23542
-
#11035 ÉS tényleg!35 ütés után megkptam és váltott is.
Neked is köszi Sziszi! -
hpelte #11034 most addig ütöttem míg meg nem lett a "proszit", innentől vált... -
#11033 És mire vége lesz az eventnek meg is oldják:D -
hpelte #11032 más is panaszkodott rá, a válasz
"Szia!
Ez velem is megesett, de annak ellenére, hogy nem láttam megnyerhető ajándékok között, mégis nyertem traktort. Ezután már váltogatta az ajánlatokat. Megjelenítési hiba, de már jeleztük az Illetékesek felé." -
hpelte #11031
Üdv Farmerek!
Bár még jó néhány nap hátra van a sörfesztiválból, de szeretnénk előre a tudomásotokra hozni, hogy az event végével a fennmaradt perecek beváltásra fognak kerülni.1 perecért cserébe 20 CSP-t és 20 TP-t kaptok majd.
Az event végén a még fel nem használt ütések is eltűnnek, tehát használjátok ki, amíg lesz rá lehetőségetek, mert ha befejeződött az event már nem fogtok tudni ütni a Muszklimacsekkal.
További jó szórakozást és sikeres eventet!
FARMERAMA Csapata -
16sziszi #11030 Ha valakit érdekel azthiszem rájöttem a logikájára, mikor szintet lépsz midníg van valami nagyobbacska yneremény mitnpl Sör sátor vagy Körözött recept, amíg azt ki nem ütöd nem változnak a megnyerhető ajándékok, de ha kiütötted midníg változik, sőt ha érdekel ha bedobsz 1 perecet akkor vált, szal ha olyan van közte ami neked nem kell bedobsz és generál újat, de midnen szinten ugyanazok vannak kb, kár h most jöttem rá mert alacson szinten voltak fák most meg csak ólakat kapok ráadásul most nicns XXL ólam így az 1500asnál csak sárga tehén juh meg nyúl meg XL es cuccok amik nemigazán kellenek főleg mert nyúlból is XXL-em van de azért nyertem egy srágát xD Remélem tudtam segíteni :) -
hpelte #11029 én is gondoltam rá, de addig még kell 450 perec+ van így is ütésem elég... -
#11028 Egyébként ez jól ki lett találva.Már az ember kezdte azthinni sok pénze van és tessék itt ez a pereces téma egyből felére csökken :( -
Ironman2 #11027 Már jönnek az ólfejlesztések.Most 2-szer egymás után ütöttem 2 retró strucckarám++-t
1500-on vagyok már -
#11026 Én amíg nem lépek a következő szintre addig nem ütök. -
hpelte #11025 csak perec, csp, só, tp, és csillag, semmi változás....a perecek meg csak gyűlnek... -
Ironman2 #11024 Nálam voltak ólfejlesztések ma,de olyan amit már tegnap kiütöttem -
#11023 Szintén,egy darab ólat nem ajánl föl:( -
hpelte #11022 reggel óta nálam is "befagytak" a nyeremények...így meg nem menő annyira... -
Ironman2 #11021 Nah te meg is vagy.Jöhetnek a többiek is.Még 5 hely kiadó -
Ironman2 #11020 Ok.Meglesem -
benoken93 #11019 Felvettelek! -
Ironman2 #11018 Jöhet még plusz 6 gazda,aki nincs nálam az jelentkezhet! ironman1972 vagyok a játékban,vegyetek fel! -
#11017 Jó is ez a pereces téma meg nem is.Jó mert nem FA-ért kell venni xxl-es cuccokat.Rossz viszont hogy a 1,2 millió csp-ből zabál rendesen :( -
Ironman2 #11016 Oktatóbagoly:
Egy grafikai elemet kaptunk, talán a kezdők oktatásában lesz szerepe.
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/691/Oktatobagoly_/ -
Ironman2 #11015 Egy adatbázison végzett javítás miatt átmenetileg akadozhat a játék, illetve a belépés válik lehetetlenné.
Holnapi nap, várhatólag reggel 5 órakor mintegy félórás időtartamra lehetetlenné válhat a belépés. Ez egy célzott javítás lesz, tehát a supportra akkor írjatok ezzel kapcsolatban, ha a délelőtt folyamán egyáltalán nem tudtok belépni.
http://farmerama.flexsnake.info/kukuriqcikkek/690/Karbantartas_holnap -
#11014 hirtelen minden tök olcsó lett a piacon...
főleg a sütik úgy látszik nagyon kell a pénz mindenkinek a leütésekhez :) -
Why #11013 Ez az egyik. Éppen ott tartok én is 1500 csp egy leütés és most eljött az ideje hogy szerinem én már nem fogok leütni,mert nem éri meg nagyon nem szerintem -
16sziszi #11012 Végre megjavult magától az enyém is!!! Sörsátor 2odikra 4-edikre meg XXL olajfa :D lett még:
Mandula XL
sárkány gyümölcs fa XXL
Olajfa XL
Sárkány gyümölcs fa XL
Szilvafa XXL -
#11011 Miért mit vársz? Lottó ötöst minden ütésre??? Vagy pár tonna hód tápot? -
hpelte #11010 az tényleg az, főleg még azoknak akik mondjuk 40-50 szint környékén járnak -
#11009 Az elég gusztustalan,hogy 1500-as ütésnél csak 1197 csp-t ad. -
#11008 persze de nem mínuszos :) -
hpelte #11007 nem egy rossz sor, de gondolom azért "aprót"is nyertél gazdagon -
#11006 hód XXL
hal XXL
méh XXL
strucc XXL
3 x anakonda XXL
lajhár XXL
perec recept
körözött recept -
16sziszi #11005 Az igen! Grat!!!
Most kaptam sárga nyul ketrecet meg XXL-es méh kaptárt barátnőm farmján az enyémen nem jön semmi mivel nemváltja ahülye ajándékokat... -
Csaje1984 #11004 már itt megvan a szintleírás fóruumban csak képben nincs meg a 100 szintről melyik szinten mi jön. -
Csaje1984 #11003 rendes farm: 74 szint: 14. szint. köszi maxi -
Slimdave #11002 http://hu.board.bigpoint.com/farmerama/ >> itt tudod -
#11001 Hali,
Állatok
Növények -
#11000 -
Csaje1984 #10999 hol? nem találom sehol. link??? köszi -
Slimdave #10998 A hivatalos fórum a Te rendelkezésedre is áll.. -
Csaje1984 #10997 sziasztok!
nekem kellene a szintlépésről egy kép ami újabb legyen mostani 100 szint-ről, és növények állatok legyenek rajta. mi melyik szinten szerezhető! köszi -
16sziszi #10996 GRAT! Én Most kaptam meg Barátnőm farmján is a traktort és perec receptet meg egy retro hódvára + -ot :D Egyébként mitől lehet az hogy az övén ott jobb felül írja h miket nyerehtek meg ugyebár és ott ha ütök 1-et megváltozik meg van neki mindíg egy ól, az enyémbe viszont mindíg ugyanaz marad ott, TP, Bájital, Csillag, valami fa, meg szupertáp. Próbáltam több böngészővel az övé mindíg jó az enyém nem, ötletek? :(