23542
-
#10233 tojásfa ? -
hpelte #10232 akkor kénytelen leszek holnap holnapután farmaranyozni, -
#10231 Vasárnap, azaz 2011.08.28-án 11:00 órakor indul a Titokzatos csemete akció, mely egészen Hétfőig, azaz 2011.08.29 11:00-ig tart majd.
A jó híreknek ezzel koránt sincs vége. Ebben az akcióban ugyanis újabb két különleges fa büszke tulajdonosai lehettek, ha szerencsével jártok.
#10229:nemsokára leszek 18-as :P -
#10230 Max közben 77-es lettem. :) -
#10229 Akkor gondolom még nektek sincs?! :D -
#10228 Bahamán és 24-estől:P -
#10227 Srácok a licsi melyik szintnél elérhető?
Bahamán termelhető vagy a sima földön? -
#10226 Gratula! :)) -
benoken93 #10225 Sirály! -
#10224 Már hozzá is csaptam 60 ezret:D -
benoken93 #10223 Ezt meg kell ünnepelni! -
#10222 Megvan az 5. misim:)
-
Janoooo #10221 A tegnapi frissítés óta nálam se tölti be IE -n!
Amúgy Firefoxot használok, azon megy. -
#10220 Tudom,hogy nem az,hiszen nekem is direkt úgy vannak letéve dolgok a tisztásra,hogy ott nem fogy a víz.Nem olvastam el rendesen a kérdést:) -
Ironman2 #10219 Ez nem bug.Az erdei tisztáson végtelen víz van. -
#10218 LOL,még reggel van:D -
Gólya #10217 pedig míg meg nem csinálták normálisan a buborékos szövegeket, nekem egy ősrégi ie-vel ment a játék...azzal legalább láttam mindent normálisan - szóval annyira nem rossz, tartaléknak elmegy:) -
Gólya #10216 az erdei tisztáson ingyen van a víz korlátlan mennyiségben
Maxi - már elfelejtetted? ez nem bug...és hogyhogy neked nincs tisztás? ne mondd már... -
sata75 #10215 Mr. Góré, ma már biztosan ráérek és megkereslek. lvl 17 vagyok:) -
sata75 #10214 párhuzamosan nyomom én is IE-vel haverom farmját, nincs ilyen problémám vele, azon kívül, hogy marha lassú. -
#10213 Azt én is várom már,de ehhez meg jó lenne találni aktív játékosokat,mert egyedül nehézkesen megy.Tegnap is voltam egy Portugál és egy Német sráccal,de hamar kiszálltak sajnos,pedig nagyot henteltünk:) -
16sziszi #10212 Tényleg jó játék, igaz én még nem játszom vele, de apám meg tesóm játszik vele, de úgy hallom még akadnak bugok rendesn A család örök diablo fun, alig várjuk a 3mas részt :) -
16sziszi #10211 Rendben kösz, csak azt hittem, hogy valami hír vagy infón átsiklottam, kicsit még szokni kell hozzá hogy 5 vizem van és lenyomom az egész teróletet vizzel meg adok az állatoknak és mikor végeztem még maradt 5 egység víz :D -
#10210 Sajnos nekem ilyen nincs:)De ha rám hallgatsz nem szólsz róla senkinek,az ilyen bugok mindíg jól jönnek:) -
16sziszi #10209 Firevukkot használok az IE azért megy mert asszony farmját szoktam csinálni párhuzamosan 2 böngészővel és nem kell ki-be lépni. Mit gondolsz amúgy az erdei tisztásról Maxi? -
#10208 De miért azt a szart használod?Chrome vagy firefox sokkal jobb.Az IE az kb. semmire sem jó.Előbb használnék operát mint ezt. -
16sziszi #10207 Kíváncsian várom. Amúgy nálatok se enged be IE-n keresztül?:O 1 fehér kép fogad (töröltemmrá minden sütit stb...) sose jártam még így. Oo Jah és találtam 1 bugot, ha az erdei tisztáson használok vizet, akkor 1 darabot se von le vagy ennek így kell működnie? :O -
Why #10206 Grat! -
#10205 Sikerült leakasztanom a 78 ezer TP-t a báránnyal:) -
Ironman2 #10204 Ez már multifunkciós lett.Egyszerre több eventre van szerkesztve -
#10203 Remek ez az új eventvisszaszámláló óra :P -
Ironman2 #10202 A pékség kiépítése aránytalanul nehéz volt, a sok panasz miatt ez változott.
A sok kecske- és tehéntej miatt a lekvárfőző volt egyszerűbb. Csak a kiépítéshez szükséges gazdaköri változott az alábbiak szerint:
1. 500 zab, 500 búza
2. 5 tojás
3. 10 víz, 5 tehéntej, 5 kecsketej
4. 15000 csp értékű termény(állat, növény)
5. 5 gépalkatrész, 500 tégla, 500 cserép
Sajnos a beadott dolgokat nem kaptuk vissza.
farmeramamania -
Gólya #10201 én is önkiszolgálásra rendezkedtem be már nagyon régen:)
piacra nem is tudom, mikor mentem utoljára - max. néha benézek, mi újság -
#10200 hát én ennek nagyon örülök.. főleg annak hogy a bölcs tölgyön lehet majd újra kiváltani dolgokat.. lesz mire elköltenem a megmaradt csillagokat..
ez a hozamnövekedős jól hangzik -
#10199 Szerencsére nem érint farmer vagyok termelek mindent. -
Why #10198 Érdekes hír. Kiváncsi vagyok ez kinek fog kedvezni -
#10197 én kiváncsian várom de elégg bullshit gyanús :D régen sem jött be más játékban :D
anno régen votl csben pár hétig ilyen dinamukos vásárlás ami azt eredményezte hogy egy deagle m4 ak47 16k volt alapból :OO -
#10196 Ez SEM megoldás!!! SŐT! Faszság. Az én szerveremen már tenyész állatok sincsenek. Az asszony szerverén még csak-csak. Illetve, azt is meg kellene oldani, hogy bizonyos termékeket NE lehessen véletlenűl kirakni túl olcsón. például, a szar rendszerük miatt buktam 144.000-t mert kiraktam egy nyuszit, de a rendszer csak 144,444-nek értette. Inkább vegyék ki a nagyobb összegeknél a tizedes vesszőt! Ezres ár felett már NE legyen, de inkább 100-s ár felett. Illetve, emeljék meg a kvótát, vagy, lehessen halmozni, azaz, ha pl három napig nem veszem igénybe, akkor azt egybe ki tudjam venni.
A tölgyes megoldás se megoldás, mert ahhoz lassan MINDEN féléből kellene, ehhez meg a hely, és a barkács cucc se elég, másfelől kellene hozzá külön táp keverő, azaz egy helyett KETTŐ. -
hpelte #10195 addig be lehet spájzolni a hiánycikkekből és utána megszedni magad -
Gólya #10194 csak mi a tökszárnak kell hetekkel előbb beharangozni?
majd egyfolytában jönnek a kérdezők, hogy mikor lesz már...