23542
-
#22257 Nekem sincs, de ugy járja, holnaptól babyboom kell legyen, ha event ilyen jellegű.
Merthogy nem veszek supertápot ezért az tutttiii. -
#22256 na igen... tenyészteni is neki kellett állni, mert a "müvészlélek" eventhez kell, remélem még a vége előtt lesz babyboom is ... -
#22255 Nagyon jó,alig van pulykám :( -
#22254 3,5 milkát tapsoltam el a Kincses sziget 3. részéig, a kaktuszig, amellett, hogy az állatok nagyrésze megvolt, "csak" a növényeket kellett megvenni, mikor vót, ugye, pl gránátalma 960 Csp /db áron, de el is fogyott teljesen a piacról, úgy kellett rávárni, míg lett. Most , ha meglesz a kaktusz akkor megint 30 aranybanán a következő fa a monbiszilváig, a másik accomon, -
ACE #22253 Nekem 140 van szóval gyűjtögetheted tovább :) -
#22252 Ember emlékezet óta nem piacoztam,most 2 nap alatt sikerült összekalapálnom 2 millát kb. :) -
#22251 -
#22250 Én is már 78-nál tartok :) -
#22249 A következő teliholdasnál,végre valahára befejezem a drakula pókját :) -
gettobuxa #22248 elértem a 100 db pörgetést, lassan a kerekkerékre is csinálhatnának valami akciót. pl FA fa nyerési lehetőséget :D -
#22247 Ezek a feladatsorok voltak, én kivásároltam őket, hagyma, mogyoró,.... növényekből simán, de a Bahama kebelkosár is jól fizetett! -
#22246 Én ilyenre nem költök,elég lesz majd a tenyészes feladatokat kiperkálni,mert nekem nem nagyon adja a megfelelő állatokat. -
#22245 Vaooo, keresném a fórumba de abba a kereső egy tragédia, semmi értelmeset nem ad ki amiket írtál.
Mik ezek?
tojáslámpás
Párnacsata, megint lemaradok valami jó dologról, úgy veszem észre! -
#22244 Csak a földeket cserélgetem időnként ólakra.A tojáslámpás és a párnacsatához kellenek ólak. -
#22243 Nemááá, azt mondtad, nem pakolgatod a dolgokat a földeiden! :D
Na tessék!, Bár eddig 15-kor kezdődött az event,
nem értem most miért ennyi!
Össze-vissza mennek az idők manapság, mint aki a szénát pakolja. -
#22242 El is felejtettem.Reggel kész lettem az eventtel és lepakoltam barkácsólakat,most szedhetem le őket :D -
csabika1982 #22241 A telihold event ma, 2013.11.17-én 10:00-kor kezdetét vette. -
Ügyes vagy!
Én is a turmixal próbálok lépkedni. -
#22239 Ahhoz a természetgyógyásznál a 3. szintet el kell érjem, akkorn arra is rámegyek! :D
-
#22238 Ez erről szól.Nekem mindíg van tartalékba 40-50 darab turmix. -
#22237 22 db Aranybanán kell ami 5 pályalépés, az nagyon sok lenne abból anyagilag is a lángos %-ba bár picinek tűnik ár-érték arányba olcsóbb. nameg a bólé is jó ehhez de termelni kell sokat! -
#22236 Ha banánra hajtasz,akkor mangós-narancsos turmixra kell ráfeküdni,már persze ha meg van a mesterségek völgyébe.Vagy vegyél a piacon. -
#22235 Datolyaszilvánál leakadtam, és szerintem eltelik 2 hét amíg összeszedem hozzá a banánokat, bár ígyis sokba van a 3. részig eljutni. Esetleg valami okos tipp akadna hozzá?
Gratulálok! -
#22234 Kincses sziget kipipálva :) -
#22233 Beadandó cuccok 2. lista most látom, mégse lesz meg 3 napon belül az egész, pedig de örültem neki! :D
Így már húzós, régebben tetszett az újraindítható event, de ez is megoldható! -
#22232 A másik felét lehagytad a beadandóknak. -
#22231 Fraggle Rock event
Az event kezdete: 2013 november 11. (hétfő) várhatóan 14:00 óra
Az event vége: 2013. november 23. (szombat) várhatóan 14:00 óra
Érési idő: 08:00 óra
Ültethető: csak a farmos területeke
Beadnivalók, és az ajándékaik!
Hajrá! -
#22230 A Kincses szigeten kivűl a tenyészállatosak vannak meg , illetve az állatos leadás, de ilyen árak mellett az kitart még egy darabig. Nembaj van miből megérni nekem a tök jól terem! :D -
#22229 Az lehet,de ha boldog boldogtalannak lesznek ilyen tenyészállatai,a piacon semmi értékük nem lesz.
Mondjuk nekem van még mit bepótolni a gazdaköri tenyészállatos küldiknél,lassan már csak azok maradnak. -
#22228 -
#22227 Mondjuk supertrágya készítő óllal jobban meglennék.! -
#22226 A fa akció jó volt, már most van 300 supertrágyám meg kacsa kata, de állatólba nem tudok nagyokat elképzelni. Viszont gyarapodni jó ez az event is! :D -
#22225 Jobban utánanézve,szerintem ezek az ólak baromira nem érik meg,hogy egy rakás normál ólat bedobáljak érte.Amiket ad,azt baby boomnál "könnyen" meg lehet szerezni,ráadásul,sok helyet is foglalnak. -
#22224 Szépnek szép, csakhát mit lehet erre beadni ehhez, mert fa még csak akadt, de állatól?
Majd meglátjuk, minden esetre a Kincses sziget 3. részére mentem rá, talán holnapra az is meglesz! :D -
#22223 Lesz majd Állati gőzős "event" és most a fák helyett,ólakat lehet majd becserélgetni.
Óriás ólak.
Kezdés várhatóan: 2013. November 8. (péntek) 14:00
Befejezés várhatóan: 2013. November 15. (péntek) 14:00 -
#22222 safeip váltóval lehet közlekedni a neten :D -
#22221 Globális probléma van az UPC-nél,reggel olvastam.Szóval nem a játékkal van gond,mert még jó pár oldal elérhetetlen a számotokra jelenleg. -
#22220 De az, és nincs elérésem semmi a bigpont felé.
Központ azt mondja valami bibi lehet, pl kábel elvágás, vagy valami gebasz, de miért pont az UPC?
Mi lehet az igazság? -
#22219 Esetleg nem UPC-s vagy véletlenül? -
#22218 Most jó minden :D