23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Ironman2
    Na végre! Ez nem is rossz
  • Gólya #10192
    Adjisten, Gazdák!

Amióta a Magtárban megszorító intézkedéseket vezettek be (mivel a gazdák hajlamosak voltak onnan feltölteni a készleteiket és aztán elherdálni mindent), egyre gyakrabban panaszkodnak a helyi farmerek, hogy nehezen jutnak megfelelő terményekhez. Természetesen megértjük a problémát és ki is találtuk a megoldást! Ami egy csapásra megoldja majd a gondjaitokat: egy új, dinamikus piaci rendszer!

Nos, ezen a terven dolgozunk most. A dinamikus piac azt jelenti, hogy az egyes termékek piaci ára növekszik (illetve csökken) minden egyes vásárláskor, ahol a vevő az aktuális piaci ár feletti (vagy az alatti) összeget fizet. Az ár tehát ezután a valóságos gazdasághoz hasonlóan sokkal inkább a kereslet és kínálat szerint alakul. Egy kis logikával és jó taktikai érzékkel egy ilyen alapon működő piacon szépen lehet keresni a termények eladásával!

Egy példa:
    Jelenleg a tojás nagyon keresett árucikk. Ha egy gazda tojást ad el a piacon, mindig a legmagasabb árat kéri érte (a beállított árnál 50%-kal többet, illetve 75%-kal többet, ha már megszerezte a Bölcs Tölgytől ezt a képességet). A jövőben ilyenkor az előre beállított piaci ár automatikusan emelkedni fog, tehát még jobban megéri majd tojást termelni és eladni, hiszen jó pénz jár érte. Mindig nézzétek meg, miből nincs kínálat a piacon és termeljétek azt, hiszen egyre jobban megéri majd olyan terményeket a piacra dobni, amelyekből éppen hiány van.

De más szempontból is segítünk a gondon, hogy a piac ne legyen teljesen letarolva, mint most. Például a Bölcs Tölgynél elérhető lesz egy újabb képesség, amely a barkácsolt ólaknál növeli a hozamot (ezekből a terményekből van most a legnagyobb hiány a piacon).

Az egész rendszer létrehozása még eltart pár hétig, de azt szerettük volna, hogy már most örüljetek az új, dinamikus piacnak! Természetesen a további fejleményekről is mindig beszámolunk majd.

• soo277
    THX
    GÓRÉÉ!
  • Maximus4
  • soo277
    Ezazzz!
    120ezer a szerencsekeréken!!(másodszorra)
  • Ironman2
    Tudom.Multhéten szabin voltam hamar összejött.Most alig tudok napi huszat begyüjteni
  • Gólya #10187
    tegnap kezdtem a 200-as kört gyűjteni - ha nem ül az ember egész nap a játék mellett, kicsit problémás a dolog
  • Ironman2
    Miért nem lesz meg? Még van rá időd bőven
  • grebber
    Akkor nem adom be őket a 250db már úgysem lesz meg!
  • Gólya #10184
    a szokásos módon kerül beváltásra - tp-t adnak...db-jáért 100-at
  • hpelte
    azért azt el kell mondani, hogy március 15. volt a játékban, én úgy vettem észre, hogy minden ország kap 1 eventet
  • grebber
    Arról van valami info hogy a megmaradt de be nem adott sütikért kapunk valamit?
  • Why
    SAjnos
  • Ironman2
    "Sajnos a farmerama-ban a magyar ünnepek nem fontosak, ellenben például a lengyel tavasz ünneppel amit idén beleraktak a játékba."

farmeramamania
  • Ironman2
    NA végre javították a játékot.Már normálisan kiir mindent!
  • Why
    Kérdésem:

A farmarany után járó PROMOCIOS KODot hova kell írni és miért nem lehet az nap felhasználni mert hibát ír ki?
  • sata75
    még jó, hogy csak a 3-as billentyűd megy tönkre mire a "végére" érsz:))
  • Ironman2

Kiszámoltam,csak még nem értem a végére
  • sata75
    LOL
  • Ironman2
    6.083333333333333333333333
  • ToCsEk
    73/12
  • grebber
    Hm érdekes jelenség.Leszedtem farmokon a sütiket az enyémbe viszont belépve maradtam.
    x idő eltelte után ránéztem nincs új süti??? eltelt azért sok idő átlépek másikhoz ott meg ott az 5.
    Fákba már
  • Alien69
    Én se ma kezdtem, rengeteg mikrotranzakcióssal nyomultam/nyomulok. A WoW azért még NEM ingyenes, de egy fingnyivel nyobb, mint volt. Nem többel (lvl 10->20). Warezt nem szorítja ki, csak változik a dolog. Lásd pl Need for Speed World, ahol ugye bejönnek a csíterek, és hekkerek. Stb. Meddő vita.
  • Ironman2
    14-es lettem a Bahamán! Köszi
  • Ironman2
    Pedig egyre több játék áll át a mikrotranzakciós módszerre,mert rájöttek hogy hatalmas lehetőség van benne.World Of Warcraft,Age Of Conan,Team Fortress2,Arma2 már ingyenesek,igyaz van némi korlát,de igy is szuper,hogy nem kell fizetni érte.Sokkal több bevételt termel,mint ha előfizetsz rá,és kiszoritja a warezt.Hajrá! Én már várom a többi ingyenes játékot is!
  • Maximus4
    Te mindent olyan körülményesen közelítesz meg.Egy jó pofa játék,bármikor abba lehet hagyni:)
  • Alien69
    Csak hát ez is MŰ "ingyenes". Emléxem, még amikor "indult" a Zinternet anno, túl sok lehetőség nem volt, és a leg egyszerűbb keresendő szó a sex volt. Sok-sok oldalon ott virított a FREE szócska, de ugye z NEM azt jelenti, hogy INGYENES! Szerintem DIREKTE írják megtévesztésnek, hogy "Játsz Ingyen". Helyesebb lenne, ha azt mondanák, hogy próbáld ki, majd FIZESS érte akár többször is.
  • Maximus4
    Pedig baromi jó lenne a topikját fellendíteni és egy pár SG-s összefogva egy csapatba mehetnénk,mert így egyedül baromi nehéz néha:(
  • Ironman2
    Akkor majd meglesem,csak annyi mindenbe belefogtam már hogy ez már sokk lenne nekem
  • Maximus4
    Az hát!
  • Ironman2
    Magyar nyelvü?
  • Maximus4
    Tényleg brutálisan jó.Pár órája játszom,de nem tudom abbahagyni:)
  • sata75
    omg erre rá fogok kapni:)
  • Maximus4
    Hát emberek,a BP-nek az új játéka valami fantasztikus!Ha valaki egy kicsit is szerette a Diablo-t annak ez kötelező darab.Iszonyat szép grafika és eddig a játékélmény is nagyon jó!
    Drakensang Online.
  • Gólya #10159
    látod, pedig már épp kérdezni akartam...
  • Maximus4
    Igazad van,de ezért mondom sokszor,hogy ha egy topikba rendszeresen ír valaki,akkor célszerű visszaolvasni minden hozzászólást.De szerintem inkább ez mint a "mi a mai kód" legyen
  • Gólya #10157

Maxi úgy látom, ki kellene írni szép nagy lóbetűkkel, hogy ez az információ: "mlf.crafting.produced" nem hiba, hanem egy szimpla tájékoztatás
    tudom, csak egy ugrás a google, de sokan még nem jutnak el oda
  • Why
    Nekem is
  • Why
    Grat!
  • dzs86
    Ismét van egy üres helyem valakinek a szomszédok között. Gazdanév: hörbald
    66-os szint