23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • benoken93
    Komoly!
  • Slimdave
    >>> Készen a tölgy <<<
  • benoken93
    Amúgy lehet , hogy a körözött vagy a perec nem hiánycikk de mégis megéri megszerezni! Mert bármikor lehet hiánycikk vagy még jól is jöhet!
  • benoken93
  • Maximus4
    Én most kaptam meg a kőrözött receptjét is a sörsátor mellé.
  • benoken93
    Hát én egy csomó xl ólat és xl fát! Meg 1 trakit , és 1 perec receptet! Aránylag jó az ólak majd még jóljönnek!
  • 16sziszi
    Remek lekéstem a mystic ólakat... hülye 12 órázás, vagy csak én nem találom? Mind1 már kaptam eddig egy trakort meg egy perec receptet eventben, milyen jó h lekvár főzőm van... Valaki kapott már vmi igazán jót?
  • Ironman2
    Ez nem újdonság,már régóta fent van,csak sok embert érint,azért másoltam ide
  • Ironman2
    Sziasztok,

sajnos egy újabb trükk terjedt el, amivel a játékosok felhasználói fiókját lopják el.
    Kérünk Benneteket, hogy ezt a leírást olvassátok végig és játékostársaitoknak küldjétek el a belső levelezésben!

Az elküldéshez másoljátok Be játékostársaitoknak ezt a linket:
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?p=1815904#post1815904

Az új/régi trükk: Kaptok egy játékostól egy belső üzenetet, amelyben szerepel egy link és mellette, hogy pl.:
    - ingyen farmarany
    - ingyen prémium
    - és hasonló hack, cheat, stb a játékhoz.

Ilyen ingyen farmarany, prémium, hack és cheat NEM LÉTEZIK A JÁTÉKHOZ!

SOHA-SOHA-SOHA-SOHA-SOHA-SOHA NE TÖLTSETEK LE SEMMI A SZÁMÍTÓGÉPETEKRE, AMELY PROGRAMNAK, FÁJLNAK, DOKUMENTUMNAK STB... AZ EREDETÉT NEM ISMERITEK!

Az ilyen programok kivétel nélkül tartalmaznak egy kémprogramot, amely elküldi a játékhoz tartozó felhasználói adatokat, a jelszót, bejelentkezési adatokat, stb...

DE NEM CSAK A FARMERAMA FELHASZNÁLÓI FIÓKOTOK VAN VESZÉLYBEN!

Az ilyen programok arra is alkalmasak, hogy a böngészőben megadott összes jelszót és felhasználónevet elküldje a program készítőinek, mint pl.:
    - banki adatok
    - e-mail postafiók belépési adatai
    - más oldalakon történt regisztrációk belépési adatait.

Kérünk Benneteket, hogy olvassátok át még egyszer a felhasználói fiókok biztonságáról szólt leírásunkat.
    http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=7953

Ha a figyelmeztetések ellenére valaki mégis beleesik a csapdába, akkor a felelősséget saját magának kell vállalnia, a felhasználói fiókok visszaállítását a support nem fogja elvégezni.

Köszönöm figyelmeteket, remélem, hogy senkivel sem fog ilyen történni!
  • benoken93
    Igen!
  • grebber
    Megvan nekem is.Sajna annyi fos van már le kellett szednem össze vizemet ki tudjam rakni!
  • Ironman2
    Én most kaptam meg a sörsátort
  • Ironman2
    A Farmeramaban?
  • benoken93
    Sziasztok! Nem tudom , hogy ki , hogy van vele , de szerintem hivatalosan is válság van!
  • hpelte
    én 1239-nél és még van 125 ütésem , de lassan én is felhasználom őket, mert nem lehet csp-vel bírni
  • grebber
    Én is ott.De tartogatok mindig 40 ütést hátha végre ad majd valami értelmes dolgot is.
    Mert itt most már inkább pénzveszteség semmi több.
    1500csp-ért ad 11xx-et de jó!
  • Ironman2
    Mennyinél jártok? Én 1000-nél tartok most
  • hpelte
    megvan a körözött recept
  • Marosfalvis
    Szomszédokat keresek a nevem : marosfalvi és a 73-szintem vagyok....
  • Slimdave
    Nem tudjátok, terveznek tölgy-bővítést? Ha nem, akkor beváltom a csillagom és megvan minden a fáról, és még marad 5 csillagom is. Ha igen, akkor tartalékolok még...
  • grebber
    Ez nekem új receptet lehet venni hol?
  • Ironman2
    Félmilliót összepiacoztam kapásból.Remélem elég lesz az event végéig
  • benoken93
    Szívesen!
  • Alien69
    KÖSZI!
  • benoken93
    Sirály!
  • Ironman2
    Perecet elfogyasztva 10 %-al több perec fog feljönni a mezőkről..D
  • benoken93
    De ez az összekalapálás csak az eventben volt!
  • benoken93
    A 10. szinttől érhető el.

A fejlesztés elkészítéséhez szükséges szerszámok:
    30 kalapács
    600 fa
    1800 szög
    31 fűrész
    A termeléshez 1 db juhtápra van szükség. A termelési idő leteltével 75 Tp -t kapsz majd.
    Az előállított termék: 2db juh. A juh ajánlott piaci értéke:140 csp.

Termelési idő: táppal: 10 óra
    táppal és vízzel: 8 óra
    szupertáppal: 5 óra
    szupertáppal és vízzel: 4 óra
  • benoken93
    Accem vagy több birkagyapjút ad, vagy több birkát!
  • Alien69
    ok, de mit "termel"?
  • benoken93
    Volt accem egy event ahoz lehetett összebarkácsolni a műhelyben! És ezt lehet most megkapni!
  • Alien69
    Szülinapi akol was ist das?
  • Maximus4
    Dehogynem!Ma vettem 200 körtét a piacon
  • Slimdave
    78-ra léptem jee!
  • Alien69
    Várd meg a bébi bumm következő adását. Gyűjtsél hozzá még, kb 1000-ig, és legalább ugyan ennyi bájitalt hozzá, meg vedd meg a rózsaszín zselé receptjét. Ebben az esetben LESZ értelme tenyésztésnek, minden más eset csak pazarlás. Sokkal olcsóbb megvenni a piacon, már ha van a kész állatokat. Ergo, termelj olyat, ami hiány cikk a piacon, és add el. Maximus pl 8 millánál tart, de ő pl SEMMIRE se fogja elkölteni.
  • Maximus4
    Nem akarlak elkeseríteni,de a 47 táppal nem sokra mész:(
  • femate
    Hello.Van 47 szuper tápom. És szeretnék tenyészteni. Milyen sorrendbe kell berakni a juokat/nyulakat hogy a legjobbig elérjek?
  • Slimdave
    Nem neked akartam címezni, csak paff...
  • Slimdave
    Na a 4 misztik ólból lett: 1 XXL méh, 1 szentjánosbogár röptető, 1 retro xl rénszarvas, 1 denevérbarland. Úgyhogy nagyon jól jártam most, új is van benne, meg rénszarvasom sem volt még.
  • Maximus4
    Szia!

A mesterségek völgyébe.Már nekem is van,de nem foglalkozom vele.