23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • csabika1982
    Sziasztok!

Most lettem kész az eventel,ilyen is már régen volt de nem baj az előzőek meg nagyon könnyűek voltak.
  • grebber
    90db kéne még nekem,de 14:00-ig esélytelen már.Ha lenne szupertrágyám meglehetne de nincs.
  • jojo
    5 óra alatt hogy tudtál 340 hópihe hiány után ennyit összelapátolni?
    Ezt írtad:
    "Nekem sem lesz meg a felröppenők miatt.Ma lesznek csak meg a növények,pedig az elejétől csinálom,igaz,amíg nem lett meg a 6 órás növény,addig nem is ültettem mást éjszakára.Még 340 darab felröppenő kellene."
    200 hópihét nem lehet 5 óra alatt megszerezni, max ha pénzt költöl rá, méghozzá sokat.
  • grebber
    Elég jó egy terület rózsa leszedése (44 db hely) + 60% TP-s csatnival 9 felröppenő!
    És elment rá 7.5 óra szánalom. Azért ennyire látványosan ne szopassák a népet!
  • Maximus4
    Akkor még úgy nézett ki.
  • grebber
    LOL nem elmész a fenébe sírsz itt összevissza neked simán meglesz!
  • Wootan
    Jah, minél hosszabb az érési idő, annál nagyobb %-al adja a felreppenőt. Az más kérdés, hogy semmi nem adja 100%al (kivéve a varázsfát ugye) még kupákkal sem.

Példa: ismerősnek bahamán bromélia 28db-ot adott, nekem ugyanez a növény 0db-ot. Ma leszedtem 20db xxl fát, adott 3 hópelyhet.

Úgyhogy szerintem eléggé szerencse függő. Aki mákos, annak a 10% esély is bejön sokszor, aki meg nem, annak meg 40-50% esély mellett sem adja jól.
  • Gólya #22330
    mindenkinek másak a tapasztalatai
  • Maximus4
  • ACE
    Mint korábban mondottam, szerintem a felröppenő nem attól függ hogy mit ültetsz, hanem hogy mennyi az érési ideje.
  • jojo

22 óra van még hátra , kb...
  • Gólya #22326
    rosszul vették - hogy aztán bambaságból vagy akarattal? - az arányokat...túl sok az eventgaz, ami felröppenőt még bónuszokkal se nagyon ad és túl rövid ehhez mérten az eventre szánt idő
  • ACE
    Nekem dettó, nem lesz meg a felröppenő, még nekem is kell vagy 300. Ma lett meg a 4-es feladat. Úgyhogy itt tényleg valami gáz van.
  • jojo
    Épp ma jeleztem kedves moderátoroknak, hogy el van cseszve az event.
    2 accon lesem, normális ültetés vetés és szuperek után se lesz meg az event felröppenője.
    "JELEZTÉK TOVÁBB" de olyan sokszinű megoldása nem lehet , csak ha az eventet legalább 1 nappal meghosszabbítják, különben meg mire való az egész.
    Ugyanis szupertápoztam elég sokat, mégis 246db hiányzik és maradt akkor olyan 26 óra az event végéig.
    Viszont a BP nehogy azt higgye, ezért valaki is, én is majd fizetek, hogy elég legyen a hópihe.
  • Maximus4
    Nekem sem lesz meg a felröppenők miatt.Ma lesznek csak meg a növények,pedig az elejétől csinálom,igaz,amíg nem lett meg a 6 órás növény,addig nem is ültettem mást éjszakára.Még 340 darab felröppenő kellene.Valamit tényleg durván változtattak,mert az utóbbi időben nem fordult elő ilyen nálam.
  • grebber
    Randomba adja ez a fos őket leszedtem 40 fát 80-100-120 as tpseket kemény 7 db felröppenőt adott vicc!
    Mindegy az 5-ösig eljutottam mosómedve ól megvan ez is valami!

Sanszosnak érzem,hogy látja a BP,hogy nagyon sok embernek ez nem sikerül így nyomatja majd az ilyen eventeket!
  • Gólya #22321
    de épp azért kell gyorsan lezavarni az eventgazt, hogy utána normális felröppenőt adó dolgokat tudj kitenni
    ez mondjuk úgy tűnik, mindenkinél másként jön be, van aki pl. rózsára esküszik, más hagymára, aztán jól fizetnek az xxl-es fák is

• grebber
    A növényekkel sosincs gond ezt tudhatnád jól.Mindig a felröppenőkkel van a gáz.

"fagőzösön meg nagy valószínűséggel sikerült legalább egy-egy árva szuper- és katatrágyafát összeszedni"

Miután adott két raklap semmire nem jó szart nem adtam be több fát szóval ez se igaz mindenkire.
    FA-nyat se tud mindenki ingyen szerezni hegyekbe (fizetni meg fizessen ako ökör érte)

• Gólya #22319
    ne csináljátok már...

eventkezdés 2x2-es földön szupertrágya, víz, sima trágya, kata trágya...következő kör úgyszintén
    ezzel már van annyi gaz, hogy elindulhatsz 1x1-es földön vízzel
    sima szántó+szédült+tölgyes és simán megvan az event
    igazából sokat költeni sem kell rá, eventekből már lehetett annyi munkáskupont összeszedni, hogy egyet-egyet be lehet áldozni ilyenkor és nem kell kézzel pötyögni
    a fagőzösön meg nagy valószínűséggel sikerült legalább egy-egy árva szuper- és katatrágyafát összeszedni, azokat kint kell hagyni és termelik a szükséges kakit
    ha megvan az eventgaz, vissza lehet pakolni a farmot és az ólak, fák simán adnak még annyi felröppenőt, hogy meglesz a szükséges mennyiség
    (ehhez még esetleg van infóm, de az már csak priviben)

nem olyan szörnyű ez, én is meló mellett csinálom és megoldható
  • ACE
    Ha egyszerre meg tudod őket enni, akkor igen.
  • grebber
    Ezek összeadódnak vajon?

Cukkinis almatorta (több tp a földeken 60%)
    Édes rózsalekvár (TP bónusz 20%)

• SHADOWEYES7
    Szintén így vagyok vele!
  • grebber
    Na új év az összekapták magukat,mert hosszú idő óta az első event ami halálosan esélytelen. Mindjárt vége azt sehol nem vagyok.
  • BestCompany67
    BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok MINDENKINEK
  • SHADOWEYES7
    Akkor nem éri meg venni!
  • Maximus4
    Ilyeneket.
  • SHADOWEYES7
    Srácok ez a szuper szomszéd nyúl meg tyúk milyen ajándékot ad naponta?
  • gettobuxa
    mi van ezzel a galambbal? se tápot, se galambot nem lehet eladni/venni a piacon...
  • Ancika24
    B.U.É.k
  • jojo
    Boldog Új Évet kívánok a Fórum tagjainak! :D
  • Gólya #22307
    Boldog Új Évet kívánok mindannyiótoknak!
  • gettobuxa
    buék!
  • SHADOWEYES7
    Viszont nektek is!

• Maximus4
    Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának!
  • SHADOWEYES7

Kifogytam a Fa--ból! :( Még szerezni sem tudok mint régen...
  • Maximus4
    Azt :)
  • gettobuxa
    nekem 1 macska, 1 galamb :) de egy lemezgyárnak jobban örültem volna...
  • SHADOWEYES7
    Az mit ad? Lemezt?
  • Maximus4
    Lett egy jávorszarvas szinpadom :O
  • jojo
    Nem nagy eredmény, tegnap ugy 17.00 óra felé kezdtem az eventnek, most
    egyik accon : 1953 lóhere 196 patkó
    másik accon: 1718 lóhere, 202 patkó
    a feladatsor 1 részén az 5. -t telitem ezekkel. :D

termény tábla