23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • SHADOWEYES7
    Mezőgazdász70
  • jojo
    +435 csomagolóval fejeztem be, te mit csinálsz?
    Estére rózsát kell tenni az reggelre jól adja a jusst.
    3-4 napja már kész azon event, ezis jól tart reggelre lesz bőven patkó...
    mi a farm neved max felveszlek..
  • SHADOWEYES7
    Köszönöm!

Nem lettem meg így sem...
    Már kezdődött is a szilveszteri event, de teljesen elment a kedvem.
  • Maximus4
    Küldtem egyet.

• SHADOWEYES7
    Srácok!
    Ha tudtok küldjetek már csomagolópapírt mert 20 darab hiányzik de már semmiből se jön le :(

Mezőgazdász70
  • SHADOWEYES7
    én nem tudok :S
  • grebber
    Senki?
  • jojo
    Cookik törlése flash player kosz törlése, előzmények törlése, majd ezután a böngésző indítása,aztán adnia kell, nekem az F5 is elég volt ehhez, de persze az se mindegy melyik slotton van valaki.
    Pl nálam az ikonok nem mozognak, a másik accomon meg szépen mindegyik teszi a dolgát, Fura, de ez van.
  • Maximus4
    Pedig a 9. sor legvégén kellene lennie
  • SHADOWEYES7
    megcsináltam a paszulyos feladatot, de nem jelent meg az üres ág

frissités, ki-be lépés megvolt...

milehet?
  • SHADOWEYES7
    BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

• Maximus4
    Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • grebber
    A tp-s cuccost kirakos területen az egyik hely eltnéséről tud valaki valamit hogy miért?
  • Gólya #22284

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

• csabika1982
    Köszi megkaptam a régebbi videók után nem kellett még ez a plusz kattintás
  • Gólya #22282
    frissítés?
    esetleg a jobb alsó sarokban levő kérés (ti. "vedd el a jutalmad")?
    vagy megosztás?

eddig még mindet megkaptam
  • csabika1982
    Sziasztok!

A moziban a videó megnézése után nem kapok pontokat,már jó ideje.Ti megkapjátok?
  • SHADOWEYES7
    boldog bébik napja....
  • gettobuxa
    mai termés a titokzatos csemetékből:

sófa xxl, sófa xxl, cukorfa xxl, virágdrót fa, kecsketej fa, valamint pisztácia, pisztácia, brazil dió :) elégedett vagyok :)
    csere event jöhetne már, mert a gőzösre legutóbb elég sok mindent elhasználtam fákból és ólakból is...
  • gettobuxa
    azért 5 naponta egy aranybanán elég jó! Én vennék, ha lehetne, 10 millió CSP-t adnék érte simán.
  • jojo
    Magyar az első helyezett a farmeramában!
    Aki tud, az tud!
    1 mecsekalja 1 816 633 344 tett be, Gratula nekiiiiii!!!!!!
  • Maximus4
    Egyes emberek,hogy a térdembe tudnak berakni több,mint 1 milliárd CSP értékben cuccokat?Ha kiüríteném koppra a raktáramat,szerintem a fele nem jönne össze.Ráadásul nem is értem őket.5 naponta ad egy aranybanánt?Ezért teljesen fölösleges ennyire teperni.Inkább termelek állandóan a mangós turmixhoz és eszem folyamatosan,annak több értelme van.
  • SHADOWEYES7
    Mától megy az adventi naptár. :)
  • jojo
    Több ember tudja megcsinálni a feladatokat, akár meló után is, illetve több fizethet, hogy neki is meglegyen.
    1-2 örüttért nem érdemes eventelni, a sokaságot kell elérniük amellett, hogy beadandó állatok se könnyű feladat. Fa, növény az simán, de állatokat leadni ahhoz termelni kell.
  • grebber
    Mi lett ezekkel nagyon aláadták a lehúzást. Erre a pár növényre ennyi időt adnak?
    De ez csak jó nekünk!
  • jojo
    Szüreti Fesztivál 2013.
    Az event növénye a Földicseresznye.Érési idő: 3 óra !!!!!! hudejó, maradj a gépednél egész héten játék.
    NYEREMÉNYEK! Jujj de zsenge!
    A 10 alapszint befejezése után elérhetővé válik egy extra szint, ahol lehetőség van versenybe szállni egy igen értékes extra nyereményért.

Az elveszett banánláda fosztogatója

Amit ad: 700 Bahamarama TP és 1 aranybanán
    Érési idő: 120:00 óra
    Helyigénye: 2x1-es terület
  • jojo
    Kb. 8 hónap alatt jött össze a szupertáp, a többit meg meg kell termelni, a szivecske persze vásárlással, dehát terem sokminden nálam, van mit eladni.
    Továbbá adtak az eventek is párat de az annyi, mint a halottnak a csók. minden esetre nekem egyik ilyen termelős sincs kész a sorba csak a cumis állatokat nem LEHET teljesíteni, mert amint mondod abba fizetni kell méghozzá súlyosan. Én meg nem ma születtem, hanem tegnap! :D
  • grebber
    Nem fizető usernek ez bizon kevés idő 1500 szupertáp nem lesz meg csak ha perkálasz érte.
    Fizetni meg a halál fog. Féreg csaló FA -nyat ado linkek korzsaka meg lejárt!
  • jojo
    Nem érted!

Egy ilyen sorozathoz, becslésem alapján Kb 1500 szupertáp 1500 állat, 2400 szivecske szükséges.
    A "kevés az idő rá" hulyeség, ugyanis 8 percenkét teheted bele az állatokat, meg a többit, ha van rá cuccod.

Előző hozzászólásom javítanám, az event lett kész ezekkel,
    illetve a 9. fokozatra kaptam egy állatot.
    Időbe max 5 óra alatt meg is volt az egész, :D
  • grebber
    Mérleg:

Leszartam a tenyésztést mint mindig. Az ezer éveset se tudom megcsinálni azóta se nem hogy most korlátozott időre!
  • jojo
    Mérleg:
    810 pulyka
    950 szuper táp
    Erdmény a pulyka gyerkőcök 8. fokozatába 1 madár, illetve a hatályos event kész!
    Lehetett volna jobb is ennyibül!
  • Maximus4
    Jééééééé.Kész a pulykás event :)
  • jojo
    Eddig minden tenyésztős, és terményes feladatsor megmaradt, az event, nem szokott.
    Gondolom, most se lesz másképp.
  • grebber
    Jól gondolom a festékpalettás téma végeleges tehát az nem tünik el ha lejárt az idő?
    Csak az érdekel a másik kettőt szarom le!
  • Wootan
    Nem kell szemüveg, a kiírás délután 3 fele került ki, mikor írtad, még nem volt kinn, mert néztem én is. Azt hittem megszívatják a népet, és nem lesz búm, de csak lesz :)
  • jojo
    Veszek már lassan egy szemüveget, a kisbetűs részeket már nem látom annyira. :D
    Végülis a hétvége sokkal nézettebb!
  • ACE

ejjhh
  • jojo
    Namá tényleg, állattenyésztős event és se szupertáp akciósan, se babyboom.
    Ha azt várják hogy drágán vegyem meg arra várhatnak.
  • jojo
    Jól tetted, lehet pulykákat nyomatni, összegyűjtöttem mára 320db-t, jöhetne a babyboom, mert anélkül nem adok ki a kezemből 1db supertápot se!
    Nehogymááá!
  • gettobuxa
    nem tudom, hogy a hivataloson írták-e, de lehetett előre tudni, hogy pulykás dolog készülődik, mer ta pulykaól grafikája megváltozott nemrég... én leraktam mind a 24 pulykaólamat :)