Farmerama

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arra leszek kíváncsi, hány FA lesz az utolsó kör...nincs még kiváltva a teve, így azt vagy nem csinálom meg, vagy beáldozok némi FA-t...így is rég jártam már eventtel😊

Maximus4
Félreértettél.Én azt mondtam,hogy nekem kell bevásárolni,csak gondoltam közzéteszem,hátha valakinek viszont kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

grebber
Aki nem termel az vásároljon is megérdemli <#eplus2>
Nekem a költekezés kemény 50 brazil dió lesz mert olyanom nincs!Minden más megvan (az eventnövényen kívül)

Next PC upgrade: 2022

Maximus4
Hamar kifosztottam a cirkuszi nyereménybódét a múltkori kis akciónak hála,és még maradt is egy kevés zsetonom 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jojo
Ha ennyi dolgot kell beadni ilyen drágán, neki se állok, nem ez lesz az utolsó

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Maximus4
Lehet bevásárolni az eventhez 😞

jojo
Van 17db narancs xxl, azt még eladom erre, ugyis kaptam. 😄
Ha kapok 1-1 valami ujat azis tök jó! Nincs event, belefér!

SHADOWEYES7
Én még nyomatom.
Tele akarom az oldalt vágni ezekkel a fákkal.<#idiota>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Maximus4
Ez érdekes,mert mielõtt kérdeztem,ránéztem és akkor még nem láttam az infót,pedig ma délelõtti a hozzászólás 😮
Mindegy,úgysem maradt sok fám 😞
Így is lett 3 darab kacsa katás ami kellett és mellette rengeteg szuper és turbós fa.

ld. hivatalost😊

Maximus4
<#fejvakaras> Újraindult a gõzõs számlálója ?! WTF?

jojo
Ma nagyon választékosan beszélsz! <#falbav><#falbav> 😄
Egyik accomon nekem is az alját adta, másikon meg a jobbakat....
Sõt nagyon ajánlotta cookik törlése mert egy idõ után becsavarodik a flash.

grebber
Én meg a 3. diófa után ezt is hagytam a rákba csak arra jó hogy az ember elkurja a jó fáit 😞

SHADOWEYES7
aranylevelû,ringló,citrom,bájital,XXL fák, ginko,bükk,magnóliafa

ezeket cseréltem a 2000-es értékû csemetékre

egyébként nem kell sokat ülni ezekért

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jojo
Viszont arra kíváncsi volnék, arannyal, vagy 250-2000 fák közül, mivel kaptál ennyit és ilyeneket.

jojo
Uhhh, manapság nem sokat alszol, nekem fele sincs a legtöbbje xl régifa ;(

SHADOWEYES7
nekem idáig ezeket adta

ezt a hsz-szûrést nem lehet valahogy végérvényesen eltüntetni?
ezt meg én nézem, de nem találom, hogy lehetne...

jesszus...jól benézted...😮

jojo
Most kaptam Kacsa Kata mamutfáját, de eddig 5x 2db XXL narancsfára 1db xl almát meg tölgyfa jött illetve 1 db xl diofa. a "C" kategóriaként, mostmár a "B" elég leszazaz az "M" 😊

Maximus4
Nekem már van 2 turbó mamutom XL és XXL és 2 szuper mamut szintén XL és XXL.Amire hajtok,azt még mindig nem adja 😄

Alien69
Nekem az elsõbõl turbó mamutfa xxl jött, de ugye 4 helyet foglal. <#falbav>

jojo
Neked, gondolat olvasónak kéne menni, ja, fel se tûnt, mire való az., DEEE Köszi szépen a tippet, rámegyek 1000-l!😄

Köszi, Köszi, Kösziiiii!
Szégyelnem kell magam, hogy a kisbetûs részt sose olvasom. 😞

Maximus4
Szerintem te ezt úgy benézted,ahogy az a nagykönyvben meg van írva!
Gondolom a megjelenõ ablakban kiválasztottál a 3 kategóriából egyet,ráböktél a vásárlásra,elõjött,hogy X mennyiségû aranyért elindítod és utána vártál egy órát.

A fölötte levõ ablakba ott vannak a baromi nagy + jelek,amivel ki lehet választani a váltáshoz a pajtádban lévõ fákat és ez így nem kerül FA-ba.Ennyi!

jojo
Hát? Hozta a gólya? beszélj már érthetõen, mert nem vágom..... 😞 <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Maximus4
A 3. fám XXL szuper mamut lett,de már az elejétõl a kacsa katásra hajtok,persze azt nem akarja adni,de remélem a következõ már az lesz.

Maximus4
Na de én nem költöttem rá egy darab farmaranyat sem!

jojo
Ez a szerencséd, nekem ezt adta a gép 😞

Maximus4
Hátha te 80 akárhányas szinten farmaranyért csináltál cserét,akkor meg is érdemled!
Nekem eddig 2 fám lett,mindkettõ turbó mamutfa,az egyik XL,a másik XXL.

jojo
Ne mondjak csúnyát... 15FA -rt Szeder xl, felejtõs a vasút!!!!

jojo
"S" méret 10 FA -értékbe 1 db cukorjuhar XXL 😞
"M" még 4 óra neki nem tudni mi lesz az a nagy nyeremény ebbõl. De drága mulatság!

miért...miért? mert akkor dollárpapa másfelé kacsintgat 😛
kiesik egy perc pénz nélkül, megáll a világ...

Maximus4
Én csak azt nem értem,hogy miért nem függesztenek föl minden további fejlesztést és újítást,amíg meg nem oldják a sziget okozta hibákat.Olvastam,hogy jön nemsokára egy rakat új szigetes növény,nem kevés aranybanánért,jön majd a vonat is a városban,meg ki tudja mi még.
És akkor szavazást tartanak arról,hogy milyen mini eventet látnál gyakrabban a játékban?
Tényleg nonszensz amit mûvelnek már 😞

összekaphatnák már magukat...senkinek nem tûnik fel - a játékosokat kivéve -, hogy kicsit túl soka hiba???<#rolleyes>

tényleg csak egy picit kellene végre odafigyelni valakinek...

Maximus4
A kód : BahaMonkeyItem

A kód jutalma:

Megvilágosodás nevû dekorációt tárgy

A tárgyat a Bahamarama szigeten kell keresned a virág/váza ikon alatt.

Tulajdonságai:
"Érésideje": 24:00
Jutalma: 475 Bahamarama Tp

grebber
Event mikor lesz?

Maximus4
Ezt akkor benéztem 😞

én 330 arany banánt kaptam 😄 Megint más kérdés hogy szart sem érek vele 😄

steam, origin: ACE_hun

Nem, nem kellett mindenképpen levélben, csak aki már az elsõ körben szeretné visszakapni. Ez a második variáció, amikor rá kell nyomni a gombra, mindenkire vonatkozik, nem csak arra, aki levelet küldött.

steam, origin: ACE_hun

Kösz megpróbálom
Maximus4
Ezt olvasd el:

Mit kell tennem, hogy visszakapjam a hiányzó TP-t?
Mivel a játékosok rengeteg szintet fognak ezáltal lépni, nem akarjuk rátok kényszeríteni. Éppen ezért, arra kérünk titeket, hogy aki vissza szeretné kapni a hiányzó TP-t elsõ körben, írjon egy e-mailt 2013. július 12-ig (péntek) 18:00-ig a [email protected] címre, mely tartalmazza a farm ID számát, melyen a TP-t vissza szeretné kapni.

Minden késõbbi levél egy késõbbi jóváírás folyamán kerül feldolgozásra. (A további idõpontokról jövõhéten tájékoztatunk benneteket)
Azok ajátékosok akik több alkalommal is elküldik az ID számukat, nem fogják többször visszakapni a hiányzó TP mennyiséget.
Ügyeljetek arra, hogy csak azokat a leveleket tudjuk figyelembe venni, amelyben valós ID szám van, tehát erre nagyon figyeljetek, hogy pontosan írjátok meg!

Nem. akkor mar értem . Köszi a valaszt.
Maximus4
Írtál anno emailt,hogy visszakapd a tp-t?

Nekem nem jelent meg. miért?
Maximus4
Nofene! Kaptam,120 banánt és + 24 szintet 😊

Maximus4
Na erre kíváncsi leszek,én megnyomtam 😊

"Aki megnyomta a start gombot, a mai nap folyamán számíthat a Tp jóváírásra, és természetesen a szintlépésekért járó aranybanánokra is.

Az elsõ ilyen alkalom ma lesz, várhatóan 12:00 - 14:30 közötti idõpontban."

grebber
Gyors aratás mellé még betehetnék a gyors trágyázást is.Bár azt ugyse fogják mert akkor nem fogyna jól az arató/vetõcucc.

Maximus4
Az csak teszt miatt volt berakva.Majd valamikor beteszik véglegesen.

ezzel a gyorsaratással lesz vmi? vagy csak beetetés volt, és majd fizetõsre megcsinálják?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!