem érik meg,hogy egy rakás normál ólat bedobáljak érte.Amiket ad,azt baby boomnál "könnyen" meg lehet szerezni,ráadásul,sok helyet is foglalnak.
  • jojo
    Szépnek szép, csakhát mit lehet erre beadni ehhez, mert fa még csak akadt, de állatól?
    Majd meglátjuk, minden esetre a Kincses sziget 3. részére mentem rá, talán holnapra az is meglesz! :D
  • Maximus4
    Lesz majd Állati gőzős "event" és most a fák helyett,ólakat lehet majd becserélgetni.
    Óriás ólak.

Kezdés várhatóan: 2013. November 8. (péntek) 14:00
    Befejezés várhatóan: 2013. November 15. (péntek) 14:00
  • jojo
    safeip váltóval lehet közlekedni a neten :D
  • Maximus4
    Globális probléma van az UPC-nél,reggel olvastam.Szóval nem a játékkal van gond,mert még jó pár oldal elérhetetlen a számotokra jelenleg.
  • jojo
    De az, és nincs elérésem semmi a bigpont felé.
    Központ azt mondja valami bibi lehet, pl kábel elvágás, vagy valami gebasz, de miért pont az UPC?
    Mi lehet az igazság?
  • Maximus4
    Esetleg nem UPC-s vagy véletlenül?
  • Maximus4
    Most jó minden :D