23542
-
Gólya #10273 ha saját magával együtt van 12, akkor az a bibi - figyeld, hogy a szomszédlista 13 főből álljon - ebben benne van ő maga is, de a 12 szomszédot enélkül kell számolni -
16sziszi #10272 Nekem még 150 kell hogy meglegyen... az hmm 30 óra?! pont addig tart az event... ha nem alszom akkor még meglehet :D Azt hiszem túl fogom élni h nem lesz meg. Amúgy tudna esetleg valaki segíteni nekem? Barátnőm farmja úgy kb 1 hete "tönkrement". Learadtam nála meg minden erre... kidob, mire visszalépek a szédült szántóról leszedett pár ólat meg fát és mint mikor még nincs kitakarítva olyan az ólak alatt... szal mint ha agazos területre tettem volna oda mindent... elégérdekes jobb felül meg az a gazos zöld bokor van a normális helyet és most pár területre nemtudok lepakolni más gépen más böngészővel is próbálkoztam mindenhol ilyen és van 12 szomszédja, valakinek valami ötlet? :( -
Gólya #10271 de akkor gépesítesz is, nem? mert ezt kézzel leszedni...
no megvan a tp mindkét farmon, a buli utolsó része már nem lesz meg, de valahogy nem is zavar:) -
#10270 Az szép!Aratásnál tényleg borzalmas:D -
sata75 #10269 hogy fogod élvezni mikor le kell aratni:)) -
vidu01 #10268 Csináltam egy kisebb fajta beruházást, tp gyarapítás érdekében erdőtelepítésbe kezdtem.:)
-
Ironman2 #10267 Megelőztél... -
Why #10266 Köszi -
#10265 -
Why #10264 Nahmegvan a 75 ezer TP is a küldetésben -
#10263 Az is meglesz -
Slimdave #10262 Hát srácok, én meg úgy vagyok vele, inkább a bankszámlámon legyenek az 5 millák majd, mint a farmomon -
#10261 Ó,hogy nyald meg a bokám!:D
Én a TGC-re értettem:) -
#10260 Kösz, de én semmiképpen sem álmodozom, hogy PASI létemre királynőnek válasszanak. -
#10259 Persze,de álmodozni lehet:D -
sata75 #10258 egyet kell, hogy értsek veled, de azért én kicsit irigylem azt az 5 misit:) -
#10257 Persze. Én meg úgy gondoltam, hogy inkább befektetem, mert engem TUTI hamarabb választanak meg szépségkirálynőnek, minthogy TGC-be, vagy mia rákba beválasztanának. -
#10256 Igen,de nekem már az is eszembe jutott,mi van ha beválasztanak a TGC-be és esetleg megtudom,hogy például a következő eventhez kell strucctojás és fölvásárolom az összeset?Annyi mindenre kellhet.Csak magamat tudom ismételni,nem árt ha van. -
#10255 Persze, igazad IS van, meg nem is. Me NEM látjuk, mi lesz! De jelenleg NEM tudsz pl magtárban vásárolni. Legalábbis, nem 5 milláért. De van amikor persze jól lehet vásárolni/eladni! Csak akkor derül ki, mennyi kellene, ha NINCS, mert ha van, és látod, hogy megéri megvenni, akkor meg tudod venni.
Az is lehet, hogy ha MINDENT meg akarnál venni, ami kint van a piacon, nincs 5 milla. Persze ez túlzás, mert elég, ha csak egy arany bárány kint van, az is milla felett van, ha kapható. De az pl már totál NEM éri meg! Jelenleg a legjobb cuccot a bárány oldalon a birkanyíró éri meg, a többi, tehát a csirke, és a nyúl nem olyan jó "megtérüléssel" kecsegtet. -
#10254 Ez igaz,de mi van akkor ha jövőben valamire kell a pénz?Ahhoz,hogy megforgassak pénzt a piacon elengedhetetlen,hogy legyen.Bármikor úgy dönthetek,hogy csak fáim lesznek vagy bármi más és ahhoz is kell a vásárláshoz.Én azt mondom nem árt ha van. -
#10253 Erre NEm lehet egyértelműen válaszolni. Vizezve 23 óra, két gyapjú. Ha eladom, akkor jelenleg a max ára 1137,5. Ha leosztod, akkor valszeg NEm éri meg. De, ha azt nézzük, hogy ugyan ekkora mennyiséghez, amivel ezzel termelek, mennyi ilyen alap épület kellene, vagy ha azt nézzük, hogy így felszabadul 1-2 terület, amin mást tudok tenyészteni, akkor már sokkal jobb a kép. Ráadásul olyan dolgok kellenek hozzá, ami mindenkinek BŐVEN van, mert kevés olyan fejlesztés van, amihez ezek kellenek. Illetve, most nézzük Maximust. Van 5 millája. Ééés? Mire is jó, ha CSAK van 5 millád? Jól hangzik, na bumm. De ha befektetni, és megforgatja vele a piacot, és megduplázza, akkor is, mi lesz? Továbbra is, semmi. Nem lesz több csillagja, és több TP-je, ha csak áll a pénze. -
hpelte #10252 és megéri? -
#10251 Végre sikerült megvennem a 3. csillogó juhot, így megvan a piros birkanyíróm. Két narancs mellett ez egy komoly "befektetés", mert ugye több, mint 1,5 milla az ára a 3 csillogónak, már ha kapható. -
Why #10250 Maximus
75. lettem a mili27 farmomon -
#10249 Nagy grat -
np #10248 Ma reggel 80-as szintre léptem. Mikor el kezdtem játszani kb 1 éve, nem gondoltam volna, hogy eddig el jutok. -
16sziszi #10247 Már megint haldoklik .... -
Slimdave #10246 nekem csak 7 -
#10245 Nekem is van 11 ezer szögem:D -
#10244 ma reggel XXL-t pörgettem.
hozhatnák már az új okosságokat a bölcs tölgyre..
mert annak ismeretében építenék új műhelyeket..elég durván bespájzoltam a szerszámokból
-
#10243 :D -
Slimdave #10242 Nekem farmaranyfa kell -
hpelte #10241 bájitalfa még hiányzik a gyűjteményből, most hogy nekiálltam komolyabban tenyészteni jól jönne, de Fa ügyileg le vagyok most gatyásodva -
#10240 Kettő se elég! -
#10239 Én addig veszem,amíg nem lesz bájitalfám:) -
#10238 hát az annyiba maradt.. 2-3 cégnek is irtam egyik sem válaszolt :(
de jo hogy szolsz már el is felejtettem, azthiszem ujra nekiesek, valaki csak hajlandó lesz megcsinálni a kitüzöket :D -
#10237 Lövésem sincs:)
Mi van a kitűzővel? -
#10236 semmi infó nincs róla csak ez a 2 kép :D
szerintem 1hónap múlva be is kerül -
#10235 bahamarára ? -
#10234 hamarosan újabb 2 növény kerül be a játékba:
manióka
bromélia