23542
-
#22297 Mezőgazdász70 -
#22296 +435 csomagolóval fejeztem be, te mit csinálsz?
Estére rózsát kell tenni az reggelre jól adja a jusst.
3-4 napja már kész azon event, ezis jól tart reggelre lesz bőven patkó...
mi a farm neved max felveszlek.. -
#22295 Köszönöm!
Nem lettem meg így sem...
Már kezdődött is a szilveszteri event, de teljesen elment a kedvem. -
#22294 Küldtem egyet.
-
#22293 Srácok!
Ha tudtok küldjetek már csomagolópapírt mert 20 darab hiányzik de már semmiből se jön le :(
Mezőgazdász70 -
#22292 én nem tudok :S -
#22291 Senki? -
#22290 Cookik törlése flash player kosz törlése, előzmények törlése, majd ezután a böngésző indítása,aztán adnia kell, nekem az F5 is elég volt ehhez, de persze az se mindegy melyik slotton van valaki.
Pl nálam az ikonok nem mozognak, a másik accomon meg szépen mindegyik teszi a dolgát, Fura, de ez van. -
#22289 Pedig a 9. sor legvégén kellene lennie -
#22288 megcsináltam a paszulyos feladatot, de nem jelent meg az üres ág
frissités, ki-be lépés megvolt...
milehet? -
#22287 BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
#22286 Békés,Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
#22285 A tp-s cuccost kirakos területen az egyik hely eltnéséről tud valaki valamit hogy miért? -
Gólya #22284
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
csabika1982 #22283 Köszi megkaptam a régebbi videók után nem kellett még ez a plusz kattintás -
Gólya #22282 frissítés?
esetleg a jobb alsó sarokban levő kérés (ti. "vedd el a jutalmad")?
vagy megosztás?
eddig még mindet megkaptam
-
csabika1982 #22281 Sziasztok!
A moziban a videó megnézése után nem kapok pontokat,már jó ideje.Ti megkapjátok? -
#22280 boldog bébik napja.... -
gettobuxa #22279 mai termés a titokzatos csemetékből:
sófa xxl, sófa xxl, cukorfa xxl, virágdrót fa, kecsketej fa, valamint pisztácia, pisztácia, brazil dió :) elégedett vagyok :)
csere event jöhetne már, mert a gőzösre legutóbb elég sok mindent elhasználtam fákból és ólakból is... -
gettobuxa #22278 azért 5 naponta egy aranybanán elég jó! Én vennék, ha lehetne, 10 millió CSP-t adnék érte simán. -
#22277 Magyar az első helyezett a farmeramában!
Aki tud, az tud!
1 mecsekalja 1 816 633 344 tett be, Gratula nekiiiiii!!!!!! -
#22276 Egyes emberek,hogy a térdembe tudnak berakni több,mint 1 milliárd CSP értékben cuccokat?Ha kiüríteném koppra a raktáramat,szerintem a fele nem jönne össze.Ráadásul nem is értem őket.5 naponta ad egy aranybanánt?Ezért teljesen fölösleges ennyire teperni.Inkább termelek állandóan a mangós turmixhoz és eszem folyamatosan,annak több értelme van. -
#22275 Mától megy az adventi naptár. :) -
#22274 Több ember tudja megcsinálni a feladatokat, akár meló után is, illetve több fizethet, hogy neki is meglegyen.
1-2 örüttért nem érdemes eventelni, a sokaságot kell elérniük amellett, hogy beadandó állatok se könnyű feladat. Fa, növény az simán, de állatokat leadni ahhoz termelni kell. -
#22273 Mi lett ezekkel nagyon aláadták a lehúzást. Erre a pár növényre ennyi időt adnak?
De ez csak jó nekünk! -
#22272 Szüreti Fesztivál 2013.
Az event növénye a Földicseresznye.Érési idő: 3 óra !!!!!! hudejó, maradj a gépednél egész héten játék.
NYEREMÉNYEK! Jujj de zsenge!
A 10 alapszint befejezése után elérhetővé válik egy extra szint, ahol lehetőség van versenybe szállni egy igen értékes extra nyereményért.
Az elveszett banánláda fosztogatója
Amit ad: 700 Bahamarama TP és 1 aranybanán
Érési idő: 120:00 óra
Helyigénye: 2x1-es terület
-
#22271 Kb. 8 hónap alatt jött össze a szupertáp, a többit meg meg kell termelni, a szivecske persze vásárlással, dehát terem sokminden nálam, van mit eladni.
Továbbá adtak az eventek is párat de az annyi, mint a halottnak a csók. minden esetre nekem egyik ilyen termelős sincs kész a sorba csak a cumis állatokat nem LEHET teljesíteni, mert amint mondod abba fizetni kell méghozzá súlyosan. Én meg nem ma születtem, hanem tegnap! :D -
#22270 Nem fizető usernek ez bizon kevés idő 1500 szupertáp nem lesz meg csak ha perkálasz érte.
Fizetni meg a halál fog. Féreg csaló FA -nyat ado linkek korzsaka meg lejárt! -
#22269 Nem érted!
Egy ilyen sorozathoz, becslésem alapján Kb 1500 szupertáp 1500 állat, 2400 szivecske szükséges.
A "kevés az idő rá" hulyeség, ugyanis 8 percenkét teheted bele az állatokat, meg a többit, ha van rá cuccod.
Előző hozzászólásom javítanám, az event lett kész ezekkel,
illetve a 9. fokozatra kaptam egy állatot.
Időbe max 5 óra alatt meg is volt az egész, :D -
#22268 Mérleg:
Leszartam a tenyésztést mint mindig. Az ezer éveset se tudom megcsinálni azóta se nem hogy most korlátozott időre!
-
#22267 Mérleg:
810 pulyka
950 szuper táp
Erdmény a pulyka gyerkőcök 8. fokozatába 1 madár, illetve a hatályos event kész!
Lehetett volna jobb is ennyibül!
-
#22266 Jééééééé.Kész a pulykás event :) -
#22265 Eddig minden tenyésztős, és terményes feladatsor megmaradt, az event, nem szokott.
Gondolom, most se lesz másképp. -
#22264 Jól gondolom a festékpalettás téma végeleges tehát az nem tünik el ha lejárt az idő?
Csak az érdekel a másik kettőt szarom le! -
Wootan #22263 Nem kell szemüveg, a kiírás délután 3 fele került ki, mikor írtad, még nem volt kinn, mert néztem én is. Azt hittem megszívatják a népet, és nem lesz búm, de csak lesz :) -
#22262 Veszek már lassan egy szemüveget, a kisbetűs részeket már nem látom annyira. :D
Végülis a hétvége sokkal nézettebb! -
ACE #22261
ejjhh -
#22260 Namá tényleg, állattenyésztős event és se szupertáp akciósan, se babyboom.
Ha azt várják hogy drágán vegyem meg arra várhatnak. -
#22259 Jól tetted, lehet pulykákat nyomatni, összegyűjtöttem mára 320db-t, jöhetne a babyboom, mert anélkül nem adok ki a kezemből 1db supertápot se!
Nehogymááá! -
gettobuxa #22258 nem tudom, hogy a hivataloson írták-e, de lehetett előre tudni, hogy pulykás dolog készülődik, mer ta pulykaól grafikája megváltozott nemrég... én leraktam mind a 24 pulykaólamat :)