23542
-
#10153 1két szomszéd elment
.ZayL. ha valaki szomszédot keres!!.48as -
#10152 köszönöm! -
benoken93 #10151 Felvettem! -
#10150 a pont előtte és utána fontos mert csak így működik a gazdanév :D -
#10149 Helló mindenki! :)
.lopitó. gazda szomszédokat keres
légyszi segítsetek 1 nagyon jó barátomnak,sajnos én fullos vagyok :D -
#10148 Ja, mé mit vártál? Ingyé pörgetsz, mit akarsz Ferrarit garázzsal? Volt hogy FA-ért is pörgettem. De köcsögök, mert legalább ilyenkor adhatna jó cuccot, akár legyen drágább, de NE szart, vagy vizet pörgessek má 2 FA-ért!!! Más játékban ezt relative jól, de legalábbis JOBBAN meg tudták oldani. Battlefield Heroes-ben is van hasonló lehetőség, nevezzük zsákba macskának. Mégis, eddig aránylag sokkal többet kaptam ott értékileg. Most persze az más kérdés, hogy amit kaptam ott, mennyire használható számomra, de értékben jelentősen jobbat kaptam, mint amit rá áldoztam. Itt meg...
pfff -
#10147 Eventeknek hála ugye voltak plussz pörgetések azt hiszem 6 db volt.Egyszerre lepörgettem mind mondanom sem kell a legjobb az a + tp volt.De legalább ez is valami.
Az meg ami kiakaszt az a 3x egymás után újra pörgethetek .Ennyi erővel raktak volna bele egy olyat NEM NYERTÉL SEMMIT CSÍRA VAGY. -
#10146 Váltsál! Ne, NE Mutert! Mondjuk böngészőt, hátha. De lehet, hogy mondjuk ne reggel pörgess, hanem este, vagy mittomén. Vagy gyűjtsed össze 3-4-5 pörgetést. Hiszen akkor mondjuk könnyebb eladni 30-40 szart, nézd a piacon, mikor aránylag drága a trágya. -
Ironman2 #10145 2 fehér tyúk-ból,meg 2 barna tyúkból lett egy bögyös tyúk DDD -
#10144 Irigy vagyok :( Ugy néz ki engem fullra elkerülnek ezek a jó pörgetések állandóan rohadt trágya meg kurva víz pörög.Bezzeg muternak egymást követő nap 2x és beadta a 120 ezer csp-t :(
Most ez azért vagy mert más vagyok?Beperelek mindenkit ,meg különben is! -
Ironman2 #10143 Grat! -
sata75 #10142 grat, nekem soha nem volt még semmi ilyenem se +xp se +csp, se xxl se xl se se:(
egyszer volt egy pocok, ami valljuk be marha sokat ér:)
bár most, hogy belegondolok egyszer volt, úgy 130k csp nél, forgattam egy 125k csp-s fődíjat ezzel meg is dupláztam a pénzem:) -
#10141 Ööö, sok-sok szar, víz, meg mittomén mi után, meg persze pár XXL cuccon át kaptam egy ilyentetet:
-
Gólya #10140 na ne már...ezt komolyan gondolod????
egyszerűen közli veled a játék, hogy amit elindítottál - lekvárfőzőben vagy pékségben - elkészült... -
Marosfalvis #10139 Hali keresek egy szomszédot a 72-szinten vagyok a Nevem : Marosfalvi Köszike...
-
Ironman2 #10138 Nálam is,de elindul utána rendesen.Nem befolyásolja a játékot -
#10137 nekem mindig ezzel a hibával indul:
mlf.crafting produced.. -
Ironman2 #10136 Ez tetszik:
Bár a hivatalos fórumon azt híresztelik az új flashplayer a hibás, mi utána jártunk a dolognak.
Elöljáróban annyit leszögeznék: ha pékséget üzemeltetek akkor nem árulok penészes kenyeret, vagy ha igen, nem próbálom azt ráfogni a sütő gyártójára, hogy miatta olyan.
Kijött a várva-várt Adobe flashplayer 10.3 ebből is a végleges verzió(ezen kívül még féltucat, kettő béta). A flashplayer semmi mást nem tesz, mint lejátszik egy swf kiterjesztésű fájlt. Az Swf tartalmaz actionscript elemeket és szerencsés esetben más, mondjuk grafikai elemeket. A flashplayer pontosan azt teszi amire őt az actionscript, a játék készítői által írt kód kényszeríti. Nem történt változás actionscript elemekben. Egyszerűen megköveteli a szabályos kódokat, a farmerama meg másfél év élettartam után is tele van hibával. Vagyis a kilógó szövegek, a vízszintes helyett függőleges buborékok nem a flashplayer hibái. Lehet hogy mások elhiszik, de mivel magam is programozom actionscriptben, pontosan látom mi a baj. Annak idején a rétegkezeléssel is baja volt a játéknak, az egész 10 perc meló a kódban. Azért dühítő, mert jönnek azzal, ccleaner....süti stb... de a hibás kódon ezek nem segítenek.
Nem fogom itt bemutatni hogyan kell visszarakni a régi elavult és biztonsági hibáját már felfedett 10.2-es flashplayert. Egyszerű okból: nem bíztatok arra sem senkit hogy telepítsen Windows 98-at a gépére vissza. Nem véletlen az, hogy új flashplayer jött ki. Biztonsági hibajavítást eszközöltek és a memóriahasználatot optimalizálták. A kódkezelőhöz em nyúltak, tehát nem a flashplayer miatt jelenik meg szarul a játék némely eleme. Meg kellene tanulni programozni. Vagy felvenni hozzáértőket, ez a supportnál is el kéne már.
Sokan és nagyon sok pénzzel vagyunk a játékban, ha más cégnél, mondjuk a gameforge egyik játékával van bajom, 3 technikai munkatárs ugrik segíteni. Lehet, hogy őket meg is fizetik és nem játékosból verbuválódó amatőrök.
Ha ellenvélemény van, kedves magyar supporter írd meg és leközlöm.
farmeramamania -
Why #10135 Maximus a maxi farmon 51.es lettem -
Why #10134 grat az igen hogy mindennel kész vagy -
#10133 az nyilvánvaló :D -
hpelte #10132 sztem nem a mi szavazatunkból kapták meg a díjat -
#10131 azért ez a support díj kicsit durva :D
magyar gm-eket felkéne nyomni németeknél lazán hogy szart sem csinálnak..
soha nem tudunk meg időben semmit :D -
Ironman2 #10130 Na már a 150-es sütinél tartok -
Slimdave #10129 -
sata75 #10128 ez elég korrekt ajándék:) -
hpelte #10127 és amit ad: 30 x Szupertáp
35 x Szupertrágya
25 x Só
25 x Zselécukor -
hpelte #10126 mivel a bp megint behúzott egy díjat van ajándékkód: award -
Slimdave #10125 Tölgy(ke) 3 left! -
#10124 Fórum IDÉZET, azaz BÁRKINEK elérhető:
"A sütemények átlagosan 11 perc 40 másodpercenként jönnek, de tulajdonképpen 5 és 20 perc között bármikor. Egyszer mondjuk 18 perc, aztán gyorsan jön kettő például 6 percenként. Kiszámolni nem lehet, véletlenszerű ez is. Ami biztos: 5 percnél nem lehetnek sűrűbbek és 20 percnél ritkábbak. Kérek mindenkit, ne is próbáljon ebből matematikai képletet gyártani." -
sata75 #10123 mintha azt olvastam volna valahol, hogy 11 perc 4x mp-ként ad egy sütit 5 db-ig, persze ha nem szeded le.
vagy nem? vagy igen? -
#10122 Mivel LE VAN ÍRVA, hogy nem halálpontosan, hanem RANDOM időnként adja, ez nem is meglepő. -
16sziszi #10121 Nálatok se írja ki a lekvárfőzőnél hogy hány TP-tek van az adott szinten és mennyi kell még? Nagyon idegesítő így... Valaki megtudná nekem mondani, hogy mennyi TP-t ad egy 2-es szintű lekvár(finom zselé, birsalma)? És mennyit ad ha befektetem az üzletbe? Mer nemtudom most melyiket éri meg menyire :( -
ASDLOLHHGSZHTXD #10120 >>Sima Farmom<<
>>Szédült Szántó<<
>>Bölcs Tölgy<<
>>Bahamara<<
>>Kerge Kert<<
-
#10119 Elég érdekes ez a süti leosztás.Elvileg ugye fix idő után ad 1-et ha ha nem szeded le sokáig akkor 5-öt szedhetünk.
No most én 3 fiókot szedegetek percenként lépve át a másikba így ugyanannyi idő telik el kb és mégis nem ugy adja a sütiket.
Pl leszedtem farmot (aratóval kb 1 perc) otthagytam léptem át másikra azt is megcsinálom.Elmentek kajálni stb.Eltelt x idő megyek nézem farmot már 3 sütit tudok szedni megyek át másikra ott érdekes modon csak 1-et. -
Slimdave #10118 Há' csurgassatok mán egy kicsit szegény falubéli Slimdavenek is! -
#10117 -
#10116 gratula! -
Why #10115 2 Millió CSP : ) -
Why #10114 Köszi